|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
17.12.2009 14:02:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

aja, matematko sem pa nardilauser posted image user posted image 54 %, zdej morm drugi del narest vsaj 50, pa mam izpit v žepu user posted image user posted image

čestitke!!!!

Sonček, v redu smo, sva bila dolgo zunaj pa sva še vedno zmrznjena.
Ga že dobro uro dajem spat :(

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
17.12.2009 14:03:33   
sonček33
zvezdica, sem mislial, da ga že dobro uro tajašuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
17.12.2009 14:16:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica, sem mislial, da ga že dobro uro tajašuser posted image

ma malemu je bilo še prevroče, mene je zeblo user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
17.12.2009 15:10:33   
Zvezdica
KIARA imaš ZS. 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
17.12.2009 15:11:00   
sonček33
Patrik spi?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
17.12.2009 15:13:52   
Zvezdica

Patrik spi?

ja, že dobro uro. Jast pa bluzim. Tu sestavljam nek jedilnik za mojega, pa raziskujem za še en biznis. Morala bi delat še nekaj stvari pa mi kr ne znese :( lenoba je kriva.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
17.12.2009 15:14:07   
Zvezdica

Patrik spi?

kaj pa lovre počne?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
17.12.2009 15:17:34   
sonček33
zvezdica, vse počakauser posted image  

lovre se s teto igra, jaz pa na netu visim ...zvčer bom pa pekla...zdej se mi da, mogoče se mi pol ne bo več

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
17.12.2009 15:21:22   
Nea
sonček - Snega skoraj da ni več. Za vikend so napovedali nove padavine.
Kaj boš pekla?

Ema in Lara sta včeraj iz vrtca prinesli pecivo, ki so ga otroci sami v vrtcu spekli. Zraven je bil recept in jutri bomo punce pekle. Pride še ena mala prijateljica zraven. To bo veselo user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
17.12.2009 15:21:41   
*x*y*z*
Ojla,

se sam na hitro ajvim, sem se glih spomlna na čelade od Zvezdice. Po kolko jih boš prodajala? Če te zanima, sem jih vidla od Chiccota v Italiji so po 25€, sem mislna da ti bo pršla ta info prav, čeprav se mi zdi da itak veš, no kakorkoli.

Ko vas glih kaj utegnem prebrat, da bi kaj komentirala, je spet dosti novega. No, sej se kej slišimo. Smo pa super... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
17.12.2009 15:31:21   
Nea
Kolka je razlika med otroci od krtekxx?

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
17.12.2009 15:36:59   
Ulla80
spomlna na čelade od Zvezdice

jst sem se zanč spomnla, k sem en člank brala in sem se ful nasmejalauser posted image pač nekaj v tem stilu kolk smo over zaščitniški pa kaka družba smo ratal itd. in da je en humorist izjavil, da edino opravilo, pri kterem starši otroku ne nabijemo čelade na glavo, je mastrubacija user posted image za crknt, sam kr resnično...

sm mogla napisat user posted image zdej grem še pa neki narest, pol pa dol past od utrujenostiuser posted image

aja, mimi vas vse pozdravljauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
17.12.2009 15:38:44   
Zvezdica
e sam na hitro ajvim, sem se glih spomlna na čelade od Zvezdice. Po kolko jih boš prodajala? Če te zanima, sem jih vidla od Chiccota v Italiji so po 25€, sem mislna da ti bo pršla ta info prav, čeprav se mi zdi da itak veš, no kakorkoli.

hvala ****user posted image lepo od tebe.

Aja punce dajte mal napisat kdaj greste v službo kaj. Pa da nardimo še eno vseslovensko srečanje. Kaj pravite?

