|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
19.12.2009 13:39:15   
Dudica1
Prav res bo treba olivico malo podregnituser posted image ...no upam da so vsaj ok!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.12.2009 13:53:44   
ivanamdb
hvala leela! jih poklicem!

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

wow sneeeeeeeeeeeeeeg!!!
tolk ga je napadlo!nikamor dans ne gremo! uf a hoteli smo do pivke po meso... ma ne bomo lacni!mleko smo kupili, kruha pa mamo, ce ne pa moz pa naredi mal kruha (kvas je ze naredil)....

Očitno sem neki zamudila, ko me ni blo. Dobrodošla...še ena za postonjske kavice!

Bom mal olivco dregnla.

ja zivjo! sem res nova tukaj. sam povejte kdaj je naslednja kavica in pridem!!!

uf moj dragi bi rad sel na sprehod.... user posted image   user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.12.2009 14:00:36   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ja zivjo! sem res nova tukaj. sam povejte kdaj je naslednja kavica in pridem!!!

uf moj dragi bi rad sel na sprehod.... user posted image   user posted image

Kr nej gre. Pa otroka naj s seboj vzame, da mal počineš.

Smo se menila za ta teden, vsaj midve z leelo, pa zoja bi tudi lahko prišla (ane zojč?), pa dudi si bo tudi mal bolj oblekla in nas počastila z obiskom. Pa še katera bo lahko ane. Najbrž zadnjič letos.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.12.2009 14:09:16   
maja1488
citiram: Oj, še smo živi še...več ali manj smo bolni, zdaj je Sebi - ima gnojno angino, prej je imela Tina 5-o bolezen pa tako...bom kaj v pon. prlezla na RR. Pozdravi ostale kokoškice, heh..čaw čaw

OLIVA

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.12.2009 14:10:09   
petra a
mi smo pa že prvo rundo odsmučal, zdejle sem naredila jaffa trikotnike, pol gremo pa še na sanke...valda spat ta velka noče nč

petra-jao, kaj to berem...pri vas ima pa res user posted image  mlade...poštimite se, pol pa se kaj javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, ta mala noče nič jest, zdaj jo tako sfinteram, da na vsake tolk naredimo sred dnevne piknik, damo na tla dekico in jemo, to ji je pa super in vse poje, pa seveda komandira zraven (jej, pij, naliva sok user posted image )

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.12.2009 14:13:57   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

aja, ta mala noče nič jest, zdaj jo tako sfinteram, da na vsake tolk naredimo sred dnevne piknik, damo na tla dekico in jemo, to ji je pa super in vse poje, pa seveda komandira zraven (jej, pij, naliva sok user posted image )

Pri nas je isto user posted image user posted image a veš kolko pojem

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.12.2009 14:19:10   
Tanja_
maja a boste tud kar sprejeti?K me bomo očitno kar notri ostale. Sam upam, da ne čez noč, ker je obupno tam. Vi greste tud zaradi velike glave, a ne?A se mogoče spomniš Mašinih obsegov ob rojstvu, pa pri 1. in 6. mesecu?Čist tko, da malo primerjam?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.12.2009 14:43:05   
OliveOyl
Oj

Ma kaj me res pogrešate?Vam je Maja-prjatlca vse napisala..Pridna..
Mi smo skoz okrog zdravnikov,enkrat eden drugič drugi,ko pa že vsi padejo pa še oči spreže..user posted image Ja kaj čmo,bo boljše..Se vam oglasim kaj v pon.
Lepo kidajte,jaz sem že.

Aja pa še nekaj je ja..Eni preveč radi berejo kaj napišem,pa pol vse že v naprej vejo tak da..user posted image user posted image  zato sem verjetno tudi mal manj tle gor..user posted image
npr.V trgovini:
"A vaša ima pa epilepsijo?"Jo čukasto gledam,pa pravi,da ji je una rekla k je nekje na internetu prebrala.Pol sem ji pa rekla,da naj ji reče, da naj drugič vsaj prav prebere.No saj me ne briga ,itak nič tacga ne pišem kar ni res.
Kja čm napisat,da sem tastarga prevarala..user posted image Čakte jutri bo že cela občina vedla..
Čaw pupike moje

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.12.2009 14:49:28   
Anonimen
ojej,.. Olive, je "vsaj spet" tako kot je na vasi včasih bilo,...user posted image  vsi vse vejo.... mislijo da.

user posted image  pozdravite se!

