|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
19.12.2009 10:31:13   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes?

Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to?

kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima.

aja pa DOBRO JUTRO!

DM - Dedek Mraz. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te kratice nas redno zmedejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sicer pa itak niste mogle vedet ker niste kafetkale. Drugič pa se nam pridružite in boste na tekočem. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
19.12.2009 10:42:47   
ly117
Je moj prišo domov zdaj pa grem jaz ven. Grrrrrrrrrrrrrrrr.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
19.12.2009 10:43:29   
rina22

Je moj prišo domov zdaj pa grem jaz ven. Grrrrrrrrrrrrrrrr.

Da ne boš zmrznilauser posted image Mene zebe že, ko samo pogledam ven.....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
19.12.2009 11:52:55   
botrca

a ni Damjan Murkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
19.12.2009 11:56:04   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

a ni Damjan Murkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, btrca, bog ne dajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
19.12.2009 11:59:02   
botrca

user posted image user posted image user posted image Sicer pa itak niste mogle vedet ker niste kafetkale. Drugič pa se nam pridružite in boste na tekočem. user posted image

jaz sem kofetkala pa nisem vedla o čem govorite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no sem včeraj zvedla od matcar

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
19.12.2009 11:59:35   
botrca

Mene zebe že, ko samo pogledam ven.....

mene tudi...grrrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
19.12.2009 12:00:23   
botrca
Meni je pa ful lepo videt to zimsko idilo...saj mora bit sneg...kdaj pa naj pada julija user posted image .
Komaj čakam da neha da greva z Janom venuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
19.12.2009 12:02:53   
botrca
Kaj kuhate? Jaz paradižnikovo juho z rižem in mesekom sevedauser posted image . To bova oba z Janom jedla, pol pa če mi bo bom spekla palačinke.

Spala nisem nič...krivec seveda Jan...samo se je premetaval, me cukal...groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom probala po kosilu not spravit spanjeuser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
19.12.2009 12:03:49   
rina22
botrca, tudi jaz imam rada sneg in ni lepšega, kot bel božič,..... pa ko še sneži za božič.... res lepouser posted image

jaz mam rada vsak letni čas - vsak ima svoj čar in vsakega občudujem in obožujemuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
19.12.2009 12:05:16   
rina22

Kaj kuhate? Jaz paradižnikovo juho z rižem in mesekom sevedauser posted image . To bova oba z Janom jedla, pol pa če mi bo bom spekla palačinke.

Spala nisem nič...krivec seveda Jan...samo se je premetaval, me cukal...groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom probala po kosilu not spravit spanjeuser posted image .

Jaz pa danes nič ne kuham.. Moj spet dela. Tokrat pri enem prijatelju, ker si stanovanje ureja, jaz pa si bom nekaj tak vzela. Pa juho si bom skuhala - s paklauser posted image

Danes s Timejo samo uživame. Nič drugegauser posted image In gledame skozi okno snegec, kak padauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
19.12.2009 12:39:13   
botrca

Moj spet dela.

moj tudi...user posted image ...samo za naju moram nekaj skuhat...jest je trebauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
19.12.2009 12:48:13   
rina22

Moj spet dela.

moj tudi...user posted image ...samo za naju moram nekaj skuhat...jest je trebauser posted image

pri nama je pa še to drugače, ko Timeja še samo mlekeca jeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
19.12.2009 12:48:41   
rina22
Samo za sebe se mi pa nekak ne da kuhat celega kosila..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
19.12.2009 12:50:02   
marta82
Mi bomo imeli kislo zelje, pečenico, pire in fižol.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
19.12.2009 13:12:49   
nebo
Ojla iz snežnih zametov...me vleče ven, da bi se z Niko sankali, ampak nimam kam Roka dati, nimam pa še pregrinjala za voziček, tako da bomo lepo notri....delala bom čokoladni liker in pekli pova kekse, ap voščilnice napisali...lahko pridete na pokušino, pa še kavo bom skuhalauser posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
19.12.2009 13:24:10   
matcar

jaz sem kofetkala pa nisem vedla o čem govorite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no sem včeraj zvedla od matcar

Si pa zamudilauser posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
19.12.2009 13:26:57   
matcar
Jaz pa sem vse nabavla,kar sem mislila.Katastrofa,kake so ceste,komaj se da vozit.Ne vem,no,kaj jih je spet presenetlo,da ni nič spluženo?Groza!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
19.12.2009 13:29:57   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem vse nabavla,kar sem mislila.Katastrofa,kake so ceste,komaj se da vozit.Ne vem,no,kaj jih je spet presenetlo,da ni nič spluženo?Groza!

No pa če si vse nabavla pa pridemo k tebi....

Za ceste pa nea vem ker sem not zaprta, glavno, da si prispela domu...user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 19.12.2009 13:30:12 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
19.12.2009 13:48:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

ja groza...koroška tu v mestu...vse zasneženo, menda plug ni šel skozi......
Moj pa gre danes zvečer v konjice na feštouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
19.12.2009 13:50:19   
arabela*
Moj predragi "mož" me je razp.....bi mu vrat zavila...s....user posted image ..samo tolk da sem lahko slabe volje......

Mi ničkaj ne kuhamo,edino krompirjev zos delam,pa nekaj polpet je še od včeraj,pa kruh bom popekla...

Tud zunaj smo bili..smo se malo po snegu šetkali..pa kepali na Glavnem trgu...je vse prazno,nikjer žive duše......je lepo,samo premrzlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
19.12.2009 13:50:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Mi bomo imeli kislo zelje, pečenico, pire in fižol.user posted image

njam...kake lušte mi delašuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
19.12.2009 13:52:00   
arabela*

jaz mam rada vsak letni čas - vsak ima svoj čar in vsakega občudujem in obožujemuser posted image

jaz pa občudujem samo poletje.....ostale pa prebavljam,ker jih moramuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
19.12.2009 13:58:44   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Moj predragi "mož" me je razp.....bi mu vrat zavila...s....user posted image ..samo tolk da sem lahko slabe volje......

Ven ga pelji in ga naribajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
19.12.2009 13:59:07   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa občudujem samo poletje.....ostale pa prebavljam,ker jih moramuser posted image

Ta pa je dobra...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?