Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 10:30:46
|
|
|
|
Ninica40
|
zdravo. sem čisto nova, čeprav sem že večkrat brala forum. kar nekako ne gre mi izpod prstov, da bi napisala vse želje, upanje in strahove. imam eno zdravo hčerko in dve abraziji (odmrli plod). tako sva se odločila za IVF. v novembru sem bila v postopku in po jemanju gonala 300 enot pridelala nič jajčec. stara sem točno 40 let. vmes med postopkom sem imela bronhitis in jedla antibiotik ter še neke tablete in uporabljala berodual. je mogoče to krivo? v bolnici so rekli naj pokličem v januarju, ko bom dobila menstruacijo. in gremo v postopek brez hormonov. en jajčnik nimam prehoden, drugi pa je nekoliko manjši, tudi izvidi so bili nekoliko slabši. ima katera tudi podobno izkušnjo? Ninica40
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 12:55:26
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla Ninica, dobrodošla med konzervami! če nas bereš potlej veš da smo dale "skoz" že marsikaj, ene malo več in ene malo manj...tko da sigurno se bo našla kakšna konzervisa ali pa naš konzervas ki ti bo vedela odgovoriti na tvoje vprašanja! pri nas je naneslo prav fajn snega, čista zimska idila samo kidanje ne paše zraven... mene dajejo krčki s spodnjem štuku, čakam na in nočem sploh preveč razmišljati o vsem tem...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 14:09:42
|
|
|
|
lana70
|
dobrodošla med nami ninica 40....hm, jaz nimam pojma, ma verjetno bo ktera ali pa kter vedu..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 14:45:55
|
|
|
|
alpog
|
Dokler ti zdravniki dajejo upanje, ninica, upanje je. Koliko pa je stara tvoja hči? Uf, pri nas je tudi snega. Dopoldne sem šla peš v trgovino, pa sem bila kot sneženi mož.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 15:23:36
|
|
|
|
Naska
|
pri nas pa malce bolj miren dan - smo jelčico postavili, čestitke naredili, verigo spletli... prav lepo - ven nismo pa niti nosu pomolili...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 16:42:39
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, če se temu sploh lahko reče tako... po dopoldanskem pucanju bajte, sprehodu s psom čez tele zamete, me je čakalo še kidanje, da bo dedc sploh lahko prišel iz službe domov... groza, dosti imam, mislim da ni mišice, ki me ne bi bolela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 17:17:00
|
|
|
|
alpog
|
O, hudiča! Jelko moram postavit, točno! Vseskozi se mi zdi, da moram še nekaj naredit! Ker imam popoldansko pucanje zaradi dolgega spanja zjutraj, me to čaka zvečer. Hvala, Naska! Če te ne bi brala, bi pozabila!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.12.2009 11:56:42
|
|
|
|
Grethy
|
Ninica pozdravček, tu nas je kr nekaj, vse imamo kak problemček da nam ne laufa tako kot bi si želele, smo si pa vedno pripravljene priskočit na pomoč, kolkor je le v naših močeh in poznavanju situacij ... Odgovoriti ti ne morem na tvoje vprašanje, ker nimam take izkušnje, se bo pa verjetno kakšna oglasila ... VELKAM MED NAS
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.12.2009 14:49:09
|
|
|
|
mausikaa
|
dan konzervice moje kakšna idila je zunaj, samo kaj ko mene tkolko zebe da se mi ne da iti ven spala sem v nedogled, se vidi da sem včeraj pozno pozno v noč brala...v spodjem štuku ni nič novega, razen krčkov a bo kej stimulacije padlo še letos?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.12.2009 18:36:59
|
|
|
|
alpog
|
Lahko bi! Saj veš, da ti privoščim najboljše posnetke, ampak jih ne znam dat gor.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.12.2009 18:53:19
|
|
|
|
alpog
|
Mausikaa, kateri je že tvoj? Pomagaj mi! Sem se hotla mal trudit, pa brskam za nazaj, ampak ne najdem tistega stimuliranja!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.12.2009 21:55:35
|
|
|
|
Naska
|
evo lahko noč... delam delam delam, delam kot zamorc....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 8:30:24
