|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 8:42:25   
Urša08
grem mal k otročkomauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.12.2009 8:53:10   
MIHAILO
Jutro punce...Uf kako je mrzlo,je kar lepo doma na toplem...Nocke imamo vredu..Ursa imamo podobne nocke,tudi nas pri nas malo spi,dudo popravim 2x in spimo do 7:45huser posted image ...Kje si si pa kupila skornje?Lepo jih nosi...jaz sem tudi bila cist happy cel vikend ,ker mi je mozek skornje kupil....user posted image

BRKN kje pa imas salon?

Pridne ,ko pecete piskotke...
Jaz bom pa te dni v pakiranju ,ker gremo v Bosno v cet. ali petek in planiramo ostati do 9.1. da bomo se za bozic dol ,ce bo dragi dobil fraj...in zdaj imam eno user posted image user posted image user posted image Ker je v Bosni zelo veliko snega ,se bomo se kaj sankali in me zanima kaksne sanke so najboljse?So kaksne za nase malcke?Ali jih moras drzati in sedeti z njim???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.12.2009 8:53:57   
Onasiss
Dobro jutro...

naša noč...ma kr neki... Je lepo spala do pol treh pol non stop neki... So me klicali iz ZD Metelkova, ker bi morali danes Vita ta drugič proti gripi cepit pa baje ni potrebno, ker sso se že ppo prvem naredila protitelesa...hvala bogu....

Mi smo pa v petek postavljali smrečico in jaslice....ampak tele naše jaslice so kot pijane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.12.2009 8:57:18   
simonakr
Jutro punce! Frej teden kaj je lepšga! Bom mal pospravlala, pa zapravlala, pa pekla pa tamalo crklala user posted image

Kajica - a so izpuščaji suhi na dotik? Lahko je suha koža, naša ima na ličkih že ene par dni rdeče fleke, pa ji mažem kar z hladilnim mazilom oz eno zlo mastno žaubo. bom pa še mal počakala pa če ne zgine greva zdravniku pokazat!

grem kofetkat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.12.2009 9:00:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro punce...Uf kako je mrzlo,je kar lepo doma na toplem...Nocke imamo vredu..Ursa imamo podobne nocke,tudi nas pri nas malo spi,dudo popravim 2x in spimo do 7:45huser posted image ...Kje si si pa kupila skornje?Lepo jih nosi...jaz sem tudi bila cist happy cel vikend ,ker mi je mozek skornje kupil....user posted image

BRKN kje pa imas salon?

Pridne ,ko pecete piskotke...
Jaz bom pa te dni v pakiranju ,ker gremo v Bosno v cet. ali petek in planiramo ostati do 9.1. da bomo se za bozic dol ,ce bo dragi dobil fraj...in zdaj imam eno user posted image user posted image user posted image Ker je v Bosni zelo veliko snega ,se bomo se kaj sankali in me zanima kaksne sanke so najboljse?So kaksne za nase malcke?Ali jih moras drzati in sedeti z njim???

če ga vlečeš po ravnem in imaš obroč ga morš še obvezno privazat..... tko na začetku se men najboljš zdi da ga držiš možek vaju pa mal vleče..... al pa po kakem manjšem klancu.... drgač sem pa vidla lani al pa predlani v baumaxu prav baby sanke s pasovi in sedežem tko čist plastične.... ampak po hribu ne po ravnem ga pa lahko sama vlečeš......
men so najboljše lesene sanke.... florjan ima tudi tiste plastične z volanom tam not smo ga vozli njegovo drugo zimo se pravi pri 1,5 letu
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.12.2009 9:03:21 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.12.2009 9:05:59   
Urša08
Mihailo škornje sem kupila v Bati in so mi rews všeč, v bistvu sem to rablauser posted image   Glede sankanja ti je pa že Katjuša odgovorila, sankala se boš z njim oz. tvoj možek, pri nas se tud z Nejcem še skup sankamouser posted image No bolj možek ker jaz res nisem zimski človek, se trudim zarad otrokuser posted image

Tale moj Žigec je pa čisti slovenija mlinček, ma kar vidi bi on jedu. Prejle je Nejc banano jedu in jo je odložil na mizo v dnevni in ko pogledam se je Žiga že basal z njo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.12.2009 9:07:06   
Urša08
Simonakr tele 3 dni bodo pri meni tud podobne, pospravljanje, pečenje, igranje, kak sprehod, zavijanje daril in seveda v četrtek pakiranjeuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.12.2009 9:07:53   
Urša08
Onasiss boš čez dan malce nadoknadila manjk spancauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.12.2009 9:13:10   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Simonakr tele 3 dni bodo pri meni tud podobne, pospravljanje, pečenje, igranje, kak sprehod, zavijanje daril in seveda v četrtek pakiranjeuser posted image  

Kam pa greste da bo v čet pakiranje?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.12.2009 9:22:20   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image Ker je v Bosni zelo veliko snega ,se bomo se kaj sankali in me zanima kaksne sanke so najboljse?So kaksne za nase malcke?Ali jih moras drzati in sedeti z njim???
mi imamo plastične(stare 20 let)ampak brez sedeža tko da se jaz skupaj z njo sankam....v baumaxu imajo po 50€ plastične+sedežek,lesene pa pri ribnčanu tudi neki tazga(okoli 50€)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.12.2009 9:22:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Kam pa greste da bo v čet pakiranje?

