Zvezdica
|
jst sem se zanč spomnla, k sem en člank brala in sem se ful nasmejalauser posted image pač nekaj v tem stilu kolk smo over zaščitniški pa kaka družba smo ratal itd. in da je en humorist izjavil, da edino opravilo, pri kterem starši otroku ne nabijemo čelade na glavo, je mastrubacija user posted image za crknt, sam kr resnično. mene pa mal motijo takile komentarji raznih humoristov. Pa sej je vseeno kdo to prodaja. jast ali pa en ta tretji. Sej ne rečem, vsak ima svoje mnenje. Dejtvo je da se otrok mora naučit padat, itd...ma dejstvo je da so si otroci različni. In tudi starši. In meni je pomembno da moj otrok če se da gre skozi otroštvo brez šivov, zlomljenih nosov čeljusti,... Jast osebno imam zlomljen nos, potrgano čeljust oz polomljeno spodnjo vilico, posledično premaknjeno za 8 mm naprej, vsaj 5x šivano glavo. Pa sem bila nedonošena recimo, živahna pa za 20 otrok. da ne govorim o zlomih rok, nog, zapestij... ma bemti zdravniški karton kot iz CIE. Moja mami ko je za mano zanosila, je tri mesece jokala in si ni želela otroka, ker je v 5 letih bila 20x na urgenci, zarad mene seveda. In zakaj ne bi tega preprečila? Jast sem se tudi smejala "uzdam"...samo ko imaš dva mala otroka, ali celo tri...ja se je malo za zamislit. Jast se spomnim ko je rija začela prodajat baby vac, velikojih je reklo, kera bedarija. In povej koliko mamic s foruma pa uporablja baby vac? Skoraj vse. Ni primerjave med artikli smo pa tu nekje. če je nekaj novega na trgu, vsi vidijo tržno nišo in zaslužek in seveda šimfajo, slovenski nacionalni šport. A se kdo sploh kdaj vpraša da taka pogruntavščina reši marsikatero bučko? Še tole, ko imaš enkrat zdrobljen nos... in vse zlome opisane zgoraj imaš veliko posledic kasneje v življenju. Jast pedenam čeljust že nekaj let, žal po nekaj letih in veliko € so ugotovili, da je treba tole kirurško popravit, potem sledi nos, ker ko gre enkrat čeljust nazaj se obraz spremeni, že tako težko diham, pomeni spet še en poseg. To je veliko sranja na kupu. In jast sem to svojemu otroku kupila, zato da preprečim čim več. Prodajala jih bom pa tudi s tem namenom, ker s tem ravno ne obogatiš.še manj pa lahko preživiš mesec.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 17.12.2009 15:57:40 >