|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
22.12.2009 19:28:07   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kolikokrat na dan je še normalno, da kakajo naši malčki? naša A je imela pred 2 tednoma drisko. zdaj sicer kaka normalno, a najmanj 4x na dan!!!

Jaz mislim, da je to normalno. Verjetno raznovrstno je, dosti se giba, pa dobro prebavo ima in je to to. Lana sicer kaka dvakrat, redko trikrat. Če te pa skrbi, pa vprašaj P po telefonu, čeprav jaz  mislim da kaka alergija tole ni.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
22.12.2009 19:29:27   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

pri nas tudi ni več večerne idile; potem pa sem vsa nervozna, ker bi rada še kaj poštimala, pa je vse samo še slabše ...

ne biti nervozna že zaradi mišota v trebuščku ne, pa tudi septemberček čuti, da je mami napeta in rabi še dalj časa, da zaspi...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
22.12.2009 20:42:44   
Lara Croft
kolikokrat na dan je še normalno, da kakajo naši malčki?

Naša Lara tudi kaka po 3x na dan - čist normalen kakec.... Predvidevam, da ni nič narobe, to ima po atiju... user posted image user posted image Vse odvečno, kar poje, gre tako ven... meni recimo, gre pa vse v špeh... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
22.12.2009 20:45:05   
Lara Croft
Saj bo bolje mami. To se tak hitro navadijo vrabci mali, da jih par dni bolj nosiš in cartaš, da ne moreš verjeti. Jutri ko pride iz vrtca bo ko nova.

O bo, bo... drugo nam ne preostane, z jokom ne bo pr men dost dosegla... user posted image En par dni jo bomo še poslušali, se bo že unesla...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
22.12.2009 20:49:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

meni recimo, gre pa vse v špeh... user posted image

Sva že dve. Naj gre vragu v rit. Bolj se pazim, manj gre dol, bolj jem, manj me je skupaj. Danes sem jedla za kosilo lignje na žaru z blitvo in krompirjem, za večerjo pa jabolko in sem napihnjena kot slon. Svašta. Če je to normalno. Pa porcija lignjev je bila gostinska in ni bila glih tak velika, da bi dol padel.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
22.12.2009 20:50:32   
pf
Kaj sta pekle piškote?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
22.12.2009 20:51:28   
arabela*

Naša Lara tudi kaka po 3x na dan - čist normalen kakec.... Predvidevam, da ni nič narobe, to ima po atiju... user posted image user posted image Vse odvečno, kar poje, gre tako ven... meni recimo, gre pa vse v špeh... user posted image

user posted image user posted image

naša enkrat ali pa dvakrat na dan kakauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2207
22.12.2009 20:52:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Sva že dve. Naj gre vragu v rit. Bolj se pazim, manj gre dol, bolj jem, manj me je skupaj. Danes sem jedla za kosilo lignje na žaru z blitvo in krompirjem, za večerjo pa jabolko in sem napihnjena kot slon. Svašta. Če je to normalno. Pa porcija lignjev je bila gostinska in ni bila glih tak velika, da bi dol padel.

user posted image user posted image

meni se pa nič noče poznat....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.12.2009 20:53:03 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
22.12.2009 20:52:59   
Lara Croft
Sva že dve. Naj gre vragu v rit.

In verjetno ne edini... user posted image Sem opazla,da grejo z leti kile težje dol in lažje gor... user posted image Ne vem, koliko časa naj se še upiram... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
22.12.2009 20:54:08   
arabela*

lažje gor... user posted image

upam,da dočakam ta letauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2210
22.12.2009 20:55:25   
Lara Croft

Kaj sta pekle piškote?

