|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 10:12:00   
METULJ1
Čestitke novim mamicam ter vse dobro Kiri in Alisi.

Ostale, ki ste na poti v P pa srečno.

Pri nas nič novega (vsak večer le lažni popadki). Do PDP še 10 dni.

Skratka preživite kar se da lep sončen dan

Pozdravčki


(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 10:12:51   
lana24
hej!da se še jaz malo javim.Na pregledu smo zvedeli da je naš fant zrastel 3 cm in se zredil za 1,5 kg jupi!Me pa zanima če je katera dobila napotnico za razvojno?Nas otrok ko spi glavco daje ful nazaj in morava telovadit.Drugače pa tud rad kravce pase in se ful obrača,pa na trebuhu rad spi!
nič čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 10:47:24   
anaj22
Sam na hitro čestitam vsem mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 11:33:19   
taraji
No, jaz sem tudi še vedno tu - včerajšnje sankanje, sprehod in pospravljanje ni prav nič pomagalo, da bi sse mi začelo kaj dogajati

Afrodita - iskrene čestitke za Kiro pa veliko vsega lepega vam želim

Pa super za tako expresen porod - joj, ko bi imela sama istega

Tincy - tudi tebi in Alisi iskrene čestitke in vse najlepše vc nadaljnjem življenju.

No, pa si le dočakala svojo štručko. Ma pa saj tudi še vse ostale pridemo za teboj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Shogirl - dobrodošli doma s princesko Kajo.Tvoja porodna zgodba je pa tako lepa in tako lepo napisana, da sem dobila kar solzne oči, ko sem jo brala. res vlivaš veliko poguma vsem, ki nas pot do svojih zakladkov še čaka.

Araz - ja verjamem, da ti kar solze silijo v pči, ko pomisliš na postavljanje smrečice in prvi skupni božič. Tudi meni so, ko sem prebrala tvoje razmišljanje.

Vsem mamicam želim, da bi z vašimi štručkami bilo vse v najlepšem redu, da bi lepo napredovale v rasti, pridobivale na teži.....

Vsem, ki nas pot do svojih zakladkov še čaka pa želim, da do njih pridemo po najkrajši in najlažji potiuser posted image user posted image user posted image

Danes je pa tako lep dan - ampak samo takole od znotraj, kajti je tak mraz, da ne vem, če me bo premamilo da bi šla na kakšen sprehod


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 11:41:16   
*nivea
Tincy90 čestitke za Aliso user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 11:56:41   
katy83
pozdravček punce.

ne morem si pomagat, ampak tudi jaz se moram malo uštulit pri vas. Sama sem aprilčica 2010, vendar vas "poznam", ker vas berem od začetka svoje nosečnosti, predvsem zato, ker ste zakon, pa ker je moja sestrična tudi decembrka, vendar je ni na forumu. Mimogrede sestrična je imela rok 19.12, rodila je 9.12 in sicer fantka Mihaela težkega 3920g in velikega 50cm.user posted image

No, in zakaj se štulim?
 
Shopgirl- ko sem brala tvojo porodno zgodbo, jao, sem se jokala kot že dolgo ne. Zaradi tebe in tvoje zgodbe sem zdaj malo manj "posrana" glede poroda in v meni je več optimizma. Hvala.  Tebi pa vse čestitke za pogum in veliko uživancije s tvojim dragim in tvojo Shopbaby.

Tudi vsem ostalim decmbrskim mamicam želim veliko užitkov, lepih trenutkov s svojimi sončki, tistim, ki vas pa čaka še porod, pa saj veste: čim lažji porod, z dosti poguma in tolažbo, da bodo vaši sončki kmalu pri vas.

Lep pozdrav, Katy83

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 12:09:38   
anaj22
no pa mi je nekako uspelo preleteti zadnjih 8 strani

naj najprej čestitam mamica
iskren čestitke katika, pikapoka78, zalbi, kristy, mirjam, nezy, afrodita, tincy90 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošlo Tibor, Tomi, Žane, Peter, Jakob, Anže, Kira, Alisa

potem moram odgovoriti Kleo: je spimo vsi v isti sobi, Jaka Nejc niti ne moti, itak se zadnje čase ponoči zbuja in ga je treba previt ker je polulan. No pa ponavadi se oba skupaj prebudita. Sej spomladi bosta dobila svojo sobo.

