|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
21.12.2009 20:02:38   
Kika99
Živijo

Danes je res en čuden dan. Sem tok zletela po stopnicahuser posted image , da je tasta skoraj kap mene pa tudi. Kot bi mi en odrezal noge, sploh jih nisem čutila pomoje se mi je malo zavrtelo se sploh ne spomnem od šokauser posted image . Buši in naša bejba sta ostala nedotaknjena, še dobro da imamo tisto držalo, da sem se na tisto oprijela pa hvalabogu se nisem nikamor močno udarila.

Enkica, moja user posted image  je bila včeraj tudi mirna cel dan, pol zvečer pa je začela rogoviliti hvalabogu, pa še z AS sem morala preveriti da je ok. Danes je spet živahna. Pomoje je to zato, ker se dan prej preveč utrudijo pol drugi dan pa cel dan spijo ti naši faltki in falotkice pa mamicam delajo sive laske.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
21.12.2009 20:26:59   
tinncyka
aja tko se sklanjauser posted image user posted image , upsi še dobr da je še tu grehek85,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
21.12.2009 20:46:36   
poopek
ugi ja bla sem na polikliniki, v rdeči majci. ktera si bla ti? sicer sem bla tm mal več k uro... morebiti se te niti ne spomnim user posted image . sej veš, nosečnice smo itak mal pozabljive :) morem pa se pohvalt, da sem in po kosilu in po večerji mela cuker v redu!!! user posted image user posted image user posted image tak da upam da bo šlo. pikanje pa boli user posted image

glede ctg-ejev: jz nevem kak mate vse tak pozno... jz sem ga mela že v 33. tednu, za seznamček naslednjega + pregled mam 31.12., pol pa bom v porodnišnico trbovlje hodla k bo vsak teden za merit, da navm s trbuhom po lj šarla...

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
21.12.2009 21:25:18   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

ugi ja bla sem na polikliniki, v rdeči majci. ktera si bla ti? sicer sem bla tm mal več k uro... morebiti se te niti ne spomnim user posted image . sej veš, nosečnice smo itak mal pozabljive :) morem pa se pohvalt, da sem in po kosilu in po večerji mela cuker v redu!!! user posted image user posted image user posted image tak da upam da bo šlo. pikanje pa boli user posted image

glede ctg-ejev: jz nevem kak mate vse tak pozno... jz sem ga mela že v 33. tednu, za seznamček naslednjega + pregled mam 31.12., pol pa bom v porodnišnico trbovlje hodla k bo vsak teden za merit, da navm s trbuhom po lj šarla...

Sem bila tam od pol 8-ih do mal čez 12. V svetlomodrem puloverju pa z največjim trebuhom. Se je ena sestra hecala, če bom kar tam rodila. user posted image
K imam samo še 14 dni do roka. Drgač sem pa sedela nasproti kartotečnih omaric. Sam se te ne spomnim, ko nas je bilo pa toliko. user posted image

Super, da si imela v redu cuker. Sej bo. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
21.12.2009 21:32:40   
ugi
Meni je CTG delala prvič prejšnji teden (se pravi sem bila noseča 37 tednov 2/7). Pa mislim, da mi bo v sredo spet.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
21.12.2009 21:54:50   
Nattoule
UUUUUUUUUUU bravo Lejla! To je bilo pa res ekspres in sem vesela, da je Ivo ze tak korenjak.

Hja, mene je tudi sele zdaj zgrabila panika in sem vceraj pripravila zase torbo za v P. Za naso dojencico sem danes tudi koncno nasla v Leclercu bodije in zdaj jih je treba se oprat pa zlikat z ostalimi cotkami pa smo pripravljeni. Ce bi se se moje skatle od selitve nekako same od sebe razpakirale bi bila pa se sploh srecna :).

Mene tudi bolijo kolki za umret in zelo slabo spim. Pa se sine spet strajka in noce spat v svoji posteljici (je 10 cm stran od najine!) in pol se pride sredi noci stiskat k mamici, kar zame pomeni se manj spanja. Premisljujem, da bi si danes na kavcu postalala, da imam mir :).

Tiste, ki ste omenjale, da bomo pogresale brcike: res je! Jaz sem se prvi dan po porodu prvega otroka vsake toliko prijela za trebuh in pomislila (vsa v paniki): zakaj se ne premika???!!! Potem pa dojela, da spi tamle v kosku nasproti mene lumpek :)

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
22.12.2009 6:28:24   
tinncyka
uh user posted image  na sam sebe sem jeznauser posted image user posted image ko sem skoraj spet sms spregledla ko grem v šolouser posted image . še dobo da sem pogledla :

sisi77 SPOROČA!!!