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
17.12.2009 15:39:52   
Ulla80
kdaj greste v službo kaj

jst morm počakat, da mi izvolijo zračunat. in me bojo poklicali. verjetno bo kaj v stilu - jutri pridi user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
17.12.2009 15:50:01   
*x*y*z*
Jst februarja enkrat grem delat, če bo srečanje v Lju in ne bo snega ali burje na cesti pridem sigurno

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
17.12.2009 15:51:14   
Zvezdica
jst sem se zanč spomnla, k sem en člank brala in sem se ful nasmejalauser posted image pač nekaj v tem stilu kolk smo over zaščitniški pa kaka družba smo ratal itd. in da je en humorist izjavil, da edino opravilo, pri kterem starši otroku ne nabijemo čelade na glavo, je mastrubacija user posted image za crknt, sam kr resnično.

mene pa mal motijo takile komentarji raznih humoristov. Pa sej je vseeno kdo to prodaja. jast ali pa en ta tretji. Sej ne rečem, vsak ima svoje mnenje. Dejtvo je da se otrok mora naučit padat, itd...ma dejstvo je da so si otroci različni. In tudi starši. In meni je pomembno da moj otrok če se da gre skozi otroštvo brez šivov, zlomljenih nosov čeljusti,...
Jast osebno imam zlomljen nos, potrgano čeljust oz polomljeno spodnjo vilico, posledično premaknjeno za 8 mm naprej, vsaj 5x šivano glavo.  Pa sem bila nedonošena recimo, živahna pa za 20 otrok. da ne govorim o zlomih rok, nog, zapestij... ma bemti zdravniški karton kot iz CIE. 
Moja mami ko je za mano zanosila, je tri mesece jokala in si ni želela otroka, ker je v 5 letih bila 20x na urgenci, zarad mene seveda. In zakaj ne bi tega preprečila?
Jast sem se tudi smejala "uzdam"...samo ko imaš dva mala otroka, ali celo tri...ja se je malo za zamislit.  Jast se spomnim ko je rija začela prodajat baby vac, velikojih je reklo, kera bedarija. In povej koliko mamic s foruma pa uporablja baby vac? Skoraj vse. Ni primerjave med artikli smo pa tu nekje. če je nekaj novega na trgu, vsi vidijo tržno nišo in zaslužek in seveda šimfajo, slovenski nacionalni šport. A se kdo sploh kdaj vpraša da taka pogruntavščina reši marsikatero bučko?

Še tole, ko imaš enkrat zdrobljen nos... in vse zlome opisane zgoraj imaš veliko posledic kasneje v življenju. Jast pedenam čeljust že nekaj let, žal po nekaj letih in veliko € so ugotovili, da je treba tole kirurško popravit, potem sledi nos, ker ko gre enkrat čeljust nazaj se obraz spremeni, že tako težko diham, pomeni spet še en poseg. To je veliko sranja na kupu. In jast sem to svojemu otroku kupila, zato da preprečim čim več. Prodajala jih bom pa tudi s tem namenom, ker s tem ravno ne obogatiš.še manj pa lahko preživiš mesec.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 17.12.2009 15:57:40 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
17.12.2009 15:53:34   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

kdaj greste v službo kaj

jst morm počakat, da mi izvolijo zračunat. in me bojo poklicali. verjetno bo kaj v stilu - jutri pridi user posted image user posted image

ja mislim, sej ne morjo tko, al lohka?

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Jst februarja enkrat grem delat, če bo srečanje v Lju in ne bo snega ali burje na cesti pridem sigurno

Pomoj bi bilo najbolj v LJ, meni je sicer vseeno, sam imamo primorke in je njim do celja težka. Kot pravim dajmo se skupaj spravit, un kolosej je fantastična lokacija, pa ni nekega ferkerja, tko da dejmo to v januarju speljat. Če ste za seveda.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
17.12.2009 15:54:38   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jst sem se zanč spomnla, k sem en člank brala in sem se ful nasmejalauser posted image pač nekaj v tem stilu kolk smo over zaščitniški pa kaka družba smo ratal itd. in da je en humorist izjavil, da edino opravilo, pri kterem starši otroku ne nabijemo čelade na glavo, je mastrubacija user posted image za crknt, sam kr resnično.