Želim vsem mamicam da vam dojenje zlufa pa ne se sekirat nismo vse enake, enim pač mlekarne bolj delujejo.

araz- kolcanje in kihanje je čit normalno, če mal kiha si tko nosek puca in to ne pomeni da je prehlajena, nič bat vse je ok

shopgirl super porod

afrodita to je blo pa zelo hitro, čestitke

No za nami je pregled v P, ker je Nejc staknil infekt in je bil 3dni na antibiotikih, sedaj je vse ok imamo že 4kg in sva dobila same pohvale. Bili smo že na krajšem prvem sprehodu, sam danes se mi zdi pa premrzlo za ven čeprav je tak lep sonček.

Pa čist smo praznični smo kar smrekco postavl

Lepo sončno nedeljo in vse ki ste še 2v1 želim, da kmalu cartate

_____________________________

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 13:23:23   
taraji
Punce - pri meni se je pa očitno začelo nekaj malega dogajat - mislim, da se mi je začel luščiti čep, saj že vse jutro opažam neke krvavkaste izcedke (seveda ni sveža kri). O kakšnih popadkih zaenkrat nebi mogla govoriti, je pa res da me vsake toliko nekaj zvije, ampak ne traja dolgo niti nima kakšnega smiselnega zaporedja.

tako da...malo sem siver zmedena, a naj se grem kaj pokazat v porodnišnico ali ne, me pa pomirja dejstvo, da naša bebica miga in jo seveda vse dopoldne budno spremljam in sem vesela vsakega njenega premika.

Jutri popoldan imam sicer pregled pri svojem g, tako da res ne vem kaj naj

No, morda bom pa le prišla letos do svoje štručkeuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 13:33:16   
Ninča77
Punce pozdravljene,

Prišla sem si mal cot iskat, prespala sem to noč tudi doma. Matevž je še vedno v bolnici in jaz sedaj šibam nazaj k njemu. Sedaj ima dečko iz leve ledvičke napeljan kateter in se urin izteka v vrečko. Jutri imava slikanje s kontrastom in upava, da bo vse ok in bova lahko pred božičem že doma. Mene še sam do konca naučijo ravnanja s katetrom, oskrba rane in praznenje vrečke, skratka nič kaj lepega. Pa tok sem bla vesela, da se bomo kmalu gipsa rešli in se bomo lahko kopali, no zdej se pa spet ne bomo smeli in upam, da ne bo imel moj dragi Matevž tega katetra celo leto, da se bo prej popravilo stanje, ali pa da bo pred poletjem operiran in mu vstavili cevko v ta ledvični kanal, sedaj je baje še premajhen za to.

V glavnem čestitke vsem mamicam za njihove user posted image . Cartajte, cartajte in še enkrat cartajte, ničesar ne zamujajte. Verjamite mi, kako je men hudo, ko si ga včasih zaželim pocartat, pa ga ne morem.
Skratka držite pesti za naju, da bo vse ok. Smo pa že skor 4 kg težki in zrastli smo 3,5cm.

Vsem ki pa še čakate na svoje štručke želim čimlepši porod in zdrave otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vam javim, ko pridem domov, v bolnici vas sicer spremljam ampak je ta net preko mobi ful počasen in težko kakšen komentar dodam.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 13:38:29   
riba83
Pozdravljene!

Shopgirl hvala za vzpodbudne besede in opis tvojega poroda, upam da bomo imele tiste ki smo še ostale podobno izkušnjo.

Tincy90 čestitke user posted image user posted image user posted image .

Afrodita tudi tebi čestitke, to je bilo ekspres user posted image user posted image user posted image .

Ninča77 user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža, da bo čimprej boljše



(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 13:43:01   
riba83
Jaz pa sem še tudi kar doma, ponoči me je nekaj bolelo v spodnjem delu trebuha pa sem mislila da se mogoče kaj začenja, ampak verjetno nič. Je bila mogoče kakšna bolečina od kidanja snega user posted image .

