|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
21.12.2009 12:48:56   

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje.....user posted image

jaz ga uporabljam in ga ne menjam več sigurno nekaj časa ne prej sem imela lenor iz naših trgovin in iz mullerja pa mi je tale duel res super...moje mnenje

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
21.12.2009 13:17:00   
botrca

botrca, pesem že, ko je besedilo, gre. ali pa povezava gre prilepit. samo slika pa ne.. mogoče sem pa res totalen antitalentuser posted image

ok, hvala vsem.. nem vas več s tem morilauser posted image

veš kaj naredi? povleči sliko do sporočila bi moglo tak tudi it.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
21.12.2009 13:19:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca a je Jan zdaj zdrav? Sta uspela porihtat za operacijo? Me dolgo ni blo gor, pa ne uspem za nazaj prebrat.

ja sva imela prejšnji torek poseg, v sredo sva bila že doma, Jan je vse super prestal in ni bilo nobenih komplikacij...zdrav je hvala bogu že dolgo časa in upam, da tako ostane

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
21.12.2009 13:20:30   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ps.lepe barve imamo RRuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
21.12.2009 13:22:08   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

samo gre tak hitro da lahko pol lapa z sodelavci v garderobi.

in pol smo ženske lapaste...user posted image včasih so moški še bolj user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
21.12.2009 13:25:39   
botrca

Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje.....user posted image

ne uporabljam, sem pa slišala da je user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
21.12.2009 13:26:13   
botrca

saraya, full maš lepo misel napisanouser posted image

hvalauser posted image

se tudi jaz strinjam s tem...zelo lepo napisanouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
21.12.2009 14:09:48   
tasa_m
Dan, mater spet so menjali barvo RR. Tota RR pa je menjala že tolko barv da joj user posted image

Danes pa je tak lep dan da joj. Sva z Lijo bile dopoldan zunaj pa na obisku pri Persidi. Se je Lija igrala z malima dvema tak,da sploh nismo vedeli da jih imamouser posted image
Zdaj pa se je žabica zbudila in bova verjetno šle ven.

Nam božiček tudi prinese sodastream user posted image user posted image matcar..ti bom konkurenco delala user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
21.12.2009 14:12:13   
botrca
Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo.

Kdaj so razprodaje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
21.12.2009 14:14:03   
botrca
Midva sva tudi bila 1h zunaj in je ful lepo...sonček pa mraz pa sneg tak svetovno škriva pod nogami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva nesla voščilnice na pošto in položnice na bankomatu plačala je ati dobil plačo user posted image .

Jan zdaj spi, najedel se je, jaz pa grem zdaj jest, ker sem ugotovila da danes nisem še nič jedlauser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
21.12.2009 14:14:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo.

Kdaj so razprodaje?

C&A imajo meni lepe hlače.

razprodaje so v prvem tednu (al drugem) v januarju.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
21.12.2009 14:50:09   
arabela*

saj bodo hitro otoplitve.. take so vsaj napovedi.. samo je pa škoda, da smo zaj meli tak mrzlo in sneg, božič bo pa zelenuser posted image

mah..zarad mene je zelen,bel ali rdečuser posted image ..samo da ni snega in da je toplouser posted image ...takrat sem res razpoloženauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
21.12.2009 14:52:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan, mater spet so menjali barvo RR. Tota RR pa je menjala že tolko barv da joj user posted image

ni res...samo 4 barve......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
21.12.2009 14:54:14   
arabela*

Kdaj so razprodaje?

pojma nimam,ker žametnih nisem že celo večnost kupla...Verjetno pa bi šla osebno iskat v pino shop....imajo super in poceni stvari.

