|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
19.12.2009 14:15:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ven ga pelji in ga naribajuser posted image

ne raje bom mulo pasla....ker mi ni za debatirat z njimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
19.12.2009 14:16:58   
arabela*
Tak..zdaj sem vse potrdila za prijateljstva..sem našla...je bilo ogrommmno tega,jaz pa sploh nisem vedela....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
19.12.2009 14:52:41   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja groza...koroška tu v mestu...vse zasneženo, menda plug ni šel skozi......

Tudi po Smetanovi še ni šel plug, kolko vidimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
19.12.2009 14:52:58   
rina22

Tak..zdaj sem vse potrdila za prijateljstva..sem našla...je bilo ogrommmno tega,jaz pa sploh nisem vedela....user posted image

Glavno, da si našlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
19.12.2009 14:53:21   
rina22

tak bo sprava še slajšauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
19.12.2009 15:27:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

tak bo sprava še slajšauser posted image

brez skrbi,da ne bo.....ker mi je preveč na živec stopil danes...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
19.12.2009 15:29:57   
arabela*
tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjahuser posted image

Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
19.12.2009 15:59:21   
tasa_m

Ojla iz snežnih zametov...me vleče ven, da bi se z Niko sankali, ampak nimam kam Roka dati, nimam pa še pregrinjala za voziček, tako da bomo lepo notri....delala bom čokoladni liker in pekli pova kekse, ap voščilnice napisali...lahko pridete na pokušino, pa še kavo bom skuhalauser posted image user posted image
bi hotela bit ti moja najboljša prijateljica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
19.12.2009 16:02:13   
tasa_m
Dober dan!
Ekola, kosilo narejeno-smo imeli lignje, krompirček in solato. Aja pa juhico user posted image . Lija pa mal drugačen jedilnik..user posted image

Zdaj pa Lija spi, ata na kavču počiva, jaz pa sem že kuhno spucala, darila zavila, zdaj pa bom malo tu.

Zjutraj smo šli peš do Mercator centra in Big banga. Smo šli naročit nov hladilnik user posted image user posted image
Saj ne rabim pravit da smo bili glavna atrakcija. user posted image user posted image user posted image . Na srečo so bli pločniki spluženi, tak da je šlo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
19.12.2009 16:09:04   
botrca
Jaz pa grem zdaj pečt palačinke...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
19.12.2009 16:13:37   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ojla iz snežnih zametov...me vleče ven, da bi se z Niko sankali, ampak nimam kam Roka dati, nimam pa še pregrinjala za voziček, tako da bomo lepo notri....delala bom čokoladni liker in pekli pova kekse, ap voščilnice napisali...lahko pridete na pokušino, pa še kavo bom skuhalauser posted image user posted image
bi hotela bit ti moja najboljša prijateljica user posted image user posted image user posted image

Ja srčica moja zlata veš da bom, bom malo bol močnega naredila, da te fajn zadene...evo ravno grem delat likerček, pa kavico pit...en spi, ena pa je šla z dedijem na sanke...balzam v hiši....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
19.12.2009 16:13:46   

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Sem šele zdaj vidla,da se nam je pridružila cita. DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
19.12.2009 16:14:11   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem jih včeraj, pa bi še danes kakšna prav prišla...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
19.12.2009 16:15:11   
nebo

tak...ded se je spakiral na fešto......me pa smo same...meme spet zebe in to pri 26 stopinjahuser posted image

Malo si grem zdaj verze in lepe misli iskat po netu in sprintat...user posted image

SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
19.12.2009 16:15:46   

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober dan!
Ekola, kosilo narejeno-smo imeli lignje, krompirček in solato. Aja pa juhico user posted image . Lija pa mal drugačen jedilnik..user posted image

Zdaj pa Lija spi, ata na kavču počiva, jaz pa sem že kuhno spucala, darila zavila, zdaj pa bom malo tu.

Zjutraj smo šli peš do Mercator centra in Big banga. Smo šli naročit nov hladilnik user posted image user posted image
Saj ne rabim pravit da smo bili glavna atrakcija. user posted image user posted image user posted image . Na srečo so bli pločniki spluženi, tak da je šlo.

