|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
20.12.2009 19:53:22   
SURF
Sta že delali te kekse?Imata original modelčke?
Js obožujem te kekse,jih kupim,nisem še delala...ampak sedaj bom pa probalauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.12.2009 20:20:02   
SURF
Uff je teh receptovuser posted image pa še sama sem malo drugače napisala v brskalnik in našla,je kar nekaj variant.

Deja-Šikan je tamali,je bil glavni okuševalecuser posted image user posted image

Brkn-Kako obratuje salon,glede na to da si šele začela,ali je to samo za bljižne?Tudi js sem delala tečaj,sicer mi še nekaj manjka,sem ga delala med nosečnostjo,prekinila zaradi zdr.težav ker sem šla v bolnico,no pa še seda stoji...bi ga imela tako za rezervo...si ga delala pri Markotu?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.12.2009 20:21:33   
SURF
iiiiii,samogovore pilimuser posted image ....

LEPO IN MIRNO NOČKO,VSEM SKUPAJuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.12.2009 20:25:41   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Js obožujem te kekse,jih kupim,nisem še delala...ampak sedaj bom pa probalauser posted image

jaz še jih nisem delala... mogoče letos... če bo čas......

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.12.2009 20:31:48   
brkn83

Uff je teh receptovuser posted image pa še sama sem malo drugače napisala v brskalnik in našla,je kar nekaj variant.

Deja-Šikan je tamali,je bil glavni okuševalecuser posted image user posted image

Brkn-Kako obratuje salon,glede na to da si šele začela,ali je to samo za bljižne?Tudi js sem delala tečaj,sicer mi še nekaj manjka,sem ga delala med nosečnostjo,prekinila zaradi zdr.težav ker sem šla v bolnico,no pa še seda stoji...bi ga imela tako za rezervo...si ga delala pri Markotu?

čao. Zaenkrat je kr nekaj strank in upam, da jih bo čim več. Ja res sem šele začela, pa imam kr nekaj dela. Poskušam sicer delati med tednom, če pa katera stranka želi pa tudi čez vikend. Ni to sam za bližnje, je za vse ki si zaželijo masaže. Ja delala sem tečaj pri markotu in sem res ful zadovoljna, ker nas je vse ful velik naučil

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.12.2009 20:32:59   
brkn83

js sem enkrat delala te kekse, sam nimam pravih modelčkov, sem kr druge uporabila, ali pa sem kr okrogle naredila, pa je bilo tud uredu. So se vsi pojedli.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.12.2009 20:35:14   
brkn83
deja- si že zaključila s peko keksov. No js sem danes šele začela. Sem zdej ene spekla, nekaj pa še jutri in kar mi bo uspelo do četrtka.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.12.2009 20:54:23   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

deja- si že zaključila s peko keksov. No js sem danes šele začela. Sem zdej ene spekla, nekaj pa še jutri in kar mi bo uspelo do četrtka.

ne nisem še vse spekla....
zdaj en dan nameravam pečt medenjake...
sem jih lani pekla, potem pa za darila dala,
pa sem letos dobila kar naročila da jih želijo za božička....
tako da jih nameravam zopet spečt in podariti...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.12.2009 21:28:31   
Urša08
ojla

Kako ste?

Mi smo se ves dan potepali. Smo šli že zjutraj na kavico s kolegi, potem pa kar direkt k mojim na kosilo. Je kar pasalo nič delatuser posted image user posted image user posted image user posted image Mami je nardila odlično kosilo, pa seveda še sladicouser posted image Po kosilu sta otročka omagala, oči in dedi sta ju čuvala medve z mami sva šli pa mal za čevlje pogledat in sem najdla škornjeuser posted image user posted image user posted image sicer je bla cena olala sam so mi res sedli na nogo, tok udobni, da sem jih kr vzela.

Vidim da ste vse v peki user posted image user posted image user posted image Tud jaz rada pečem in mam sedaj v planu še ene 3, 4 sorte napečt.

Ajvy jaz sem sedaj napekla orehove rogljičke, pa eno orehovo pecivo, pa niksi, v planu mam pa še obvezno bajedero, pa eno pecivo sončni zahod, mogoče rafaelo kroglice, pa huzarske krapke ponavadi nardim. Se bomo kar sladkaliuser posted image

Grem kr mal na kavčka, lepo  se mejte pa se jutri tipkamo.

nočkauser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.12.2009 21:38:39   
sjmm
Čer!!!!!!

Tud mi smo se dans potepali kljub mojemu obisku user posted image , ma mam res srečo!!

Nas ja pa zato mami še bolj pocrkljla in posladkala.