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, evo namesto kavice naj bo pa danes tole: http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI btw. mi zaenkrat še furamo belino, no čakam da se pojavi me matrajo krčki že par dni, pa kar noče priti...jo bo očitno Božiček prinesel
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 9:44:30
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, vidim, da ste še vse, razen mausii, v toplih posteljah. Le kaj počnete tam? Mausiii, držim pestke, da tile krči ne pomenijo tistega, kar si ne želiš. pa naj bo Božiček dober mož
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:19:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, vidim, da ste še vse, razen mausii, v toplih posteljah. Le kaj počnete tam? ČAKAMO BOŽIČKA Kak ste kaj srčice? Fino snegec.....mi smo cel vikend presmučali. Fantastično!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:19:31
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis si kaj rihtal?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:26:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis si kaj rihtal? če misliš tisto, sem. A ti nisem poslala po mejlu, ma saj je vseeno, 22.4. imamo akcijo. Pa ti, kako si, je bila kakšna čaga čez vikend?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:31:18
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, vidim, da ste še vse, razen mausii, v toplih posteljah. Le kaj počnete tam? ČAKAMO BOŽIČKA tegale mogoče? http://cdn3.ioffer.com/img/item/107/347/665/wuOHXoZ7gxOmWfX.jpg p.s. shrani.si ne dela, alternativo prosim
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:43:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis si kaj rihtal? če misliš tisto, sem. A ti nisem poslala po mejlu, ma saj je vseeno, 22.4. imamo akcijo. Pa ti, kako si, je bila kakšna čaga čez vikend? ne, nič nisem dobila,pa tak čudno mi je blo, da ne bi javla. Sem bla dans glih tam...... Čage ni blo, so dekline fasale gripo in je Gibo padel v vodo. Sem pa šla skijat. Božansko je blo. V sredo bo pa itak-maximalno!!!!! Otvoritev nove sedežnice na Vzpenjači......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:44:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, vidim, da ste še vse, razen mausii, v toplih posteljah. Le kaj počnete tam? ČAKAMO BOŽIČKA tegale mogoče? http://cdn3.ioffer.com/img/item/107/347/665/wuOHXoZ7gxOmWfX.jpg p.s. shrani.si ne dela, alternativo prosim uuuuuu dober ni kaj.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:44:47
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Vidim, da so nam RR preoblekli . Nice Ninica dobrodošla. Jaz sem imela v prvem postopku hudo vnetje žrelnice in sem jemala antibiotike. Takrat sem pridelala največ celic in celo zanosila. Se je pa na koncu slabo končalo. Po mnenju dr. Voglerja antibiotiki nič ne vplivajo. Morda je odvisno od tega katere antibiotike si jemala? Verjetno je za slab izid kriva bolezen (stres zaradi le te), vročina, in morda Berudual. Nekje sem zasledila (se ne spomnim več kje ) da Berudual in podobna zdravila (celo Fluimukan) slabo uplivajo na zanositev. Zakaj je tako se pa ne spomnim več. Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:48:29
|
|
|
|
zarja1
|
oooooo moja Gigitka.....kako si kaj?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:48:38
|
|
|
|
gigi1
|
Mausika navijam, da krčki nekaj dobrega prinesejo Probaj s http://www.slikomat.com/
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:49:23
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči lubek gre, gre mora gret . Pa ti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.12.2009 10:51:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči lubek gre, gre mora gret . Pa ti? pa ne gre. Skoz me zebe ko cucka. Sem pa dans bla v ambulanti, sma šla dat kri (moj je skor pozelenel od straha igel) . Pol pa na en kafe...in veš kaj-vidla sem najlepše škornje na svetuuuuuuuuuuu. Čakam, da cena pade in temperatura zunaj zraste. So bolj taki šmesi fensi. Srce pa ti, razen mraza? Še malo pa božični večer in vajine otroške radosti?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......