Včeraj sem imela rok, pa zgleda da bo mogoče nov letnikuser posted image . Čeprav bi bila zelo rada čez praznike doma, ker tud nevem kakšne bodo kaj babice in zdravniki čez praznike, ki bodo morali delati; mogoče bodo jezni da smo tam, kaj pa vem... upam da ne.

Sem se pa odločila da pri drugem otroku ne povem več točnega PDP, ker so vsi tako neučakani, da je to že postalo prav nadležno. Bom zamaknila kar za 14 dni. Potem pa ziher ne bodo tečnarli, zakaj še nisem šlauser posted image .

Jutri grem na CTG, pa bomo videli kaj bodo rekli.


Lepo se imejte....

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 14:10:43   
andmoj
Se oproščam, ker vdiram v vašo temo!!

lana24 - jaz mam hčerko rojeno letos julija in sem imela prav tako težave, ker je glavo v spanju držala zlo nazaj. Itak se še vedno ni čist popravilo. V razvojni ti bodo dali napotnico za fizioterapijo, kjer boš najbrž morala hoditi vsak teden. Pokazali ti bodo razne vaje in pa pravilno prijemanje otroka (handling). S pravilnim handlingom se bo hitro izboljšalo. Naša je držala glavo nazaj, pa full trda je takrat postala. (patronažna je rekla, da kao sili v ekstenzijo  - menda temu strokovno pravijo ekstenzijski vzorec). Kakšen porod pa si imela?? Pri meni je bila naša v temenski vstavi, pa z vakumom so jo potem potegnili ven, so mi pa povedali, da je to vzrok, da z glavo tako sili nazaj.

Se oproščam še enkrat, ker sem vas zmotila.

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 14:45:58   
araz
Lana24 in Andmoj moja je tud začela glavo nazaj obračat, ko leži. To opažam sedaj ene dva dni. A to potem ni uredu user posted image . Jest ji sicer ne pustim, če vidim da sili z glavo nazaj, ampak je včasih tko trda, da je skoraj nemogoče.

Ninča vse dobro za tvojega Matevža user posted image user posted image user posted image , da bi se čimprej pozdravil.

Tinchy čestitke za hčerkico user posted image . Pa si jo dočakala user posted image .

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 15:43:32   
natasa28
Tulpika: ni bil problem da epiduralna ne bi prijela, samo ko si enkrat tam cca.8 cm odprt je več ne dobiš, samo umetne popadke ti še nafilajo do konca, prej pa epiduralna lepo pomaga, je res da poapdkov skoraj ne čutiš, mogoče malenkost med eno in drugo dozo ko začne popuščat. Na koncu ko je treba pa že pritiskat pa dvomim da ti jo bodo kje dali, vsaj tako je meni anestezistika pojasnila. Kar se mene tiče mi je epiduralna vsaj prvi del poroda olajšala, drugi del pa je pač bil kot je bil, glavno da imamo zdaj svojo princesko doma, smo pridni , lepo papamo, ne jokamo in je vse ok.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 16:10:51   
andmoj
araz meni so v razvojni in na fizioterapiji dejali, da se s pravilnim handlingom vse popravi, pri naši 5 mesečnici se je malo, ampak to traja. Midve moramo do februarja (ko imamo že 2 kontrolo) hodit. No, s fizioterapijo smo začele šele pri 3 mesecih. Naša roke nič ne steguje nazaj, zato se ji bo hitreje to popravilo, če pa otrok še roke nazaj tišči, potem pa je malo bolj zakomplicirano in ima lahko otrok kasneje pri hoji težave (to mi je fizioterapevtka povedala). Aja, meni je terapevtka pokazala, da ko je tamala trda, naj jo čist nalahk z dlanjo potrepljam po prsnem košu. Tako se potem sprosti.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 16:15:10   
*nivea
user posted image


DECEMBERČKI 2009


Datum        Ime (starost)      PDP         Ime otročka    Teža      Velikost

09.10.09    BeeBee(26)      01.12.09     Anja Tia       1970 g      39 cm 
25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž         3360 g      49 cm

26.10.09    tintara(32)       14.12.09     Vane           2000 g      43 cm  
02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca           2800 g      49 cm
 
