Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 20:14:45
|
|
|
|
saruška
|
čau mame! kako kej preživljate te nemarno mrzle dni? jst valda u službi, sem vam takooo fouš tistim ki ste doma ... Momacus, vidim da imamo iste probleme glede frizerja... jst se odpravljam že od marca, pa mi še ni ratalo ... Belen, lepo da si zastopla hec, ker marsikdo ga nebi... drugače starina , kako boš preživela jutrišnji dan? bia79, kako ste se odločli doma glede operacije? je res smotano kr tako na hitro vse skupaj... človek niti nima časa da bi se organiziral... DannyS, si nas zapustila al kaj? gia15, moj dragi je neki omenil da te pozna... piši na ZS kje delaš da vidim če je mislil tapravo...
< Sporočilo je popravil saruška -- 16.12.2009 20:15:33 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 20:54:55
|
|
|
|
BIA79
|
Evo nas...Matjaža sem peljala v Lj, ker smo prišli "prepozno", so operacijo prestavili na jutri...Ta čas je bila Klara pri noni...Sam ke škifo vreme je bilo gor v Lj, je snežilo, vlaga, mraz...sam sploh ne vedo kaj je mraz, naj na našo burjo pridejo... Sem čisto aut...bom držala da bo šlo vse ok jutri...edino kar je dobro, da bo vsaj do Božica tati doma...Klaro pa ne vem ali naj peljem gor na obisk ali ne. Obiski so tako in tako omejeni,ne bi rada da se ga vstraši, če bo imel kaj povito (danes je vidla mojo teto z navijalkami in da je nismo mogli potolažit)...bo že... Mi je pa skoraj uspelo montirat avtosedež...sem iskala tisti blesav isofix...na koncu mi pove moj, da moram prevleke dat gor, ker takrat ko jih je delal ni računal,da bomo rabili isofix...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 20:56:04
|
|
|
|
amaya
|
ojla evo vstala od mrtvih nas mraz razjeda...klatimo pa vseeno, če ne drugega do kagfeja in nazaj pod kovtre. Čakam na to famozno selitev, ki se lepo premakne na drugo leto . Januarja pa začnem delat, moj pa na porodniško...jah ni kaj, treba zgrabit bika za roge!!!! Jaz sem Emanuela že dala v stolček, ker je ta Tobi res mega, saj je nagnjen v lezečke in praktično leži kot v jajčku, le, da ni obrnjen proti sedežu in otrok uživa za znoret...vriska in gruli skoraj celo vožnjo... Dodajat sem začela polako, ker je imel neko alergijo na nekaj...še zdaj ne vem kaj je bilo....zato sva se P odločili, da odstranimo vse: no sej ni da sem mu dodaja ne vem kaj: banana, jabolka, riževa kašica...mislim, pa da mu ni ustrezala Milupina nočna verzija...bomo vidli! Zaenkrat je v redu. Sedimo samostojno še ne, je pa kr čvrts, imamo tudi en zobek, drugi se počasi vleče ven... hmmmmmmmm...kaj še..... aja, jelko smo že naredili
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 20:58:42
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Evo nas...Matjaža sem peljala v Lj, ker smo prišli "prepozno", so operacijo prestavili na jutri...Ta čas je bila Klara pri noni...Sam ke škifo vreme je bilo gor v Lj, je snežilo, vlaga, mraz...sam sploh ne vedo kaj je mraz, naj na našo burjo pridejo... Sem čisto aut...bom držala da bo šlo vse ok jutri...edino kar je dobro, da bo vsaj do Božica tati doma...Klaro pa ne vem ali naj peljem gor na obisk ali ne. Obiski so tako in tako omejeni,ne bi rada da se ga vstraši, če bo imel kaj povito (danes je vidla mojo teto z navijalkami in da je nismo mogli potolažit)...bo že... Mi je pa skoraj uspelo montirat avtosedež...sem iskala tisti blesav isofix...na koncu mi pove moj, da moram prevleke dat gor, ker takrat ko jih je delal ni računal,da bomo rabili isofix... jaz je ne bi vozila...že zaradi tega, ker so še obiski omejeni, pa tudi zaradi tega, ker se ga res lahko ustraši... držim pesti, da bo vse tako kot treba, je fino, da je to tako hitro dobil, ker vem, da se ful čaka
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 20:59:43
|
|
|
|
saruška
|
bia, oprosti za neumno vprašanje, ma... kako zgleda operacija, zaj*****o? držim pesti za jutri ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:16:46
