dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: lilipu Glede dud ste se sicer že kar nekaj časa nazaj menle, pa vseen; skor ziher sem za eno dudo, da bo delovala, sem jo za darilo že trem novorojenčkom kupla, ki druge niso hotli, ta pa pali. Je iber grda, rjava, tako da jo mi imenujemo grdavža, je pa zakon. Chicco iz kavčuka cela, probite! Jo pa imajo tudi v Intersaru al pa tavelikih Mercatorjih. dobrodošla drugače pa ti to mojmu sinetu povej, ker te dude še videt ne more (poleg ostalih miljavžnt ), no mi ga vsaj odvajat ne bo treba. Btw. iz kje iz okolice Celja?? se morem pohvalit, no mojga spet, mi je danes kupil škornje ala "ugg", so od sketchersa pa so taaaak fajn topli, pa več kot pol cenej. a sem že povedala, da sovražim nakupovanje daril?? jaz bi tut, jaz bi tut ala ugice, povej kje plissssss midva sma jih kupila v "štiflkenigu" za 70€, imajo jih pa v transportu za 40€ (sam niso tak lepe- take kilave zgledajo ) u, štefl mi je pa mal od rok zadnje čase, pa od nog tut , mogoče drugo leto a ni en v SN,gor na vrh zraven milerja...a greva v šoping aja sej res sam jih pa tam nisem videla, nič podobnega No, kdaj greva Jaz ju3 zjutraj letim tja v mercator po mesek in zelenjavo za božično kosilo, sam pomojem ne bo volje in časa, da bi šla v štefla prečekirat če so nove šuhe dobil ne jutr...kuham za božično večerjo,ker saj veš kak se to zavlečeeeeeeeee ok, torek potem