sassy0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka DOBRODOŠLA NIKA, DOBRODOŠEL IVO!!!!! PA VSE ČESTITKE SVEŽIM MAMICAM IN OČIJEM! pozabila si na BENJAMINA Sassy sem pa že čestitala..... Vsekakor vem, da je Benjamin otvoril sezono sem celo jaz novičko javila ...nevem pa točen datum, ker je meni Sassy javila, da ga je prinesel Miklavž... Evo se po dolgem času javljam še tu. Res nisem dosti klepetala z vami, sploh ker je bilo skoz nekaj narobe in sem samo upala, da bo vse OK. No pa se je na koncu malemu Benjaminu tako mudilo, da je prehitel kar 4 tedne. Mislim, da sem od januarčic vsekakor otvorila sezono 5.12. 09 Rok sem sicer imela 1.1., tako, da sem bila med prvimi tudi uradno Je bilo pa pri nas kar podobno kot pri lejli, sicer sem imela popadke že od zjutraj ampak ko se je zares začelo, sem rodila v cca 1 uri. Sem se tokrat menila za EA, pa je na koncu tako nisem dobila, ker sem se s 5imi popadki odprla iz 3 cm na 8 cm in smo samo še rodili. Po tem porodu sem se ful hitreje pobrala kot po prvem, edino kar nama ni zneslo je dojenje. Že pri prvem sva imela probleme, potem je zalaufalo, sva se dojila 11 mesecev, tukaj se pa res pozna, da je Benjamin tako pohitel. Fasal je še hudo zlatenco, jaz mastitis, tako da sva sedaj na pumpanju in na dodatku. Ma se sedaj nič ne sekiram, se vidi, da je drugi otrok. Meni so vsi govorili, da že pri prvem nisem komplicirala, sami se mi pa zdi, da tu še veliko manj. Nič vsem sotrpinkam želim čim prijetnejše porode in naj se vse tako izteče kot si želite. Pa lepe in vesele praznike. Pa čestitke še obema mamicama, ki sta iz januarčic postale decemberčice Za Niko in Iva. LP