|
|
|
|
BIA79
|
Tu je video saruška če te zanima http://www.youtube.com/watch?v=tGlfj-arF9U Keratoplastika je postopek, pri katerem odstranijo roženico po vsej debelini in jo zamenjajo z zdravo. Je ena najbolj zahtevni operacij v oftamologiji, ampak glede na to da je presaditev organa, ima zelo dobro rezultate (95%). Je pa poseg, ki ga bo verjetno potrebno ponovit, ker ima moj očesno bolezen - keratokonus. Jaz slepa kot kura, on ima keratokonus, Klara ima da vidi kot jasteb ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:18:46
|
|
|
|
momacus
|
o poglej poglej amaya a te jj burja prinesla ma kako pa to da je selitev prenešena ??? ma kaj greš že delat a a a a graveeee ti prav ne zavidam , mogoče malo malo ma dej bia kaj res so ti tako rekli ....ma ne moreš ... alora si ga pusti gor. ben ben ...držimo pesti da mu bojo pustili obe oči iste barve pa brez zamere nam pa so danes montirali nova vhodna vrata, drugo leto na spomlad pa nas čaka nova fasada, tende .... DEDEK MRAZ ČE ME SLIŠIŠ - PRINESI ŠOLDEEEEEEEEEE
< Sporočilo je popravil momacus -- 16.12.2009 21:22:58 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:22:55
|
|
|
|
BIA79
|
Ne ni te skrbi...roženica ni barvana hehehe...Ma najboljše da mi pride domov ko haski, eno uko plavo in drugo rjavo ;) Ben ben...Klara ima tudi tak mix zaenkrat, se še ni odločila kakšno barvo oči bo imela...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:24:42
|
|
|
|
momacus
|
vem vem bia tisti je šarenica če bi mela jajca in želodec bi bla dohtar .... ma veš d aniti Gašper še ne vem kaj bo. en dan vleče na rjavo drugi na sivo mah.... naj ma kr če ma gari ko Bowie in haski samo da vidi dobro
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:26:03
|
|
|
|
momacus
|
ma ja z ne vem kaj je danes za en dan , am ta moja miš je zaspal že ob 19 in kar spi....še nikoli ni zaspal tako zgodaj, samo da ne bo tudi ustal tako zgodaj ajajaj ga moram še previt in dat jest
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:37:48
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ma ja z ne vem kaj je danes za en dan , am ta moja miš je zaspal že ob 19 in kar spi....še nikoli ni zaspal tako zgodaj, samo da ne bo tudi ustal tako zgodaj ajajaj ga moram še previt in dat jest meni je včeraj Manu zaspal ob 17.30 in spal do 4 ure zjutraj...jedu in zaspal nazaj do 6.30 Je luna v giru????
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:40:08
|
|
|
|
Belen
|
ciao mame, dans s m kr pozna tle gor,ki ponawadi že spim ob tej uri ampak sm bla na enem "sestanku" za eno darilo..kolega 30.let.... saruška: ne wem kako....werjetno isto kot wsak dan...ustajanje ob 5-6h , pol wen, pol kosilo, pol wen pol.... ne wem še bia...upam,da bo wse kul z matjažem... momacus: mi zaspimo wsak dan ob 19h... amaya...te dni te ni nič šetat po Izoli.... kje se skriwaš? izkušene in manj izkušene mame....naswet.... katere igrače so najbolj primerne za 6m otroka????????? kak predlog??? pa take da so uporabne...ne da bo zanimiwa 5min in stane 100 eur... na kawč... noč
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.12.2009 21:44:07
|
|
|
|
BIA79
|
Ne vem kako je pri vas Belen, ma daljša je etiketa (pa naj bo majca, igrača...) bolj je zanimivo...Klara jo gleda lahko ure in ure in seveda robčki. Jih bo dobila cel paket, samo da je mir...Če jim sedaj ne bo zanimiva igrača jim bo čez čas...vidim, kako je tu pri nas. Klara igračo "grize", njen bratranec (zdaj bo imel 2 leti) se z njo igra in mu je zanimivo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 10:41:45
|
|
|
|
saruška
|
dobro jutro, punce! samo da vas na hitro pozdravim... eko jst sem pravkar prišla s sprehoda z našo mrcino in nekaterih udov še ne čutim ... zunaj nam kaže termometer -3, pa še piha nenormalno, jst pa silim ven... čeprav je pasalo, mi je ta mraz malo zbistril glavo! bia, držim pesti ! ajde punce uživajte, jst pa grem malo po trgovinah, imava obletnico pa moram it kupit kako malenkost !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 12:28:33
