Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:33:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak? mojga sem oblekla maja,ko je imel RD......parfumov ima full pa jih niti ne uporablja(zadnjič se je 1. našprical po 4 letih).......moram malo po trgovinah,ampak bo vedel da grem v šoping,sva se pa nekako zmenila da se ne bova obdarovala,ampak vem da mi bo on kaj kupil......rumenjak sem itak zmiksala med zelenjavo,meso inkrompir tko da je itak z užitkom pojedla.....upam da ne bo kakšne alergije Hm potem pa res ne vem kaj bi...jaz mojmu vedno rada kupim oblacila,,parfume(ker jih obozuje)...sigurno se bos cesa domislila...super za rumenjak,nic se bat alergije,sej bo...so ze dost veliki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:34:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj ko mam pa jaz cas pa ni nobene ne se sekirat , jaz sem tudi vedno sama, potem pa imam samogovore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:35:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kako dolgo pa ostanete v bosni?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:39:27
|
|
|
|
sjmm
|
Helov! Sva komi kej pr sosedu pustla, je šlo glih za glih v avto Majči celo štacuno neki glodal, pol pa kr mrknu, sem ga sam v avto prestavla darila še nisva vsa nabavla, greva jutr še mal v milerja, sta si ta velka 2 ene kocke Lego v glavo vtepla in mora bit glih to naša noč taka k pri urši..jz glih tako zgledam še po 2 kofetih, sam mene je poleg Majevega zbujanja še tale matrala, sem se cel dan fiksala k nora, ampak kuhna se pa še zmeri šajna , sem čist v deliriju, še mal okrasim, pa bo fajn, pa popoldan še po piškotkih zadiši...aja, me je ta velka že iz šole klicala...če že kej pečem, da bo kmal četrtek, sam da me opomne k opomnik ŽIGU IN PATRICIJI:::::::::vse najnajnajnajnaj urša...tvojima pobčkoma....... mihailo......vau kok je priden tale tvoj mali kakec Katjuša...d best voščilnice...sta taka srčka tvoja sinčka....pa FUUUUl hvala sem že dobila naše, ti pošljem evrčke, ko bom šla oddat voščilnice.....krasne so!!!!!! No, zdej pa morm še mal omare in hladilnik nafilat, moj je teku še k eni stranki, Mihec in Maj se igrata, ta velka pa bosta kmal doma...bo treba še kej skuhat bajči!! Aja, jz tud upam, da se nam tanči kej oglasi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:46:14
|
|
|
|
claud
|
Dan! Tok ste nacvekale da nism nc brala za nazaj. Moja mami je danes iz bolnice prsla, tko da gremo zdj h njej..jst ji bom se poticko spekla in medenjake.... Dons ponoc je Larissa bla sredi noci enkrat pri nama ker sm zaspala...in je v spanju zlezla dol h nogam in cof na tla...blo dretje od strahu, ma se je hit potolazla.....men je srce u hlace padu.... Pol se je pa se zjutri neki afnala in je nekam z bradico usekala se ustnico mal prbila z zobom Se je ze zacel...hojladrija s poskodbami Lep dan everybody.... BTW... A SE JE TANCI KJ OGLASLA?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:49:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... a si dobila zs ? sem ....sem se pozabila zahvalit ....torej:hvala hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:52:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud BTW... A SE JE TANCI KJ OGLASLA? nič......so pa sporočile tiste ki so bile v stikih z njo,da rabi čas zase in za družino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:53:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak? mojga sem oblekla maja,ko je imel RD......parfumov ima full pa jih niti ne uporablja(zadnjič se je 1. našprical po 4 letih).......moram malo po trgovinah,ampak bo vedel da grem v šoping,sva se pa nekako zmenila da se ne bova obdarovala,ampak vem da mi bo on kaj kupil......rumenjak sem itak zmiksala med zelenjavo,meso inkrompir tko da je itak z užitkom pojedla.....upam da ne bo kakšne alergije Hm potem pa res ne vem kaj bi...jaz mojmu vedno rada kupim oblacila,,parfume(ker jih obozuje)...sigurno se bos cesa domislila...super za rumenjak,nic se bat alergije,sej bo...so ze dost veliki mah neki se bom že spomila-ni ......moj je pa nor na igrače ........lani si je zaželelvlakec za pod smrekco,pa avto na daljinca tko da bo verjetno dobil isto kot Hana-igračo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:54:48
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej imam pa jaz samogovore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:56:12
|
|
|
|
Čebel@
|
kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:58:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj čebel@ mamo vse iste probleme, jaz se spomnem da sem Nejcu non stop pri nevarnih stvareh rekla NE, tak resen in potem se je počas navadu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:58:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kako dolgo pa ostanete v bosni? ce dragi dobi dopust do9.1...da bomo se za bozic dol,ker mi ga imamo 7.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 13:59:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj čebel@ mamo vse iste probleme, jaz se spomnem da sem Nejcu non stop pri nevarnih stvareh rekla NE, tak resen in potem se je počas navadu se mi zdi da skos ponavljam ta NE pa nič ne pali ........tamala je mojga nečaka zmeraj po rokici udarla,ampak jaz Hane ne mislim tepst,ampak rajši vse zagradim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:00:35
