Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:31:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes? Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to? kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima. aja pa DOBRO JUTRO! DM - Dedek Mraz. Te kratice nas redno zmedejo Sicer pa itak niste mogle vedet ker niste kafetkale. Drugič pa se nam pridružite in boste na tekočem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:42:47
|
|
|
|
ly117
|
Je moj prišo domov zdaj pa grem jaz ven. Grrrrrrrrrrrrrrrr.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:43:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je moj prišo domov zdaj pa grem jaz ven. Grrrrrrrrrrrrrrrr. Da ne boš zmrznila Mene zebe že, ko samo pogledam ven.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 11:52:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 DM - Dedek Mraz. a ni Damjan Murko
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 11:56:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 DM - Dedek Mraz. a ni Damjan Murko ojoj, btrca, bog ne daj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 11:59:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sicer pa itak niste mogle vedet ker niste kafetkale. Drugič pa se nam pridružite in boste na tekočem. jaz sem kofetkala pa nisem vedla o čem govorite ...no sem včeraj zvedla od matcar
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 11:59:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mene zebe že, ko samo pogledam ven..... mene tudi...grrrrrrrrrrr
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:00:23
|
|
|
|
botrca
|
Meni je pa ful lepo videt to zimsko idilo...saj mora bit sneg...kdaj pa naj pada julija . Komaj čakam da neha da greva z Janom ven
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:02:53
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate? Jaz paradižnikovo juho z rižem in mesekom seveda . To bova oba z Janom jedla, pol pa če mi bo bom spekla palačinke. Spala nisem nič...krivec seveda Jan...samo se je premetaval, me cukal...groza . Bom probala po kosilu not spravit spanje .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:03:49
|
|
|
|
rina22
|
botrca, tudi jaz imam rada sneg in ni lepšega, kot bel božič,..... pa ko še sneži za božič.... res lepo jaz mam rada vsak letni čas - vsak ima svoj čar in vsakega občudujem in obožujem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:05:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate? Jaz paradižnikovo juho z rižem in mesekom seveda . To bova oba z Janom jedla, pol pa če mi bo bom spekla palačinke. Spala nisem nič...krivec seveda Jan...samo se je premetaval, me cukal...groza . Bom probala po kosilu not spravit spanje . Jaz pa danes nič ne kuham.. Moj spet dela. Tokrat pri enem prijatelju, ker si stanovanje ureja, jaz pa si bom nekaj tak vzela. Pa juho si bom skuhala - s pakla Danes s Timejo samo uživame. Nič drugega In gledame skozi okno snegec, kak pada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:39:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Moj spet dela. moj tudi... ...samo za naju moram nekaj skuhat...jest je treba
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:48:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Moj spet dela. moj tudi... ...samo za naju moram nekaj skuhat...jest je treba pri nama je pa še to drugače, ko Timeja še samo mlekeca je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:48:41
|
|
|
|
rina22
|
Samo za sebe se mi pa nekak ne da kuhat celega kosila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 12:50:02
|
|
|
|
marta82
|
Mi bomo imeli kislo zelje, pečenico, pire in fižol.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:12:49
|
|
|
|
nebo
|
Ojla iz snežnih zametov...me vleče ven, da bi se z Niko sankali, ampak nimam kam Roka dati, nimam pa še pregrinjala za voziček, tako da bomo lepo notri....delala bom čokoladni liker in pekli pova kekse, ap voščilnice napisali...lahko pridete na pokušino, pa še kavo bom skuhala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:24:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sicer pa itak niste mogle vedet ker niste kafetkale. Drugič pa se nam pridružite in boste na tekočem. jaz sem kofetkala pa nisem vedla o čem govorite ...no sem včeraj zvedla od matcar Si pa zamudila
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:26:57
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem vse nabavla,kar sem mislila.Katastrofa,kake so ceste,komaj se da vozit.Ne vem,no,kaj jih je spet presenetlo,da ni nič spluženo?Groza!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:29:57
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vse nabavla,kar sem mislila.Katastrofa,kake so ceste,komaj se da vozit.Ne vem,no,kaj jih je spet presenetlo,da ni nič spluženo?Groza! No pa če si vse nabavla pa pridemo k tebi.... Za ceste pa nea vem ker sem not zaprta, glavno, da si prispela domu...
< Sporočilo je popravil nebo -- 19.12.2009 13:30:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:48:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vse nabavla,kar sem mislila.Katastrofa,kake so ceste,komaj se da vozit.Ne vem,no,kaj jih je spet presenetlo,da ni nič spluženo?Groza! ja groza...koroška tu v mestu...vse zasneženo, menda plug ni šel skozi...... Moj pa gre danes zvečer v konjice na fešto
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:50:19
|
|
|
|
arabela*
|
Moj predragi "mož" me je razp.....bi mu vrat zavila...s.... ..samo tolk da sem lahko slabe volje...... Mi ničkaj ne kuhamo,edino krompirjev zos delam,pa nekaj polpet je še od včeraj,pa kruh bom popekla... Tud zunaj smo bili..smo se malo po snegu šetkali..pa kepali na Glavnem trgu...je vse prazno,nikjer žive duše......je lepo,samo premrzlo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:50:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi bomo imeli kislo zelje, pečenico, pire in fižol. njam...kake lušte mi delaš
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:52:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz mam rada vsak letni čas - vsak ima svoj čar in vsakega občudujem in obožujem jaz pa občudujem samo poletje.....ostale pa prebavljam,ker jih moram
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:58:44
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Moj predragi "mož" me je razp.....bi mu vrat zavila...s.... ..samo tolk da sem lahko slabe volje...... Ven ga pelji in ga naribaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 13:59:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz mam rada vsak letni čas - vsak ima svoj čar in vsakega občudujem in obožujem jaz pa občudujem samo poletje.....ostale pa prebavljam,ker jih moram Ta pa je dobra...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?