Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 7:55:40
|
|
|
|
Urša08
|
kavica za vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 7:56:09
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 7:57:14
|
|
|
|
Urša08
|
ups kar dve kavici mal napake
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:00:52
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika hvala za recepte Onasiss nisem pozabla nate, ko gre Žiga spat ti napišem. Aha pa če še rabiš tiste kupončke mam dva zate KAtjuša pridna Glede tistega nastavka za sankanje je ena spraševala kje se kupi. Jaz sem to vidla pri telih ribenčanih k majo suho robo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:03:20
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:06:58
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailu vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:07:35
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ dobro jutro Kako ste?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:08:28
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro.... Punce, naša Marinela ma pa že 2 dni flekast obraz Ima 6 rdečih flekov na istem mestu cel čas Od mraza ne more bit, ker se je nardilo preden sva šle ven... Jutri mava sicer pregled pri P, pa ne vem, jo naj raje danes peljem?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:14:23
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro:) moj beni je spal zdle do 7:50 no pa sem mu dudo dala in je zdej spet čist tiho.... sem misla dat dudo tačas da skočim na wc, ker jst takoj ko vstanem grem najprej na wc tak da najprej zase poskrbim pol pa vse ostalo tak je to če nimaš pleničke zdle grem za dobro jutro najprej na klik nekaj položnic plačat pol me pa čaka delo....... urša ti si pa dons prlimala dozo jst upam, da ne bo dežja in da tale mraz drži do vsaj tam 3 januarja lahko pa namesto dežja pade kaka snežinka..... deja mene je tud mal strah vozit po zasneženem raje imam nič spucano kot na pol sem enkrat fino drsela in se ustavla ene 20-30 cm pred ekom hiše..... kako bi se končalo raje ne razmišljam...... sploh glede na to da je tist ek hiše bim men čist pred očmi na levem boku.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:14:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailu vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:15:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Kako ste? jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračat pa vi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:16:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Dobro jutro.... Punce, naša Marinela ma pa že 2 dni flekast obraz Ima 6 rdečih flekov na istem mestu cel čas Od mraza ne more bit, ker se je nardilo preden sva šle ven... Jutri mava sicer pregled pri P, pa ne vem, jo naj raje danes peljem? upam da ni alergija.....če te full skrbi,jo pelji že danes,samo mislim da ni razlike med danes in jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:17:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Dobro jutro.... Punce, naša Marinela ma pa že 2 dni flekast obraz Ima 6 rdečih flekov na istem mestu cel čas Od mraza ne more bit, ker se je nardilo preden sva šle ven... Jutri mava sicer pregled pri P, pa ne vem, jo naj raje danes peljem? a je možno da je bla v stiku s kako živaljo..... jst sem imela redno lišaje po obrazu če sem sam bla v kakem stanovanju kjer so imeli mačko ali psa..... a samo po obrazeku ima... s čim jo pa namažeš ko gresta ven?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:18:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Dobro jutro.... Punce, naša Marinela ma pa že 2 dni flekast obraz Ima 6 rdečih flekov na istem mestu cel čas Od mraza ne more bit, ker se je nardilo preden sva šle ven... Jutri mava sicer pregled pri P, pa ne vem, jo naj raje danes peljem? A je lahko od hrane? Je kaj na novo jedla?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:19:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Kako ste? jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračat pa vi? a se zbudi miška, ko se obrne? jst naše grem pred spanjem pokrit pa je beni ponavadi na hrbtu..... a zaspat ne more drugače kot na trebuhu..... kak lump je:) za sankanje in vozičkanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:20:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Kako ste? jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračat pa vi? Čebel@ mi smo v redu. Zakaj si pa Hano obračala s hrbta, sej zdej pa ni več važno kako spijo tile naši otročki, žiga zdej zelo rad na trebuščku zaspi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:21:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Kako ste? jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračat pa vi? a se zbudi miška, ko se obrne? jst naše grem pred spanjem pokrit pa je beni ponavadi na hrbtu..... a zaspat ne more drugače kot na trebuhu..... kak lump je:) za sankanje in vozičkanje koker je....včasih spi celo noč na hbtu brez dude in se ne zbuja,danes pa ne vem kaj jo je spet metalo sem pozabla povedat,da je moj dal pod smrekco vlakca in se Hani full dopade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:22:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Kako ste? jutro......uredu,hvala......v soboto smo smrekico postaviliin se sankali,včeraj smo pa vozičkali po sončku......ponoči se je pa madam skos na hrbet obračala in sem jo mogla hodit dajat na bok in dudo vračat pa vi? Čebel@ mi smo v redu. Zakaj si pa Hano obračala s hrbta, sej zdej pa ni več važno kako spijo tile naši otročki, žiga zdej zelo rad na trebuščku zaspi zbuja se,ko se prekucne na hrbet......ona že od rojstva spi na boku in zgleda da jo moti-nimam pojma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:26:28
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga je pa sedaj čist navdušen nad reševalno postajo, maš tri kuglce in katerokoli not potisniš se oglasi sirena in se avto vn zapelje in sedaj skoz kuglce not potiska
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:30:43
|
|
|
|
kayica24
|
Nevem...Če bi bila alergija, potem po moje ne bi bilo samo po obrazu? Nevem kako je to... Nisva pa nič novega jedli...Mogoče je na kruhu , ko ga je jedla zraven mene, dobila malo namaza sirnega..To je vse...Ampak res fuuuuuuuuull malo..pikico.... Ko greva ven, je nisem z ničemer namazala, je pa res, da so ti flekci nastali preden sva šle ven Nevem če jo srbi, ker se nič ne praska po obrazu... Je pa začela jokat, ko sem jo namazala z njeno kremico za po kopanju...Tak da jo je menda peklo.... Pojma nimam kaj bi to bilo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:33:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Nevem...Če bi bila alergija, potem po moje ne bi bilo samo po obrazu? Nevem kako je to... Nisva pa nič novega jedli...Mogoče je na kruhu , ko ga je jedla zraven mene, dobila malo namaza sirnega..To je vse...Ampak res fuuuuuuuuull malo..pikico.... Ko greva ven, je nisem z ničemer namazala, je pa res, da so ti flekci nastali preden sva šle ven Nevem če jo srbi, ker se nič ne praska po obrazu... Je pa začela jokat, ko sem jo namazala z njeno kremico za po kopanju...Tak da jo je menda peklo.... Pojma nimam kaj bi to bilo... Kayica alergija je drugače lahko samo po obrazu, tko je mel Žiga ko sem jaz med dojenjem jedla nutelo je mel take rdeče fleke po obrazu pa srbelo ga je. Samo če ni nič takega jedla potem odpade, od pikice sirnega namaza pa najbrž ni. A si kak nov čaj al pa sok ji dala? Kaj pa če je od suhe kože ? Joj pojma nimam, bo jutri p povedala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:34:51
|
|
|
|
kayica24
|
Jedla je kinder jajčko..Ampak ne prvič..Jo je jedla že večkrat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:37:28
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Jedla je kinder jajčko..Ampak ne prvič..Jo je jedla že večkrat... če jo je že večkrat jedla potem to ni to. Joj kok je to težko ugotovit. Sicer bo pa p koj vedla a gre za hrano al kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:40:29
|
|
|
|
kayica24
|
Vseeno vam hvala punce... Torej mislite da lahko počakam do jutri?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:42:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Vseeno vam hvala punce... Torej mislite da lahko počakam do jutri? Če jo nč ne moti mislim da lahko, če hočeš bit bolj mirna pa pokliči p in povej pa bo ona povedala al pridi takoj al pa počakaj do jutri.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?