|
|
|
|
Urša08
|
Zdele sem pa Žiga v postelco dala, ga pobožala in pokrila in je zaspal uvau ponavadi ga v naročju uspavam zdej sem pa neki k Nejcu hitela. Nejcu sem dala mojstra miha ker si je zaželel moj pikec, se mu je pa nosek odprl in kr lije iz njega Sjmm joj si vas kar predstavljam kok nabasan avto mate ko vse nakupte super da se kuhinja še kar šajna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:01:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kako dolgo pa ostanete v bosni? ce dragi dobi dopust do9.1...da bomo se za bozic dol,ker mi ga imamo 7. greste pa danes?to bo že orenk dopust
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:01:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kako dolgo pa ostanete v bosni? ce dragi dobi dopust do9.1...da bomo se za bozic dol,ker mi ga imamo 7. Mihailo uvau to bo pa dolg dopust A to greste k njegovim staršem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:03:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj čebel@ mamo vse iste probleme, jaz se spomnem da sem Nejcu non stop pri nevarnih stvareh rekla NE, tak resen in potem se je počas navadu se mi zdi da skos ponavljam ta NE pa nič ne pali ........tamala je mojga nečaka zmeraj po rokici udarla,ampak jaz Hane ne mislim tepst,ampak rajši vse zagradim čebel@ ne obupaj, sej bo palilo boš vidla. Aha pa v kuhinji mu nisem pustila predalov odpirat in sem mu en predal v katerem imam plastiko pustila in rekla da je njegov predal ostale mora pa pustit pri miru in vedno ko je kak drug predal odprl sem ga opomnila kje ma Nejc svoj predal in na začetku sem ga še tja odnesla in potem ni blo več težav. Samo vztrajna bot, pa se da
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:04:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj NE,NE,NE,NE...pocakam da gre spet nazaj kao pa spet recem NE,NE on pa mmmm me krega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:08:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj čebel@ mamo vse iste probleme, jaz se spomnem da sem Nejcu non stop pri nevarnih stvareh rekla NE, tak resen in potem se je počas navadu se mi zdi da skos ponavljam ta NE pa nič ne pali ........tamala je mojga nečaka zmeraj po rokici udarla,ampak jaz Hane ne mislim tepst,ampak rajši vse zagradim čebel@ ne obupaj, sej bo palilo boš vidla. Aha pa v kuhinji mu nisem pustila predalov odpirat in sem mu en predal v katerem imam plastiko pustila in rekla da je njegov predal ostale mora pa pustit pri miru in vedno ko je kak drug predal odprl sem ga opomnila kje ma Nejc svoj predal in na začetku sem ga še tja odnesla in potem ni blo več težav. Samo vztrajna bot, pa se da okey,bom vstrajna .....sam ona se mi smeje ko ji jaz tumbam ta Ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:09:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kako dolgo pa ostanete v bosni? ce dragi dobi dopust do9.1...da bomo se za bozic dol,ker mi ga imamo 7. greste pa danes?to bo že orenk dopust v petek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:16:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak? mojga sem oblekla maja,ko je imel RD......parfumov ima full pa jih niti ne uporablja(zadnjič se je 1. našprical po 4 letih).......moram malo po trgovinah,ampak bo vedel da grem v šoping,sva se pa nekako zmenila da se ne bova obdarovala,ampak vem da mi bo on kaj kupil......rumenjak sem itak zmiksala med zelenjavo,meso inkrompir tko da je itak z užitkom pojedla.....upam da ne bo kakšne alergije Hm potem pa res ne vem kaj bi...jaz mojmu vedno rada kupim oblacila,,parfume(ker jih obozuje)...sigurno se bos cesa domislila...super za rumenjak,nic se bat alergije,sej bo...so ze dost veliki mah neki se bom že spomila-ni ......moj je pa nor na igrače ........lani si je zaželelvlakec za pod smrekco,pa avto na daljinca tko da bo verjetno dobil isto kot Hana-igračo moj dobi sončna očala + kaj pa kako igrico?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:18:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kako naj Hani dopovem da se ne sme ulečt za kable?????????????? jo nosim stran,ampak dobesedno šiba nazaj ko ugotoviš, še meni prosim zaupaj recept pri nas so aktualni kabli od PS2 in zemlja pri rožah, je že samo pol lončka zemlje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:18:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
mi tok steka rr URSA v hisi mojih starsev bomo,ker imamo centralno ggretje...so pa njegovi tudi blizu tko da bomo vsepovsod...pa se sorodniki iz avstrije pridejo Mihaillov bbrtatranec 4leta star,se tako lepo igrata...ga mihailo zgecka on se smeje,pol se pa se mihailo zacne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:22:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
imam eno vprasanje...kje se dobijo zunanje lucke za balkon???Bi malo hiso okrasila v Bosni...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 14:23:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@... a si dobila zs ? sem ....sem se pozabila zahvalit ....torej:hvala hvala upam, da ti pride kaj prav
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?