dskubin
|
Res lep trebušček in se mi zdi kar majhen za 2 velika dvojčka , se bo zgleda katera od nas s samo 1 bolj razpihnila Zadnje dni same lepe novičke, se vam ne zdi, meni je prav fino brat vse navdušenje, pa uspele preglede, pa tko... Tud jaz veseeeeeeeeeeeeela, tavelik glukozni test mi je pokazal cukr v mejah normale, ni mi treba na dieto pred novim letom (mam spet pregled januarja), pa sem se že psihično tko pripravla, celo iz trgovine že pritrogala "še bolj zdravo hrano", da mi je zdej prav čudno, ko lahko (še vedno) vse jem Še naša anekdota tedna, da se še resničnim malo nasmejemo :D Včeraj pridem domov iz službe in na mizi takoj uočim plastenko s "čudno" vsebino. Naj povem, da so pri noni v varstvu trenutno 3 naši čmrleki, ki jo tako ovijajo okrog prsta, da... No, pa nisem in nisem mogla zmislit, kaj bi jim lahko notri nalila za pit, je po barvi zgledalo, kot nek jabolčnik pomešan z multivitamisnkim sokom al kaj takega. BOOOO? Pa sem pol malo pozabla na to flašo, dala otroke spat in postorila par stvari doma, ko so pa otroci vstali in smo se vsedli k mizi za malco, spet uočim to čudo. Odprem un plastičen pokrovček in naredim en žluk. Fuuuuuj mehurčki - prepričana, da je domač jabolčnik v neznani sumljivi mešanici zakisal. Sem ju vprašala, da kdo je to pil, pa sta rekla, da njuna dvoletna sestrična, ampak je Diti takoj pripomnila, da je zanič, tko da sta ble najman 2 na pokušini :) Pol se mi pa zrola film nazaj za par ur, ko sem u prolazu skoz shrambo vidla 1 stekleničko, za katero sem (sicer mi je blo malo sumljivo) mislila, da jo je mož spraznil sredi noči ob prihodu s službenega žura - in vzamem plastenkico in napravim še 1 žluk - guess what, nona je vnučkom na njihovo željo odprla Bacardi Breezer-ja, ki je že mesece sameval v hladilniku in jim ga pretočila v plastično flašo :D No, sej HB je vse ostalo tam, ker so zgleda vsi samo malo jezik namočili, ni nobeden vajen pijač z mehurčki in so svojo prvotno željo po pitju prelepe oranžne pijačke opustili. Pa mulc je še na antibiotikih po vrhu :P niwci - moj možek zmer tle gleda http://www.behindthename.com/
< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.12.2009 16:05:55 >