Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:06:25
|
|
|
|
petra a
|
sneg mi smo pa včeraj dobili prvi zobek, leva enka spodaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:07:50
|
|
|
|
petra a
|
k.tja-dobr si to nardila, zdej so ti ga pa še naplužl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a sneg mi smo pa včeraj dobili prvi zobek, leva enka spodaj bravo !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz še nisem prišla do kakšne hrane...sem si zadala da bom najprej pospravla kuhno celo pol bo pa itak že kosilo kmal ... dej še k nam pridi....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
novoletne voščilnice so fertik. še posvetila napišem, to bom opoldne ko gredo mulci spat. v ponedeljek pa na pošto...jah, glih komaj se je izšlo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:24:10
|
|
|
|
majana79
|
petra, bravo za zobek! Ej punce, a se je katera slišala s petro zg al pa olivco? Se nista že dolg oglasili... k.tja, ob pol 4 sem vstala in je bil že novi sneg, tako da je po moje okoli 3 začelo Moja dva oba spita, jaz pa perilo zlagam. Bi mogla ornk pospravit, pa se mi ne da, itak pa nimam kej razbijat, da J. ne zbudim... Dober izgovor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:25:33
|
|
|
|
KatMat
|
moj čmrljček je pokonc!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
naša vojska pa gre na sneg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:56:56
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Včeri je blo na koncertu super, sm se pol res odločla za črno obleko. Najedla sm e za tri dni naprej pa nazaj, pojedla sm štiri kose torte, se tolažm s tem da so bli kao mejhni kosi . Taja očitno ne more bit brez mene, ker se je dokler nisva domov pršla (ob 1h) premetavala in jamrala, pol sm jo pa mal popestvala, je pa zaspala ko bubica. Dons pa še ena žurka Pa splužl so nas šele zdele, človek nebi mislu da smo samo 200m od glavne ceste, je pa kot v teksasu, vedno pozabjo na stranske ulce, še ven ne mormo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 10:58:12
|
|
|
|
šivilja
|
Moja vojska je tudi že na snegu, jaz pa sedim na postelji in neuspešno skušam H. prepričati, da bi spala oz. zaspala brez dojenja. Noč je bila spet katastrofa. Včeri popoldan sva šli še enkrat učka pokazat, sva za vsak slučaj dobili še en recept, če tobrex na bo prijel čez vikend. Pol sem pa sestro nahecala, da jo je zmerila in ima naša punca pri še ne dopolnjenih petih mesecih 68cm in 8000g. Strada očitno ne, očitno mi gnojilo teče iz jošk????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:00:42
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Včeri je blo na koncertu super, sm se pol res odločla za črno obleko. Najedla sm e za tri dni naprej pa nazaj, pojedla sm štiri kose torte, se tolažm s tem da so bli kao mejhni kosi . Taja očitno ne more bit brez mene, ker se je dokler nisva domov pršla (ob 1h) premetavala in jamrala, pol sm jo pa mal popestvala, je pa zaspala ko bubica. Dons pa še ena žurka Pa splužl so nas šele zdele, človek nebi mislu da smo samo 200m od glavne ceste, je pa kot v teksasu, vedno pozabjo na stranske ulce, še ven ne mormo. A sts bla na menedžerskem? Moja starša sta bla in prlšla tudi ob 1-ih domov, kar je za njiju neverjetno. Pri nas je pa že spluženo, ker imamo to "srečo", da gre po naši ulici dostava v en Mercator in smo na vrsti takoj za Celovško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:07:11
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, noč je bila..mah, kar v redu, odkar sem šla spat, ampak je blo to šele malo čez 1 Prej se je pa zbujal na eno uro, pa se hotel malo pestvat pa mal jest...sicer dvomim, da je bil po dobrih dveh urah že lačen, glede na to, da je ob pol sedmih pojedu en kup kašice pa se pol še podojil, ampak ok. No, ko sem šla spat, se je zbujal 'samo' na tri ure, tako da sem se malo le naspala. Me je kar malo strah, kako bo jutri, ko greva z mojim u cankarja na eno predstavo in bo moja mami popazila malega. Mah, ga bo že pohendlala Sem šla pa že na pošto in v štacuno, zunaj vse zasneženo, komaj kaj spluženo...ne vem, čemu plačujemo čiščenje snega okol bloka, če vedno traja dva dni, da spucajo sneg. Pa ne rečem, če bi bil to nek drobiž, ampak tkole... Aja, imamo pa v ponedeljek ob sedmih zjutraj FTH Ne vem, kako nam bo to uspelo...ponavadi spimo do osmih, ampak drugače bi imeli termin šele po novem letu, tako da sem potem raje tole jutranjo uro vzela. Že tko nas že več kot mesec dni ni bilo - najprej smo bli mi bolni, potem pa še terapevtka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:15:04
|
|
|
|
Dudica1
|
