Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.12.2009 17:55:00
|
|
|
|
ledenka
|
barbi vse bo ok, držimo pesti! kajši čestitke! zdaj pa relax in pozitivno naprej!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.12.2009 18:16:55
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 BarbiG a čutiš kako fejst te objemčkam.... Zarja, veš da čutim. Ti vračam objemčke.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.12.2009 22:31:12
|
|
|
|
Naska
|
joj sami dvojčki - jaz sem pa samo vesela. pa še meni naj kdo ene dva zrihta. držta se punci!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 8:22:53
|
|
|
|
aqua77
|
Drage moje, dragi moji, sam tolk da vam javim da mi šibamo spet v nove boje februarja... Pozdravček vsem....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 9:05:29
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Drage moje, dragi moji, sam tolk da vam javim da mi šibamo spet v nove boje februarja... Pozdravček vsem.... aqua, enkrat bo, a ne ....slej ko prej, samo ne obupaj!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 9:10:51
|
|
|
|
aqua77
|
Prav maš lanči, saj jaz se ne dam...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 9:13:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Prav maš lanči, saj jaz se ne dam... tako se govori, saj vidiš sama, da se na tem svetu dogajajo tudi čudeži, zakaj se ne bi pa še tebi zgodil majhen čudež
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 9:13:47
|
|
|
|
mausikaa
|
Barbi sem vesela ko vidim da si boljše volje! Zdaj pa kar lepo pogumno naprej do konca in kot sem rekla: se vidimo v službi 2011 Lanči a samo še 90 dni maš do konca?? kolk hitro gre tole... Kajši ja bravo - kr dva praviš?? pa kje najdete toliko pikic? nam še tista ena, če nam jo uspe nardit uide in kot sem že navajena par dni pred so se pojavili eni znani neprijetni občutki v spodnjem štuku, zgleda da nisem bla dost pridna in da mi tudi Božiček ne bo nič prinesel...no ja...sej pravijo da bo po novem letu boljše
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 9:14:04
|
|
|
|
sonček33
|
aqua, ma ne no. ni fer. objem zate.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 9:57:28
|
|
|
|
pikica36
|
aqua februarja BO!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.12.2009 10:06:53
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala vam pupe!!! Zlate ste!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 8:00:13
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro babuške, kaj še vse spite? saj bi jaz tudi...tolk sem zaspana da komaj držim odprte očke... petek je bo kdo limal kaj stimulacije? sej bi jo jaz, pa kavico bi tudi skuhala pa moram nekaj hitro dokončati in oddat potem pa izginem za dobro urico iz pisarne - držite pesti da se uspem dobro zmeniti!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 8:04:41
|
|
|
|
mausikaa
|
aja, še nekaj me zanima: kako je z krvodajalskimi akcijami? a ktera hodi? recimo da grem, kaj to pomeni, če bi slučajno bila nosečka? sej močno dovomim da sem ampak vseeno? Pa ves ta Klomifen ki sem ga popacala letos?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 8:14:37
|
|
|
|
alpog
|
Klomifen ne vpliva na nič - skoraj prepričana sem, da ne. Če pa si slučajno nosečka, pa nikar ne hodi. Nosečnicam niti slučajno ne jemljejo krvi. Ja, kakšen dober dedec bi pa pasal zdaj na tešče, a ne?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 9:19:38
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes je petek, vidim pa da kave še nimate... Nisem čisto prepričana, alpog ali je ta tvoj?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 9:36:40
|
|
|
|
alpog
|
Moj, moj! Hvala, polepšala si mi dan!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 10:36:37
|
|
|
|
miklarom
|
BarbiG - nič ne študiraj preveč na negativo, imam kolegico, ki je imela tudi na IUI enojajčne dvojčice, in je bilo vse o.k., danes pa so že stare 10. let, in prave rajsarke tako da kar mirno in vse bo vredu in držim močno pestke za vas tri
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 11:19:54
|
|
|
|
zarja1
|
Babike petek je!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 12:04:36
|
|
|
|
Naska
|
hojla! še vedno vztrajam pri dieti, samo me pa že mal matra... po novem letu pa moram dobit spet izvide za bolezni, pa najbrž bi bilo dobro kri za fsh dat - samo se mi zdi da bom dobila ravno takrat enkrat 2. al 3.1... pa ne vem če bom potem kaj laufala v Lj. potem pa najbrž ne bi bilo slabo na uz preverit, kako je kaj s cistami... mah po mojem tako ,v izi januarja opravim stvari, obiščem g. ipd. joj kolk se mi ne da vse te birokracije spet delat... potem pa vidmo al februarja al marca... sej bo en dva klele... potem pa spet upanje pa ... eh ja... čao
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 17:46:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Prav maš lanči, saj jaz se ne dam... ...itak da ne...vsaj deluješ mi ne tako, da bi kar obupala........ joop mausi, sam še 90 dni.......en dva tri pa bo marec in lizika tu....danes sem bila na CTG-ju, pa pravijo, da zaenkrat kaže še vse ok... aja, pa ena je spraševala za krvodajalsko...jaz sem bila redna, ko sem zanosila, so me pa odpikali, pravijo, da sedaj me rabi otroček...vse kar ješ, je čist vseeno, samo tam povej, jaz sem bila zadnjič na suprefaktu, pa jih ni nič motilo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 22:51:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'čer! Pišuka imam za prebrati! Ma ja ne bom danes... Vidim da "voda" teče dalje... Superca! Pa enojajčna ostajata naša, tud fletn No, men se pa spet dogaja... http://24ur.com/novice/slovenija/ukc-zanika-spletke-pri-odpuscanju.html#comment Ah jebi ga, bom mel orng praznike a?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 23:08:36
|
|
|
|
gigi1
|
Elow Kruce bem mu mast. Tole je pa res en sr@nje. Upam, da se porihta ugodno zate. Aquica februar bo vajin mesec Naska počasi. Itak si carica, k si se vsega naenkrat lotla. Kot si že sama napisala je počitek del vsega. Mal počij pa sapo zajemi in gaaaaaas Fidi srce tebe pa mučo pogrešam Mausika jaz sem že bila na krvodajalski. Nisem ravno redna . To je ena od zadev, ki jo mislim spremenit v lajfu . Dokler ne veš, da si noseča komot daš kri. Trenutno verjetno primanjkuje darovalcev zaradi raznih viroz in gripe. Mislim, da kri prečistijo in zaradi klomifena ni za skrbet. Alpog tudi meni je všečen v eni vlogi . Kako ste? Zdravi? Tanjči, Kajši, Barbi še enkrat čestitam in mislim na vas Grethen, Mišmišu, Lanči, Zarči, Miklca, Pikica, Bebi in že dolgo pogrešani Dajamaja in BB RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 23:20:20
|
|
|
|
alpog
|
Hvala za vprašanje, gigi! Neke virozice smo imeli, proti gripi pa smo se cepili. Drugače pa ima naša Urša od nedelje tako zvit gleženj, da je na berglah. Nesreče se dogajajo tudi puncam.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.12.2009 23:27:13
|
|
|
|
gigi1
|
Alpog se mi zdi, da so punce še bolj žive k fantje. Me nič ne čudi . Upam, da ni hujšega in bo kmalu dobra . Super, da ste se cepili. Ste lahko mirni. Virozice so pa sestavni del mile zime. Upam, da bo zdej mraz in se nehajo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.12.2009 9:30:03
|
|
|
|
alpog
|
Pri nas ne bi rekla da bolj žive - Prej bolj štoraste na momente
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......