betea
|
Še enkrat, da bo bolj berljivo! Pa še eno ? imam. Kaj vašim malim se še kaj kolca? Danes se mu je že vsaj 7x Pozdravljene! Evo, končno sem se le usedla pred računalnik in vidim, da ste naštepale že skoraj 30 strani odkar sem vas brala… danes pa po obrokih prebiram in sem se celo prebila čez zadnje 3 strani. Manna: Ja, tudi mi večkrat spimo skupaj, kljub temu pa moramo večkrat vstat, ga mal pocingat in ga pocrtat na sebi. Tudi čez dan se radi cartamo. Zato pa mam tolk viška cajta Pa bravo za zobek. Mala princeska: mičkeno zatrdlinco od 2. cepljenja imamo mi še zdej, ko smo že 3. dozo dobili. Rdečica je izginila v kakem tednu, zatrdlinca pa kar ne gre. V posvetovalnici sem omenila in je »na daleč« rekla, da to ni nič takega. Je pa vedno manjša in upam, da bo počasi res izginila. Tudi vam čestitke za 2. zobka. Tecka: Naš je imel že drugi dan v bolnici kožo pokrito s fleki, ti so sicer kmalu izginili, so se pa v taki obliki še 2x pojavili. Sestra v bolnici me je čisto prestrašla, češ da je to od nekih čokoladnih piškotov, ki sem jih imela na omarci. P pa je rekel, da ni nič takega in da bo izginilo. In ko se je ponovilo sem se ustrašila, da je morda res kaka alergija in šla mal na internet čekirat. V glavnem starši zelo hvalijo bioresonanco, ker je neboleča in baje »zazna« alergene, stanje pa naj bi se definitivno izboljšalo oz. celo popravilo. Naš flekcev zatem ni mel več in tudi P je rekla, da je to toksični dermatitis, tako da nisem več iskala. Da bo čimprej znano kaj je in čim manj težav. Posedanje: Meni je P rekla, da dokler se sami ne usedejo (cca. pri 9 mes) naj ne bi posedali (naj bi bili čim več na tleh), kar pa se mi zdi mal absurd. Valjda hoče bit tudi dvignjen (v naročju sploh) in takrat se dviguje gor kot zmešan in seveda ga posedem, čeprav niti sedi še ne prav ravno, kaj šele da bi se usedel. Skušam pa ne pretiravat, ker… kaj pa vem kaj je prav, ko še oni ne vedo? Res pa je, da nas s temi doktrinami sam medejo in pol se jih sama kot mamica prvega otroka prevečkrat držim kot pijanec plota. Uvajanje GH: Tu sem pa totalno zgubljena. V zadnjih 14 dneh sva poskusila korenček, pastinak, krompir in jabolko, vendar nikamor ne prideva. Zdel se mi je tako željan hrane, pa sej tudi je prvih par žličk, potem pa... in na koncu pristaneva na zizi. Znima me kako hitro ste ve zamenjale obrok? Tudi kaka ne vsak dan in se bojim, da pri meni premalo dobi. Je to normalno, da so prsa polna po intervalih (par dni za "raznest" zatem pa mehke kot preveč zrela pomaranča)? Pa še to, če mu zribam jabolko, naj bi počakala da počrni? Oh, to je cela znanost za nas! Hvala za vse odg. Bačko: Pri nas je jok na sporedu tudi od cca. dobrega 3. mes. naprej, vendar še vedno nisva sigurna kaj naj bi to bilo…večkrat so komajda slišni kupčki, lahko pa da kaj sanja. Mini86: Mi si želimo kak otroški telefon (ma ga tud fisher price v seriji govorim slovensko), ker je nor na daljince in telefone, ja pa lonček presenečenja je tudi dobra ideja Mony25: Midva mava tudi tuš pa sva mu kupila mini bazenček in uživa Fejči držim pesti za vas!! Bjondi: upam, da ste zdravi! Za seznam: 6.mes.: 8650g in 69 cm, naslednji pregled imamo 15.3.2009, z GH smo počasi začeli 5.12. do takrat pa je bil polno dojen, zobka smo pa končno začutili 18.12. LN
|