Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:03:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kapo na glavo. pa dva svinčnika v nos... Za to rabiš gate. ne vem kako bi zgledalo zunaj z gatami Z svinčnikom v nosu pa verjetno Ok. bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:04:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...pod tistim imenom in priimkom je ni gor tota je dobra ja.. ja kaj ti si jo našla
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:04:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...pod tistim imenom in priimkom je ni gor Te pa mene vtipkaj,pa poglej pri mojih prijateljih.Mora bit gor.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:04:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...pod tistim imenom in priimkom je ni gor tota je dobra ja.. ja kaj ti si jo našla ne, saj zato se smejem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:04:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...pod tistim imenom in priimkom je ni gor Te pa mene vtipkaj,pa poglej pri mojih prijateljih.Mora bit gor. nega je..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:05:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ja do -6 naj bi lahko otročki do enega leta naj šli baje,ne? Jap! ne čist resno mislim..zdaj ne vem če ravno do enega leta,ampak meni je bilo rečeno da kao naj pod -6 jih ne bi vozili ven zarad pljučk.... eh...jaz sem lani ko je Jan imel 11 mesecev pa potem tudi bila z njim celo zimo zunaj ...narobe sem se izrazila...hodla sem ven tudi na -10-12 in ga zadekala z deko kapo šalom pa brez kake pelerine ali plašča...in poglej ni zmrznil niti je bil bolan. Spal po 3 ure v vozeku jaz se pa sprehajala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:05:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vsaka mama ve kaj je najbolje za njenega . naj bi vedela ja...ne vem če ravno vsaka ve , ker te nebi bilo tolko vsega hudega nad otroki Se opravičujem. Vsaka normalna mama s kančkom razuma. Je tak boljše.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:06:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...pod tistim imenom in priimkom je ni gor Te pa mene vtipkaj,pa poglej pri mojih prijateljih.Mora bit gor. sem že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:06:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se opravičujem. Vsaka normalna mama s kančkom razuma. Je tak boljše. zelooo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:07:03
|
|
|
|
matcar
|
Če je ne bi blo,je jaz ne bi mela.Sta prav napisali ime in priimek?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:07:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabella..jaz te nimam na FB med frendi... jaz tudi ne ...Saraya ti mi pa že 1x potrdi prijateljstvo na rr
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:07:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:07:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vsaka mama ve kaj je najbolje za njenega . naj bi vedela ja...ne vem če ravno vsaka ve , ker te nebi bilo tolko vsega hudega nad otroki Se opravičujem. Vsaka normalna mama s kančkom razuma. Je tak boljše. Se že lepše sliši!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:07:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ja do -6 naj bi lahko otročki do enega leta naj šli baje,ne? Jap! ne čist resno mislim..zdaj ne vem če ravno do enega leta,ampak meni je bilo rečeno da kao naj pod -6 jih ne bi vozili ven zarad pljučk.... eh...jaz sem lani ko je Jan imel 11 mesecev pa potem tudi bila z njim celo zimo zunaj ...narobe sem se izrazila...hodla sem ven tudi na -10-12 in ga zadekala z deko kapo šalom pa brez kake pelerine ali plašča...in poglej ni zmrznil niti je bil bolan. Spal po 3 ure v vozeku jaz se pa sprehajala. ne vem..nočem pametovat..samo tako so meni rekli...da baje ni za pljuča vredu......tak da.......
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:08:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se opravičujem. Vsaka normalna mama s kančkom razuma. Je tak boljše. zelooo... vredi te
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:08:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...pod tistim imenom in priimkom je ni gor Te pa mene vtipkaj,pa poglej pri mojih prijateljih.Mora bit gor. sem že No,vidiš da je gor!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:08:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. ma ja...za k trenerki še...ampak v bolj elegantnem iz šole...pa te mora nekaj kcoj pasat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:09:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. Jaz pa je sploh nimam.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:09:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Z svinčnikom v nosu pa verjetno Ok.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:09:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz tudi ne ...Saraya ti mi pa že 1x potrdi prijateljstvo na rr pa če ne znam ..kje,kaj....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:09:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabella..jaz te nimam na FB med frendi... jaz tudi ne ...Saraya ti mi pa že 1x potrdi prijateljstvo na rr Pa meni tudi. Lepo prosim. Ali me ne želiš met za prijateljico.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:10:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. Jaz pa je sploh nimam. saj jaz tud ne...si jo kupujem sto let.....pa sem ko pisker v vsaki.....zadnjič sem si mamino probala in sem bila šikana v njej
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:11:12
|
|
|
|
ly117
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:12:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. Jaz pa je sploh nimam. saj jaz tud ne...si jo kupujem sto let.....pa sem ko pisker v vsaki.....zadnjič sem si mamino probala in sem bila šikana v njej jaz pa sem zadnjič mojo zgubila Zdaj pa imam eno NIKE nagledano pa je taka cena, da bom jo še lep čas imela samo nagledano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 22:12:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bi že zdavnaj kapo imela,pa mi nobena ne paše oz si je ne znam kupit Saj meni tudi nobena ne paše, pa sem se nehala sekiratzaradi tega in ko je fejst mrzlo si jo nadanem. Jaz pa je sploh nimam. saj jaz tud ne...si jo kupujem sto let.....pa sem ko pisker v vsaki.....zadnjič sem si mamino probala in sem bila šikana v njej Te pa si jo sposodi za stalno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.