|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
23.12.2009 11:40:39   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

pozno dobro jutro!
noč preživeli kot običajno,nobene reakcije na cepljenje tako da sva spala do 9-ih kar oba.ponoč se je zbudil toliko,da je pojedel in zaspal nazaj.
vidim,da vas malo nostalgija daje-kaj se je dogajalo pred enim letom.moram priznati,da niste edine,kljub trem sončkom kar malo pogrešam dneve nosečnosti.zanimivo,a ne.

No, ja, tole o nostalgiji, ...., me čisto spusti, ko z malim celo noč telovadivauser posted image user posted image user posted image
Sicer sem po zahtevnem tretjerojencu trdila, da bi bil edinec, če bi se rodil prvi; ..., ampak tale, ta četrti, bi bil pa res edinec.... (tako ali drugače)

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.12.2009 11:44:03   
lilipu
hvala za dobrodošlico!

Veselka, to pa res škoda, sem res misla, da delujeuser posted image ... se pa certata na veliko,ne?

Šibam...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.12.2009 11:47:41   
anitka7

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 23.12.2009 11:50:08 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.12.2009 11:48:50   
anitka7

Neli jaz kr precej pogrešam trebušček user posted image je prov luštn bit noseč user posted image seveda če nimaš nobenih problemov.

Lilipu dobrodošla user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.12.2009 11:49:53   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

hvala za dobrodošlico!

Veselka, to pa res škoda, sem res misla, da delujeuser posted image ... se pa certata na veliko,ne?

Šibam...

dokler mi je na wc ni treba nosit, je vse ok user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.12.2009 12:20:05   
baby blue
Lana spet pančka sem jo pošteno zmatrala user posted image user posted image Jst pa mal počivam pol pa naprej sesat user posted image Morm bit pridna jutr Božiček hodi naokoli user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.12.2009 12:39:41   
veselka
a je možno otroka v kombinezonu v sling stlačit?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.12.2009 12:56:38   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

pozno dobro jutro!
noč preživeli kot običajno,nobene reakcije na cepljenje tako da sva spala do 9-ih kar oba.ponoč se je zbudil toliko,da je pojedel in zaspal nazaj.
vidim,da vas malo nostalgija daje-kaj se je dogajalo pred enim letom.moram priznati,da niste edine,kljub trem sončkom kar malo pogrešam dneve nosečnosti.zanimivo,a ne.

No, ja, tole o nostalgiji, ...., me čisto spusti, ko z malim celo noč telovadivauser posted image user posted image user posted image
Sicer sem po zahtevnem tretjerojencu trdila, da bi bil edinec, če bi se rodil prvi; ..., ampak tale, ta četrti, bi bil pa res edinec.... (tako ali drugače)

pri meni je pa tako,da če bi bil Anže prvi bi jih brez problema lahko imela pet takih kot je on,saj je precej bolj priden od sestricuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.12.2009 13:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

ja je možn sm pr dohtarci vidla eno k ga je tko k seb zapakiralauser posted image
lilipu welcome
anitka zaenkrat je nima tko da to je že dobr znakuser posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.12.2009 13:28:10   
trudi*
Nostalgija po nosečnosti... ne hvala, saj mi je falilo vse možnouser posted image in zato sem prebila cca. 2mesca kar v bolnici,da smo prišli srečno do konca. Bomo šli pa še 1x v akcijo, saj ne bi rada imela edinke, pa  3 sva imela v planu. Bomo videli, lani nas je Božiček po 5 letih kar uslišal, mogoče nas še 1x user posted image al pa 2x.
Ko je pa jokala zaradi krčev in sem jo nosila gor in dol, sem se pa razmigala za vseh 8 mesecev nazaj user posted image

Duda... pri nas je prijela za NUK genius, ostale je metala iz ust. Ma vsak se mi zdi, da ima svojo foro.

Se pa zdaj preizkušam v vztrajnosti in potrpežljivosti z uspavanjem, pa kar gre nekako. Včeraj zvečer je potrebovala samo 1 uro, da je zaspala sama v posteljci, danes sem jo zdaj sicer že 2x dala ven in noter, ma se ne damuser posted image

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.12.2009 13:46:05   
tulpek
lilipu, v katero smer glede na celje si? sever, jug, vzhod....