Pod večer smo prisrsali domov, seveda vsi kopanja in podobne zadeve, priprave za jutri, je le še nekaj dni pouka,

Jz mam tud v planu jutri kuhno zdrgnit, pol se pa peka začne. Smo tudi že sestavli družinski božični meni, so nama otroci prepovedal koga vabit, tko, da bomo čist v ožjem družinskem krogu, otroci eno igrico pripravljajo, pa ponavadi mi2 zapojeva kako slavilno pesem ...no, letos pa bo seveda vse popestril še Majčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da še tule pohvalim delovno Katjušo...mi bo v zadnjem trenutku nardila voščilnice, sem jih dans končno uspela poslikat, sej si manekeni glih niso bli všeč, a ko so vidli vzorca voščilnic so bili navdušeni...tko, da hvala pe 1x Katjuša!!

Vse ki že pečete...user posted image user posted image user posted image user posted image priden, jz bom bol tik pred zdajci, ker drugač bom pol še 1x, pa dans smo mal od mami prinesli, tak da smo kr dost sladki in seveda okrogli.

urša...bravo za škornje!!!!!!!! In za razvajanje...men je dons tud toook pasal, pa še mali je bil ko angelček, je kr vedu, da je mami mal za lunouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.12.2009 21:40:04   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

o to pa si super naredila. Js pa sem lani kuhala božično marmelado in sem jo dala za darila. No letos pa tega ne bom počela, mogoče pa letos kakšne kekse naredim. Si mi dala idejo

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.12.2009 21:42:00   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

o to pa si super naredila. Js pa sem lani kuhala božično marmelado in sem jo dala za darila. No letos pa tega ne bom počela, mogoče pa letos kakšne kekse naredim. Si mi dala idejo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.12.2009 21:49:23   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.12.2009 23:55:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Helov bejbe!!!!!

Let it snow...let it snow.....no, tale snegec nam je dons mal prekrižal plane, sva se s prijateljico fuuul menille že kr en cajt, da se dobimo danes pri njih...so se preselili v novo hiško, ima 2 mala mulčka....tam nekje Dramlje pri Celju....no, seveda nismo šli, sva se vsaj 3x slišali kako je stanje in je bilo vse slabše...smo bili kr mal user posted image user posted image user posted image user posted image ,no, pa smo se lepo najužinali, pol pa v sneg in je bilo prov lušno!!!!!!!!!! Maj je bil toook navdušen, da je na konc kr zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej smo se pa načajčkal in nakofetkal,pa dopoldan sem v zamrzovalniku locirala eno potičko..še s kostanjevim nadevom, pa smo se zravn čajčka mal pocrkljali...zdej pa mali spančka, ta velki so pa čist v lego kocke padl...se igrajo smučiščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, urša.....fajn, da si bol u izi dons...men tud kr paše...si nism nič posebnih planov delala za ta vikend, pa sm kr bolše volje, sej itak bo treba darila prpravt, pa kej spečt, kej pospravt....vse nas bo počakalouser posted image user posted image user posted image user posted image

super za vse k smo dans na snegcu užival !!!!!!!!!!

Baj za zdaj!!!!!!

Zdej greva pa z mojim pakt podpisat kva je treba še po stanvanju pošlihtat, da ne bo zmeri kovačeva kobila bosa...bom grozila, ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, onassis...ma, me je tvoj nasmejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj...ista kopija, zgleda, da so ju hkrat štancaluser posted image

tole je pa v mojih koncih ker sem jst iz Drameljuser posted image user posted image user posted image user posted image

o, fajn, pol pa drgič kr še k vam pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OBVEZNO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.12.2009 23:58:09   
Katjusa

Pozdravljene.

Nik se je zdej naspal, js pa kuham kosilo.

Prej sem imela obisk je bila katjuša z možem in Florjanom. Katjuša - Florjan je pa ful lušten user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še mal pospravljati, ker potem ko moj pride iz službe gremo pa mal na snegeca, ker je tolk lepo vreme.

