|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
18.12.2009 13:55:36   
Anonimen
Mogoče boš mela pa srečo pa ga lih tist cajt nebo tam

zaupam stricu Lukman, da bom v njegovih dobrih rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
18.12.2009 13:59:48   
Čmrlika
Hojla od mene, končno malo časa in miru user posted image  sem že iz službe, lubika je še v varstvu pri babici...tako da

Hvala vam še enkrat da ste mi stale ob strani... pravkar sem prejela odpustnico,...kdo bi verjel kao so hitriuser posted image
No, stanje se je na srečo hiro umirilo...hb... ni mi pa bilo lahko vam povemuser posted image  , koliko sem prebruhala in predriskala v 5 urah, to ne verjamrš če ne vidišuser posted image , no pol sem še okrog padla, seveda od izčrpšanosti, pa trebuh me je bolel, malega itak od vse h živcev menda nisem sploh čutla...user posted image
no, so me pa na urgenci takoj vzeli naprej user posted image , eni so se sicer nekaj bunili,ampak... čmrlika ni mela moči da bi jim po svoje povedala kar jim gre user posted image  , no in expresno so me poslali v porodnišnico, tam pa svaka čast, kako so poskrbeli zame..., no dve infuziji čez cel dan, pa linexi, so me rešili user posted image
Nova gripa ni bila, je pa bil nek  izmed mnogih trebušnih virusov, ki so trenutno na pohodu.

so mi nardili vse preiskave in zdaj sledi del za katerega nisem najbolj vesela in navdušena ampak, sreča v nesreči, v opozorilo vsem vam, ki zadeve mogoče ne poznaze,ali pa...ni nedolžna...in je vredno poskrbet zase in predvsem za user posted image

sem pozitvna na streptokok skupine B,...user posted image ... in moja sreča da se mi je zdaj to zgodilo,da so mi nardili bris, in sem iz te zgodbe potegnila neko korist, ker drugače redko redko kateri G sploh opozori user posted image  na to bakterijo, plus pri nas brisov sploh ne delajo preventivno, tako kot na primer v avstriji, kjer je to preventiven poseguser posted image  
no, nevarna za nas ni, je pa huda zadeva če se otrok med samim porodom okuži...je kr tragičen konec v velikih primerih, če pa vejo da si pozitiven ti dajo med porodom antibiotik, pa potem takoj, če je potrebno tud otročku.

no zdaj sem zamorila,ampak mislim, da bo prav da če še katera kaj o tem ne ve...da se malo pozanima, postavi zase...

nauk zgodbe, vsako slabo je za nekaj dobro user posted image

sem na srečo veliko o tem vedela že ko sem bila noseča s tajo, tako da se zdaj nisem ful prestrašila...n že takrat mi ni dalo miru, tako da sem izsilila preventivo pri svojem G...HB...ni pa mi vseeno in sem kr malo žalostna in malo tud zaskrbljena kako bo.

No toliko zaenkrat...pa res iz srca hvala vsem še enkrat! user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
18.12.2009 14:00:04   
3Sonček3
Punce veste kaj pa js delam? Igram na sintisajzer, sm si note od beethovna dol pobrala in zdej nabijam oz. se še učim Fur Elise komad, k mi je ful lep. A ma kera idejo kje na netu dobit note? js sm že pousod gledala pa je ful malo strani k bi ponujale napisane note free seveda user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
18.12.2009 14:04:49   
3Sonček3
čmrlika lepo da si se tako na dougo oglasla in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je use uredu. Za to bakterijo pa prvič slišm user posted image . Res si bla reučka, pa js mislm da je men hudo k me zgaga peče c c c bom kr nehala jamrat, glavno da si spet med nami. user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
18.12.2009 14:05:06   
Čmrlika
aja, še tole potem sem pa v sredo imela redni pregled ...je vse ok...le nek rahel izcedek se je pojavil, mogoče ravno zarad tega streptokoka in mi je že preventivno šibnil canesten... mali je ok, vse zaprto..tako da...vsaj to. naslednji pregled imam 13 1.2010, sem pa shujšala za dve kili user posted image

no in po pregledu sva si  zatijem dala duška in sva šla naročit...končno voziček za našega korenjačka! je pasalo, in se splačalo čakat, ker so dobili tri nove barve in sva zbrala eno od teh user posted image  sem bla takoj boljše volje.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
18.12.2009 14:06:42   
3Sonček3
user posted image še za voziček user posted image Tok sm vesela zate da bi te pršla kr objet user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
18.12.2009 14:10:54   
Čmrlika
user posted image user posted image

sem morala pokazat, sej mi malo odpustite, ne...? user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.12.2009 14:11:34 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
18.12.2009 14:12:20   
3Sonček3
Zanimiva barva

