Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:42:25
|
|
|
|
Urša08
|
grem mal k otročkoma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:53:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro punce...Uf kako je mrzlo,je kar lepo doma na toplem...Nocke imamo vredu..Ursa imamo podobne nocke,tudi nas pri nas malo spi,dudo popravim 2x in spimo do 7:45h ...Kje si si pa kupila skornje?Lepo jih nosi...jaz sem tudi bila cist happy cel vikend ,ker mi je mozek skornje kupil.... BRKN kje pa imas salon? Pridne ,ko pecete piskotke... Jaz bom pa te dni v pakiranju ,ker gremo v Bosno v cet. ali petek in planiramo ostati do 9.1. da bomo se za bozic dol ,ce bo dragi dobil fraj...in zdaj imam eno Ker je v Bosni zelo veliko snega ,se bomo se kaj sankali in me zanima kaksne sanke so najboljse?So kaksne za nase malcke?Ali jih moras drzati in sedeti z njim???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:53:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro... naša noč...ma kr neki... Je lepo spala do pol treh pol non stop neki... So me klicali iz ZD Metelkova, ker bi morali danes Vita ta drugič proti gripi cepit pa baje ni potrebno, ker sso se že ppo prvem naredila protitelesa...hvala bogu.... Mi smo pa v petek postavljali smrečico in jaslice....ampak tele naše jaslice so kot pijane...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 8:57:18
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Frej teden kaj je lepšga! Bom mal pospravlala, pa zapravlala, pa pekla pa tamalo crklala Kajica - a so izpuščaji suhi na dotik? Lahko je suha koža, naša ima na ličkih že ene par dni rdeče fleke, pa ji mažem kar z hladilnim mazilom oz eno zlo mastno žaubo. bom pa še mal počakala pa če ne zgine greva zdravniku pokazat! grem kofetkat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:00:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro punce...Uf kako je mrzlo,je kar lepo doma na toplem...Nocke imamo vredu..Ursa imamo podobne nocke,tudi nas pri nas malo spi,dudo popravim 2x in spimo do 7:45h ...Kje si si pa kupila skornje?Lepo jih nosi...jaz sem tudi bila cist happy cel vikend ,ker mi je mozek skornje kupil.... BRKN kje pa imas salon? Pridne ,ko pecete piskotke... Jaz bom pa te dni v pakiranju ,ker gremo v Bosno v cet. ali petek in planiramo ostati do 9.1. da bomo se za bozic dol ,ce bo dragi dobil fraj...in zdaj imam eno Ker je v Bosni zelo veliko snega ,se bomo se kaj sankali in me zanima kaksne sanke so najboljse?So kaksne za nase malcke?Ali jih moras drzati in sedeti z njim??? če ga vlečeš po ravnem in imaš obroč ga morš še obvezno privazat..... tko na začetku se men najboljš zdi da ga držiš možek vaju pa mal vleče..... al pa po kakem manjšem klancu.... drgač sem pa vidla lani al pa predlani v baumaxu prav baby sanke s pasovi in sedežem tko čist plastične.... ampak po hribu ne po ravnem ga pa lahko sama vlečeš...... men so najboljše lesene sanke.... florjan ima tudi tiste plastične z volanom tam not smo ga vozli njegovo drugo zimo se pravi pri 1,5 letu
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 21.12.2009 9:03:21 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:05:59
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo škornje sem kupila v Bati in so mi rews všeč, v bistvu sem to rabla Glede sankanja ti je pa že Katjuša odgovorila, sankala se boš z njim oz. tvoj možek, pri nas se tud z Nejcem še skup sankamo No bolj možek ker jaz res nisem zimski človek, se trudim zarad otrok Tale moj Žigec je pa čisti slovenija mlinček, ma kar vidi bi on jedu. Prejle je Nejc banano jedu in jo je odložil na mizo v dnevni in ko pogledam se je Žiga že basal z njo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:07:06
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr tele 3 dni bodo pri meni tud podobne, pospravljanje, pečenje, igranje, kak sprehod, zavijanje daril in seveda v četrtek pakiranje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:07:53
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss boš čez dan malce nadoknadila manjk spanca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:13:10
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr tele 3 dni bodo pri meni tud podobne, pospravljanje, pečenje, igranje, kak sprehod, zavijanje daril in seveda v četrtek pakiranje Kam pa greste da bo v čet pakiranje?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:22:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ker je v Bosni zelo veliko snega ,se bomo se kaj sankali in me zanima kaksne sanke so najboljse?So kaksne za nase malcke?Ali jih moras drzati in sedeti z njim??? mi imamo plastične(stare 20 let)ampak brez sedeža tko da se jaz skupaj z njo sankam....v baumaxu imajo po 50€ plastične+sedežek,lesene pa pri ribnčanu tudi neki tazga(okoli 50€)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:22:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr tele 3 dni bodo pri meni tud podobne, pospravljanje, pečenje, igranje, kak sprehod, zavijanje daril in seveda v četrtek pakiranje Kam pa greste da bo v čet pakiranje? Samo na vikend šibamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:25:35
|
|
|
|
Čebel@
|
se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:35:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:35:26
|
|
|
|
sjmm
|