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.12.2009 15:15:18   
maja1488
Tanja, Maša je imela:
1. mesec: 38,5
3. mesec: 42,50
6. mesec: 46
9.mesec: 48
12. mesec 49

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.12.2009 15:43:44   
Dudica1
OLIVA te razumem kako je to in čist vem...pa ne smeš se na to ozirat...boli te k*** za druge in kaj napišeš pa je user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.12.2009 15:50:14   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tanja, Maša je imela:
12. mesec 49

Fuuulllll si me pomirila!!!!Naša je imela 1.mesec 39cm, 3.mesec 42 cm, 6.mesec 45 cm. Imata praktično iste cifre, pa je z vašo vse okej!!!!!Več kot okej!!!!Ful dobro, sem že boljše volje!No,razen, če to ne pomeni, da bo naša tudi po kavču pisalauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.12.2009 15:54:06   
ledenka
končno je zaspal... nič ni spal od jutra. sem rahlo obupana user posted image pa na svojo sobo ga poskušam navajat, ker mi gre ven iz sedanje posteljice, na mojo posteljo in kmalu na tla. pa se nekako ne pusti prepričat, da je nova postelja kul user posted image eh... bo že. morda moram pa res uporabit metodo z jokom al kaj... pa me že po 1 minuti trga.

je pa res lepo zasneženo user posted image se gre katera kepat? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
19.12.2009 15:56:47   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tanja, Maša je imela:
12. mesec 49

Fuuulllll si me pomirila!!!!Naša je imela 1.mesec 39cm, 3.mesec 42 cm, 6.mesec 45 cm. Imata praktično iste cifre, pa je z vašo vse okej!!!!!Več kot okej!!!!Ful dobro, sem že boljše volje!No,razen, če to ne pomeni, da bo naša tudi po kavču pisalauser posted image

Očitno v velikih glavah rastejo velike ideje. pripravi se na presenečenja user posted image

Zarja je padla iz postelje! Na kaj morm bit pozorna? Bruhanje, pretirana zaspanost, to vem. Še kaj?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.12.2009 16:02:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
je pa res lepo zasneženo user posted image se gre katera kepat? user posted image

jaz jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

maja to kar si napisala pa če bi bla kaj čudna zaspana in preveč mirna...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.12.2009 16:07:46   
Anonimen
maja - odzivnost zenic lahko vsake toliko preveriš.
user posted image  za malo Zarjo!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.12.2009 16:09:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Kako pa to preverjaš...mislim kaj moraš gledat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.12.2009 16:12:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Beybe hvala za čestitke,zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj bi brez vas!
.........Res je čisto nepričakovano in vam povem,da ko sem zagledala test sem začela jokat pa ne od veselja,ampak od strahu(kako bom??)z dvema majhnima otrokoma...sem bila čist zmedena,da sva obadva pozabla,da sva imela obletnico 15.12user posted image potem se je pa moj spomnil dva dni pozneje!
sej hvala bogu da imam taščo pa mami da mi bosta lahko pomagali od moža itak nebo nič,ker dela po cele dneve in ko pride domov je zmatran si pa vseno vzame čas za Tiana!

No ko smo se tipkale tuki gor sem rekla: kok bi blo fajn bit noseča,sam da se mi ni treba vrnit da staro delovno mestouser posted image ....zdej pa imam!
Kako pa je to kaj z delodajalci,te lahko vržejo ven če si na porodniškem,dopustu že spet??!! (pačeprav sem za nedoločen čas zaposlena)

cveka; superca,kako pa to da pri vas tako hitro dobijo vrtec?Ali mogoče zato,ker je že starejši noter ali pa ker nimate toliko polno!

sem dala tamalo za april, in k sem verjetno tečnarla sem dobila za april drugače ne bi, sem pa dobila v podružnici v gornem logatcu, tim je pa v dolnem logatcu v cetralnem vrtcu, tako da jo bomo do septembra vozili v gornega v septembru pa so mi obljubili da bo dobila v cetralnem, sam še nisem dobila odločbe, sem jo kr klicala oz. mož jo je in jo je vprašu user posted image odločbe pridejo šele v januarju, za apriluser posted image ja in tudi to je da grejo po tem da tisti starši ki imajo že enega v vrtcu, so pred tistimi ki nimajo še nobenega.

aja živjo

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.12.2009 16:16:42   
Dudica1
No katera se gre

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.12.2009 16:17:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

na svetlobi se zenice zmanjšajo, v temi se povečajo... če je kakorkoli drugače, ni v redu.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.12.2009 16:18:40   
Dudica1

na svetlobi se zenice zmanjšajo, v temi se povečajo... če je kakorkoli drugače, ni v redu.

aha to pa nisem vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.12.2009 16:20:15   
Anonimen

No katera se gre

user posted image

jz se grem, sam prid ti v logatecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.12.2009 16:22:52   
Anonimen
Dudica, sem pripravljena user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.12.2009 16:23:07   
Dudica1
Nikamor danes...tudi ven ne grem ker je mrazzzzzzz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.12.2009 16:23:33   
Dudica1

Dudica, sem pripravljena user posted image user posted image

ha ha ha ... pa ne s kiji ampak s kepami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?