Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:39:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dan Kak ste kaj? Eno tehnično oz. računalniško vprašanje..... Na gmailu sestavljam voščilo, pa ne vem, kak se naredi to, da se v polju oz. direkt v sporočilu prikaže slikica??? Mogoče katera ve?????? Ker, če slikico dodaš kot prilogo, se vidi samo mala slikica POD sporočilom, jaz pa bi rada naredila tak, da bi bila slika V sporočilu Če katera ve, lepo prosim za pomoč Slikco kopiraj pa jo daj v sporočilo... če bi blo tak easy, bi že zdavnaj mela narejeno žal pa ne gre tak hmmm kako ti naj pomagam tam ko imaš slikco klikniz desnim gumbom na miški pa daj kopiraj in potem pojdi v sporočilo pa klikni levo tipko na miško in prilepi...bo šlo če ne pa hmmm kako ti naj pomagam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:40:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na mene pa direkt sonček sveti. Kak paše. na mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:41:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dan Kak ste kaj? Eno tehnično oz. računalniško vprašanje..... Na gmailu sestavljam voščilo, pa ne vem, kak se naredi to, da se v polju oz. direkt v sporočilu prikaže slikica??? Mogoče katera ve?????? Ker, če slikico dodaš kot prilogo, se vidi samo mala slikica POD sporočilom, jaz pa bi rada naredila tak, da bi bila slika V sporočilu Če katera ve, lepo prosim za pomoč Slikco kopiraj pa jo daj v sporočilo... če bi blo tak easy, bi že zdavnaj mela narejeno žal pa ne gre tak hmmm kako ti naj pomagam tam ko imaš slikco klikniz desnim gumbom na miški pa daj kopiraj in potem pojdi v sporočilo pa klikni levo tipko na miško in prilepi...bo šlo če ne pa hmmm kako ti naj pomagam hvala za trud, ampak ne gre sem že vse možno sprobala hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:42:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita hmmm kako ti naj pomagam tam ko imaš slikco klikniz desnim gumbom na miški pa daj kopiraj in potem pojdi v sporočilo pa klikni levo tipko na miško in prilepi...bo šlo če ne pa hmmm kako ti naj pomagam Mislim da je že to sama poskusla pa ne gre.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:42:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dan Kak ste kaj? Eno tehnično oz. računalniško vprašanje..... Na gmailu sestavljam voščilo, pa ne vem, kak se naredi to, da se v polju oz. direkt v sporočilu prikaže slikica??? Mogoče katera ve?????? Ker, če slikico dodaš kot prilogo, se vidi samo mala slikica POD sporočilom, jaz pa bi rada naredila tak, da bi bila slika V sporočilu Če katera ve, lepo prosim za pomoč Slikco kopiraj pa jo daj v sporočilo... če bi blo tak easy, bi že zdavnaj mela narejeno žal pa ne gre tak hmmm kako ti naj pomagam tam ko imaš slikco klikniz desnim gumbom na miški pa daj kopiraj in potem pojdi v sporočilo pa klikni levo tipko na miško in prilepi...bo šlo če ne pa hmmm kako ti naj pomagam hvala za trud, ampak ne gre sem že vse možno sprobala hvala Škoda jaz sem šla pravkar probat pa sem lahko če želiš mi pošlji na mail pa ti jaz dam slikco v sporočilo potem pa ti dopišeš??
