pipika 13
|
Pozdravljene! Mi bomo očitno rodili med zadnjimi. po današnjem pregledu je ugotovila, da je otrok še preveč živ, preveč miga, da maternično ustje sploh še ni zmehčano, da še sploh nisem nič odprta in da je otrok še daleč od tega, da bi se spustil. Groza!!!!!! Očitno bomo zakorakali v januar. Poleg CTG je naredila še UZ in ugotovila, da je plodovnica še primerna, da so pretoki v redu, vendar da je možno, da je bebica malce zapletena s popkovnico in da se zato noče spuščat. Baje se vidi, da je popkovnica vidna blizu glave, možno pa je, da je tudi prepletena okoli trupa (pod pazduho) in to otročka bremza, da bi se spustil dol. Če je res tako, potem bom morala imeti carski rez. To pa ne bi rada. Želela sem si normalen naraven porod, pri katerem bi bil prisoten tudi parter. Če se nič v roku enega tedna ne zgodi, imam pregled v ponedeljek 28. 12, ko je tudi moj PDP. Je G rekla, da do PDP vse pustijo pri miru, če je plodovnica ok, potem pa bodo šele začeli z ukrepanjem, torej s podrobnimi pregledi. Ma ni mi vse to všeč. To čakanje ubija in je prav grozno. Vse me boli, medenica, desna noga, zatekanje prstov na rokah in zatekanje gležnjev, okornost, ......Zdaj pa še carski?????? Jao!!!! Ok, bomo videli, kaj se bo zgodilo. Me je pa strah, da je res kaj prepleten in nočem, da je kaj narobe, predvsem, če je popkovnica okoli vratu. LP in vesele praznike vsem.