|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
18.12.2009 13:08:13   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

DANES PRAZNUJE MOJA TJAŠA 9. MESECEV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za mini rojstni dan! user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.12.2009 13:10:15   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro. user posted image

Ja, spps, sem se vrnila iz dopusta a zenemarila RR.user posted image Sem pa okej, pa ti? Imaš še vedno gužvo?

user posted image  Kako ste se imeli?

Jaz pa nisem ok, ker sem včeraj izgubila denarnico z mojimi in Larisinimi dokumenti user posted image , dugač pa imam do januarja zdaj mir s šolo.

<Ojoj, to se je meni na dopustu sanjalo, da se mi je naredilo, ker mi jo V. vedno gricka, ko sva v trgovini. user posted image user posted image Pa si fejst iskala. Si dala na radio, Rogla, kar dosti tega objavlja. Ja, jaz tudi imam v denarnici vse živo..od kartic, denarja (no, tega je bolj malo), do zdrav. kartic zame in V. , osebnih zame in V. user posted image user posted image user posted image Če jo zgubim, se mi tudi lahko zmeša. user posted image user posted image user posted image

šla sem samo v Lidl, tam plačala, potem sem stvari nesla v avto, in  šla še v Kik- in, ko sem šla ven iz Kika sem pogrešila denarnico. Sem vse pregledala, pa je ni... Zgleda,da jo je nekdo odnesel...Čudno je to, ker sem dejansko v 15min ugotovilda,da je nima, pa je vseen nisem našla...tako, da mislim,da je dobila noge.

Upam, da se najde. user posted image   sej denarja res ne rabiš, za dokumente se pa kr nabere €, če jih moraš ponovno dat delati.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.12.2009 13:11:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za mini rojstni dan! user posted image user posted image

vse najboljše user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 953
18.12.2009 13:13:27   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

No, še kr spi. Sem jo kr v spanju oblekla v pidžamo, brez kopanja(prvič v skoraj 9 mes.), ker če bi jo zbudila bi bila tečna, pa še prebedela bi se, tako da bi pomoje šli spat opolnoči. Bomo pa bolj zgonji, upam, da ne prezgodnji, ker ima mami jutri fešto, gre na zaključek. Po 9 mesecih, da malo vidim še nočne luči.user posted image

Upam, da ne boste prezgodnji, da boš lahko zvečer feštala, pa da se vam nič ne izcimi iz tega spanja user posted image

evo, naša spala danes do 7-ihuser posted image , zdaj pa spet spi že od 11:30. Mi je res sumljivo, ali pa spravlja noter za nekaj noči! user posted image Drugače danes ne bova šli nikamor, da se mama popedena user posted image , pa še en kup dela me čaka.

Pa ve, se vse sončite?

alarmm..

< Sporočilo je popravil novo -- 18.12.2009 13:14:14 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 954
18.12.2009 13:14:28   
tasa_m
MARIBORČANKE !

Slikajo se otroci v ponedeljek, kot je persida predlagala.

To, da je Božiček v sredo v Mb. v Qulandii pa sem mislila, tako kot je bil Miklavž v Planetu Tuš! Ko smo nekatere šle na Miklavža z user posted image . V Qulandii pride Božiček obiskat otrokce, danes pa je v EP.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
18.12.2009 13:15:22   
tasa_m

evo, naša spala danes do 7-ihuser posted image , zdaj pa spet spi že od 11:30. Mi je res sumljivo, ali pa spravlja noter za nekaj noči! user posted image Drugače danes ne bova šli nikamor, da se mama popedena user posted image , pa še en kup dela me čaka.

Pa ve, se vse sončite?

alarmm..

Midve sva prišli iz mesta. Sva bile zunaj od 10h, zdj pa frača spi, jaz pa grem nekaj jest user posted image

Sonček pa je, sonček user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 956
18.12.2009 14:36:00   

Dobro jutro!
Vidim, da bo čvek oživel, ker se je kokica vrnila iz dopustauser posted image .
Kokica, kako ste se imeli?