Ob 19.33h sem rodila sinka Aneja, težkega 2310g in visokega 46cm.

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
22.12.2009 6:43:36   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

uh user posted image  na sam sebe sem jeznauser posted image user posted image ko sem skoraj spet sms spregledla ko grem v šolouser posted image . še dobo da sem pogledla :

sisi77 SPOROČA!!!

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinncyka, nehaj v šolo hodit ... očitno se je začela akcija z januarkami user posted image user posted image

Sisi77 .... ISKRENE čestitke! user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
22.12.2009 6:46:52   
nikita 33

sisi77 SPOROČA!!!

Sisi77 Čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
22.12.2009 6:53:25   
Teni_
Dobro jutro!

Madona, babike, zdaj ste pa se že res začele postavljat v nizki start. Čestitke iz vsega srca vsem, ki ste že rodile!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
22.12.2009 7:01:11   
ugi

sisi77 SPOROČA!!!

Sisi77: Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
22.12.2009 7:03:49   
grahek85
Jutro!

Včeraj sem začela z zavijanjem daril, da me ne bi slučajno kaj prehitelo user posted image Je kr fino ratalo letos, čeprav sva tko precej skromno vse skupaj nabavila. Najprej sem hotla narest pecivo za vse, sam potem ko sešteješ material in delo je ista stvar. Pa še pri mojemu majo totalno drugačen okus za sladkarije kot pri nas in jim nič našega ni dobro (pa obratno bo tudi večinoma držalo). Pa res sva fine stvari nabrala, čeprav so bolj male so taprave za vsakega user posted image Pa uporabne, seveda user posted image

Uf zdajle ko tipkam ma mali hudo fešto v bušitu user posted image Mi ga kr celega zanaša sem pa tam. Ful se vidi, da nima več tolko prostora, revež se mi nekak kr smili. Joj mi2 sva že čist na trnih, kdaj pride naša žabica... Pa počasi sem začela dobivat sporočila po facebooku in klice, kdaj bo in če sem še 2 v 1. Hm, zdaj mi je še nekak hecno, sam mam občutek, da mi bo kmalu zoprno eno in isto lajnat user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Danes je res en čuden dan. Sem tok zletela po stopnicahuser posted image , da je tasta skoraj kap mene pa tudi. Kot bi mi en odrezal noge, sploh jih nisem čutila pomoje se mi je malo zavrtelo se sploh ne spomnem od šokauser posted image . Buši in naša bejba sta ostala nedotaknjena, še dobro da imamo tisto držalo, da sem se na tisto oprijela pa hvalabogu se nisem nikamor močno udarila.

A potem si ok? Jst sem tudi štorasta za znoret, vse mi leti iz rok. Pa če kam greva s fantom se že tako drživa za roke (stvar navade - he he, bova hecna ko bova stara user posted image ), sam zdej se ga pa prav oklepam, ker se ful bojim, da bi kje padla. Pa povsod je vse spolzko od plojdre... Dans pa še poledica user posted image Se bo treba pazit.

aja tko se sklanjauser posted image  user posted image , upsi še dobr da je še tu grehek85,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ni hudega user posted image Sej meni je slovnično pravilna oblika blazno hecna, ker res noben ne govori tako...

sisi77 SPOROČA!!!

Juhuuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image ČESTITAM!!!!! Ja super!!! In pikec je čisto fajn, glede na to, kako so matrali sisi s tem, da je zastoj v rasti user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
22.12.2009 8:23:40   
naja6
sissi77;čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,pa da bi bila čimprej oba doma

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
22.12.2009 8:41:44   
nony
Sissi iskrene čestitke...

Upanje ostaja....

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
22.12.2009 8:46:04   
poopek
sisi77 wiiiiiiiiiii!!!! čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj ob vsem tem, jz bi tud jz tud.... user posted image user posted image še malo.... :)

ugi ja jz se pa tebe spomnim, zraven tebe sem sedela! jz mam črne lase malo preko ramen, bajsika, pa v rdeči majčki sem bla...user posted image morebiti se zdej spomniš user posted image . sem vidla, bogica trebuh maš čist spuščen, ajoj, ti boš tudi glih kar rodila! user posted image jz mam pa svojo še zmer v želodcu, viu viu, ji očitno tak paše user posted image , čeprov je res rok mam šele čez 5 tednov. uffffffffff, naj čimprej mine!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
22.12.2009 9:18:24   
ALEXI M.
sisi77 juhuuuu iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
22.12.2009 9:23:51   
Kika99
Bravo Sisi77 čestitke za Aneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
22.12.2009 9:30:29   
Kika99
Jutro

Grahek85 hvalabogu sem vredu. Še zdaj mi ni jasno kako sem lahko tako nerodno padla. Sem pa zadnje čase tako okorna in že prav nepokretna pol pa še kilce naredijo svoje user posted image . Moja prva skrb je buši da se slučajno ne bi udarila tam, raje mam vse drugo polomljeno user posted image
Danes sem sama, ker je moj na šihtu do večera pa mi je striktno prepovedal da grem ven, ker dežuje in da ne bom slučajno spet padla user posted image . Mi je dal prav ultimat.