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
18.12.2009 14:15:02   
7lina7
alo user posted image !

nazaj z pregleda.

ostajam še v bolniški - hvala bogu !!!! - pravi, da naj bom doma , pa ne zaradi viroz ampak zaradi inšpekcij...
pregled bil vaginalen - MV zaprt, poslušali user posted image   - vse ok!
dobila Canesten proti rahlemu vnetju in je to bilo to...
o kg pa ne bi ..user posted image , pritisk pa mi je od nervoze narastel... user posted image

naslednji pregled  4.1.2010

dobila nisem nobenega potrdila niti napotnice... verjetno dobim drugič.

grem amat! lep popoldan!!

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
18.12.2009 14:16:53   
3Sonček3
7lina7 user posted image za pregled, pa dober tek

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
18.12.2009 14:27:17   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Če boste za.. samo povejte.. in bom poslala številko naokoli user posted image .

veky - kako pa kaj ti? Mali že bolj živahen?

ja mali je že bolj priden in živahen hvala bogu, se je spočil in zdej nadaljuje pot user posted image
kako pa si ti?

Me veseli, da je že bolje user posted image .
Jaz sem ok.. bi jedla pražen krompir. Pa moram povedati, da sem ravno od kosila user posted image .
Sem jedla cvetačno juho in 1 palačinko. Ampak jaz bi še vedno pražen krompir user posted image user posted image .

7lina - user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled!

čmrlika - fuul lep voziček!
Aja glede tega streptokoka. To pomeni, da moram jaz sama reči G, če želim izvedeti ali sem +?? Jaz  tudi prvič slišim za to user posted image .
Me veseli, da sta s pikecom oba vredu! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
18.12.2009 14:29:20   
Anonimen
7lina7 - čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
18.12.2009 14:30:05   
7lina7
user posted image hvala! je dobro teklo.... user posted image

dobila telefonski - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za idejo!

.. sem ravno klicala k os. zdravniku, če lahko drug teden prinesem papirja od G za podaljšanje bolniške...user posted image   pa hoče, da ji kr danes!  eh..

moram počakat, da user posted image pride domov - sem varuška za očeta, pa ga ne moremo samega pustit. bom pol skočla tja.

zdaj pa malo na hrbet. se slišimo zvečer. moj ima čago danes - tako,da bo čaaaaaaaaaaaaaaaasa za čvek! user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
18.12.2009 14:34:05   
lenčy
js sem tudi iz kosila, smo imeli golaž in špageteuser posted image
zvezdici ta juha je iz vrečke al domača? ker če je domača, rabim en dobr receptuser posted image
čmrlika samo da si ok. jaz sem pri svoji ginekologinji opazila en plakat o teh streptokokih pa mislm, da piše, da nardijo pregled samo na tvojo željo v ne vem katerem tednu nosečnosti...nisem še veliko razmišljala o tem, bom pa zdj zato bolj...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
18.12.2009 14:38:28   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

zvezdici ta juha je iz vrečke al domača? ker če je domača, rabim en dobr receptuser posted image

Domača je domača!
Če želiš recept, ti ga pošljem. user posted image
Samo malo kasneje, ker se ravno odpravljam od doma.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
18.12.2009 14:43:17   
lenčy
ti kar pošlji, ker medva mava to ful rada, smo da si zaenkrat kopujeva knorovo, ker ne znava nardit tko dobre, kot je iz vrečkeuser posted image  na splošno bi medva jedla samo zelenjavne juhce, use nama ratajo, samo ta neuser posted image  no, ko boš imela čas, pa prosim pošlji....pa uživaj zunaj!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
18.12.2009 14:47:40   
lakaya
OJla bejbike.

Materinska šola mi2 bova šla tudi po NL pa moram še poklicat, k nimam pojma a se moraš prej kej prjavt?? Bova pa hodila kr na Jesenice.

EA 10000% jo bom vzela, sm v prvo rojevala več kot 10 ur s takimi bolečinami, da me še zdej kr zmrazi ko se spomnim user posted image tko da EA user posted image user posted image user posted image sta 2 moji prjatlci rodili z EA pa jo ne morta prehvalt user posted image

Cunce, voziček vse po NL k sva velik cunjic dobla pa bom pol nabavla to kar še manjka.

Lepo da ste trenutno vse bolj ali manj zdrave, glejte da tko tudi ostane!!!
Imejte se lepo, pa fajn se stiskajte z user posted image da vam bo topleje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 14:56:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
18.12.2009 15:00:41   
rožca26
Živjoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!

