|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
22.12.2009 21:01:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy kako gre peka? si že vse napekla?

počasi počasi...
Danes sva spekli cookie....jutri bova kokosovo....ker smo bile danes same....pa nisma mogle full ustvarjat....
Jutri bo moj doma popoldne pa bo ...
Bom tko mal razporedila...da ne bomo vse zdej pojedli..pol pa ne bomo nič imeli za NOvo letouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem....res

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.12.2009 21:07:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy kako gre peka? si že vse napekla?

počasi počasi...
Danes sva spekli cookie....jutri bova kokosovo....ker smo bile danes same....pa nisma mogle full ustvarjat....
Jutri bo moj doma popoldne pa bo ...
Bom tko mal razporedila...da ne bomo vse zdej pojedli..pol pa ne bomo nič imeli za NOvo letouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem....res

boste še pred novim letom enkrat pekle user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.12.2009 21:42:56   
BarbaraGS
ojla punce :) nisem pozabila na vas in vsem zelim naj naj praznike.  Vase umetnine s slikami so res luskane.

Pri nas je vse v razsulu, kot bi bomba padla. Tamala je zacela bit malo sitna in nimam prostih rok niti sekundoa praznike nas ne bo doma in moram jutri res pocistit, da bo vsaj stanovanje vredu, ko se vrnemo. Jah kaj cmo... tricetrt dneva sem sama, ostali del dneva pa sva zdaj zmojim se letala okrog. Danes smo se sredi ceste ostali brez bencina, ker moj ni pregledal tanka in je potem letel do prve bencinske. Joj sem bila jezna. Na sreco je Eli zaspala in je bilo lazje docakat mozeka. Pocasi se mi ze zacenjajo rahle slabosti in spet se jocem za vsako figo. Avgusta bo pa novo veselje z nami :). Najbolj si zelim, da bi bilo detece zdravo in da Eli ne bi dozivela prevelikega soka.

Kako ste ve to uredile, da ni bilo prevelikega soka? Je katera imela tako malo razliko vmes? (18m?) Kako je kaj zgledalo?

nic, grem spat, ker sem te dneve full utrujena in bi samo spala :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.12.2009 22:10:01   
sjmm

navadne čist navadne,...sem gledla v kuharici pa niti enga ne razumem....
matr sem antitalentuser posted image user posted image user posted image

če se slučajno sprašujete....ja, gasilska brigada je obveščena , gasilci so v pripravljenosti

evo čist za navadne....še od moje drage babice:

500g bele moke + pecilni
250g sladkorja v prahu + vanilin
150g masla
3 jajca

zgnetemo v gladko maso,počiva naj na hladnem pol ure in pol veselo na delo....z modelčki, pa ni treba ful na tanko valjat, pešeč tam 10-15 minut na 160-180

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.12.2009 22:10:37   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

darila so zavita pod smrekco....Hanino je največjeuser posted image user posted image user posted image ....mojga darila pa niuser posted image user posted image user posted image
počakaj, saj še ni božič, ti bo božiček ziher kaj prinesel user posted image
danes pa mož kuha večerjo-čakava da nama dostavijo picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa hitiš, pod drevešček se da darilo iz noči 24.12-25.12... Prej pa ne gre....Razen če nimate istga Božička

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.12.2009 22:11:23   
boma2

darila so zavita pod smrekco....Hanino je največjeuser posted image user posted image user posted image ....mojga darila pa niuser posted image user posted image user posted image
počakaj, saj še ni božič, ti bo božiček ziher kaj prinesel user posted image
danes pa mož kuha večerjo-čakava da nama dostavijo picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

božička sikeram za laptopauser posted image user posted image user posted image

blagor čebeli, ker možek kuha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika jaz tudi hočem laptopa... pa je moj reku , da ne bo nič.. user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.12.2009 22:12:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MOJI FANTIČI user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepi fantici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.12.2009 22:13:03   
boma2