Jaz sem pa cel azmozgana - še v sanjah sem iskala denarnico... ima,da se ti zmešauser posted image

uuuu, super, vse je bilo super...hotel super, nič od tega, kar je Cita omenjala s tistim linkom, vse lepo čisto, hrane koliko hočeš, bazeni in voda super....bili smo še v Kumrovcu, kjer se je Valentin vpisal v Titovo spominsko knjigo. Pa v ZG smo en dan šli. Pa v savni sem bila, kar dva dneva zaporedoma po dve uri skupaj. Uuuuu, pasalo je in še bomo ponovili. Naslednjič že mogoče v januarju, samo takrat v enem od obmorskih hotelov.user posted image

Kokica
tako je ena naša februarčica posredovala slikce tako da jaz kaj več ne vem nisem pa bila tam se opravičujem ampak mislim da nisem nč kriva oni naj bi bili tam in naj bi bilo takole ne vem...soriiiiii

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 957
18.12.2009 16:52:59   
Nina00

šla sem samo v Lidl, tam plačala, potem sem stvari nesla v avto, in  šla še v Kik- in, ko sem šla ven iz Kika sem pogrešila denarnico. Sem vse pregledala, pa je ni... Zgleda,da jo je nekdo odnesel...Čudno je to, ker sem dejansko v 15min ugotovilda,da je nima, pa je vseen nisem našla...tako, da mislim,da je dobila noge.

Joj, user posted image user posted image user posted image
Meni so jo enkrat ukradli. Od takrat nosim dokumente ločeno od denarja.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.12.2009 16:53:57   
Nina00

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 959
18.12.2009 16:56:54   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, pri Februarčicah pa sta že dve user posted image na novo tak da punce navalite na svoje user posted image in gremo. AKCIJA !
Čaki, prva je na vrsti Persida pol pa cita,pa najaa pa yania. user posted image  user posted image Da nebomo spet prehitevali... user posted image

ja, februarčice tud te pa te preberem, da zvem kaj kaj njihovi user posted image delajo že in v čem zaostajamo user posted image Pa vidim,da so nekateri še bolj lene sorte kot Lija user posted image user posted image user posted image Tak da sem malo špijun ja user posted image user posted image user posted image
O, to sta pa hitri user posted image  Še dobro, da sem jaz zadnja na vrsti med marčevkami user posted image  user posted image  user posted image
no, saj lahko pa od zadaj začnemo... user posted image

Ne, ne, kar lepo po vrsti kot so hiše v trsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 960
18.12.2009 17:02:36   
Nina00

No, še kr spi. Sem jo kr v spanju oblekla v pidžamo, brez kopanja(prvič v skoraj 9 mes.), ker če bi jo zbudila bi bila tečna, pa še prebedela bi se, tako da bi pomoje šli spat opolnoči. Bomo pa bolj zgonji, upam, da ne prezgodnji, ker ima mami jutri fešto, gre na zaključek. Po 9 mesecih, da malo vidim še nočne luči.user posted image

Upam, da ne boste prezgodnji, da boš lahko zvečer feštala, pa da se vam nič ne izcimi iz tega spanja user posted image

Pa ve, se vse sončite?

alarmm..

Super, če toliko spi. Pri nas spet minus nabiramo. Vsi. Smo bili pa danes na soncu in snegu in je bilo super. Samo sem pozabila fotoaparat. Mi je bilo tako žal.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 961
18.12.2009 19:22:07   
KOKICA32

MARIBORČANKE !

Slikajo se otroci v ponedeljek, kot je persida predlagala.

To, da je Božiček v sredo v Mb. v Qulandii pa sem mislila, tako kot je bil Miklavž v Planetu Tuš! Ko smo nekatere šle na Miklavža z user posted image . V Qulandii pride Božiček obiskat otrokce, danes pa je v EP.

Kje pa se dobimo???? Pošljite mi SMS, da ne bom kaj spustila...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 962
18.12.2009 19:22:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dobro jutro!
Vidim, da bo čvek oživel, ker se je kokica vrnila iz dopustauser posted image .
Kokica, kako ste se imeli?

Jaz sem pa cel azmozgana - še v sanjah sem iskala denarnico... ima,da se ti zmešauser posted image

uuuu, super, vse je bilo super...hotel super, nič od tega, kar je Cita omenjala s tistim linkom, vse lepo čisto, hrane koliko hočeš, bazeni in voda super....bili smo še v Kumrovcu, kjer se je Valentin vpisal v Titovo spominsko knjigo. Pa v ZG smo en dan šli. Pa v savni sem bila, kar dva dneva zaporedoma po dve uri skupaj. Uuuuu, pasalo je in še bomo ponovili. Naslednjič že mogoče v januarju, samo takrat v enem od obmorskih hotelov.user posted image

Kokica
tako je ena naša februarčica posredovala slikce tako da jaz kaj več ne vem nisem pa bila tam se opravičujem ampak mislim da nisem nč kriva oni naj bi bili tam in naj bi bilo takole ne vem...soriiiiii