Njamiii kosilo...čuj ka pr vas ni nič pihalo da ste šli ven in seveda da ste prijetno zapravljali??user posted image pr nas piha ko pr norcih pa sneži ko pr norcih sem šla zjutraj do trgovine peš pa sem mislila da mi bo nos zmrzno sam da jezik ne si milsimuser posted image user posted image user posted image user posted image Lia se nekaj matra na tleh ate je šel po plin nam ga je zmanjalo pa v trgovino po paradižnik in papriko za pizzo Laura pa zunaj na snegu takole mati pa tle zabušavauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
19.12.2009 16:15:50   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem jih včeraj, pa bi še danes kakšna prav prišla...

pridi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
19.12.2009 16:16:39   

SARAYA VEŠ ZAKAJ TE ZEBE, KER SI PODHRANJENA...ČE BI MELA TOLIKO KG KOT JAZ, BI TI BILO VROČE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam ogromnoooooo oblin pa me zebeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
19.12.2009 16:19:15   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Potem pa jih nimaš na pravem mestu...hecam se...user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
19.12.2009 16:21:59   

Potem pa jih nimaš na pravem mestu...hecam se...user posted image user posted image

jaz mislim da ko jih imam vsepovsod da pomagajo pa žal ne mogoče bi jih mogla imet še več kje na pomembnih mestihuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo kmalu 03.01.2010 komaj čakam da začnem hujšat ker tole je pa hudo preveč hudo že 10 mesecev po porodu ampak jaz še ko ena zavaljena kurauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
19.12.2009 16:23:19   
arabela*

ja saj možno,samo si ne morem pomagat,žaluser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
19.12.2009 16:24:49   
nebo

jaz mislim da ko jih imam vsepovsod da pomagajo pa žal ne mogoče bi jih mogla imet še več kje na pomembnih mestihuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo kmalu 03.01.2010 komaj čakam da začnem hujšat ker tole je pa hudo preveč hudo že 10 mesecev po porodu ampak jaz še ko ena zavaljena kurauser posted image

A veš, da si našla pravo osebo, ki mora tudi hujšat in ki o tem govori, ker tukaj se nobena ne želi z menoj pogavrajt o hujšanju...user posted image user posted image

Kaj pa boš naredila s 3.1. in koliko bi rada šla dol?

Jaz razmišljam da bi začela z Montinjakom, in morala bi izgubiti 10 kg, no 8 bo že ok...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
19.12.2009 16:27:48   
tasa_m

Ja srčica moja zlata veš da bom, bom malo bol močnega naredila, da te fajn zadene...evo ravno grem delat likerček, pa kavico pit...en spi, ena pa je šla z dedijem na sanke...balzam v hiši....user posted image user posted image user posted image
ni treba močnega, tak normalnega naredi pa sva z Lijo v torek zjutraj pr tebi na kafeju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
19.12.2009 16:27:50   
tasa_m
Njamiii kosilo...čuj ka pr vas ni nič pihalo da ste šli ven in seveda da ste prijetno zapravljali??user posted image pr nas piha ko pr norcih pa sneži ko pr norcih sem šla zjutraj do trgovine peš pa sem mislila da mi bo nos zmrzno sam da jezik ne si milsimuser posted image user posted image user posted image user posted image Lia se nekaj matra na tleh ate je šel po plin nam ga je zmanjalo pa v trgovino po paradižnik in papriko za pizzo Laura pa zunaj na snegu takole mati pa tle zabušavauser posted image user posted image user posted image
pihalo, pihalo.
Ampak mormo mal ven, drugač bomo tak zasmrdeli v bajti,..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
19.12.2009 16:27:53   
tasa_m

user posted image user posted image
Saraya idi mal ven na luft, ti bo takoj vroče, ko boš domu prišla.

Mi imamo v dnevni okno odprto, da se lufta user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
19.12.2009 16:28:38   
tasa_m

A veš, da si našla pravo osebo, ki mora tudi hujšat in ki o tem govori, ker tukaj se nobena ne želi z menoj pogavrajt o hujšanju...user posted image user posted image

Kaj pa boš naredila s 3.1. in koliko bi rada šla dol?

Jaz razmišljam da bi začela z Montinjakom, in morala bi izgubiti 10 kg, no 8 bo že ok...user posted image
ja, tudi jaz začnem 3.1.2010 user posted image user posted image no, vse marčevke 2009 takrat začnemo user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?