Prišla iz pregleda pred slabo uro, sam sm vas mogla najprej prebrat, pol pa otroka nahrant.

Iz pregleda sm prišla v user posted image . Zakaj??? Zato ker pikica fuuuuuuuuuuul lepo raste. Ja, danes je res moj srečen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, težki smo že 1470 g in to je za 300 g več kot jih je imel Vid ob rojstvu. Zato pa sm tut tok hepi. No, da ne omenim, da k je G merla pretoke, je tamala tok brcala, da nism vedla a bi se smejala al jokala - pa sm pač oboje user posted image  No, pretoke mi je merla sam na D strani, ker je ta stran bol kritična, pa je rekla da bo vseen še treba naprej jemat aspirin, ampak je tudi rekla, da je kr boljš. Je pa tudi rekla, da mi bo zdej mal več UZjev delala. Zgleda zato, ker mi bo počas aspirin mogla ukint, pa me bo mogla spremljat. Tko da punce, dans se pa res nimam kej za pritoževat user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprov ta teden je res eden lepših. Je zgleda user posted image  pomagal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še za mal smeha - en nosečniški vic:

Kako poteka user posted image  v user posted image :

1. trimesečje - normalno
2. trimesečje - po user posted image
3. trimesečje pa po volčje user posted image   (pač dečko ob lukni sedi pa tuli) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 18.12.2009 15:02:25 >

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
18.12.2009 15:05:08   
rožca26
Punce, glede cvetačne juhe - če boste rojevale v Lj., vam svetujem da se jo za par mesecev kr losate - cvetača je na jedilniku vsak dan - tut 2x na dan. Kr vrjemte mi, sm 6 tednov sam to jedla. Še zdej se mi ob njej obrača, k jo sam zavoham user posted image user posted image user posted image , pa sm jo prej jedla.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
18.12.2009 15:08:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

čmrlika lepo da si se tako na dougo oglasla in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je use uredu. Za to bakterijo pa prvič slišm user posted image . Res si bla reučka, pa js mislm da je men hudo k me zgaga peče c c c bom kr nehala jamrat, glavno da si spet med nami. user posted image user posted image user posted image

Verjamem da prvič slisiš...nisi edina user posted image , ja premalo se govori o njej, jaz sem poleti sicer brala v reviji mama tud o njej.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
18.12.2009 15:08:45   
Čmrlika

Zanimiva barva

nama je bla tudi, zato sva jo pa izbrala, je pa ta del ko zgleda tule črn, v bistvu rjav...v živo nama je bila še bolj všeč.user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
18.12.2009 15:08:52   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Če boste za.. samo povejte.. in bom poslala številko naokoli user posted image .

veky - kako pa kaj ti? Mali že bolj živahen?

ja mali je že bolj priden in živahen hvala bogu, se je spočil in zdej nadaljuje pot user posted image
kako pa si ti?

Me veseli, da je že bolje user posted image .
Jaz sem ok.. bi jedla pražen krompir. Pa moram povedati, da sem ravno od kosila user posted image .
Sem jedla cvetačno juho in 1 palačinko. Ampak jaz bi še vedno pražen krompir user posted image user posted image .

7lina - user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled!

čmrlika - fuul lep voziček!
Aja glede tega streptokoka. To pomeni, da moram jaz sama reči G, če želim izvedeti ali sem +?? Jaz  tudi prvič slišim za to user posted image .
Me veseli, da sta s pikecom oba vredu! user posted image

kaj pa vem, jaz sem takrat sama začela pri taji spraševat, da sem pač brala, pa glede na moje probleme, in sva prišla tako daleč da m ije razložil, kar sem že itak vedela user posted image  jaz bi... se pa dela ta bris pri nas tudi samoplačniško...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
18.12.2009 15:08:59   
Čmrlika

user posted image še za voziček user posted image Tok sm vesela zate da bi te pršla kr objet user posted image

ja hvala, pridi me objet, ni problem, bo mi dobro delouser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
18.12.2009 15:09:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

čmrlika samo da si ok. jaz sem pri svoji ginekologinji opazila en plakat o teh streptokokih pa mislm, da piše, da nardijo pregled samo na tvojo željo v ne vem katerem tednu nosečnosti...nisem še veliko razmišljala o tem, bom pa zdj zato bolj...

tole o plakatu pa je pohvalno! user posted image  vsaj nekaj...ja v 35 tednu se dela do 37 še tud menda... pol ti pa morajo dat antibiotik

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?