Samo na vikend šibamouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.12.2009 9:25:35   
Čebel@
se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretjiuser posted image

ah sej bo bolš

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.12.2009 9:35:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretjiuser posted image

ah sej bo bolš

A že tri poganjalčke mateuser posted image Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.12.2009 9:35:26   
sjmm
Jutro, dannnnnn v bistvu!

Jz že celo jutro tekam za našo malo mašinco, je že cel stanvanje po kolenih spoliravuser posted image

Nočka tko tko, še bol sm se jz zbujala in sebe previjala, joj tale user posted image res najde ta prav cajt, ni kejuser posted image

dans bo zgleda bol v izi, mal pospravt morm, k sm čez vikend zabušavala, še bol važn pa, da cote mal pošlihtam k sem čez vikend sam prjatleča matrala zdej se pa kupi nabirajo...evo lep dopoldan..šibam še mal za nazaj prebratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.12.2009 9:36:58   
MIHAILO
Punce hvala za odg...Bom videla ali bom kupila te z sedezom ali bomo letos meli te navadne,ki mi jih ni treba kupovati ,ker jih imamo ze v bosni...je pa fajn okrog hise ,ko je veliko travnikov in bi se lahko sankali...mihaila sem zdaj uspavala in grem zajtrkovati...
MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala?

URSA aha v bati ,tu je p KVliteta ,moj si je tu kupil jakno in cevlje,pol je pa se zraven TAMARIS trgovina (je isti sef) pa sem mela namen sam kolegico pozdravit ,ki tu dela ampak sem se jaz potem skornje nasla...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.12.2009 9:38:34   
sunny24
Jutro!

Naša nočka super. Spala do 6:30 popapcala mleko in zaspala nazaj do 9h...Pridna moja punca!

Učeri smo šli malo na sneg in smo se sankale, pa Gaja je iz sank na nos telebnla direkt u sneg-se je začela full smejat in sneg lizat! user posted image user posted image user posted image končno smo ble pr noni po dolgem času. user posted image

Moj dragi je bil pa priden, ostal doma in mel generalno pucanje stanovanja...user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem na hitro še malo na FB počekirat, pol pa kafe pit! Se tipkamo pole če bo cajt, k grem tudi jst piškote pečt. Bom nardila vaniljeve rogličke, american cookies in še ene take trde z lešniki in rozinami. user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.12.2009 9:41:36   
antonia
Kayica, če so fleki samo po ličkih in bradi, so mogoče glivice. Naš ima take flekce (rdeče, suho, luščenje), ker si zaradi zobkov tlači vse v usta in nato slino prenaša na obraz. Pomagala naj bi kombinacija Daktarin gel 4x dnevno v usta in Daktarin krema 2x dnevno na lička. Pri nas gre zdravljenje zelo počasi, pediatrinja pa pravi, da druge rešitve ni-

Maksi - mulčka bomo dali v župnijski vrtec;
Sunny - upam, da se res dogovorimo za kakšno kavico. Drugače nismo veliko v Gorici, ker sem jaz popolnoma ne-tipična ženska in sovražim nakupovanje in trgovske centreuser posted image user posted image user posted image . Ampak če bi vrgla kakih 15 kil dol, bi bilo najbrž drugačeuser posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.12.2009 9:44:53   
Čebel@

ah sej bo bolš

A že tri poganjalčke mateuser posted image Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš?

jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.12.2009 9:46:38   
Čebel@

MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala?

6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimiuser posted image .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.12.2009 9:47:38   
Urša08

ah sej bo bolš

jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nimaš kej

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.12.2009 9:49:23   
Urša08
sjmm hahaha sva mele obe bolj na izi vikend pa morve pal nadoknadituser posted image user posted image user posted image user posted image Ti si vsaj prjatelčke namatrala, men je ratalo samo 3 stroje oprat tako da me dva še čakata. Ampak sem dons tud kr neki v izi, mah sej bo. Sem mojmu včerej rekla da bo treba stanovanje popedenat pa je reku da bova skupiuser posted image Se nism nč branila. Kaj boš kej dobrega v lonec dala?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.12.2009 9:51:40   
Čebel@

ah sej bo bolš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nimaš kej

sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.12.2009 9:53:07   
sjmm

sjmm hahaha sva mele obe bolj na izi vikend pa morve pal nadoknadituser posted image user posted image user posted image user posted image Ti si vsaj prjatelčke namatrala, men je ratalo samo 3 stroje oprat tako da me dva še čakata. Ampak sem dons tud kr neki v izi, mah sej bo. Sem mojmu včerej rekla da bo treba stanovanje popedenat pa je reku da bova skupiuser posted image Se nism nč branila. Kaj boš kej dobrega v lonec dala?

hoj,hoj, ja moj stanvanje je bil v četrtek tip top...pa se nikjer ne vidiuser posted image user posted image user posted image bo treba ponovit vajouser posted image user posted image

kosilo....zelenjavna omakca, zdrobovi žličniki s skuto, pa kakšna solatka, mogoče še mal korenčkove juhce za malega pingvinčka

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.12.2009 9:53:22   
MIHAILO

6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimiuser posted image .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€

Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.12.2009 9:54:28   
sjmm

ah sej bo bolš

sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjatuser posted image

no, lepo ...sam ne vem kaj je to tok težko, drgač naj pa prej mal za mere vprašajouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?