Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:24:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, je lepo sred leta nekomu nekaj podarit, samo tisto darilo za Božič ma prav poseben čar.. Vsaj meni se tak zdi. Ne vem... Ma ja...samo ko se malo poglobiš v to, vidiš da je vse skup "namontirano"...prav vidim folk ko nekaj brez veze kupujejo,ker je pač Božič
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:26:13
|
|
|
|
arabela*
|
Zunaj pa je prava sibirija danes.....madonca je brilo zjutraj....upam da se skulira čez dan
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:28:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, je lepo sred leta nekomu nekaj podarit, samo tisto darilo za Božič ma prav poseben čar.. Vsaj meni se tak zdi. Ne vem... Ma ja...samo ko se malo poglobiš v to, vidiš da je vse skup "namontirano"...prav vidim folk ko nekaj brez veze kupujejo,ker je pač Božič ja, to je res bedarija, ko kupiš kar nekaj jaz vedno prej naštudiram stvar edino za moji sestrični nimam ideje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:29:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zunaj pa je prava sibirija danes.....madonca je brilo zjutraj....upam da se skulira čez dan ja, baje je blo fuuuull mrzlo.. jaz nisem šla ven, prej mi je moj govoro po tel. kolko je kazalo v avtu. mislim, da -9 al -8
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:33:20
|
|
|
|
marta82
|
Jaz če nimam ideje podarim kakšno karto za kino ali kaj podobnega. Drugače pa letos bom kuhala božično marmelado in pekla kekse in medenjake za darila. Edino otroci dobijo knjigico oz. možev nečak igrico. Babici pa dobita še v okvirju Tinejevo umetnino s prstnimi barvami. Aja Tinej pa sanke.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 18.12.2009 9:34:48 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:41:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz če nimam ideje podarim kakšno karto za kino ali kaj podobnega. Drugače pa letos bom kuhala božično marmelado in pekla kekse in medenjake za darila. Edino otroci dobijo knjigico oz. možev nečak igrico. Babici pa dobita še v okvirju Tinejevo umetnino s prstnimi barvami. Aja Tinej pa sanke. Marta tudi jaz rada pečem kekse, potem pa jih dam v skodelico, pa kak lep papirnat prtiček in vejico smrečja, in to podarim ... to je darilo s katerim se meni lahko najbolj prikupiš...doma narejeno pecivo...ali pa recimo čokoladni liker v lepi steklenički in napis gor recimo...superca.... Kakorkoli meni se pri Božiču ne gre za darilo, ki ga jaz dobim, ker če kaj potrebujem si kupim, je pa to ena tradicija in darila pod smerico, pa ne rabijo biti bogata in velika, samo da so lepo zavita, je meni nekaj najlepšega... Sedaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:52:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz če nimam ideje podarim kakšno karto za kino ali kaj podobnega. Drugače pa letos bom kuhala božično marmelado in pekla kekse in medenjake za darila. Edino otroci dobijo knjigico oz. možev nečak igrico. Babici pa dobita še v okvirju Tinejevo umetnino s prstnimi barvami. Aja Tinej pa sanke. mi je všeč...čeprav sama ne pečem nikoli ...lepo in izvirno
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 9:52:48
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa moram mami nekaj kupit ima v ponedeljek RD....pa se mi ne svita kaj
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 10:05:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa moram mami nekaj kupit ima v ponedeljek RD....pa se mi ne svita kaj Ne vem kaj ima rada, če ima kakšen hobi. Mogoče kakšen bon za razvajanje: savno, masažo, kopanje, gledališče, frizer, kakšno knjigo, naročnino na revijo, kaj adrenalinskega, letenje z balonom, zorb, kayaking, kakšen lep čal, ruta, zapestnica, kaj tehničnega (npr. slušalka za prostoročno telefoniranje v avtu), moja je zelo vesela, če ji kaj naslikam, pa vsega v zvezi z vnukom (fotoknjiga, koledar, odtisek nogice,...),...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 10:13:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne vem kaj ima rada, če ima kakšen hobi. Mogoče kakšen bon za razvajanje: savno, masažo, kopanje, gledališče, frizer, kakšno knjigo, naročnino na revijo, kaj adrenalinskega, letenje z balonom, zorb, kayaking, kakšen lep čal, ruta, zapestnica, kaj tehničnega (npr. slušalka za prostoročno telefoniranje v avtu), moja je zelo vesela, če ji kaj naslikam, pa vsega v zvezi z vnukom (fotoknjiga, koledar, odtisek nogice,...),...