PapuaNG
|
jutro, noč je bila..mah, kar v redu, odkar sem šla spat, ampak je blo to šele malo čez 1 Prej se je pa zbujal na eno uro, pa se hotel malo pestvat pa mal jest...sicer dvomim, da je bil po dobrih dveh urah že lačen, glede na to, da je ob pol sedmih pojedu en kup kašice pa se pol še podojil, ampak ok. No, ko sem šla spat, se je zbujal 'samo' na tri ure, tako da sem se malo le naspala. Me je kar malo strah, kako bo jutri, ko greva z mojim u cankarja na eno predstavo in bo moja mami popazila malega. Mah, ga bo že pohendlala Sem šla pa že na pošto in v štacuno, zunaj vse zasneženo, komaj kaj spluženo...ne vem, čemu plačujemo čiščenje snega okol bloka, če vedno traja dva dni, da spucajo sneg. Pa ne rečem, če bi bil to nek drobiž, ampak tkole... Aja, imamo pa v ponedeljek ob sedmih zjutraj FTH Ne vem, kako nam bo to uspelo...ponavadi spimo do osmih, ampak drugače bi imeli termin šele po novem letu, tako da sem potem raje tole jutranjo uro vzela. Že tko nas že več kot mesec dni ni bilo - najprej smo bli mi bolni, potem pa še terapevtka.
|