|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
22.12.2009 13:33:40   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak?
mojga sem oblekla maja,ko je imel RD......parfumov ima full pa jih niti ne uporablja(zadnjič se je 1. našprical po 4 letih).......moram malo po trgovinah,ampak bo vedel da grem v šoping,sva se pa nekako zmenila da se ne bova obdarovala,ampak vem da mi bo on kaj kupil......rumenjak sem itak zmiksala med zelenjavo,meso inkrompir tko da je itak z užitkom pojedla.....upam da ne bo kakšne alergijeuser posted image

Hm potem pa res ne vem kaj bi...jaz mojmu vedno rada kupim oblacila,,parfume(ker jih obozuje)...sigurno se bos cesa domislila...super za rumenjak,nic se bat alergije,sej bo...so ze dost veliki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
22.12.2009 13:34:29   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

zdaj ko mam pa jaz cas pa ni nobene user posted image user posted image user posted image

ne se sekirat user posted image , jaz sem tudi vedno sama, potem pa imam samogovore user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.12.2009 13:35:22   
TAMIKA3
kako dolgo pa ostanete v bosni?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.12.2009 13:39:27   
sjmm
Helov!

Sva komi kej pr sosedu pustla, je šlo glih za glih v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majči celo štacuno neki glodal, pol pa kr mrknu, sem ga sam v avto prestavla

darila še nisva vsa nabavla, greva jutr še mal v milerja, sta si ta velka 2 ene kocke Lego v glavo vtepla in mora bit glih touser posted image user posted image user posted image

naša noč taka k pri urši..jz glih tako zgledam še po 2 kofetih, sam mene je poleg Majevega zbujanja še tale user posted image matrala, sem se cel dan fiksala k nora, ampak kuhna se pa še zmeri šajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem čist v deliriju, še mal okrasim, pa bo fajn, pa popoldan še po piškotkih zadiši...aja, me je ta velka že iz šole klicala...če že kej pečem, da bo kmal četrtek, sam da me opomne k opomnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIGU IN PATRICIJI:::::::::vse najnajnajnajnajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...tvojima pobčkoma.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo......vau kok je priden tale tvoj mali kakecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša...d best voščilnice...sta taka srčka tvoja sinčka....pa FUUUUl hvala sem že dobila naše, ti pošljem evrčke, ko bom šla oddat voščilnice.....krasne so!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa morm še mal omare in hladilnik nafilat, moj je teku še k eni stranki, Mihec in Maj se igrata, ta velka pa bosta kmal doma...bo treba še kej skuhatuser posted image user posted image

bajči!!

Aja, jz tud upam, da se nam tanči kej oglasi!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.12.2009 13:46:14   
claud
Dan!

Tok ste nacvekale da nism nc brala za nazaj.

Moja mami je danes iz bolnice prsla, tko da gremo zdj h njej..jst ji bom se poticko spekla in medenjake....

Dons ponoc je Larissa bla sredi noci enkrat pri nama ker sm zaspala...in je v spanju zlezla dol h nogam in cof na tla...blo dretje od strahu, ma se je hit potolazla.....men je srce u hlace padu....
Pol se je pa se zjutri neki afnala in je nekam z bradico usekala se ustnico mal prbila z zobomuser posted image user posted image
Se je ze zacel...hojladrija s poskodbamiuser posted image

Lep dan everybody....

BTW... A SE JE TANCI KJ OGLASLA?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.12.2009 13:49:20   
Čebel@

čebel@... a si dobila zs ?
semuser posted image user posted image user posted image ....sem se pozabila zahvalituser posted image ....torej:hvala hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.12.2009 13:52:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

BTW... A SE JE TANCI KJ OGLASLA?
nič......so pa sporočile tiste ki so bile v stikih z njo,da rabi čas zase in za družino

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.12.2009 13:53:53   
Čebel@

Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak?
mojga sem oblekla maja,ko je imel RD......parfumov ima full pa jih niti ne uporablja(zadnjič se je 1. našprical po 4 letih).......moram malo po trgovinah,ampak bo vedel da grem v šoping,sva se pa nekako zmenila da se ne bova obdarovala,ampak vem da mi bo on kaj kupil......rumenjak sem itak zmiksala med zelenjavo,meso inkrompir tko da je itak z užitkom pojedla.....upam da ne bo kakšne alergijeuser posted image

Hm potem pa res ne vem kaj bi...jaz mojmu vedno rada kupim oblacila,,parfume(ker jih obozuje)...sigurno se bos cesa domislila...super za rumenjak,nic se bat alergije,sej bo...so ze dost veliki
mah neki se bom že spomila-ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......moj je pa nor na igračeuser posted image ........lani si je zaželelvlakec za pod smrekco,pa avto na daljinca tko da bo verjetno dobil isto kot Hana-igračouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.12.2009 13:54:48   
Čebel@
zdej imam pa jaz samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.12.2009 13:56:12   
Čebel@
kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable??????????????

jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.12.2009 13:58:10   
Urša08

čebel@
mamo vse iste probleme, jaz se spomnem da sem Nejcu non stop pri nevarnih stvareh rekla NE, tak resen in potem se je počas navadu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.12.2009 13:58:42   
MIHAILO

ce dragi dobi dopust do9.1...da bomo se za bozic dol,ker mi ga imamo 7.user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.12.2009 13:59:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@
mamo vse iste probleme, jaz se spomnem da sem Nejcu non stop pri nevarnih stvareh rekla NE, tak resen in potem se je počas navadu

se mi zdi da skos ponavljam ta NE pa nič ne paliuser posted image ........tamala je mojga nečaka zmeraj po rokici udarla,ampak jaz Hane ne mislim  tepst,ampak rajši vse zagradimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.12.2009 14:00:35   
Urša08
Zdele sem pa Žiga v postelco dala, ga pobožala in pokrila in je zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image uvau ponavadi ga v naročju uspavam zdej sem pa neki k Nejcu hitela. Nejcu sem dala mojstra miha ker si je zaželel moj pikec, se mu je pa nosek odprl in kr lije iz njegauser posted image user posted image user posted image

Sjmm joj si vas kar predstavljam kok nabasan avto mate ko vse nakupte user posted image user posted image user posted image super da se kuhinja še kar šajna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.12.2009 14:01:01   
Čebel@

ce dragi dobi dopust do9.1...da bomo se za bozic dol,ker mi ga imamo 7.user posted image
greste pa danes?to bo že orenk dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.12.2009 14:01:18   
Urša08

Mihailo uvau to bo pa dolg dopust user posted image user posted image user posted image user posted image A to greste k njegovim staršem?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.12.2009 14:03:54   
Urša08

čebel@

se mi zdi da skos ponavljam ta NE pa nič ne paliuser posted image ........tamala je mojga nečaka zmeraj po rokici udarla,ampak jaz Hane ne mislim  tepst,ampak rajši vse zagradimuser posted image user posted image user posted image

čebel@ ne obupaj, sej bo palilo boš vidla. Aha pa v kuhinji mu nisem pustila predalov odpirat in sem mu en predal v katerem imam plastiko pustila in rekla da je njegov predal ostale mora pa pustit pri miru in vedno ko je kak drug predal odprl sem ga opomnila kje ma Nejc svoj predal in na začetku sem ga še tja odnesla in potem ni blo več težav. Samo vztrajna bot, pa se da user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.12.2009 14:04:25   
MIHAILO

NE,NE,NE,NE...pocakam da gre spet nazaj kao pa spet recem NE,NE on pa mmmmuser posted image me kregauser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.12.2009 14:08:20   
Čebel@

čebel@

čebel@ ne obupaj, sej bo palilo boš vidla. Aha pa v kuhinji mu nisem pustila predalov odpirat in sem mu en predal v katerem imam plastiko pustila in rekla da je njegov predal ostale mora pa pustit pri miru in vedno ko je kak drug predal odprl sem ga opomnila kje ma Nejc svoj predal in na začetku sem ga še tja odnesla in potem ni blo več težav. Samo vztrajna bot, pa se da user posted image

okey,bom vstrajnauser posted image user posted image user posted image .....sam ona se mi smeje ko ji jaz tumbam ta Neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.12.2009 14:09:08   
MIHAILO

greste pa danes?to bo že orenk dopustuser posted image user posted image user posted image

v petekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.12.2009 14:16:51   
TAMIKA3

mah neki se bom že spomila-ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......moj je pa nor na igračeuser posted image ........lani si je zaželelvlakec za pod smrekco,pa avto na daljinca tko da bo verjetno dobil isto kot Hana-igračouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj dobi sončna očala + user posted image

kaj pa kako igrico? user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.12.2009 14:18:33   
TAMIKA3

ko ugotoviš, še meni prosim zaupaj recept user posted image user posted image pri nas so aktualni kabli od PS2 in zemlja pri rožah, je že samo pol lončka zemlje user posted image   user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.12.2009 14:18:38   
MIHAILO
mi tok steka rruser posted image

URSA v hisi mojih starsev bomo,ker imamo centralno ggretje...so pa njegovi tudi blizu tko da bomo vsepovsod...pa se sorodniki iz avstrije pridejouser posted image Mihaillov bbrtatranec 4leta star,se tako lepo igrata...ga mihailo zgecka on se smeje,pol se pa se mihailo zacneuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.12.2009 14:22:34   
MIHAILO
imam eno vprasanje...kje se dobijo zunanje lucke za balkon???Bi malo hiso okrasila v Bosni...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.12.2009 14:23:32   
TAMIKA3

čebel@... a si dobila zs ?
semuser posted image user posted image user posted image ....sem se pozabila zahvalituser posted image ....torej:hvala hvalauser posted image user posted image

upam, da ti pride kaj prav user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?