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:42:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dobro jutro Jutro. Nisi zmrznila? neeee, pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:43:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Škoda jaz sem šla pravkar probat pa sem lahko če želiš mi pošlji na mail pa ti jaz dam slikco v sporočilo potem pa ti dopišeš?? KAK ti je te to uspelo?! Zakaj pa meni ne rata?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:45:22
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 bi ti moglo it...meni tudi gre in imam gmail in tako delam s slikami če jih z neta pošiljam ali bilo kako pesem...desni klik na sliko-kopiraj...gmail v sporočilo desni klik-prilepi in mora it. Probaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:45:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dobro jutro Jutro. Nisi zmrznila? neeee, pa ti? Ma ne. Še nisem bla še nič veni.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:46:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 bi ti moglo it...meni tudi gre in imam gmail in tako delam s slikami če jih z neta pošiljam ali bilo kako pesem...desni klik na sliko-kopiraj...gmail v sporočilo desni klik-prilepi in mora it. Probaj. pa če sem probala že milijon krat sem antitalent, samo to mi pa res ne gre........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:48:05
|
|
|
|
rina22
|
botrca, pesem že, ko je besedilo, gre. ali pa povezava gre prilepit. samo slika pa ne.. mogoče sem pa res totalen antitalent ok, hvala vsem.. nem vas več s tem morila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:48:42
|
|
|
|
koala
|
botrca a je Jan zdaj zdrav? Sta uspela porihtat za operacijo? Me dolgo ni blo gor, pa ne uspem za nazaj prebrat. ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:50:07
|
|
|
|
arabela*
|
Zunaj se j otoplilo,kaže še samo -6 No,pri meni je toplo,kaže termometer 29 stopinj......tak da mi je trenutno fajn.... imamo polno danes..moj je šel opravit en prevoz,pa po darila.....potem šibamo na lepinjo,potem pa v šolo popoldan pa se mi ne da ven v mraz ps.lepe barve imamo RR
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:50:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. meni ziher zjutraj ne bi vžgal....diesel
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.12.2009 10:51:09 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:51:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. Ko je moj odšel od doma je bilo -16. Brrrrrrrrrrrrrr.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:53:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .....potem šibamo na lepinjo Tega sem pa ti fauvš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:53:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. Ko je moj odšel od doma je bilo -16. Brrrrrrrrrrrrrr. si ziher? Ni bilo -12 najbolj uuuuššššššš?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:53:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. meni ziher zjutraj ne bi vžgal....diesel saraya, ne bi blo tak hudo mi2 mava tudi dizla, pa je vžgal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:53:57
|
|
|
|
botrca
|
Midva z Janom greva malo na zrak...bo pol lepše spal. Zdaj se že celo jutro vozi po bajti z motorjem kaka faca je . Greva še na pošto poslat voščilnice, sem ga dala v vrtcu slikat z božičkovo kapico...kak je sladki. Bom sliko skenirala in pokazala potem. Lep dan papa
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:54:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. Ko je moj odšel od doma je bilo -16. Brrrrrrrrrrrrrr. si ziher? Ni bilo -12 najbolj uuuuššššššš? mojemu je kazalo (baje) -13
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:54:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, ne bi blo tak hudo mi2 mava tudi dizla, pa je vžgal no pol pa tak super....eni so bolj leni
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:55:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. Ko je moj odšel od doma je bilo -16. Brrrrrrrrrrrrrr. si ziher? Ni bilo -12 najbolj uuuuššššššš? mojemu je kazalo (baje) -13 ma vsak po svoje...mojemu je prodajalka v štacuni rekla,da je bilo -18
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 10:56:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, ne bi blo tak hudo mi2 mava tudi dizla, pa je vžgal no pol pa tak super....eni so bolj leni se zgodi mene je tudi skrbelo, ko sva kupovala dizla, da ne bo pozimi (ker nimamo tu v mb garaže) vžgal. pa se še HB ni zgodlo, da ne bi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:03:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala ly srečnica da nisi rabla ven,meni zjutraj skoraj avto ni vžgal tak je blo mrzlo. Ko je moj odšel od doma je bilo -16. Brrrrrrrrrrrrrr. si ziher? Ni bilo -12 najbolj uuuuššššššš? Pa moj gre od doma tam okoli pol6. Delat p začne ob 7-ih.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:07:31
|
|
|
|
rina22
|
ly, jaz sem pa mislila, da tvoj dela v mb. ko si 1x omenla, kje dela. to je pa res rano ko moj gre delat, tudi gre ponavadi okrog 6h
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?