Razprodaje pa so takoj po novem letu...pa ponavadi imajo že tak čas dost popustov...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
21.12.2009 14:56:47   
arabela*
Dajte mi rečt nekaj...v vrtcu so mi dali kuverto,v kateri piše,da še nimajo vloge za znićano plačilo za leto 2010....jaz pa sem prejšnji mesec oddala eno vlogo...pa ne vem al je bila za leto 2009? ker na položici imam tud za dva meseca za plačat skupaj napisano?
Saj bom jutri klicala tja...samo mogoče katera vseeno ve? Pa kje se te vloge dobijo..samo v vrtcih ali se kupijo mogoče tudi?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
21.12.2009 15:00:37   
arabela*
Kak paše malo miru.....otroci so šli z babico malo,moj nalagat....jaz pa sem si pisker kofeja skuhalauser posted image .....zdaj pa si še en vroč tuš privoščim,potem pa v šolo k slovenščini........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
21.12.2009 16:04:24   
nebo
Lep pozdravček, sem prehlajena in mi ni za nič...ampak moram...vidim, da ste pridne čveke in tako je tudi prav...

Saraya jaz pa šiban na angleščino, tako da...sma medve uboge ne??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
21.12.2009 16:06:53   
nebo

Kdaj so razprodaje?

Razprodaje so januarja, jaz si jih kupim v Street oneu ali S Oliverju...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
21.12.2009 16:48:01   
rina22
Tudi medve sva bili zunaj, samo so mi skoraj roke stran pale, preden sva prišli do mestauser posted image Pločniki na Gosposvetski zo živ obupuser posted image

cita in botrca, hvala za mnenji o dueluuser posted image

tasa, tudi mi2 sva razmišljala o nakupu sodastreama. Boš poročala, kak je? Me zanima, če je res tak fajn.. Pa kak so tile okusi, ki se kupijouser posted image Se priporočam za mnenjauser posted image

botrca, žametne hlače majo v C&A, H&M, vedli so pa lepe met tudi v Sportini.

nebo, tudi jaz se vama bom kmalu pridružila v klub pridnih študentkuser posted image user posted image Februar bo hitro tu.... pol pa marca že praksauser posted image user posted image Pa dalje fax..... joj, še bo pestrouser posted image Pa sem se že čist odvadila.. Ni dobro to...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
21.12.2009 16:48:53   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kdaj so razprodaje?

Tam majo res lepe.. Nasplošno so vse stvari fajn in zelooooo kvalitetneuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
21.12.2009 17:37:26   
botrca

Dajte mi rečt nekaj...v vrtcu so mi dali kuverto,v kateri piše,da še nimajo vloge za znićano plačilo za leto 2010....jaz pa sem prejšnji mesec oddala eno vlogo...pa ne vem al je bila za leto 2009? ker na položici imam tud za dva meseca za plačat skupaj napisano?
Saj bom jutri klicala tja...samo mogoče katera vseeno ve? Pa kje se te vloge dobijo..samo v vrtcih ali se kupijo mogoče tudi?user posted image

zadnjič ko si spraševala mislim, da si dala za 2009...pokliči rajši in preveri. Vloge lahko kupiš v papirnici imeli so jih ne vem če imajo še tudi na poštah.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
21.12.2009 17:38:59   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kdaj so razprodaje?

Tam majo res lepe.. Nasplošno so vse stvari fajn in zelooooo kvalitetneuser posted image

pa hudičevo drage tut...hvala lepa nimam denarja pa tudi škoda se mi zdi dat 20-30 in več € za navadne žametke

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
21.12.2009 17:40:53   
botrca

v pino shop....imajo super in poceni stvari.

tam sem že bla...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.12.2009 17:41:30   
botrca
Grem stanovanje okrasit pa jelkico narest...pa take pa to...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.12.2009 17:44:48   
rina22

Grem stanovanje okrasit pa jelkico narest...pa take pa to...user posted image

pridnauser posted image user posted image jaz sem tudi že včeraj jelkico nastavla, samo okrasila je pa še nisem. čakam, da bo moj doma, da boma skup, samo kot kaže, se tega ne bom včakalauser posted image bom mogla kar sama narestuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?