Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 14:15:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ven ga pelji in ga naribaj ne raje bom mulo pasla....ker mi ni za debatirat z njim
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 14:16:58
|
|
|
|
arabela*
|
Tak..zdaj sem vse potrdila za prijateljstva..sem našla...je bilo ogrommmno tega,jaz pa sploh nisem vedela....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 14:52:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja groza...koroška tu v mestu...vse zasneženo, menda plug ni šel skozi...... Tudi po Smetanovi še ni šel plug, kolko vidim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 14:52:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak..zdaj sem vse potrdila za prijateljstva..sem našla...je bilo ogrommmno tega,jaz pa sploh nisem vedela.... Glavno, da si našla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 14:53:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ven ga pelji in ga naribaj ne raje bom mulo pasla....ker mi ni za debatirat z njim tak bo sprava še slajša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 15:27:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ven ga pelji in ga naribaj ne raje bom mulo pasla....ker mi ni za debatirat z njim tak bo sprava še slajša brez skrbi,da ne bo.....ker mi je preveč na živec stopil danes...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 15:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 15:59:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla iz snežnih zametov...me vleče ven, da bi se z Niko sankali, ampak nimam kam Roka dati, nimam pa še pregrinjala za voziček, tako da bomo lepo notri....delala bom čokoladni liker in pekli pova kekse, ap voščilnice napisali...lahko pridete na pokušino, pa še kavo bom skuhala bi hotela bit ti moja najboljša prijateljica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:02:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan! Ekola, kosilo narejeno-smo imeli lignje, krompirček in solato. Aja pa juhico . Lija pa mal drugačen jedilnik.. Zdaj pa Lija spi, ata na kavču počiva, jaz pa sem že kuhno spucala, darila zavila, zdaj pa bom malo tu. Zjutraj smo šli peš do Mercator centra in Big banga. Smo šli naročit nov hladilnik Saj ne rabim pravit da smo bili glavna atrakcija. . Na srečo so bli pločniki spluženi, tak da je šlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:09:04
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem zdaj pečt palačinke...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:13:37
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla iz snežnih zametov...me vleče ven, da bi se z Niko sankali, ampak nimam kam Roka dati, nimam pa še pregrinjala za voziček, tako da bomo lepo notri....delala bom čokoladni liker in pekli pova kekse, ap voščilnice napisali...lahko pridete na pokušino, pa še kavo bom skuhala bi hotela bit ti moja najboljša prijateljica Ja srčica moja zlata veš da bom, bom malo bol močnega naredila, da te fajn zadene...evo ravno grem delat likerček, pa kavico pit...en spi, ena pa je šla z dedijem na sanke...balzam v hiši....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:13:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem šele zdaj vidla,da se nam je pridružila cita. DOBRODOŠLA Hvala za dobrodošlico
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:14:11
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa grem zdaj pečt palačinke... Jaz sem jih včeraj, pa bi še danes kakšna prav prišla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:15:11
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat... SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:15:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan! Ekola, kosilo narejeno-smo imeli lignje, krompirček in solato. Aja pa juhico . Lija pa mal drugačen jedilnik.. Zdaj pa Lija spi, ata na kavču počiva, jaz pa sem že kuhno spucala, darila zavila, zdaj pa bom malo tu. Zjutraj smo šli peš do Mercator centra in Big banga. Smo šli naročit nov hladilnik Saj ne rabim pravit da smo bili glavna atrakcija. . Na srečo so bli pločniki spluženi, tak da je šlo. Njamiii kosilo...čuj ka pr vas ni nič pihalo da ste šli ven in seveda da ste prijetno zapravljali?? pr nas piha ko pr norcih pa sneži ko pr norcih sem šla zjutraj do trgovine peš pa sem mislila da mi bo nos zmrzno sam da jezik ne si milsim Lia se nekaj matra na tleh ate je šel po plin nam ga je zmanjalo pa v trgovino po paradižnik in papriko za pizzo Laura pa zunaj na snegu takole mati pa tle zabušava
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:15:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa grem zdaj pečt palačinke... Jaz sem jih včeraj, pa bi še danes kakšna prav prišla... pridi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:16:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat... SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!! jaz imam ogromnoooooo oblin pa me zebe
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:19:15
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat... SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!! jaz imam ogromnoooooo oblin pa me zebe Potem pa jih nimaš na pravem mestu...hecam se...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:21:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat... SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!! jaz imam ogromnoooooo oblin pa me zebe Potem pa jih nimaš na pravem mestu...hecam se... jaz mislim da ko jih imam vsepovsod da pomagajo pa žal ne mogoče bi jih mogla imet še več kje na pomembnih mestih sej bo kmalu 03.01.2010 komaj čakam da začnem hujšat ker tole je pa hudo preveč hudo že 10 mesecev po porodu ampak jaz še ko ena zavaljena kura
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:23:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!! ja saj možno,samo si ne morem pomagat,žal
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:24:49
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat... SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!! jaz imam ogromnoooooo oblin pa me zebe Potem pa jih nimaš na pravem mestu...hecam se... jaz mislim da ko jih imam vsepovsod da pomagajo pa žal ne mogoče bi jih mogla imet še več kje na pomembnih mestih sej bo kmalu 03.01.2010 komaj čakam da začnem hujšat ker tole je pa hudo preveč hudo že 10 mesecev po porodu ampak jaz še ko ena zavaljena kura A veš, da si našla pravo osebo, ki mora tudi hujšat in ki o tem govori, ker tukaj se nobena ne želi z menoj pogavrajt o hujšanju... Kaj pa boš naredila s 3.1. in koliko bi rada šla dol? Jaz razmišljam da bi začela z Montinjakom, in morala bi izgubiti 10 kg, no 8 bo že ok...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:27:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja srčica moja zlata veš da bom, bom malo bol močnega naredila, da te fajn zadene...evo ravno grem delat likerček, pa kavico pit...en spi, ena pa je šla z dedijem na sanke...balzam v hiši.... ni treba močnega, tak normalnega naredi pa sva z Lijo v torek zjutraj pr tebi na kafeju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:27:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Njamiii kosilo...čuj ka pr vas ni nič pihalo da ste šli ven in seveda da ste prijetno zapravljali?? pr nas piha ko pr norcih pa sneži ko pr norcih sem šla zjutraj do trgovine peš pa sem mislila da mi bo nos zmrzno sam da jezik ne si milsim Lia se nekaj matra na tleh ate je šel po plin nam ga je zmanjalo pa v trgovino po paradižnik in papriko za pizzo Laura pa zunaj na snegu takole mati pa tle zabušava pihalo, pihalo. Ampak mormo mal ven, drugač bomo tak zasmrdeli v bajti,..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:27:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjah Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat... SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!! Saraya idi mal ven na luft, ti bo takoj vroče, ko boš domu prišla. Mi imamo v dnevni okno odprto, da se lufta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:28:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo A veš, da si našla pravo osebo, ki mora tudi hujšat in ki o tem govori, ker tukaj se nobena ne želi z menoj pogavrajt o hujšanju... Kaj pa boš naredila s 3.1. in koliko bi rada šla dol? Jaz razmišljam da bi začela z Montinjakom, in morala bi izgubiti 10 kg, no 8 bo že ok... ja, tudi jaz začnem 3.1.2010 no, vse marčevke 2009 takrat začnemo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?