zdaj pa torte pečt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:15:33
|
|
|
|
lake
|
Ja na menengerskem koncertu sva bla. Eelyy čestitke za nosečnost.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:26:46
|
|
|
|
Leela
|
Pri nas sneži kot pri norcih. Sva bila z L. v trgovini, 2 min stran, pa sva komaj tja in nazaj prilezla. Tolk piha in sneži da sploh nič ne vidiš. je L. za mojm hrbtom hodil, jaz imam vsaj očala. Tako, da bomo kar notri danes. petra bravo za zobek ja pa seveda Teju vse najbolše za RD
< Sporočilo je popravil Leela -- 19.12.2009 11:27:30 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:28:15
|
|
|
|
ivanamdb
|
wow sneeeeeeeeeeeeeeg!!! tolk ga je napadlo!nikamor dans ne gremo! uf a hoteli smo do pivke po meso... ma ne bomo lacni!mleko smo kupili, kruha pa mamo, ce ne pa moz pa naredi mal kruha (kvas je ze naredil)....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 11:32:06
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Pri nas sneži kot pri norcih. Sva bila z L. v trgovini, 2 min stran, pa sva komaj tja in nazaj prilezla. Tolk piha in sneži da sploh nič ne vidiš. je L. za mojm hrbtom hodil, jaz imam vsaj očala. Tako, da bomo kar notri danes. petra bravo za zobek ja pa seveda Teju vse najbolše za RD wow do trgovine si sla!!!! jaz ne bom nc sla vn, tud ne na balkon! ah eno vprasanje - kako funkcionira vpis v vrtec v Postojni, kajti mi vsi govorijo da jo ze moram vpisat.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 12:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ni imela petrazg včeraj z Lukom en pregled? lake, superca za dobro pojedino! šivilja, tudi pol moje vojske je na snegu. U. ne upam izpostavljati temu metežu, ko pa bo nehalo snežiti, se spustim z njim po kakšnem majhnem naklonu s sanmi,... O. je na bližnji hrib vzel smuči in je rekel, da bo za zraven vzel še sani, če mu smučati ne bo okej (bo danes prvič smučal po snegu,... do sedaj je le po stanovanju) Papua, itak da bo v redu! ti se kar jutri dobro zabavaj,...! oh, U. zbujen,... šibam!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 12:18:56
|
|
|
|
Leela
|
Ivana, glede vrtca ti ne morem pomagat, ker ga ne bom imela v postojni. Mislim pa da je na splošno, če hočeš vpisati do 1.9.10 moraš oddati vlogo do 31.3.10.Najbolje da pokličeš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 13:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
takole,... petrazg vas pozdravlja, ko pa se bo bolje počutila (zbolela je/ Lukec se že bolje počuti, Anže ima vročino,...), se nam bo javila! , da bo to čimprej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 13:18:35
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, pri petri se je pa res udomačil...hudič je tole, če so mulčki bolni, ker si stalno neprespan in se ne moreš konkretno spočit...če pa še dojiš,pa še toliko bolj se mi zdi...mene je kar zmatralo tole nočno zbujanje...se je začelo, ko je bil bolan, pa nato,ko ni hotel jesti GH in je bila redko katera noč, da se nismo zbujali na dve uri ali manj. In se je seveda manifestiralo v presenečenju na ustnici pa še nožnico mam neki vneto Sicer takole fizično nisem toliko zmatrana, a telo pove, kdaj rabi počitek. Sem pa danes skuhala zelenjavo pa polento za malega, pa mu ni najbolj šlo. Se pa počasi postavlja na vse 4
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 13:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
petraa, čestitke za prvi zobek! jeeej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 13:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua ! vzemi si čas zase in se malo spočij,... ti priporočam kakšno kamilično kopel za pomiritev. (saj vem: spet jaz s kamilicami,...) pa super za S. "štirico"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 13:36:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz mam pa zdej pečeni 2 torti po kosilu jih pa še namažem in okrasim pa bodo narejene. petrazg petraa za zobke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 19.12.2009 13:37:44
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja,pa včeraj sva dobile datum za nevrologa-imamo 25.1., nas bojo kar sprejeli za en dan zgleda.Upam,da bo vse okej... tanja mi imamo tudi 25.1. nevrologa. Se vidimo IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb wow sneeeeeeeeeeeeeeg!!! tolk ga je napadlo!nikamor dans ne gremo! uf a hoteli smo do pivke po meso... ma ne bomo lacni!mleko smo kupili, kruha pa mamo, ce ne pa moz pa naredi mal kruha (kvas je ze naredil).... Očitno sem neki zamudila, ko me ni blo. Dobrodošla...še ena za postonjske kavice! Bom mal olivco dregnla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?