Jutro, dannnnnn v bistvu! Jz že celo jutro tekam za našo malo mašinco, je že cel stanvanje po kolenih spolirav Nočka tko tko, še bol sm se jz zbujala in sebe previjala, joj tale res najde ta prav cajt, ni kej dans bo zgleda bol v izi, mal pospravt morm, k sm čez vikend zabušavala, še bol važn pa, da cote mal pošlihtam k sem čez vikend sam prjatleča matrala zdej se pa kupi nabirajo...evo lep dopoldan..šibam še mal za nazaj prebrat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:36:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce hvala za odg...Bom videla ali bom kupila te z sedezom ali bomo letos meli te navadne,ki mi jih ni treba kupovati ,ker jih imamo ze v bosni...je pa fajn okrog hise ,ko je veliko travnikov in bi se lahko sankali...mihaila sem zdaj uspavala in grem zajtrkovati... MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala? URSA aha v bati ,tu je p KVliteta ,moj si je tu kupil jakno in cevlje,pol je pa se zraven TAMARIS trgovina (je isti sef) pa sem mela namen sam kolegico pozdravit ,ki tu dela ampak sem se jaz potem skornje nasla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:38:34
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša nočka super. Spala do 6:30 popapcala mleko in zaspala nazaj do 9h...Pridna moja punca! Učeri smo šli malo na sneg in smo se sankale, pa Gaja je iz sank na nos telebnla direkt u sneg-se je začela full smejat in sneg lizat! končno smo ble pr noni po dolgem času. Moj dragi je bil pa priden, ostal doma in mel generalno pucanje stanovanja... Zdej pa grem na hitro še malo na FB počekirat, pol pa kafe pit! Se tipkamo pole če bo cajt, k grem tudi jst piškote pečt. Bom nardila vaniljeve rogličke, american cookies in še ene take trde z lešniki in rozinami.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:41:36
|
|
|
|
antonia
|
Kayica, če so fleki samo po ličkih in bradi, so mogoče glivice. Naš ima take flekce (rdeče, suho, luščenje), ker si zaradi zobkov tlači vse v usta in nato slino prenaša na obraz. Pomagala naj bi kombinacija Daktarin gel 4x dnevno v usta in Daktarin krema 2x dnevno na lička. Pri nas gre zdravljenje zelo počasi, pediatrinja pa pravi, da druge rešitve ni- Maksi - mulčka bomo dali v župnijski vrtec; Sunny - upam, da se res dogovorimo za kakšno kavico. Drugače nismo veliko v Gorici, ker sem jaz popolnoma ne-tipična ženska in sovražim nakupovanje in trgovske centre . Ampak če bi vrgla kakih 15 kil dol, bi bilo najbrž drugače Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:44:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:46:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala? 6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimi .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:47:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:49:23
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm hahaha sva mele obe bolj na izi vikend pa morve pal nadoknadit Ti si vsaj prjatelčke namatrala, men je ratalo samo 3 stroje oprat tako da me dva še čakata. Ampak sem dons tud kr neki v izi, mah sej bo. Sem mojmu včerej rekla da bo treba stanovanje popedenat pa je reku da bova skupi Se nism nč branila. Kaj boš kej dobrega v lonec dala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:51:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:53:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm hahaha sva mele obe bolj na izi vikend pa morve pal nadoknadit Ti si vsaj prjatelčke namatrala, men je ratalo samo 3 stroje oprat tako da me dva še čakata. Ampak sem dons tud kr neki v izi, mah sej bo. Sem mojmu včerej rekla da bo treba stanovanje popedenat pa je reku da bova skupi Se nism nč branila. Kaj boš kej dobrega v lonec dala? hoj,hoj, ja moj stanvanje je bil v četrtek tip top...pa se nikjer ne vidi bo treba ponovit vajo kosilo....zelenjavna omakca, zdrobovi žličniki s skuto, pa kakšna solatka, mogoče še mal korenčkove juhce za malega pingvinčka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:53:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY kiro st. je pa kupla?Ojej 3 poganjalca?Kaj bos,jih bos prodala al naprej za darila dala? 6-9 mesecev.....ne vem kaj bom z njimi .......kaj pa če le sedež za na sanke kupiš če sanke že imate?mislim da pride 15€ Ja seveda ,da so ji male...bi morala 9-12m vzeti...Bom videla za sanke,sem tudi o sedezu razmisljala...vglavnem sankali se bomo,ker dol je le hisa in travnik tu pa blok in asvalt,cesta...tko ,da je treab izkoristis priliko...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 21.12.2009 9:54:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se je moja sestra najavila na obisk......je Hani prinesla 2 majčki iz kika(glih za glih ji je prav) in poganjalčka-že tretji ah sej bo bolš A že tri poganjalčke mate Kaj pa če bi ji rekla da ma že dva če lahko da račun pa kej druzga izbereš? jap.......sem ji povedala,pa za majčke tudi da ji bojo samo kakšen teden prav prišle,pa je kar preslišala ja nimaš kej sem jo zdele klicala,pa rekla da sem kao še 1x pogledala majčke in da so Hani res premajhne in da je Hana stara 10 mesecev in ji je 6-9 premalo.....je imela malo dolgo surlo in je rekla da bo nesla zamenjat no, lepo ...sam ne vem kaj je to tok težko, drgač naj pa prej mal za mere vprašajo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?