Moja pikica mi danes spet leži na mehurju tako da sem vsak pol ure na wcju za par kapljic. Jutri mam pregled in CTG me prav zanima kaj bo.

Punce malo še zdržimo, saj bo kmalu za nami in bomo pestvale svoje štručke. Jaz se že tako veselim user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
22.12.2009 9:34:33   
nincrli
sisi77 čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image ... namesto tretjega dela januark bomo lahko kar pri novorojenčkih temo odprle user posted image

Jaz pa šibam v mb na ctg. Me nč ne šravfle, tak da bo črta pri popadkih ________________ user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
22.12.2009 9:39:46   
Zala01
Dobro jutro vsem, kar nas je še ostalo 2 v 1user posted image ,

ja to se pa bolj hitro odvija kot sem si jaz sploh mislila...sissi77 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Dej grahek olajšaj mi malo nakupovanje daril za sorodnike prosim, dej napiši vsaj približno kaj si jim zavila v darilca....prosimuser posted image . kako ste drugače spale to noč, jaz moram reči, da bistveno boljš kot prejšnjo, mali pikec se je zelo umiril v primerjavi s prejšnjim tednom, tako da mu res že zmanjkuje prostora. ma naj še kar malo počaka v varnem zavetju trebuščka.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
22.12.2009 9:43:55   
emica2008
sisi77 čestitke za sinčka!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
22.12.2009 9:57:46   
Tretjinka
user posted image user posted image user posted image  SISI77, ČESTITKE ZA ANEJA user posted image user posted image user posted image user posted image  LEPO SE RIHTAJTE IN RADI SE IMEJTE!

Pri meni je zdaj lep čas bilo pravo zatišje, včeraj pa me je zvečer tako močno bolel spodnji del trebuha, da sem komaj hodila...tudi ponoči sem se non stop zbujala, ker me je še kar bolelo...ni se pa to nič pojavljalo v kakšnih intervalih user posted image  saj vem, da bi morala kao že vse vedet, kaj so popadki ali kaj ne, pa nevem user posted image  no, zdaj sem ok, edino trebuh mi otrjuje...to mi pa ni nič posebnega...otroček je živahten na full, tako, da se odpravljam počasi do trgovine....
sem pa zdaj v resni dilemi, ali naj si upam za božič domov, kar je dobrih 100 km proč od Ljubljane....kaj ve mislite? boste še kam "potovale"?

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
22.12.2009 10:01:52   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Evo moj pregled je za mano...vse je ok sem imela UZ in naše otroče ima 3400g,obrnjeni smo na glavo jaz sem pa še zaprta...naslednji pregled imam 28.12.2009...

lepo, potem najina user posted image enako tehtata, moj ma tud 3400 g samo da mam rok tri dni za tabo user posted image

sisi77, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
uau kok dogaja pri januarkah, zdaj je pa že čisto akcija! user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
22.12.2009 10:15:58   
Gwendolen
sisi77, pa si ga dočakala!!! user posted image user posted image user posted image

V redu je zrasel, tale pikec!

ČESTITKE!!!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
22.12.2009 10:18:19   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

sem pa zdaj v resni dilemi, ali naj si upam za božič domov, kar je dobrih 100 km proč od Ljubljane....kaj ve mislite? boste še kam "potovale"?

uf, to je kar daleč, jaz kam dlje kot do LJ na preglede ne bom več hodila, pa še to raje z vlakom ali če me bo kdo lahko peljal, za božič pa grem k mojim domov na večerjo, samo imam zelo blizu tako da ni panike.

glede daril ko je ena spraševala-jaz sem kupila za mami tefal ponev pa modno ogrlico (si jo je sama izbrala) pa svečko, za taščo fen za lase pa božični prtiček in svečko na štantih v LJ (taka lepa v majhnem steklenem pisanem svečniku), za lubija pa švic pulover za v hribe pa za naju oba toplo posteljnino, za kolegice pa porcelanaste skodelice za čaj z mrežasto kroglico za zelišča in postavkom (majo ful lepe v Merkurju) pa čokoladice in kreme za roke od L'Occitane. mislim, da kar uporabno več ali manj user posted image

spala sem pa kar fajn, samo 1x lulat user posted image piki pa danes tudi bolj živahen, včeraj je bil bolj miren ker je bil večer prej čisto divji user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?