11.11.09    lana24(?)          08.12.09     Aljaž           2660 g      51 cm   
22.11.09    Sasi_M (29)      06.12.09      Narja           2550 g      48 cm 
27.11.09    orhideja75 (34) 04.12.09     Tomaž         3480 g      53 cm
27.11.09    katja.nero (31)  2.12.09     Tarik           3170 g      50 cm 
30.11.09    robika (?)          01.12.09      Lana          3310 g      49 cm 
02.12.09    anaj22 (25)       12.12.09     Nejc           3850 g      55 cm  
04.12.09    neanja duo (?)    03.12.09    Martin         4000 g      55 cm  
05.12.09    nataša28 (29)     25.12.09    Danaja        3820 g       50 cm
05.12.09    metkara (28)     3.12.09      Julija         3440 g       51 cm
05.12.09    dreamz (29)      17.12.09    Samuel        3540g        52cm
05.12.09    kaja13 (?)         10.12.09    Uroš           4060 g       54 cm
05.12.09    terida (31)         02.12.09    Primož       3760 g      52 cm
07.12.09    *nivea (28)       10.12.09     Taja            3180 g      49 cm
07.12.09    martinca (24)     07.12.09    Filip           3800 g      52 cm
07.12.09    zoya88 (?)        20.12.09    Tarik          2760 g        48 cm  
09.12.09 
   Anuš (30)         17.12.09     Taja       
   3000 g       50 cm
09.12.09    neža7 (28)         16.12.09    Aljaž         3400 g       52 cm

10.12.09    araz (?)              16.12.09     Zoja          3220 g      50 cm 
10.12.09    *katika* (23)      10.12.09     Tibor         3310 g      48,5 cm
11.12.09    bejbibu (22)       08.12.09     Anže         3540 g      52 cm
11.12.09    Puffy (?)             14.12.09     Kaja          3500 g      53 cm 
11.12.09    pikapoka78 (?)    22.12.09    Tomi           3270 g     51 cm
11.12.09    *kristy (?)           12.12.09    Peter          3100 g     51 cm
13.12.09    ShopGirl (24)      10.12.09     Kaja           2950 g     50 cm
15.12.09    Afrodita1 (?)       15.12.09     Kira            3530 g     51 cm
16.12.09    zalbi (29)            09.12.09    Žane           3520 g     52 cm 
18.12.09   *mirjam* (28)       11.12.09    Jakob          3630 g     52 cm 
19.12.09    nezy (24)            25.12.09    Anže           3370 g     53 cm 
19.12.09    Tincy90 (19)        12.12.09     Alisa           3450g      52 cm




  13 user posted image  : 20 user posted image



user posted image             

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 16:59:38   
tintara
Najprej: čestitke Afroditi in Tinčy! Superca, dva otročka več. NAj vam bo lepo!

Ninča: sem te že pogrešala, pa sem si ravn zdajle rekla, da ti pišem, sam sem za vsak slučaj še pokukala na net in evo tvoj odgovor. Držim pesti, da boste kmalu brez cevke. Matevž, drži se! MAmi, ti pa tudi, ker je gotovo zoprno spet tisti bolnišnični red imet in cartanje v določenih urah. Pa saj veš, zdržiš itak vse, kajne?
Da bi bila kmalu doma in gospodarja svojega časa!

Lana24: večina itak še ni imela prve posvetovalnice, se mi zdi. Mi smo jo že imeli, pa sem pričakovala napotnico za razvojno, pa je ni dala. Sem vprašala kako to, pa je rekla, da jo preventivno dobijo vsi nedonošeni, ampak da nam jo bo napisala pri naslednjem pregledu. se mi fajn zdi, ker nočem glih preveč po zd hodit, če ni nujno.
pri nas glavo steguje nazaj, ko joka in se čist stegne takrat, sicer pa mislim, da ne. bomo vidli, kaj porečejo drugič in kaj potem na kontroli. pomoje je redko kateri nedonošen brez fizioterapije, tako da jo kar pričakujem.


blondy: mi smo šli danes tudi mal ven. pa se mi ni zdel kak hud mraz -(ob pol dveh prbl), je tudi notri prišel čist topel, tudi v obrazek, kar je edino, kar je gledalo izpod vreče. no, saj, danes imamo najbrž že 3000g, včeraj mu je še 40 manjkaluser posted image .

takole, bo treba nehat, sva že priklopljena, ker je bil jok vmes.  to je tandemsko dojenje (en otrok in RR)user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 17:24:51   
maya2
Pozdravljene.

