|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 7:55:40   
Urša08
kavica za vse
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.12.2009 7:56:09   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.12.2009 7:57:14   
Urša08
ups kar dve kaviciuser posted image user posted image user posted image user posted image mal napake

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.12.2009 8:00:52   
Urša08
Tamika hvala za recepte user posted image user posted image user posted image

Onasiss
nisem pozabla nate, ko gre Žiga spat ti napišem. Aha pa če še rabiš tiste kupončke mam dva zateuser posted image

KAtjuša pridnauser posted image

Glede tistega nastavka za sankanje je ena spraševala kje se kupi. Jaz sem to vidla pri telih ribenčanih k majo suho robo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.12.2009 8:03:20   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.12.2009 8:06:58   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.12.2009 8:07:35   
Urša08
čebel@ dobro jutrouser posted image Kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.12.2009 8:08:28   
kayica24
Dobro jutro....

Punce, naša Marinela ma pa že 2 dni flekast obrazuser posted image user posted image
Ima 6 rdečih flekov na istem mestu cel časuser posted image user posted image

Od mraza ne more bit, ker se je nardilo preden sva šle ven...
Jutri mava sicer pregled pri P, pa ne vem, jo naj raje danes peljem?user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.12.2009 8:14:23   
Katjusa
dobro jutro:)

moj beni je spal zdle do 7:50 no pa sem mu dudo dala in je zdej spet čist tiho.... sem misla dat dudo tačas da skočim na wc, ker jst takoj ko vstanem grem najprej na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da najprej zase poskrbim pol pa vse ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak je to če nimaš pleničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdle grem za dobro jutro najprej na klik nekaj položnic plačat pol me pa čaka delo.......

urša ti si pa dons prlimala dozouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst upam, da ne bo dežja in da tale mraz drži do vsaj tam 3 januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa namesto dežja pade kaka snežinka.....

deja mene je tud mal strah vozit po zasneženem raje imam nič spucano kot na poluser posted image sem enkrat fino drsela in se ustavla ene 20-30 cm pred ekom hiše..... kako bi se končalo raje ne razmišljam...... sploh glede na to da je tist ek hiše bim men čist pred očmi na levem boku.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.12.2009 8:14:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mihailu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.12.2009 8:15:14   
Čebel@

jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračatuser posted image

pa vi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.12.2009 8:16:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Dobro jutro....

Punce, naša Marinela ma pa že 2 dni flekast obrazuser posted image user posted image

Jutri mava sicer pregled pri P, pa ne vem, jo naj raje danes peljem?user posted image user posted image user posted image
upam da ni alergija.....če te full skrbi,jo pelji že danes,samo mislim da ni razlike med danes in jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.12.2009 8:17:29   
Katjusa

Dobro jutro....

a je možno da je bla v stiku s kako živaljo..... jst sem imela redno lišaje po obrazu če sem sam bla v kakem stanovanju kjer so imeli mačko ali psa.....
a samo po obrazeku ima... s čim jo pa namažeš ko gresta ven?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.12.2009 8:18:37   
Urša08

Dobro jutro....

A je lahko od hrane? Je kaj na novo jedla?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.12.2009 8:19:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračatuser posted image

pa vi?

a se zbudi miška, ko se obrne?
jst naše grem pred spanjem pokrit pa je beni ponavadi na hrbtu..... a zaspat ne more drugače kot na trebuhu..... kak lump je:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sankanje in vozičkanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.12.2009 8:20:37   
Urša08

pa vi?

Čebel@ mi smo v redu. Zakaj si pa Hano obračala s hrbta, sej zdej pa ni več važno kako spijo tile naši otročki, žiga zdej zelo rad na trebuščku zaspiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.12.2009 8:21:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pa vi?

a se zbudi miška, ko se obrne?
jst naše grem pred spanjem pokrit pa je beni ponavadi na hrbtu..... a zaspat ne more drugače kot na trebuhu..... kak lump je:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sankanje in vozičkanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koker je....včasih spi celo noč na hbtu brez dude in se ne  zbuja,danes pa ne vem kaj jo je spet metalouser posted image

sem pozabla povedat,da je moj dal pod smrekco vlakca in se Hani full dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.12.2009 8:22:32   
Čebel@

pa vi?

Čebel@ mi smo v redu. Zakaj si pa Hano obračala s hrbta, sej zdej pa ni več važno kako spijo tile naši otročki, žiga zdej zelo rad na trebuščku zaspiuser posted image

zbuja se,ko se prekucne na  hrbet......ona že od rojstva spi na boku in zgleda da jo moti-nimam pojma

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.12.2009 8:26:28   
Urša08
Žiga je pa sedaj čist navdušen nad reševalno postajo, maš tri kuglce in katerokoli not potisniš se oglasi sirena in se avto vn zapelje in sedaj skoz kuglce not potiska user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.12.2009 8:30:43   
kayica24
Nevem...Če bi bila alergija, potem po moje ne bi bilo samo po obrazu?user posted image user posted image Nevem kako je to...

Nisva pa nič novega jedli...Mogoče je na kruhu , ko ga je jedla zraven mene, dobila malo namaza sirnega..To je vse...Ampak res fuuuuuuuuull malo..pikico....

Ko greva ven, je nisem z ničemer namazala, je pa res, da so ti flekci nastali preden sva šle venuser posted image

Nevem če jo srbi, ker se nič ne praska po obrazu...

Je pa začela jokat, ko sem jo namazala z njeno kremico za po kopanju...Tak da jo je menda peklo....user posted image

Pojma nimam kaj bi to bilo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.12.2009 8:33:25   
Urša08

Nevem...Če bi bila alergija, potem po moje ne bi bilo samo po obrazu?user posted image user posted image Nevem kako je to...

Nisva pa nič novega jedli...Mogoče je na kruhu , ko ga je jedla zraven mene, dobila malo namaza sirnega..To je vse...Ampak res fuuuuuuuuull malo..pikico....

Ko greva ven, je nisem z ničemer namazala, je pa res, da so ti flekci nastali preden sva šle venuser posted image

Nevem če jo srbi, ker se nič ne praska po obrazu...

Je pa začela jokat, ko sem jo namazala z njeno kremico za po kopanju...Tak da jo je menda peklo....user posted image

Pojma nimam kaj bi to bilo...

Kayica alergija je drugače lahko samo po obrazu, tko je mel Žiga ko sem jaz med dojenjem jedla nutelo je mel take rdeče fleke po obrazu pa srbelo ga je. Samo če ni nič takega jedla potem odpade, od pikice sirnega namaza pa najbrž ni. A si kak nov čaj al pa sok ji dala? Kaj pa če je od suhe kože ? Joj pojma nimam, bo jutri p povedala.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.12.2009 8:34:51   
kayica24
Jedla je kinder jajčko..Ampak ne prvič..Jo je jedla že večkrat...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.12.2009 8:37:28   
Urša08

Jedla je kinder jajčko..Ampak ne prvič..Jo je jedla že večkrat...

če jo je že večkrat jedla potem to ni to. Joj kok je to težko ugotovit. Sicer bo pa p koj vedla a gre za hrano al kaj drugega.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.12.2009 8:40:29   
kayica24
Vseeno vam hvala punce...
Torej mislite da lahko počakam do jutri?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.12.2009 8:42:06   
Urša08

Vseeno vam hvala punce...
Torej mislite da lahko počakam do jutri?

Če jo nč ne moti mislim da lahko, če hočeš bit bolj mirna pa pokliči p in povej pa bo ona povedala al pridi takoj al pa počakaj do jutri.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?