grahek85
|
Jutro! Včeraj sem začela z zavijanjem daril, da me ne bi slučajno kaj prehitelo Je kr fino ratalo letos, čeprav sva tko precej skromno vse skupaj nabavila. Najprej sem hotla narest pecivo za vse, sam potem ko sešteješ material in delo je ista stvar. Pa še pri mojemu majo totalno drugačen okus za sladkarije kot pri nas in jim nič našega ni dobro (pa obratno bo tudi večinoma držalo). Pa res sva fine stvari nabrala, čeprav so bolj male so taprave za vsakega Pa uporabne, seveda Uf zdajle ko tipkam ma mali hudo fešto v bušitu Mi ga kr celega zanaša sem pa tam. Ful se vidi, da nima več tolko prostora, revež se mi nekak kr smili. Joj mi2 sva že čist na trnih, kdaj pride naša žabica... Pa počasi sem začela dobivat sporočila po facebooku in klice, kdaj bo in če sem še 2 v 1. Hm, zdaj mi je še nekak hecno, sam mam občutek, da mi bo kmalu zoprno eno in isto lajnat IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Danes je res en čuden dan. Sem tok zletela po stopnicah , da je tasta skoraj kap mene pa tudi. Kot bi mi en odrezal noge, sploh jih nisem čutila pomoje se mi je malo zavrtelo se sploh ne spomnem od šoka . Buši in naša bejba sta ostala nedotaknjena, še dobro da imamo tisto držalo, da sem se na tisto oprijela pa hvalabogu se nisem nikamor močno udarila. A potem si ok? Jst sem tudi štorasta za znoret, vse mi leti iz rok. Pa če kam greva s fantom se že tako drživa za roke (stvar navade - he he, bova hecna ko bova stara ), sam zdej se ga pa prav oklepam, ker se ful bojim, da bi kje padla. Pa povsod je vse spolzko od plojdre... Dans pa še poledica Se bo treba pazit. IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka aja tko se sklanja , upsi še dobr da je še tu grehek85, Ma ni hudega Sej meni je slovnično pravilna oblika blazno hecna, ker res noben ne govori tako... IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka sisi77 SPOROČA!!! Ob 19.33h sem rodila sinka Aneja, težkega 2310g in visokega 46cm. Juhu ČESTITAM!!!!! Ja super!!! In pikec je čisto fajn, glede na to, kako so matrali sisi s tem, da je zastoj v rasti