mene pa mal motijo takile komentarji raznih humoristov. Pa sej je vseeno kdo to prodaja. jast ali pa en ta tretji. Sej ne rečem, vsak ima svoje mnenje. Dejtvo je da se otrok mora naučit padat, itd...ma dejstvo je da so si otroci različni. In tudi starši. In meni je pomembno da moj otrok če se da gre skozi otroštvo brez šivov, zlomljenih nosov čeljusti,...
Jast osebno imam zlomljen nos, potrgano čeljust oz polomljeno spodnjo vilico, posledično premaknjeno za 8 mm naprej, vsaj 5x šivano glavo.  Pa sem bila nedonošena recimo, živahna pa za 20 otrok. da ne govorim o zlomih rok, nog, zapestij... ma bemti zdravniški karton kot iz CIE. 
Moja mami ko je za mano zanosila, je tri mesece jokala in si ni želela otroka, ker je v 5 letih bila 20x na urgenci, zarad mene seveda. In zakaj ne bi tega preprečila?
Jast sem se tudi smejala "uzdam"...samo ko imaš dva mala otroka, ali celo tri...ja se je malo za zamislit.  Jast se spomnim ko je rija začela prodajat baby vac, velikojih je reklo, kera bedarija. In povej koliko mamic s foruma pa uporablja baby vac? Skoraj vse. Ni primerjave med artikli smo pa tu nekje. če je nekaj novega na trgu, vsi vidijo tržno nišo in zaslužek in seveda šimfajo, slovenski nacionalni šport. A se kdo sploh kdaj vpraša da taka pogruntavščina reši marsikatero bučko?

Potem pa ni čudno da je Patrik tako živahen user posted image  

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
17.12.2009 15:55:04   
marta82

Aja punce dajte mal napisat kdaj greste v službo kaj. Pa da nardimo še eno vseslovensko srečanje. Kaj pravite?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
17.12.2009 15:55:25   
Ulla80
brez šivov, zlomljenih nosov čeljusti,...
Jast osebno imam zlomljen nos, potrgano čeljust oz polomljeno spodnjo vilico, posledično premaknjeno za 8 mm naprej, vsaj 5x šivano glavo. Pa sem bila nedonošena recimo, živahna pa za 20 otrok. da ne govorim o zlomih rok, nog, zapestij

in kaj bi ti tu recimo koristila taka čeladauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
17.12.2009 15:55:31   
krtekxx
Oj, no Sonček, z novo hišno močjo sva se dogovorili in sem prepričana, da bo naša hiša zasijala kot Pepelka na plesu.
Briti sem pustila vročino do 39, potem pa dala svečko Paracetamola. Je bila kar boga, ni hotela več ne piti ne jesti, samo sitnarila je. Sedaj pa risanko gleda.
Meni se porodniška izteče 4.1. imam pa še ene 30 dni dopusta, nekaj dni v dobrem - vse to bom izkoristila po delih do poletja. Če bo ponoči ok grem jutri v službo.
Zvezdica, sem nekaj videla, da imaš en svoj biznis ampak čisto spregledala kaj. A maš kak link, kjer lahko vidim?
Hijacinta, naju z novo hišnico zanima, koliko je urna postavka za tako delo, pa sem se ante spomnila, ker si zadnjič napisala, da imaš pomoč. A lahko poveš?
Ulla, pridna.
Khurde, hvala zadnjič za info o vaskulitisu. Zgleda, da bo tudi pri nas še trajalo in trajalo.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
17.12.2009 15:56:10   
Ulla80
ja mislim, sej ne morjo tko, al lohka?

ja ne vem user posted image tud če ne smejo, a si lohk kej pomagamuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
17.12.2009 15:56:32   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image user posted image

Aja v službo pa grem ko jo dobim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
17.12.2009 15:58:35   
Zvezdica
n kaj bi ti tu recimo koristila taka čeladauser posted image

kupi pa boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morda pri nosu ne, pa vendar pri arkadi, glavi...

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
17.12.2009 16:03:03   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

n kaj bi ti tu recimo koristila taka čeladauser posted image

kupi pa boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morda pri nosu ne, pa vendar pri arkadi, glavi...

user posted image user posted image user posted image user posted image

itak....

jst ti res prvoščim, da ti zalaufa, itak takih kt sm jst ni velik, tko da...user posted image user posted image sam men je pa bedarijauser posted image user posted image tud arkado če češ zaščitit, ja a mu češ čist čez oči pol potegntuser posted image da še bolj pada in upravičiš smisu čelade user posted image user posted image user posted image

pa ko skodijo...največkrat so zobje na udaru, pa žnable razbite itd....nič čelada ne koristi....tist če se pa butne kam, pa bohpomagaj....po moje to bolj tko...kakih resnejših poškodb ne prepreči, tiste buške in udarce ki jih pa, bi blo pa vseen oz. boljš, če jih nebiuser posted image

sam je pa luštna, to pa jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?