Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:58:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:58:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka sta pa hitre..jst si ne bi upala, če je včeri imela še vročino..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:58:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:02:04
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke? huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo. ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd.. saj vem, tudi meni je hudo nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta??? notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul peče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:03:11
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka sta pa hitre..jst si ne bi upala, če je včeri imela še vročino.. ej morale sve malo na zrak, sej samo tudi pred blok , glih tolk da sem stanovanje prezračila , upam da mi zdaj spet ne faše vričine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? Pa Čmrlika vidm da je bla tud , no sam da je zdej vse uredu z obema. ja mi je ravnokar poslala SMS, da je mala še kar neješča in švoh , je malenkost bolje, a mislim da sta še kar v bolnici . ma šit no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:04:06
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Jana: dejmo se zmenit za isti dan Nina7 ok?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:05:25
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? Pa Čmrlika vidm da je bla tud , no sam da je zdej vse uredu z obema. ja mi je ravnokar poslala SMS, da je mala še kar neješča in švoh , je malenkost bolje, a mislim da sta še kar v bolnici . ma šit no ja resnično upam, da bosta za božič doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:06:41
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Jana: dejmo se zmenit za isti dan Nina7 ok? ok sam ne vem če se boste lohk uskladile če se še dve ne morta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla.... ja ja sm brala neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:10:02
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Jana: dejmo se zmenit za isti dan Nina7 ok? ok sam ne vem če se boste lohk uskladile če se še dve ne morta lahko lahko, mene zadrži samo AT če je bolana itak pa mi2 prideve brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:11:31
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla.... ja ja sm brala neki ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem: -to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in -to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:12:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? Redko kdaj, pa še takrat me vse mine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla.... ja ja sm brala neki ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem: -to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in -to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebno maš prov ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:14:05
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? Redko kdaj, pa še takrat me vse mine jah kle ste prepočasne za moje hitre prste , tako da sem si še druge stvari malo prebrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:14:47
|
|
|
|
style
|
Ej Estrella zakaj se **** več ne javlja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:16:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Pri nas že 28 zapro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? Redko kdaj, pa še takrat me vse mine jah kle ste prepočasne za moje hitre prste , tako da sem si še druge stvari malo prebrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:17:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Ej Estrella zakaj se **** več ne javlja? Ker se je izpisala iz RR Kje boste za novo leto?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:17:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? Redko kdaj, pa še takrat me vse mine jah kle ste prepočasne za moje hitre prste , tako da sem si še druge stvari malo prebrala V živo pa imamo prekratke in premalo ostre jezike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? 30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav čas Pri nas že 28 zapro kako to? pr ns je skoz odprt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 13:18:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas? jest če mam čas kaj pa bereš mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla.... ja ja sm brala neki ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem: -to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in -to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebno maš prov ja Tud jaz nerada berem, ker me take stvari zjezijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?