|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
22.12.2009 10:34:26   
Čebel@
no da povem da sva včeraj kupila za domače in prijatelje darila.....sva za vsak  par kupil 2 mali brisački za roke(po eno modro in eno rumeno)+tofife+fa kokos......za domače pa tofife+1 fa za ženske(kokos)+1 fa za moške+kavica.....to bom danes zavila v paketke in dala pod smrekico.....Hanina igrača je že pod smrekico,samo zaviti jo je še treba.....moram pa kupit še dariloza mojga,pa nimam pojma kajuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.12.2009 10:36:05   
baki
kaj boste kaj kuhale?jst bom naredla špinačo+pire+hrenovke.brzina se mi ne da neki full kuhat.jutri bo pa rižev narastek.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.12.2009 10:41:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kaj boste kaj kuhale?jst bom naredla špinačo+pire+hrenovke.brzina se mi ne da neki full kuhat.jutri bo pa rižev narastek.

Baki jaz mam še hitrejše, od včerej mi je ostalo ful zelenjavno - smetanove omakice s piščančkom, pa bom samo pire zraven nardilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.12.2009 11:07:30   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki jaz mam še hitrejše, od včerej mi je ostalo ful zelenjavno - smetanove omakice s piščančkom, pa bom samo pire zraven nardilauser posted image user posted image user posted image

zmagala siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.12.2009 11:09:13   
MIHAILO
Pozdravljene...malo sem samo preletela ker kaj vec nimam zdaj casa...sem pospravljala ,zdaj si morm pa lase umit pol pa zacet pakirat...

Skoz vam pozabim povedat ...odkar smo meli probleme z prebavo sem ga dajala na kahlico in je lahko kakal,ampak ga je zulila zato sem kupila nastavek za wc zdaj pa ze skoraj en mesec kaka na wc skoljko...in ,ko vidim da bo ze kakal ga dam gor in on kot veliki fant se skoncentrira i kaka,ko konca skace da gre dol(ces mami ,gotov sem)...tko da zdaj kaka 4,3x na dan...user posted image user posted image user posted image tudi v plenico kaka ampak vsaj enkrat mora na nasavek ,ker v plenico nikoli ne kaka taksno kolicino kot na nastavek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.12.2009 11:10:53   
baki
sam dons se mi pa res nččččččč ne da.še vn ne smema z nikom,ga imam rajši še kakšen dan notri

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.12.2009 11:13:13   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...malo sem samo preletela ker kaj vec nimam zdaj casa...sem pospravljala ,zdaj si morm pa lase umit pol pa zacet pakirat...

Skoz vam pozabim povedat ...odkar smo meli probleme z prebavo sem ga dajala na kahlico in je lahko kakal,ampak ga je zulila zato sem kupila nastavek za wc zdaj pa ze skoraj en mesec kaka na wc skoljko...in ,ko vidim da bo ze kakal ga dam gor in on kot veliki fant se skoncentrira i kaka,ko konca skace da gre dol(ces mami ,gotov sem)...tko da zdaj kaka 4,3x na dan...user posted image user posted image user posted image tudi v plenico kaka ampak vsaj enkrat mora na nasavek ,ker v plenico nikoli ne kaka taksno kolicino kot na nastavek...user posted image user posted image user posted image

super mihailo tvoj fant bo pa hiter brez pleničke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.12.2009 11:41:56   
baki
kje ste zdej??????????????? a vse veselo kuhate?urša ti ne kuhašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.12.2009 11:50:05   
simonakr
Ne še ne kuhamo! Jest sm zdele mal kuhno pospravlala po omarah in sm kar nekej pretečenih stvari vn zmetala - med drugim tud 15 kom pecilnega praška user posted image user posted image user posted image Tko da bomo šele jutr pekli!

Nč grem nazaj v bitko pol pa kosilo kuhat! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.12.2009 11:54:43   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ne še ne kuhamo! Jest sm zdele mal kuhno pospravlala po omarah in sm kar nekej pretečenih stvari vn zmetala - med drugim tud 15 kom pecilnega praška user posted image user posted image user posted image Tko da bomo šele jutr pekli!

tej pa pol kr hiter po pecilnega da ga nebo zmankalo v trgoviniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.12.2009 12:17:16   
Urša hvala za recepteuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.12.2009 12:29:04   
Urša08

kje ste zdej??????????????? a vse veselo kuhate?urša ti ne kuhašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki jaz sem pa mojima user posted image kosilo dala user posted image Zdej sta pojedla, enga bom probala spat dat, potem pa hitro kuhno pospravit .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.12.2009 12:34:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

ni za kejuser posted image Pa nisem pozabla nate veš, sam non stop neki dogaja - preb božičem obljubimuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.12.2009 12:39:09   
Čebel@
s Hano sva pojedli......sem se danes spomnila da ji še nisem uvajala rumenjaka tko da je majčkeno dobila med kosilo

zdej sva si pa prižgale božične pesmi,lučke na smrekici prižgale in greva pospravljat

user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.12.2009 12:40:58   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

tej pa pol kr hiter po pecilnega da ga nebo zmankalo v trgoviniuser posted image user posted image user posted image

Ja sej grem! Mala bo šla k mami na počitnice, jest pa v gužvo user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.12.2009 13:01:35   
Katjusa
evo tole bo pa naša voščilnica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.12.2009 13:02:02   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: cita

ni za kejuser posted image Pa nisem pozabla nate veš, sam non stop neki dogaja - preb božičem obljubimuser posted image

meni tudi prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.12.2009 13:14:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

Katjuša superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sta dobra, kako ti ju je ratal tako skup dobit, res superuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.12.2009 13:17:32   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.12.2009 13:23:08   
MIHAILO
Je se kira tu...mi smo tudi kosilali...Mihailo zdaj pancka po svojem lepem reduuser posted image Pol se gremo pa potepat z dedijem in babi v trgovino,je treba kaj nabavit za va Bosno...

Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak?

URSA in BAKI super za hitro kosilo,jaz sem Mihailu naredila pire krompircek +bucke+smetana...

KOLUMBO januarja zacnete delati na user posted image ??user posted image user posted image user posted image

TANCIIIIIIIIIIIIIIIII javi se kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.12.2009 13:28:30   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žigu od Deje ter Patriciji od SALT vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.12.2009 13:30:39   
Čebel@

Cebel super za darila...za tvojega??Jaz sem mojemu kupila cevlje in jakno...kaj pa kaksen parfum?A je bil Hani vsec rumenjak?
mojga sem oblekla maja,ko je imel RD......parfumov ima full pa jih niti ne uporablja(zadnjič se je 1. našprical po 4 letih).......moram malo po trgovinah,ampak bo vedel da grem v šoping,sva se pa nekako zmenila da se ne bova obdarovala,ampak vem da mi bo on kaj kupil......rumenjak sem itak zmiksala med zelenjavo,meso inkrompir tko da je itak z užitkom pojedla.....upam da ne bo kakšne alergijeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.12.2009 13:31:06   
MIHAILO
zdaj ko mam pa jaz cas pa ni nobene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.12.2009 13:33:00   
TAMIKA3

zdaj ko mam pa jaz cas pa ni nobene user posted image user posted image user posted image

ne se sekirat user posted image , jaz sem tudi vedno sama, potem pa imam samogovore user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.12.2009 13:33:37   
TAMIKA3
čebel@... a si dobila zs ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?