Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Helov bejbe!!!!! Let it snow...let it snow.....no, tale snegec nam je dons mal prekrižal plane, sva se s prijateljico fuuul menille že kr en cajt, da se dobimo danes pri njih...so se preselili v novo hiško, ima 2 mala mulčka....tam nekje Dramlje pri Celju....no, seveda nismo šli, sva se vsaj 3x slišali kako je stanje in je bilo vse slabše...smo bili kr mal ,no, pa smo se lepo najužinali, pol pa v sneg in je bilo prov lušno!!!!!!!!!! Maj je bil toook navdušen, da je na konc kr zaspal No zdej smo se pa načajčkal in nakofetkal,pa dopoldan sem v zamrzovalniku locirala eno potičko..še s kostanjevim nadevom, pa smo se zravn čajčka mal pocrkljali...zdej pa mali spančka, ta velki so pa čist v lego kocke padl...se igrajo smučišče no, urša.....fajn, da si bol u izi dons...men tud kr paše...si nism nič posebnih planov delala za ta vikend, pa sm kr bolše volje, sej itak bo treba darila prpravt, pa kej spečt, kej pospravt....vse nas bo počakalo super za vse k smo dans na snegcu užival !!!!!!!!!! Baj za zdaj!!!!!! Zdej greva pa z mojim pakt podpisat kva je treba še po stanvanju pošlihtat, da ne bo zmeri kovačeva kobila bosa...bom grozila, ha, ha ej, onassis...ma, me je tvoj nasmejal ...moj...ista kopija, zgleda, da so ju hkrat štancal tole je pa v mojih koncih ker sem jst iz Dramelj o, fajn, pol pa drgič kr še k vam pridemo OBVEZNO!!!!!
|