Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:12:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. ma ja...za k trenerki še...ampak v bolj elegantnem iz šole...pa te mora nekaj kcoj pasat naušniki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:13:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz tudi ne ...Saraya ti mi pa že 1x potrdi prijateljstvo na rr pa če ne znam ..kje,kaj.... Na mojo ringarajo idi,pa imaš gori napisano nabiralnik,forumi,prijatli,pa na prijatle klikni,pa se ti bo odprlo,pa samo zeleno klukico pri vsaki stisneš,pa potrdiš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:13:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa sem zadnjič mojo zgubila Zdaj pa imam eno NIKE nagledano pa je taka cena, da bom jo še lep čas imela samo nagledano Počakaj do razprodaj, močoče pa bo te bolj poceni.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:14:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m naušniki ..meni so vse vrste kap všeč...pa nekak ne najdem poguma ...bi celo ono s kitami imela......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:14:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. Jaz pa je sploh nimam. saj jaz tud ne...si jo kupujem sto let.....pa sem ko pisker v vsaki.....zadnjič sem si mamino probala in sem bila šikana v njej Te pa si jo sposodi za stalno. Ta je bla dobra zaj!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:14:41
|
|
|
|
botrca
|
Saraya pojdi na moja rr: in spodaj imaš ponujeno komu moraš potrdit...mislim če hočeš
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:15:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz tudi ne ...Saraya ti mi pa že 1x potrdi prijateljstvo na rr pa če ne znam ..kje,kaj.... Na mojo ringarajo idi,pa imaš gori napisano nabiralnik,forumi,prijatli,pa na prijatle klikni,pa se ti bo odprlo,pa samo zeleno klukico pri vsaki stisneš,pa potrdiš. aja,tam? bom si jutri čas vzela obljubim THX
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:15:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya pojdi na moja rr: in spodaj imaš ponujeno komu moraš potrdit...mislim če hočeš
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:15:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya pojdi na moja rr: in spodaj imaš ponujeno komu moraš potrdit...mislim če hočeš Ni rečeno,jaz nimam več,sem pa imela na začetku.Tak,da moram it na prijatle,pa tam potrdit.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:16:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz tudi ne ...Saraya ti mi pa že 1x potrdi prijateljstvo na rr pa če ne znam ..kje,kaj.... Na mojo ringarajo idi,pa imaš gori napisano nabiralnik,forumi,prijatli,pa na prijatle klikni,pa se ti bo odprlo,pa samo zeleno klukico pri vsaki stisneš,pa potrdiš. aja,tam? bom si jutri čas vzela obljubim THX Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:16:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. Jaz pa je sploh nimam. saj jaz tud ne...si jo kupujem sto let.....pa sem ko pisker v vsaki.....zadnjič sem si mamino probala in sem bila šikana v njej Te pa si jo sposodi za stalno. Ta je bla dobra zaj! Ja tak se to dela.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:16:43
|
|
|
|
matcar
|
Pridem nazaj za cca.1-2 min.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:18:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridem nazaj za cca.1-2 min. sta že mimo in 1 in 2...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:19:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridem nazaj za cca.1-2 min. sta že mimo in 1 in 2...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:20:14
|
|
|
|
tasa_m
|
A ste vse že prijavile na Čaroben dan na Pohorju dne 20.12 ?? http://www.carobnidan.si/index.php?page=program Mi smo se glih kar
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.12.2009 22:22:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:21:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste vse že prijavile na Čaroben dan na Poforju dne 20.12 ?? http://www.carobnidan.si/index.php?page=program Mi smo se glih kar Pa o tem je blo včeraj govora,ko ja Amalija rekla da imajo ful za otroke.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:21:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m naušniki ..meni so vse vrste kap všeč...pa nekak ne najdem poguma ...bi celo ono s kitami imela...... res? Pol bi bla pa ko kaka smrkljica (mal te jezim)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:21:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste vse že prijavile na Čaroben dan na Poforju dne 20.12 ?? http://www.carobnidan.si/index.php?page=program Mi smo se glih kar Pa o tem je blo včeraj govora,ko ja Amalija rekla da imajo ful za otroke. vem ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:21:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste vse že prijavile na Čaroben dan na Poforju dne 20.12 ?? http://www.carobnidan.si/index.php?page=program Mi smo se glih kar kaj pa je Poforje to je zraven PoHorja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:22:16
|
|
|
|
botrca
|
tasa ki imaš datum kdaj je to?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:22:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste vse že prijavile na Čaroben dan na Poforju dne 20.12 ?? http://www.carobnidan.si/index.php?page=program Mi smo se glih kar kaj pa je Poforje to je zraven PoHorja kak si me pa zdaj nasmejala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:23:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca tasa ki imaš datum kdaj je to? Na vrhu piše 20.12.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:26:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem skadit enega
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:27:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca tasa ki imaš datum kdaj je to? 20. 12. 2009
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.