khurde
|
za Brito, Nea in Britinega bratca krtekxx, sej če še kej koristnega izvem, ti sporočim. zanč sva bol na hitro govorili. je pa normalno, da se ful vleče, sej vidiš, pri mojmu je bilo ene pol leta vsega tega. ulla, sonček, bom prilepila slikco, samo da jo na komp dam sem se ravno spomnila, da si me zanč spraševala o rdeči pesi - jo ima za "solato", prilogo. pa še nekaj sem se danes spomnila, sem brala v knjigi "božanske sladice"... da ajda ni tako fajn za večerjo, ker ful zbrihta. da je super za zajtrk, še posebej, če ima človek kak izpit ali kaj podobnega na urniku, in čez dan je tut okej... zvečer se lahko pa namesto kave skodelico ajde poje - ima isti oz. podoben efekt. zvezdica, dežim pesti, da ti biznis zalaufa. je pa patrik čist po tebi, očitno razgrajač aja, pa debato o zelju ste imele... jaz sem ji dala za probat rdeče zelje - ni preveč navdušena, verjetno zato, ker ga je dobila pri prababici in to v času, ko hoče svojo SADNO malico je pa prejšnji teden (ali dva nazaj) prvič jedla kislo repo in ni bilo problemov, pa ta teden še enkrat, ker jo ima res rada kako jim date solato, če jim date? jaz sem ji danes prvič dala zeleno solato, pa sem jo kar mal na grobo zmiksala k sem hotla na trakce narezat, pa bi se pomoje davit začela in sem pol te trakce na hit sesekljala... k gledam mal jedilnike... kaj ti mali v vrtcu jejo... in že vse. in si sploh ne predstavljam, kako je vse to "oblikovano" (razrezano, spasirano, whatever) aja, pa za vse, ki ste že na dopustih (konec porodniške)... jaz sem prav vesela, da imam še status, pa da bom vsaj še do naslednjega septembra z njo doma (več ali manj).