Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:57:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali uh..to pa je delo zame Saj bi verjetno pomoč tudi sprejela.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:57:15
|
|
|
|
rina22
|
v sredo gremo pa kar hitro domov, ker ima najmlajši bratec od u roj dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:58:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale Kaj pa do četrtka. Ker bi bilo faj če bi Timeja dobla paketek do božička. ju3 lahko gremo kak vama paše? ker timeja je ponavadi ob 10h, 1h, na 3 ure Bi se lahko zmenla tam okoli 10-ih.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:58:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nekaj štrihali v stanovanju pa pohištvo zlagali uh..to pa je delo zame Saj bi verjetno pomoč tudi sprejela. bi, samo kaj dosti ne bom delala, razen kake dekoracije na stene, ko bo že poštrihano jaz samo barve izbiram moj bo štrihal, pohištvo pa bosta sestavljala moj in moj ati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 11:59:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale Kaj pa do četrtka. Ker bi bilo faj če bi Timeja dobla paketek do božička. ju3 lahko gremo kak vama paše? ker timeja je ponavadi ob 10h, 1h, na 3 ure Bi se lahko zmenla tam okoli 10-ih. oki doki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:00:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ok, pa drugič res? saj bomo med 26. in 30. še v mb, tak da se bomo takrat kaj sprehajale Kaj pa do četrtka. Ker bi bilo faj če bi Timeja dobla paketek do božička. ju3 lahko gremo kak vama paše? ker timeja je ponavadi ob 10h, 1h, na 3 ure Bi se lahko zmenla tam okoli 10-ih. oki doki Zmejeno
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:01:58
|
|
|
|
rina22
|
Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:02:27
|
|
|
|
rina22
|
OK, ly. Pol pa okrog 10h ju3
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje..... ne
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:03:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje..... Kolko sem jaz čitala na forumu ga vse hvalijo, tiste ki ga uporabljajo. Zunaj je pa baje še samo -2, meni se pa še veeno ne da ven.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 21.12.2009 12:04:31 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:04:16
|
|
|
|
arabela*
|
Meni vremenko kaže -4
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:05:00
|
|
|
|
rina22
|
baje je blagi.. zato je baje fajn.. saj bo, ly.... jaz pa komaj čakam, da greme vun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:05:08
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babike...grem mojo gospodično zbudit in porihtat,da grema...... se tipkamo zvečer.... lep dan še naprej
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:05:55
|
|
|
|
rina22
|
danes sem neka polna energije zato res..... komaj čakam, da se zbudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:06:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič babike...grem mojo gospodično zbudit in porihtat,da grema...... se tipkamo zvečer.... lep dan še naprej uživajte in dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:08:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Meni vremenko kaže -4 Pa ti si tam pri Dravi. logo da bolj piha in bolj mrzlo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:09:14
|
|
|
|
ly117
|
Saraya pa dober tek. Jaz bi tud eno.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:10:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 baje je blagi.. zato je baje fajn.. saj bo, ly.... jaz pa komaj čakam, da greme vun Pa sem vsaki ponedeljek taka, da se mi za nič ni. No saj če bi bilo veni 25 stopinj me pa tak od 10-ih dalje nebi bilo doma.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:12:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 baje je blagi.. zato je baje fajn.. saj bo, ly.... jaz pa komaj čakam, da greme vun Pa sem vsaki ponedeljek taka, da se mi za nič ni. No saj če bi bilo veni 25 stopinj me pa tak od 10-ih dalje nebi bilo doma. saj bodo hitro otoplitve.. take so vsaj napovedi.. samo je pa škoda, da smo zaj meli tak mrzlo in sneg, božič bo pa zelen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:16:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 baje je blagi.. zato je baje fajn.. saj bo, ly.... jaz pa komaj čakam, da greme vun Pa sem vsaki ponedeljek taka, da se mi za nič ni. No saj če bi bilo veni 25 stopinj me pa tak od 10-ih dalje nebi bilo doma. saj bodo hitro otoplitve.. take so vsaj napovedi.. samo je pa škoda, da smo zaj meli tak mrzlo in sneg, božič bo pa zelen Mene pa to sploh ne gane. se vidi da nismo nikoli extra praznovali in mi je vseeno. je pa res da je lepo če je vse belo, samo pri meni je še najlepše če je to na slikah.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:18:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 baje je blagi.. zato je baje fajn.. saj bo, ly.... jaz pa komaj čakam, da greme vun Pa sem vsaki ponedeljek taka, da se mi za nič ni. No saj če bi bilo veni 25 stopinj me pa tak od 10-ih dalje nebi bilo doma. saj bodo hitro otoplitve.. take so vsaj napovedi.. samo je pa škoda, da smo zaj meli tak mrzlo in sneg, božič bo pa zelen Mene pa to sploh ne gane. se vidi da nismo nikoli extra praznovali in mi je vseeno. je pa res da je lepo če je vse belo, samo pri meni je še najlepše če je to na slikah. meni je pa fajn, če je bel božič.že od nekdaj mi dosti pomeni..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:19:49
|
|
|
|
ly117
|
Grem nekaj malega naredit, pa pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:22:07
|
|
|
|
rina22
|
tudi jaz grem.. se je timeja zbudla.. uživajte in lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:24:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tudi jaz grem.. se je timeja zbudla.. uživajte in lep dan Enako.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:29:28
|
|
|
|
marta82
|
Meni je tudi všeč bel božič, samo da so ceste kopne, ker gremo k mojim v Haloze in je po snegu katastrofa oz. v tem primeru sploh ne gremo, še mami parkira precej stran od hiše in gre peš v hrib.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?