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.12.2009 13:55:44   
barika

Glede dud ste se sicer že kar nekaj časa nazaj menle, pa vseen; skor ziher sem za eno dudo, da bo delovala, sem jo za darilo že trem novorojenčkom kupla, ki druge niso hotli, ta pa pali. Je iber grda, rjava, tako da jo mi imenujemo grdavža, je pa zakon. Chicco iz kavčuka cela, probite! Jo pa imajo tudi v Intersaru al pa tavelikih Mercatorjih.

dobrodošla

drugače pa  ti to mojmu sinetu povej, ker te dude še videt ne more (poleg ostalih miljavžnt user posted image user posted image ), no mi ga vsaj odvajat ne bo treba.
Btw. iz kje iz okolice Celja??

se morem pohvalit, no mojga spet, mi je danes kupil škornje ala "ugg", so od sketchersa pa so  taaaak fajn topli, pa več kot pol cenej.user posted image

a sem že povedala, da sovražim nakupovanje daril??user posted image

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.12.2009 13:57:03   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Glede dud ste se sicer že kar nekaj časa nazaj menle, pa vseen; skor ziher sem za eno dudo, da bo delovala, sem jo za darilo že trem novorojenčkom kupla, ki druge niso hotli, ta pa pali. Je iber grda, rjava, tako da jo mi imenujemo grdavža, je pa zakon. Chicco iz kavčuka cela, probite! Jo pa imajo tudi v Intersaru al pa tavelikih Mercatorjih.

dobrodošla

drugače pa  ti to mojmu sinetu povej, ker te dude še videt ne more (poleg ostalih miljavžnt user posted image user posted image ), no mi ga vsaj odvajat ne bo treba.

se morem pohvalit, no mojga spet, mi je danes kupil škornje ala "ugg", so od sketchersa pa so  taaaak fajn topli, pa več kot pol cenej.user posted image

jaz bi tut, jaz bi tut ala ugice, povej kje plissssss

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.12.2009 14:05:30   
barika

ja user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.12.2009 14:07:04   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dobrodošla

midva sma jih kupila v "štiflkenigu" za 70€, imajo jih pa v transportu za 40€ (sam niso tak lepe- take kilave zgledajo user posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.12.2009 14:19:39   
veselka

ja user posted image

podrobnosti prosim!!!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.12.2009 14:24:17   
barika

ja user posted image

podrobnosti prosim!!!!!!!

men ga je še lažje dat noter, kot pa tist, ko ga doma nosim.
trake dam čist na "minimum", da je ful ohlapno, potem ga pa normalno noter "stlačim"

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.12.2009 14:26:07   
tulpek

user posted image user posted image user posted image js tudi user posted image user posted image user posted image
Sem kar vse vprašala, kaj bi... tisti, ki se niso zjasnili, dobijo čokolado user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.12.2009 14:34:50   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

user posted image user posted image user posted image js tudi user posted image user posted image user posted image
Sem kar vse vprašala, kaj bi... tisti, ki se niso zjasnili, dobijo čokolado user posted image .

a pol jaz tut sam čokolado, sam mene pa sploh vprašala nisi user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.12.2009 14:35:26   
dolenjka

dobrodošla

midva sma jih kupila v "štiflkenigu" za 70€, imajo jih pa v transportu za 40€ (sam niso tak lepe- take kilave zgledajo user posted image )

u, štefl mi je pa mal od rok zadnje čase, pa od nog tut user posted image , mogoče drugo leto user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.12.2009 14:48:24   
Anonimen
jaz pa ful rada zavijam darilauser posted image k nekak kr notr pademuser posted image tkole sm zavila za vzgojiteljice in je za vse 3 enako
user posted image
sam še dodat morm eno mejhno rolco kjer bo pisal tak mejčken recept in pa lepe željeuser posted image zdele mi je tamala končnoooo omagala

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.12.2009 15:11:11   
baby blue
larilu full lepo...

Vse septembrke dobrodošle user posted image user posted image

Lana pa spi na taveliki postelji... Kot kraljična user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.12.2009 15:33:43   
veselka
larilu wauuser posted image user posted image user posted image kolk lepo... ampak si res talent user posted image

js pa čakam mojo sestro&Co, da loh v trgovino in lekarno odšibam user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.12.2009 16:04:26   
baby blue
Midva greva pa jutr v akcijo za Božička... Itak ne misliva ne vem kakšnih daril kupovat... Morva pa za mojo mami vzet tud ker ma jutri RD tak da bo eno darilo za dva praznika user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.12.2009 16:08:57   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

a pol jaz tut sam čokolado, sam mene pa sploh vprašala nisi user posted image user posted image user posted image

dobiš virtualno čokolado... lahko tudi kaj drugega, če želiš user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......