Čestitke vsem mamicam, jaz zdaj ciljam na rekord med decembrkami... kteri bo uspelo it najdlje čez rok user posted image user posted image
Danes so mi spet delali amnio, še vedno nespremenjeno... naročena sem spet v torek ko bom že 12 dni čez rok, zdaj bom za Božič definitivno v porodnišnici user posted image user posted image moja mala princeska in oči pa sama doma user posted image .. najhuje pa je, da če se mi ne bo samo nekaj začelo mi spet obetajo maraton kot prvič, ma čist so me danes zamoril user posted image user posted image

Lp


_____________________________

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 18:28:12   
Zibka
Naj samo sporočim, da sem 9 dni poroku, 17.12.,  postala presrečna mamica
4440g težki in 55cm dolgi KLARI.
Seveda je najlepši otrok tega sveta user posted image


Čestitke vsem novim mamicam!user posted image


(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 19:17:48   
*nivea
Zibka user posted image user posted image user posted image za Klaro

maya2 user posted image user posted image user posted image

Ninča77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža

dobrodošle domov vse mamice in njihovi sončki user posted image user posted image user posted image

naša Taja zdaj še malo aja, te gremo papat, pol pa spet ajat....mamica tudi, ka je že utrujena user posted image

nočko

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 19:18:58   
Emili1
Čestitke Zibki in Klariuser posted image user posted image user posted image

Blondy_81 in Araz hvala za odgovor glede obleke za v porodnišnico. Sem že vzela jopo vn iz torbe za v porodnišnico in je precej manjšauser posted image in kompaktnejša. če bo treba, bo mi itak moj user posted image prinesel.

Jaz sem danes 6 dni po PDP..pa se tudi nič ne dogaja. Zamudila zadnji vlak, da bi bila za praznike domauser posted image . upam, da vsaj kateri od naših "zamudnic" to uspe.

Lepo se imejte!

Pa flota user posted image user posted image za Matevža.

Lp, E




(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 19:20:59   
Emili1
No mogoče, pa le bom za praznike doma..ampak še vedno 2v1user posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
20.12.2009 23:06:34   
tintara
Zibka, čestitke za Klaro. user posted image user posted image user posted image  Klara, uauu, rekorderka med decembrkami! Pomoje to tudi ostaneš! Si pa rojena na RD mojega nečaka, no tudi on je imel podobne mere, čist natančno se pa ne spomnim več.

Zakaj pravite, da ne bi mogle biti doma za praznike. Pa saj če boste rodile naravno, potem je tudi jutri še čas in greš 24 domov. No, postaviš smrekico in padeš dol od utrujenosti.

Punce, ki nosite čez rok, nič bat, jutri je še en fajn dan - zadnji jesenski - ali prvi zimski? V glavnem vem, da se bo horoskop zamenjal iz strelca na ne vem kaj. Jutri je še strelec, sam najbrž ne čist cel dan. Zmeda v galvnem. Ima pa jutri drugi nečak RD (tudi težkokategornik s 4500 in 55 ob rojstvu - brat prvega omenjenega), tak da, če se teža ravna po dnevih rojstva, potem bo jutri težko.

Ah ja, spat bo treba, ker še sama ne razumem, kaj hočem povedat. To pa naredijo 3 tedni spanja po 5 ur na noč)

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
21.12.2009 8:17:54   
METULJ1
Dobro jutro!

A še vse kr spite al ste šle v P. Pr ns se nč ne dogaja. Naslednji pregled 24.12.. Do PDP še 9 dni. Čeprav mi je pa današnji dan kr všeč za rodit pa še za praznike bi bla pol že doma.

No nikoli ne veš, dan je še dolg.

Pozdravčki vsem

Pazite na svoje zakladke ali v trenuščkih ali že v naročjih.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
21.12.2009 10:11:52   
*nivea
kopiram z Rodili smo:

Maya2 sporoča:

"Danes 21.12. ob 5.35 uri se je najini princeski pridružil Tomaž 3820 g in 55cm. Vsi smo ga zelo veseli."

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!