|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 20:15:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Punce eno user posted image user posted image user posted image
Ko malčkom naredite čaj, a ga naredite vsakič novega? Ali ga skuhate, ponudite za pit in potem pustite v flaški in čez npr. 3 ure ponuite spet istega?
Kaj pa jogurti in skute? Jih prej kaj segrejete ali jih ponudite direkt iz hladilnika?

jst mu zjutraj skuham in potem mu po manjših količinah nalivam v flaško.....

jogurt dam ven iz hladilnika, že dopoldan če pa pozabim ga dam pa za 10 sek. v mikro (odprtega) potem ga fino premešam in je pripravljenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikoli ne dam direkt iz hladilnika mrzlega

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
17.12.2009 20:15:34   
MIHAILO
Punce imam eno user posted image user posted image moja setsra je zacela delat na user posted image in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
17.12.2009 20:16:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer!
Ble pr P, se načakale...Nč, učko je uneto, dobile une kaplce Tobrex. Upam, da bo pol OK!
Malo sm bla še pr tašči, Gaja je še dol. Prej so bli moji tuki, mama mi je malo pomagala pospravt...

Zdej pa Simpsone gledam...user posted image

Kaj ve katera kako je original naslov filma "Bela masajka"-je v nemščini, jst pa nemško nimam pojma. Je bil učeri na TV, pa sm pozabla ga gledat in bi si ga z neta potegnla...

katjusa, ni panike za koledarje. Se ne mudi še! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
17.12.2009 20:16:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Punce imam eno user posted image user posted image moja setsra je zacela delat na user posted image in me zanima kako je z ovulacijo?Aje momozno da jo imas 8 dan po menstruaciji ali je vedno 14. dan?

možno je tudi 8 dan. al misliš 8 dan po zadnjem dnevu menstruacije

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.12.2009 20:17:16   
Čebel@

baje da je odvisno od dolžine ciklusa med M

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
17.12.2009 20:18:37   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

dobila sem najlepse darilo za RD :) mal smo sokirani, ker smo se za Eli kar matrali in ob enem presrecni :) Zdaj morate te, ki imate po dva mal povedat kak to gre :)

Hvala, da lahko z vami delim to lepo novico user posted image

superca iskrene čestitke in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.12.2009 20:18:38   
MIHAILO

Ko malčkom naredite čaj, a ga naredite vsakič novega? Ali ga skuhate, ponudite za pit in potem pustite v flaški in čez npr. 3 ure ponuite spet istega?
Kaj pa jogurti in skute? Jih prej kaj segrejete ali jih ponudite direkt iz hladilnika?

Naredim caj in toplega dam v termos in mu ga sproti nalivam v flasko ,kar ne popije v flaski zlijem...cez dan vedno vse iz termosa poije tako da je frisen...skutke inpd vzamem prej iz hladilnika da niso mrzle..

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.12.2009 20:19:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

8. dan po prvem dnevu menstrucije..sprasujem pa zato ,ker pravi da ima veliko sluza,to naj bi pa tudi bil znak za ovulacijo kajne?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.12.2009 20:20:44   
Katjusa
mihailo ciklus se prične štet od prvega dneva menstruacije.... če ime redne potem si lahko O izračuna približno po zgodovini.... O ima odstopanja medtem ko M nastopi vedno 14 dni po O.... če je O prehitro ali prepozno je možnost za zanositev pač manjša kot če je med 12 in 16 dnem ciklusa.....pri rednih menstruacijah pa je vsak ciklus le 25% možnost zanositve.......
če je O 8 dan potem ima ona 22. dan ponovno začetek manstruacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image optimalni ciklus je pa med 24-34 dni

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.12.2009 20:22:29   
Katjusa

8. dan po prvem dnevu menstrucije..sprasujem pa zato ,ker pravi da ima veliko sluza,to naj bi pa tudi bil znak za ovulacijo kajne?

sluz se začne pojavljat 3 dni pred O tak da tist dan k je najbolj vlečljiva je O.... je pa tu varka, če je imela spolne odnose se na sluz ne more zanašat..... če češ po sluzi opatovat svoj ciklus moraš biti vzdržan spolnih odnosov

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.12.2009 20:32:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz tudi če ji kasneje ponudim čaj,ga ne pije ker mora mobi zanjo mlačen oz.topel....ji pa dajem instant od hippa tko da ji itak delam samo po 1 deci ali pa 2
skutk ne segrevam,jo vzamem prej ven iz hladilnika(tudi 1 uro je bila že zunaj)

čajček,,zjutraj skuham, malo ohladim, dam v termovko in pije čez dan, če ostaja po stekleničkah zavržem, če je že dalj časa, zvečer skuham novo dozico, za nujne nočne primere, včasih pa kar hipp instant..tega pa itak vedno zmanjka..je njami

skutke in jogurte...vzamem iz hladilnika kake pol urce prej, v topli vodi ne segrevam, se mi zdijo pol bljak

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.12.2009 20:37:00   
Katjusa
Možek me dons spet pelje na ping ponguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi rad spet izgubiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob pol 10 imama rezervacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

v celi bajti namam ene dobre čokolade.... imam sam ono za kuhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že misla it čokoladni biskvit spečt..... znorela bom take lušte imem in nič ne pomaga sem poskusla pit pa pomaranče jest pa se mi še kr čokolade lušta........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.12.2009 20:37:18   
sjmm
pri nas že vse tiho....so dans neki skurjeni...se vidi, da se bliža konec tednauser posted image

sem imela čistilni napad popoldan...sesanje, pomivanje tal, pajčevine, tresenje tepihov...sem jih v ta spoden štuk napodila na kafe...sem si musko napedenala..pa v dir...po moje bo kmal teta s Krvavca prismučala...moj je sam reku...oooo, a smo že tam...ampak je kr fajn, vsaj 1x na mesec do fula popucamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj drgač....vidim, da še zmer tema mal na nosečnost meni, ha,ha

urša...kej hodiš? kako ste kaj danes?

