Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 22:33:50
|
|
|
|
botrca
|
Matcar to pa je zate:
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 8:32:26
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 8:33:53
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa je zaj skoraj kap,ko sem ven pogledala.Kako je! Mi sploh ni nikamor za hodit.Pa moram it . Nič se grem počasi porihtat,dokler še mam voljo. Lepo bodite v takem vremenu. Čauči!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 8:52:44
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo pa danes spali skoraj super. Luka je spal od 8-ih pa do 5-ih. No 10 min mu je zmanjkalo. Je dobo flaško in nazaj zaspal do 8-ih. Da bi blo to večkrat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 8:58:13
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo pa danes spali skoraj super. Luka je spal od 8-ih pa do 5-ih. No 10 min mu je zmanjkalo. Je dobo flaško in nazaj zaspal do 8-ih. Dabi blo to večkrat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:01:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je zaj skoraj kap,ko sem ven pogledala.Kako je! Mi sploh ni nikamor za hodit.Pa moram it . Čauči! Jaz tudi. Morem it po hrano k ateju ko sem jo včeraj tam pustla. Mi je ni bilo za vlačit 2 vrečki poleg voza pa še v H&m grem pogledat če bo kaj za mojega škrata. Popoldan pa moram it še v bolnico k mami.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:21:27
|
|
|
|
ly117
|
Kaj zdaj ste vse v toplih pojstlah ko tak sneži. Saj jaz bi bila tudi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:47:02
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro mater ga je nametalo....sploh ne upam ven pogledat.... Včeraj se mi ni dalo več na rr prit....sva z dragim ostala kar v topli postelji Zdaj pa grem pospravit,porihtat,potem pa gremp pešaki malo v mesto do štacune....bosta malečki navdušeni,jaz pa tud Tastari pa gre zvečer na fešto.........v takem pa še blizu ni
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:48:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je zaj skoraj kap,ko sem ven pogledala.Kako je! Mi sploh ni nikamor za hodit.Pa moram it . Čauči! Jaz tudi. Morem it po hrano k ateju ko sem jo včeraj tam pustla. Mi je ni bilo za vlačit 2 vrečki poleg voza pa še v H&m grem pogledat če bo kaj za mojega škrata. Popoldan pa moram it še v bolnico k mami. pa ti misliš z vozekom kam prit danes?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:49:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič se grem počasi porihtat,dokler še mam voljo. no glavno da je še volja,potem se vse da
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:53:51
|
|
|
|
arabela*
|
Nič kofe sem spila....grem malo migat Lep zasnežen dan vsem....se tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 9:55:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je zaj skoraj kap,ko sem ven pogledala.Kako je! Mi sploh ni nikamor za hodit.Pa moram it . Čauči! Jaz tudi. Morem it po hrano k ateju ko sem jo včeraj tam pustla. Mi je ni bilo za vlačit 2 vrečki poleg voza pa še v H&m grem pogledat če bo kaj za mojega škrata. Popoldan pa moram it še v bolnico k mami. pa ti misliš z vozekom kam prit danes? Neeeeeeeeee. Je danes sobota in je moj doma.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:02:47
|
|
|
|
marta82
|
Jaz sem pa še v postelji. Sem dobila zajtrk v posteljo. Toast. Mmmmmm... Upam, da se bo sneženje kaj umirilo, da gremo ven s sankami (sva mu včeraj kupila take lušne s sedežkom), pa jelko bomo postavljali pa marmelado kuhali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:09:01
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes? Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to? kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima. aja pa DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:10:50
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sebe,lolika! Pa ne, mislim da še jo ima še ena. Pa ne vem če ni to vitabella. ja zja, pa je res spuer! sam kje točno bo to odgovrajrla, ker jaz bi jo še neki vprašala????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:16:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes? Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to? kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima. aja pa DOBRO JUTRO! Mene tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes? Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to? kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima. aja pa DOBRO JUTRO! Mene tudi. mene tudi,čeprav ne vem o čem ve to
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:21:17
|
|
|
|
vitabella
|
aja cita jaz nisem štajerka!!!!!!! mam pa dragega štajerca pa s štajerkami rada čvekam, sicer ne dohitevam, ampak dobro ...... eh grem jaz malo na snegeca. pa pridno prosim odgovorite na vprašanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:22:22
|
|
|
|
rina22
|
dan mi smo pa spali tak, tak.. je od 23h do 1.30 delala take bedarije, da groza.. ko bi mogla najbolj spat, se je začela menit in smejat... ojoj.. no, pol je končno zaspala, pa se 3.20 spet zbudla.. tak da je blo pestro.. ja, kaj je zdaj z DM? Tudi jaz sem firbčna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:26:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes? Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to? kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima. aja pa DOBRO JUTRO! DM - Dedek Mraz.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:27:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz sem pa še v postelji. Sem dobila zajtrk v posteljo. Toast. Mmmmmm... Važička. Drugač pa
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:27:22
|
|
|
|
rina22
|
Sem šele zdaj vidla,da se nam je pridružila cita. DOBRODOŠLA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:28:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je bila katera na Dedku mrazu v EP danes? Ne gre mi DM iz glave, ko je Rubin rekla...saj veste kaj mislim, pa to? kaj je to z DM. mi lahko kera odgovori? če je kaj posebnega lahko tut na zs, ker mene zelooooo zanima. aja pa DOBRO JUTRO! DM - Dedek Mraz. Te kratice nas redno zmedejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:28:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz sem pa še v postelji. Sem dobila zajtrk v posteljo. Toast. Mmmmmm... opa, opa priden možek lepo tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 10:29:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sebe,lolika! Pa ne, mislim da še jo ima še ena. Pa ne vem če ni to vitabella. ja zja, pa je res spuer! sam kje točno bo to odgovrajrla, ker jaz bi jo še neki vprašala???? Na Naše zdravje - Zaščita otrok pred okužbo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?