Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 12:48:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje..... jaz ga uporabljam in ga ne menjam več sigurno nekaj časa ne prej sem imela lenor iz naših trgovin in iz mullerja pa mi je tale duel res super...moje mnenje
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 13:17:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, pesem že, ko je besedilo, gre. ali pa povezava gre prilepit. samo slika pa ne.. mogoče sem pa res totalen antitalent ok, hvala vsem.. nem vas več s tem morila veš kaj naredi? povleči sliko do sporočila bi moglo tak tudi it.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 13:19:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca a je Jan zdaj zdrav? Sta uspela porihtat za operacijo? Me dolgo ni blo gor, pa ne uspem za nazaj prebrat. ja sva imela prejšnji torek poseg, v sredo sva bila že doma, Jan je vse super prestal in ni bilo nobenih komplikacij...zdrav je hvala bogu že dolgo časa in upam, da tako ostane
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 13:20:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ps.lepe barve imamo RR
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 13:22:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 samo gre tak hitro da lahko pol lapa z sodelavci v garderobi. in pol smo ženske lapaste... včasih so moški še bolj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 13:25:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Uporablja mogoče katera duel? Tašča mi ga je priporočila, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje..... ne uporabljam, sem pa slišala da je
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 13:26:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, full maš lepo misel napisano hvala se tudi jaz strinjam s tem...zelo lepo napisano
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:09:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, mater spet so menjali barvo RR. Tota RR pa je menjala že tolko barv da joj Danes pa je tak lep dan da joj. Sva z Lijo bile dopoldan zunaj pa na obisku pri Persidi. Se je Lija igrala z malima dvema tak,da sploh nismo vedeli da jih imamo Zdaj pa se je žabica zbudila in bova verjetno šle ven. Nam božiček tudi prinese sodastream matcar..ti bom konkurenco delala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:12:13
|
|
|
|
botrca
|
Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo. Kdaj so razprodaje?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:14:03
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva tudi bila 1h zunaj in je ful lepo...sonček pa mraz pa sneg tak svetovno škriva pod nogami . Sva nesla voščilnice na pošto in položnice na bankomatu plačala je ati dobil plačo . Jan zdaj spi, najedel se je, jaz pa grem zdaj jest, ker sem ugotovila da danes nisem še nič jedla .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:14:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo. Kdaj so razprodaje? C&A imajo meni lepe hlače. razprodaje so v prvem tednu (al drugem) v januarju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:50:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saj bodo hitro otoplitve.. take so vsaj napovedi.. samo je pa škoda, da smo zaj meli tak mrzlo in sneg, božič bo pa zelen mah..zarad mene je zelen,bel ali rdeč ..samo da ni snega in da je toplo ...takrat sem res razpoložena
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:52:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan, mater spet so menjali barvo RR. Tota RR pa je menjala že tolko barv da joj ni res...samo 4 barve......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:54:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo. Kdaj so razprodaje? pojma nimam,ker žametnih nisem že celo večnost kupla...Verjetno pa bi šla osebno iskat v pino shop....imajo super in poceni stvari. Razprodaje pa so takoj po novem letu...pa ponavadi imajo že tak čas dost popustov...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 14:56:47
|
|
|
|
arabela*
|
Dajte mi rečt nekaj...v vrtcu so mi dali kuverto,v kateri piše,da še nimajo vloge za znićano plačilo za leto 2010....jaz pa sem prejšnji mesec oddala eno vlogo...pa ne vem al je bila za leto 2009? ker na položici imam tud za dva meseca za plačat skupaj napisano? Saj bom jutri klicala tja...samo mogoče katera vseeno ve? Pa kje se te vloge dobijo..samo v vrtcih ali se kupijo mogoče tudi?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 15:00:37
|
|
|
|
arabela*
|
Kak paše malo miru.....otroci so šli z babico malo,moj nalagat....jaz pa sem si pisker kofeja skuhala .....zdaj pa si še en vroč tuš privoščim,potem pa v šolo k slovenščini........
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 16:04:24
|
|
|
|
nebo
|
Lep pozdravček, sem prehlajena in mi ni za nič...ampak moram...vidim, da ste pridne čveke in tako je tudi prav... Saraya jaz pa šiban na angleščino, tako da...sma medve uboge ne??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 16:06:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo. Kdaj so razprodaje? Razprodaje so januarja, jaz si jih kupim v Street oneu ali S Oliverju...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 16:48:01
|
|
|
|
rina22
|
Tudi medve sva bili zunaj, samo so mi skoraj roke stran pale, preden sva prišli do mesta Pločniki na Gosposvetski zo živ obup cita in botrca, hvala za mnenji o duelu tasa, tudi mi2 sva razmišljala o nakupu sodastreama. Boš poročala, kak je? Me zanima, če je res tak fajn.. Pa kak so tile okusi, ki se kupijo Se priporočam za mnenja botrca, žametne hlače majo v C&A, H&M, vedli so pa lepe met tudi v Sportini. nebo, tudi jaz se vama bom kmalu pridružila v klub pridnih študentk Februar bo hitro tu.... pol pa marca že praksa Pa dalje fax..... joj, še bo pestro Pa sem se že čist odvadila.. Ni dobro to...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 16:48:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo. Kdaj so razprodaje? Razprodaje so januarja, jaz si jih kupim v Street oneu ali S Oliverju... Tam majo res lepe.. Nasplošno so vse stvari fajn in zelooooo kvalitetne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 17:37:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dajte mi rečt nekaj...v vrtcu so mi dali kuverto,v kateri piše,da še nimajo vloge za znićano plačilo za leto 2010....jaz pa sem prejšnji mesec oddala eno vlogo...pa ne vem al je bila za leto 2009? ker na položici imam tud za dva meseca za plačat skupaj napisano? Saj bom jutri klicala tja...samo mogoče katera vseeno ve? Pa kje se te vloge dobijo..samo v vrtcih ali se kupijo mogoče tudi? zadnjič ko si spraševala mislim, da si dala za 2009...pokliči rajši in preveri. Vloge lahko kupiš v papirnici imeli so jih ne vem če imajo še tudi na poštah.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 17:38:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske povejte mi kje naj kupim lepe, pa poceni žametne hlače v črni ali temno modri barvi? Mogoče tudi kaka vijolična ni slaba. Samo da so malo bolj temne, ker imam 2 svetle in se po enem nošenju takoj umažejo. Kdaj so razprodaje? Razprodaje so januarja, jaz si jih kupim v Street oneu ali S Oliverju... Tam majo res lepe.. Nasplošno so vse stvari fajn in zelooooo kvalitetne pa hudičevo drage tut...hvala lepa nimam denarja pa tudi škoda se mi zdi dat 20-30 in več € za navadne žametke
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 17:40:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya v pino shop....imajo super in poceni stvari. tam sem že bla...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 17:41:30
|
|
|
|
botrca
|
Grem stanovanje okrasit pa jelkico narest...pa take pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 21.12.2009 17:44:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem stanovanje okrasit pa jelkico narest...pa take pa to... pridna jaz sem tudi že včeraj jelkico nastavla, samo okrasila je pa še nisem. čakam, da bo moj doma, da boma skup, samo kot kaže, se tega ne bom včakala bom mogla kar sama narest
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?