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 13:20:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zunaj pa je prava sibirija danes.....madonca je brilo zjutraj....upam da se skulira čez dan zunaj je sonček in je prav lušno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 13:54:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zunaj pa je prava sibirija danes.....madonca je brilo zjutraj....upam da se skulira čez dan zunaj je sonček in je prav lušno ja zdaj se je skuliralo ja...ob osmih pa ni bilo prijetno
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 13:59:40
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa kuham danes polpete in krompirjevo solato z majonezo...njami ami Zraven pa iščem in naročam prek spleta razvlažilnik zraka...pa se že dva dni odločam in se ne morem odločit katerega.... ali pa to....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:00:35
|
|
|
|
arabela*
|
Dobrodošla mnenja,če se kera spozna kaj v to..... Prvi stane 129....drugi pa 209 EUR.......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:19:09
|
|
|
|
matcar
|
Meni je prvi ful dober,po dizajnu mi je lepši.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:20:02
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa grem zaj slikice naložit,pa pogruntat moram,kak video pripopat na FB.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:22:08
|
|
|
|
botrca
|
Evo mene na raport... . Babike bilo je kratko ali sladko... . Slikice sem že dala gor...ostale pa mi jih na moj mail pošljite prosim, tasa in matcar. Jan spi, jaz pa malo na rač. V božička ne verjamem več...sem že velika punca . Se pa strinjam s Sarayo, da je vse že umetno nareto okrog obdarovanja in okraševanja in kaj se bo jedlo pilo...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:24:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Men je tud prvi lepši ampak zdaj ne moreš gledat kir je lepši mpak kateri je bolj funkcionalen. A mate slabi luft v stanovanju ali zakaj ga potrebujete? To je to ko je kao vlažilec zraka ali kaj? Midve z Lijo pa sva se glih najedli. Rubin.,Matcar,Ly in botrca hvala za dobro družbo dopoldan . Mi je pasalo bit na OFF ko sta (matcar in botrca) Lijo prevzeli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:25:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem zaj slikice naložit,pa pogruntat moram,kak video pripopat na FB. ti povem? tam ko hočeš nekaj napisat se gor postavi in klikni tam ko imaš kamero narisano: in tam ko ti napiše naloži video posnetek z vašega diska (seveda si prej nekam shrani) tam gor prilepiš. Bo?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:31:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rubin.,Matcar,Ly in botrca hvala za dobro družbo dopoldan . Mi je pasalo bit na OFF ko sta (matcar in botrca) Lijo prevzeli malenkost...sem komaj čakala da vidim Lijo po dolgem času...pikica sladka je za pojest...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 14:32:55
|
|
|
|
botrca
|
Saraya glej na funkcionalnost...meni je drugi bolj všeč.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 15:01:16
|
|
|
|
ly117
|
Midva sma že tudi doma. Luka mi je seveda spet v vozeku zaspal na poti domov ampak ko sem ga v stanovanje prinesla se ni zbudil. Jaz sem že tudi jedla ( pire in slatko zelje), L je pa itak pri mojih dveh jedo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 15:02:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa moram mami nekaj kupit ima v ponedeljek RD....pa se mi ne svita kaj Kupi ji novo kapo, ti pa obdrži njeno. Malo heca.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 15:03:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rubin.,Matcar,Ly in botrca hvala za dobro družbo dopoldan . Ni zakaj. Se še priporočamo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 18.12.2009 15:13:38
|
|
|
|
matcar
|
Sem že naložla! Zdaj pa še grem slikice v album napopat!
|
če znanci "ukradejo" ime za otrokaErinin dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, vevztrajate pri imenu (
65%)
izberete drugo ime (
35%)
Število vseh glasov: 279Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!