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.12.2009 20:39:24   
sjmm

Možek me dons spet pelje na ping ponguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi rad spet izgubiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob pol 10 imama rezervacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

v celi bajti namam ene dobre čokolade.... imam sam ono za kuhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že misla it čokoladni biskvit spečt..... znorela bom take lušte imem in nič ne pomaga sem poskusla pit pa pomaranče jest pa se mi še kr čokolade lušta........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...ti imaš pa že čist nosečniške...sam pol nam še poveš, da zdej ti je pa še slabo in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.12.2009 20:40:23   
sjmm

aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image za možka in ping pong, fajn špilajtauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.12.2009 20:41:27   
Katjusa
Punce..... men tanci ne gre iz glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si prej vzela čas in sem brala za nazaj, tako veselje je pokazala in tako je blo vse čarobno in zabavno.... potem pa noč zjutraj pa novica, da pač je v dilemi...... joj tak mi je hudo in potem sem bla mal pregroba in sem pisala kak je meni hudo..... zdej mi je pa tako žal.... sem ji poslala tud sms in upam, da mi ni zamerla.....
skos se sprašujem zakaj je čez noč veselje spuhtelouser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj je prisiljena razmišljatuser posted image user posted image user posted image user posted image res se nebi rada znašla v njene položaju... dvomim, da se boji kako bi blo s tremi malimi ker je resnično tako zlata mami... tiste, ki ste jo tudi v živo spoznale bsote vedele o čem govorim.... skos imam pred očmi sliko iz Zbilj......

tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.12.2009 20:43:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pri nas že vse tiho....so dans neki skurjeni...se vidi, da se bliža konec tednauser posted image

sem imela čistilni napad popoldan...sesanje, pomivanje tal, pajčevine, tresenje tepihov...sem jih v ta spoden štuk napodila na kafe...sem si musko napedenala..pa v dir...po moje bo kmal teta s Krvavca prismučala...moj je sam reku...oooo, a smo že tam...ampak je kr fajn, vsaj 1x na mesec do fula popucamuser posted image user posted image user posted image user posted image

škoda da nisem vedla bi te prišla iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.12.2009 20:43:37   
Katjusa

katjuša...ti imaš pa že čist nosečniške...sam pol nam še poveš, da zdej ti je pa še slabo in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bom jst noseča ne bo nobenih znakovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno bom takrat tak k ti dons čistla, pospravljala in imela ful energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj na začetku

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.12.2009 20:46:12   
simonakr

Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno user posted image , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan

A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno user posted image , ne glede na dolžino ciklusa.

Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.12.2009 20:46:55   
sjmm

škoda da nisem vedla bi te prišla iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če misliš za pucanje...ah, sej bo drug mesec spet ista pesem!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.12.2009 20:47:13 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.12.2009 20:47:48   
Katjusa

če misliš za pucanje...ah, sej bo drug mesec spet ista pesem!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pol nej še en mesec živimo v tem žumbusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.12.2009 20:48:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ovulacija je vedno 14 dni pred nasledno user posted image , se pravi če ima ciklus na 28 dni pride to glih 14 dan; če ima 30 pride na 16 dan, če ima 25 pa na 11 dan

A me štekaš? Zmerej 14 dni pred nasledno user posted image , ne glede na dolžino ciklusa.

Jest sm zdej mal bolj v tem pa se mal bolj spoznam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.12.2009 20:48:58   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

boma tale od čebele se men zdi kot ta velik zoo in mislim da v BC ni pod 20euser posted image A si prepričana da gre za istega?

hvala... :) Pa še nekaj mi povej kako je šlo na izpitu?*
ne za lego... za lonček...

lego vem da je dražji

v šparu sva dala 19€,drugače je pa od jutri naprej v BC isto po 19€

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.12.2009 20:49:24   
boma2

jaz sem nazaj......sem popušila na celi črtiuser posted image user posted image user posted image .......grem po novem letu še 1x pisat

salt....upam da je tebi šlo precej bolje kot meniuser posted image .........za to-to krpice si videla?

sem vidla čebelauser posted image user posted image user posted image   ...

bomo drugič bolj držal pesti.... user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.12.2009 20:50:58   
sjmm

pol nej še en mesec živimo v tem žumbusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa če smo mi boste pa še viuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, pri nas je tko, da nas je kr mal tu mač na kvadratni meter, pa skoz razmetavamo...zdej je blo pa pol ure lepo pospravljen, je čist po čistem zadišal....pol so pa vsi gor prišli...adijo urejenost..je že vse po luft leteluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?