Hvala, NIk je tud priden tak anglček je lepo aja na svežem zrakuuser posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro:)

punce Brkn ima tako lep salon, da sem pri "nabavla" božička za mamico in atija.,..... upam, da se možek še kej zame izprsiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ni drago....:) priporočam že samo zaradi ful lepe sobice in tko lepo diši notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je obljubila jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom prva strankauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.12.2009 0:02:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

katjušaaaaaaaaaaaaa

vaše ceste so pa čist u p*****,....če bi mela tvojo cifro bi se učer oglasila na vroči čokoladiuser posted image user posted image user posted image

lep pozdrav vsem,

a si po dramljah vozla???? no ne vem kake ceste so zate v P***** ampak men je sam važn, da je po hribih snegec:)

moja telefonska je pa na tistem seznamu, ki ga je enkrat Mlea pošiljala.....

smo dons še pancarje nabavli za florija in je preej treniral po dnevni s smučami:)))) ven danes nismo uspel it smo predolgo hodli okol pa še k omi in dediju smo šli.... pol naju je pa čakal kup naročil in da ne bom imela ju3 preveč sem zdle delala do 23:40 zdej mam pa odst me že vse boli od sedenja in rezanja......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.12.2009 0:04:10   
Katjusa
a nobene niuser posted image user posted image user posted image user posted image pa zdej k imam jst mal časa......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.12.2009 0:08:31   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

katjušaaaaaaaaaaaaa

vaše ceste so pa čist u p*****,....če bi mela tvojo cifro bi se učer oglasila na vroči čokoladiuser posted image user posted image user posted image

lep pozdrav vsem,

a si po dramljah vozla???? no ne vem kake ceste so zate v P***** ampak men je sam važn, da je po hribih snegec:)

moja telefonska je pa na tistem seznamu, ki ga je enkrat Mlea pošiljala.....

smo dons še pancarje nabavli za florija in je preej treniral po dnevni s smučami:)))) ven danes nismo uspel it smo predolgo hodli okol pa še k omi in dediju smo šli.... pol naju je pa čakal kup naročil in da ne bom imela ju3 preveč sem zdle delala do 23:40 zdej mam pa odst me že vse boli od sedenja in rezanja......user posted image user posted image user posted image

po dramljah točn ne,..no ali pa tudi ja,...z avtoceste sem zavila dol na dramlje poj pa levo poj pa mal levo pa desno do podčetrtkauser posted image user posted image

ne sj men je tud sneg 1A dokler je u gorah user posted image sam k sm jz štartala iz kranj ob pol7 je bil obup ,....pa še skos je padal,..pa zastoji zarad plugov,.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sm bla že ob pol7 polno obremenjena s skrbmi o vožnji

joj ne vem kje mam un seznam,...morm cifre u imenik spravt user posted image

ja važn da bodo otroci uživali,...sankanje in smučanje

jaz morm nekje dobiti tisti sedežek ki ga namontiraš na sanke za take kot so našiuser posted image

danes bi se mogli slikati za voščilnico,..se je pa adrian zadnji trenutek spomnil da ni napisal pisma božičku,..tako da bom next vikend neki mogla sčarat,..prav na hitro

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.12.2009 0:13:06   
Katjusa
lepo da si se vsaj spomnla name če se že tako blizu voziš:))))

jst tud razmišljam  tistem sedežu za sanke.... sem žepozabla kako smo florija vozl:) je pa res da je bil florjan bolj miren... beni ne zna bit nič premir:)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.12.2009 0:36:07   
Katjusa
zdej pa lahko noč:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.12.2009 6:36:39   
baki
DOBRO JUTRO.....sem opazla da še ni nobene gor.mi vstali ob 5.10.malo je prehlajen pol pa začne kašljat pa se predrami,pa ga ni kos nazaj položit.pa še zob mu gre gre ven spodnja dvojkicauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 21.12.2009 6:41:07 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.12.2009 6:42:26   
baki
še dobro da imamo vsaj toliko prespane noči kot jih imamo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.12.2009 6:46:26   
baki
upam da bo do četrtka že boljši ko greno dol k mojim.v petek pa gremo k njegovim na kosilo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.12.2009 7:12:29   
Deja
Jutro dekleta!!!

Evo jaz sem pripravljena za odhod v skužbo, samo ko pogledam ven in vidim da je -15stopinj in cesta vsa bela (beri ledena!!!!)
mi sploh ni za iti....;((((((((
ful me je namreč strah takih nesčiščenih cest in ledu,
ker sem že enkrat imela prometno nesrečo na spolzki cesti in se ni glih najboljše končala......user posted image

Nič ura me preganja.... držite pesti da bo vse ok......

lp

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.12.2009 7:54:40   
Urša08
jutro

Mi smo spet spali do 7.30user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi, jaz sem čist happy. No sej enkrat na noč tam med pol tretjo in četrto se zbudi in potem je treba dudo popravt, pa dostikrat ga kr k nama prinesem in naprej spančkamouser posted image

Ja zunaj je pa prava zima, sam kaj ko napovedujejo že jutri dež in bo šel eneg papa, ostala pa plundrauser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?