Mi jih kupimo..... je pa zadnjič vzgojiteljica v vrtcu tako dobre naredila, s pirine moke, rožičeve moke in polnozrnate.... Jo bom jutri nažicala za recepte, mord pa vseen kej naredim.... Vsaj nekaj, da bova imela za jest za božično in novoletno kosilo.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
22.12.2009 20:56:28   
pf
Saraya bodi tiho, boljše da nimaš težav s težo. Dobro zdaj, če boš na stare lete debela, ne bo take škode, HB da se že zdaj ne ubadaš s tem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
22.12.2009 20:59:27   
pf

Vsaj nekaj, da bova imela za jest za božično in novoletno kosilo.... user posted image

Jaz tudi ne mislim letat po kuhinji čez praznike. Dobro skuhala že bom vsak dan, samo ne kakih posebnih jedi. Za božič bo tatarski na toplih toastih, pršut, različni siri, nekaj kislega, pa malo svežega peciva. Pa refošk za žejo gasiti. Ker pa delam tudi v četrtek, mislim tudi pecivo kupiti, ga ne bom pekla.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
22.12.2009 21:02:00   
pf
Tak moj pride iz zaključka - popoldanskega. user posted image  user posted image  user posted image No saj moj skrajšani delovnik je glih  tak naredil. Me je že klical, da je izza ovinka. Lep večer še naprej.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
22.12.2009 21:10:14   
Čarli08
Jaz se pa zdajle spravljam nekaj packat; je šel moj avto nekaj štimat, pa zgleda, da še ne bo kmalu končal user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
22.12.2009 21:29:44   
Lara Croft
Meni je pa možek GSM kupil danes..... najboljšega trenutno na tržišču... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
22.12.2009 21:42:12   
Olivija*
Sem opazla,da grejo z leti kile težje dol in lažje gor... user posted image Ne vem, koliko časa naj se še upiram... user posted image

ah, si šele začela z upiranjem, ko si še tejk mlada! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2217
22.12.2009 21:44:58   
Olivija*
če ti ga je tvoj kupil, je ziher kaj ameriškega...motorola, al pa iphone user posted image
še na farmi ima(š) zastavo! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 22.12.2009 21:45:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2218
22.12.2009 21:46:26   
Olivija*
moj možek je pa dans smreko odpakiral... lučk in bunkic in jaslic pa še nisem šla iskat v klet. bom jutri!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.12.2009 21:51:24   
Olivija*
js bi tut imela kako idejo za božične piškotke. kaj dosti ne bom pacala, ker nas bo itak tašča založila s tem...ampak eno rundo, da bo dišalo po stanovanju, bo pa že treba...

kaj predlagate?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.12.2009 22:00:33   
RAČKAPK
čer

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.12.2009 22:01:47   
RAČKAPK

Meni je pa možek GSM kupil danes..... najboljšega trenutno na tržišču... user posted image user posted image user posted image

jst bom pa mojmu za novo leto
kr vinjeto kupilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.12.2009 22:03:44   
RAČKAPK

Vsaj nekaj, da bova imela za jest za božično in novoletno kosilo.... user posted image

Jaz tudi ne mislim letat po kuhinji čez praznike. Dobro skuhala že bom vsak dan, samo ne kakih posebnih jedi. Za božič bo tatarski na toplih toastih, pršut, različni siri, nekaj kislega, pa malo svežega peciva. Pa refošk za žejo gasiti. Ker pa delam tudi v četrtek, mislim tudi pecivo kupiti, ga ne bom pekla.

mi bomo mel tud domače specialitete
pa mama si je poželela škampovuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.12.2009 22:04:44   
RAČKAPK

Sva že dve. Naj gre vragu v rit.

In verjetno ne edini... user posted image Sem opazla,da grejo z leti kile težje dol in lažje gor... user posted image Ne vem, koliko časa naj se še upiram... user posted image

jst se tud upiram
polno omaro cunj pa nč ne spravim na rituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.12.2009 7:55:47   
Lara Croft
če ti ga je tvoj kupil, je ziher kaj ameriškega...motorola,

Ma neb on meni teh jajc kupu.... hahaha

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.