KATJUSA krasna cestitka in krasna dva soncka imasuser posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.12.2009 22:13:36   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-Povem mojemu da gremo po novem letu v Tosamo pa pravi,ehhh se pa ne splača tako daleč vozit,sem rekla uff se pa ja,ker greva še k majchy na obiskuser posted image .
Nevem no ,mislim da bo tudi tebe pod smrekico čakalo darilce,ko bo Božiček videl da je nekaj pozabiluser posted image

komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ja na moje darilo pa lahko le upam-bom zdele 2 dni fuuuuuuulllllllllllllllll prijazna do možekauser posted image user posted image

jaz pa sam na kavico.. :)

si pa neučakana čebela, glede Božička

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.12.2009 22:14:26   
sjmm

Sjmm...kere legice pa ....pejta raje v BC ...bosta dubla bon....razen če je v Mullerju ceneje...
KOlk si smešna, kadar si zadeta...user posted image user posted image user posted image v dobrem smislu seveda......sej vem ,da ni smešen k te tolk boli...sam mogla sem to povedat

Claud...o joj...LArisa je pa prava kaskaderka.....
LEpo boš pocrkljala mami...user posted image user posted image

Urša...bravo za tako lepo uspavanje.....user posted image user posted image

Tamika....iiiiiiiiiiiii kakšni fejst fantje user posted image user posted image

KAtjuša...hvala za recept...probamo jutri.....

ONasiss
...the best...full dobr...

ja, take že bol za velke pobče...city varianto...jutr greva še BC prečekirat k miler je izropan, pa sosed in direndaj tud....ma ne vem kva sva čakala,no, je pa fajn novica, da je moj dons vse podelal in jutr je že doma, tak, da bo vse lažje ( al pa težjeuser posted image user posted image user posted image )

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.12.2009 22:18:03   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ajvy taki so pa na koncu

pa dober tek:)
user posted image

tele bi pa jaz zdele pojedla.mljask

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.12.2009 22:20:33   
sjmm
večerni pozdrav!

Evo sem ravno zapustila središče današnjega dogajanja...moje kučine...zdej se že mal manj šajna, a je v dveh šlkatlah kar nekaj piškotkov....urša...med drugim tudi tvoji orehovi rogljičkiuser posted image ...vse njami...smo tiste na modelčke še mal pomazali s sladkorjem in limonco, nekaj pa v čokolado pomočili...naš Jan pa je bil DJ in miksal božične songe, da je delo lažje steklo...Majči je celo kuhno pobrisal po kolenih večkrat, pa vse predale razmetal, vse kuhalnice in pokrovke...a ni šlo drugač...če smo bli mi zaposleni..je on tud rabu delouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej HB že vsi sladko drnjohajo

jz sam še čestitke v kuverte zapakiram, pa je to to

tamika...fejst pobčki...boge bejbe v vaši okoliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...pridna...peklauser posted image user posted image

zdej vs grem pa še mal prebratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.12.2009 22:21:51   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žigu od Deje ter Patriciji od SALT vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
22.12.2009 22:29:34   
sjmm
no, sej itak..k jz končn najdem cajt pa že vse lubije grejete...ajd ...se držte pa tipkamo jutri...nočko vsem!!!!!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
22.12.2009 22:34:16   
Maksi1
Večer...

Barbara - iskrene čestitke. Uživaj v nosečnosti.

Urša - a lahko tudi jaz dobim recepte?

Sjmm - riba je bla odlična. Enostaven, a zelo dober recept. Hvala lepa.

Katjuša, Tamika - kaki lepi princi...bo treba spomladi se res kej srečat...bo moja princeska lahko malo oči napasla na vaših lepotcih.

Ajvy - tole sem pa včeraj pisala:
Za piškote se lahko dela testo 3-2-1. (3 dele moke (npr. 300 g moke), 2 dela maščobe (npr. 200 g masla) in 1 del sladkorja). Začimbe (vanilija, cimet, lim. lupina, rum, kakav...) daš po želji. Del moke zamenjaš lahko z orehi, lešniki, kokosom,... Po želji gre še jajce (1 na 300 g moke) - če daš samo rumenjak so bolj krhki, s celim jajcem bolj kompaktni.
Maso zgneteš z rokami, da se maslo fino premeša z ostalim. Potem pol ure počiva v hladilniku. Pečeš med 160 in 180 stopinjami (ni tolko važno), najlažje na peki papirju (na koncu potem ni treba pekačev prat), do takrat ko postanejo lepi svetlo rjavi.