Pa Cita moja draga, saj vem, da nisi ti nič kriva in da si posredovala slikice od one februarčice. Pa ne bit jezna, noooo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko ji pa poveš, da smo se mi imeli prav fajn in na srečo nismo videli nobenega prizora kot ga je ona doživela in poslikala. user posted image user posted image user posted image

p.s. pa vidiš, da sem napisala, da so omenjala s tistim linkom, s tem se mislila, da si prilepila bližnjico do njenih slikic...user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.12.2009 19:23:47 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 963
18.12.2009 19:27:33   
KOKICA32
Prišla sem vas samo malo pozdraviti, ker grem ob 20h na čagoooooo! Spet. user posted image user posted image user posted image user posted image No, tukaj pa ni nobene. Vse se nekje stiskate, ker je takšen mraz.user posted image

Povabljena sem na novoletno zabavo v prejšnjo službo, sem bila danes povabljena tudi na čago od sedanje službe pa nisem šla, ker mi očitno prejšnja služba bolj diši...Še vedno...Pa ne delo toliko kot kolektiv. V Sedanji službi pa je boljše delo kot kolektiv, razen zlatih izjem. user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite. Se mogoče kaj tipkamo čez vikend. user posted image

Papa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 964
18.12.2009 20:20:37   
tasa_m

Prišla sem vas samo malo pozdraviti, ker grem ob 20h na čagoooooo! Spet. user posted image user posted image user posted image user posted image No, tukaj pa ni nobene. Vse se nekje stiskate, ker je takšen mraz.user posted image

Povabljena sem na novoletno zabavo v prejšnjo službo, sem bila danes povabljena tudi na čago od sedanje službe pa nisem šla, ker mi očitno prejšnja služba bolj diši...Še vedno...Pa ne delo toliko kot kolektiv. V Sedanji službi pa je boljše delo kot kolektiv, razen zlatih izjem. user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite. Se mogoče kaj tipkamo čez vikend. user posted image

Papa

UŽIVAAAAAAAAAAJJJJJJ

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 965
18.12.2009 21:23:57   
Najaa

Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 966
18.12.2009 21:24:06   
Najaa

Upam, da se najde. user posted image   sej denarja res ne rabiš, za dokumente se pa kr nabere €, če jih moraš ponovno dat delati.

Ja res, dokumenti so user posted image dragi tak da držim pesti, da se najde.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 967
18.12.2009 21:28:10   
Najaa
Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? user posted image Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. user posted image Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. user posted image  user posted image Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 968
18.12.2009 21:54:16   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa zadnje dneve Božička špilam in skoz neki nabavljam... Ho ho ho, rabi katera kaj? user posted image Ma letos me je vse prehitelo in sem vesela, da mi je ratalo nabavit. Sicer še ni vse, pa vseeno. Poleg tega je Nika dobila novo bundico, Tija čevlje... ostalo je pa za pod jelko. user posted image Aja, Nika je svoje darilce že odprla, ker je bila Tija neučakana. user posted image  user posted image Božiček ji je prinesel tisto igračo 2v1, ko lahko vozi lahko pa je mizica in ful vse špila. No zdaj je to glavna atrakcija za Tijo. Nika pride bolj malo na vrsto. user posted image
Pri nas tudi starejši "preizkusi" vse igrače, ki jih Brin dobi user posted image  So silno zanimive. Od prve ropotuljice dalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 969
18.12.2009 22:09:53   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image pol pa bi mogoče morala Nika dobit čeveljčke pa Tija to igračo. Mi bomo tud jutri v Celju za  to pogledali.
Sem ateja nasračkala da gremo mal v Ce. pogledat za spremembo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 970
18.12.2009 22:10:25   
tasa_m
Pri nas tudi starejši "preizkusi" vse igrače, ki jih Brin dobi user posted image  So silno zanimive. Od prve ropotuljice dalje user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
če pa oni niso imeli tkih dobrih igračk, mislim mame kak te tega ne veta user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 971
18.12.2009 22:10:34   
tasa_m
Punce lahko noč

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 972
18.12.2009 22:53:20   
Najaa

Pa če bi ble sam igrače... Tud dude so ji zanimive, pa flaške, pa na enkrat hodi po vseh štirih po stanovanju, pa take... Ena za drugo ponavljata no. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.12.2009 8:31:56   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image pol pa bi mogoče morala Nika dobit čeveljčke pa Tija to igračo. Mi bomo tud jutri v Celju za  to pogledali.
Sem ateja nasračkala da gremo mal v Ce. pogledat za spremembo user posted image

pri nas je pa to mojem svaku bolj zanimivo, Tjaša tega ne šmirgla::)

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.12.2009 11:05:59   
spps
Dobro jutro, a že vse kidate sneg?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.