|
|
|
|
nena30
|
Živjo!! Saruška, kaj lepega si kupila? Bia, držte se!!! Saj bo!!! Je pa verjetno res bolje, da Klari ne hodi k tatiju, da kaj ne fašete.... Belen, kaj že praznuješ?? Grem kuhat južno...pardon kosilo!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 13:36:55
|
|
|
|
Belen
|
ejla, eko mene, dans zebe,čepraw je burja mal nehala... nena...ne, ne praznujem še....mogoče kej za weeknd... saruška: mene tudi zanima kaj si kupla?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 16:40:05
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...vse najboljše Naš tati je še vedno v Lj, danes so se spomnili da ne vedo, če ga bodo operirali ali ne...ma svašta... Mene tudi firbec matra saruška hehehe...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 17:35:18
|
|
|
|
momacus
|
čer, mi pa smo namerli 37,2 vročince
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 17:49:02
|
|
|
|
BIA79
|
Ma momacus ni to še nekje v meji?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.12.2009 19:30:07
|
|
|
|
Belen
|
bia..hwala... momacus..meni tudi se to ne zdi lih še wročina...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 0:38:40
|
|
|
|
gia15
|
hej, eko mene... smo bile malo na oddihu na hrvaškem in je prvič videla in tipala sneg smo opravili alergotest in ni na nič alergična; ima "samo" občutljivo kožo vi hodite s svojimi ven, ob teh nizkih temperaturah in burji, za koliko časa? bia, si me dosti časa nazaj vprašala, če pijem kavo in dojim; tu pa tam spijem kakšno švoh belo kavo (ponavadi, ko smo zunaj), doma pa redkokdaj belen, a na tistih koledarjih, ki si jih naročila v merc., je za vsak mesec druga fotka ali so na celem koledarju le štiri fotke? saruška, ti bom pisala na ZS na FB, ker tu je to tako počasno... in ja: VSE NAJBOLJŠE BELEN!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 10:20:24
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus, ste zdravi?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 10:26:06
|
|
|
|
momacus
|
jutro. maste res pupe to ni nobena vročina, am sem se bal ada bo kaj zrasla , am hvala bogu ni...še. na žalost pa se nam polni nosek in pokašljujemo kr teče po grlu. drugače pa je OK , samo ki včeraj ni jedel tako kot ponavadi je. sem mela občutek kot da bi hotel jest pa ne more požret . bomo vidli kako bo danes. nas pa tudi zgornja dlesen boli kr lezejo vn zobki ima parav otečeno oz nabreklo bogi ma so vsem zrasli tej zobi, pa ni vrah da ne bojo še njemu drugače pupe kako ste? bia si kaj novega iz LJ?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 12:42:18
|
|
|
|
Belen
|
eko nas s sprehoda... mi klatimo wsak dan, sicr je bolj hladno, ampak tko upam,da ne bomo zboleli.... hwala wseem še 1x.. gia... ne 12 slik...wsak mes.ena slika saruška...kako obletnica bia
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 17:00:27
|
|
|
|
DannyS
|
Čau pupe, eko mene po dolgem času, lenoba kaj čmo... :) Belen vse naj naj z malo zamude. Še malo pa se bom tudi sama postarala...:) Mi smo pridni, rastemo, papamo in danes smo dopolnili 5 mesecev. Zaenkrat imamo 1 obrok GH na dan, en dan sadje, drugi dan zelenjavo itd. in nam ful lepo gre. Predvsem mi je všeč to, da je po tem obroku sit tudi 4 ure in več, tako da se lahko gremo pol v miru sprehajat, brez da bi se morala mamica v tem mrazu kje slačit. Mi tudi hodimo ven, danes smo bli 2 urci in pol, ki je bil tako lep sonček, Florijanu je ful lepo spat v vozičku, zato grem raje ven, ker doma ne bi spal in bi ga mogla nosit. Aja Belen, ti si rekla da tvojim pikicam ne gre preveč zelenjava,... kaj si probala dodat kaj adaptiranega mleka, pol preden zmiksaš?... jaz vedno dodam par ml in v sadje in v zelenjavo... čeprav tudi nam bolj tekne sadje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.