To je moje današnje javljanje. Imejte lepo noč, ker šibam pod kovtr. Bajbaj

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
22.12.2009 22:45:14   
brkn83
surf - to pa imaš super idejo. A projekti že kej tečejo? No pri nas se je počasi začelo premikati. Dela je sicer še dovolj. Zdej čakamo sicer na sauna in jacuzzi, potem pa bodo se dela začela.

nik že tudi pridno spi, dans je šel spat neki pred deseto, zdej je neki pojamral in sem mu mal vode dala za popit in spi naprej. No js upam, da bo tako še naprej.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
22.12.2009 23:03:20   
črticaa
čaw baw

lahko noč

brkn,..s kje si ti??

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
22.12.2009 23:15:46   
brkn83
črtica - js iz celja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.12.2009 6:55:28   
baki
dobro jutro.....turbo čveke.....tamika tvoji fantje so si pa res podobni pa kok so že velki.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.12.2009 7:11:22   
Deja
jutro dekleta!!!!

najprej najlepša hvala za čestitke ob Žigovi  obmesečnici!!!!  Sem se že včeraj hotela zahvalit, pa je bila panika v hiši.... Žigu je začelo tečti iz noska pa je bil skos mala tečka.... še jesti nisem imela časa... skos se je hotel samo po rokah nosit... no upam da ne bo danes prišla še kaka vročina, ker gremo k sosedu ker pride Božiček - me mal zanima njegova reakcija na dolgo brado....

vidim tudi da se pogovarjate o srečanju.... jaz sem načeloma ZA, samo jaz med tednom ne morem....kaka sobota pa bi že šla... po novem letu mislim....

LEPO POZDRAVLJENE VSE!!! Zdaj pa šivbam v službo - bomo danes meli slavnostno kosilo, pa moram še pogrinjke naredit...

Lepo bodite!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.12.2009 7:40:30   
Urša08
jutro

Eto pa je prehlad še mene dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image mah upam da se mi rata hitro pocajtat, me grlo matra, glava, nos zabasan, mal vročina. Žiga ma zaenkrat samo noska bogega, Nejc poleg noska še mal kašlja, pa ponoči je imel malo vročine. Do jutri mormo bit tipi topi. Na to pa res nisem računala, pa še cel milijon stvari za narest pred božičem. No sej pa kej ne bo narejeno, kaj čmo. No zdej pa dost jamranjauser posted image grem kavico narest

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.12.2009 7:42:58   
Urša08
Miška na računalniku se je mal pokvarla tak da dons bo sam taka kavica user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.12.2009 7:46:02   
Urša08
Maksi seveda ti lahko pošljem ti samo mail pošlji na ZS.

Sjmm iiiiii kako ste včeraj uživali, jaz tud v tem času božične pesmi vrtim, pa pojem zraven, mal zaplešem s tamalima, pri peki pa še nimam čist ta prave pomoči ampak tudi ta bo kmalu prišla user posted image user posted image user posted image

Ajvy
super za cookije, men so tok dobri (je pa moja napaka ja da sem pozabla povedat da so na začetku mehki), pa ne govor da si antitalent, samo lotit se je treba pa gre user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.12.2009 8:05:52   
MIHAILO
JUTRO..ponoci spet jokamo ,verjetno da bodo se trije zobeki zunaj kmalu ker jim malo manjka....obstaja moznost da gremo jutri zjutraj v Bosno,tko da grem zajtrkovat in pakirattttttttttttttttt...ojej...

BARBARA se kar iz posta razbere kako zaris zaradi nosecnosti user posted image user posted image user posted image
URSA upam,da se kmalu pocajtate,jaz sem se danes in jutri na antibiotikih....zdaj me nekaj dol srbi in pece ,upam,da nisem dobila glivice zaradi antibiotikov...
AJVY a mislis super za Bosno ali kakanje Mihailovo?Kako grejo piskotki???fajn da bodo razporejeni,da bo se kaj za novo leto...

S e se pol kaj javim ,ko kaj spakiram ,da bom tle mirne vesti sedela za lap topom ,ne pa zdaj ,ko me caka se veliko dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.12.2009 8:16:01   
Čebel@
user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?