Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 8:42:43
|
|
|
|
yelci
|
Dobro jutro Ulla, Krtekxx, držta se , za Neota in Brito Mi smo spal super,je pa ponoči nekaj jokcal, tko čist po mal in še to v spanju, sm ga hodila gledat, pa je kr spal, no pol se je pa zares zbudu ob 5, popil mlekec in spal do 7. Punce, a boste dal kako slikico iz včerajšnega srečanja Sonček, kako je blo včeri na pijački?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 8:47:43
|
|
|
|
yelci
|
Krtekxx, a ste mel včer Dedka Mraza, kaj so otroc dobil? Mi ga mamo jutri, baje, da eno gosenico dobijo, k ma muziko, pa polno enih tipk, pa neki vrtijo.....Komaj čakam, me prov zanima, kako bo Kristjan gledu Dedka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 8:57:17
|
|
|
|
krtekxx
|
Krtekxx, a ste mel včer Dedka Mraza, kaj so otroc dobil? Ja, smo imeli, ampak nismo šli. Brita je dobila eno uno glasbeno igračo od Fisher Price, kamor vtikaš razne like in sprožiš s tem ene glasove, pa eno knjigico za v vodo in še ene posodice za zlagat oz. stolp delat iz njih in na kupeee sladkarij. Za fanta pa ne vem kaj sta dobila, smo kar malo zamolčali ta darila, ker sta včeraj imela že v vrtcu en srečelov in je malo preveč vse to naenkrat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 9:10:56
|
|
|
|
farfala
|
Krtekxx ti se kar zjoči, ker to je pa res too much , ampak za božičeka pa boste vsi zdravi, sigurno ulla a vročine pa neo nima? Moja dva sta malo boljša, Asej je sicer še doma, čeprav že včeraj ni imel več vročine, še pa kašlja, mali se je pa že začel celo samostojno igrat, kar je super. Je pa v razvoju kar stagniral zdaj ob bolezni, nič ni hodil, včeraj pa je spet naredil nekaj korakecev. Steklenička z AB pa je atiju padla na tla, tako da ga ni več dosti.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 9:12:39
|
|
|
|
sonček33
|
brita, neo, asej, samo krtekxx, sem brez besed..kako pa je sine? ga še srbi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 9:21:21
|
|
|
|
sonček33
|
včeraj je bilo super... dovolj harne, vinček, dobra družba... nasmejale smo se ful, naklepetale tudi...do januraja bo zdržalo....potem pa spet
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 9:31:08
|
|
|
|
Ulla80
|
ulla a vročine pa neo nima? ja, ma, no včeraj čez dan ni mel nič, ponoč pa se mi zdi da je mel malo, dans zaenkrat tudi nič...prejšnje dni je mel, sam max. 38.8, tko da jo čist brez zbijanja furamo....je pa glih tolk, da ne morva nič ven
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 10:08:52
|
|
|
|
Ulla80
|
mimi nič ne odgovori
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 10:14:27
|
|
|
|
marta82
|
Včeraj je bilo lušno. Hvala vsem za lepo druženje. Upam, da kmalu ponovimo. Bom v čim krajšem času kako slikico dala gor. Danes sem pa kar v postelji z mandarinasmi, ker imam zamašen nos pa malo me grlo boli. Smo se potem v tem mrazu po lj šetali in sem se zgleda malo prehladila. Se moram čimprej k sebi spravit, ker res ne bi rada pred prazniki kaj zbolela.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 10:20:30
|
|
|
|
marta82
|
Sem ravnokar govorila z Mimi. So ok. računalnik jim je crknil.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 10:23:45
|
|
|
|
Ulla80
|
računalnik jim je crknil. hvalabogu!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 10:45:23
|
|
|
|
Ulla80
|
aja, matematko sem pa nardila 54 %, zdej morm drugi del narest vsaj 50, pa mam izpit v žepu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 10:56:10
|
|
|
|
marta82
|
Čestitke Ulla!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 11:05:06
|
|
|
|
sonček33
|
ulla super mimi, sam da je samo račko shodu marta ti kr mal počij zvezdica, kako ste? niia, a bova kej dobrega kuhali? ronja...kuku spetko? rubica?****?petra?symona? jancci,a je Meta kej pridna? khurde...dej a bi ti nam pripopala eno slikco od ise? plohca... a si ok?
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 17.12.2009 11:06:06 >
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 11:09:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 11:14:00
|
|
|
|
sonček33
|
niia ...danes bo torej pestro.... super... Lovro bo jedel ajdovo kašo in puranji file v smetanovi omaki. za naju pa isto meso pa zraven še kitajsko zelje v solati.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 11:21:56
|
|
|
|
Ulla80
|
Sam zdaj te pa ne razumem, ko si tako vztrajno trdila, da nisi naredila...ti ti očitno sama ne vem kolk znam no, sam da je, pa da to pustim za sabo zdej geometrijo še napilim pa konc mi bomo tud ajdovo kašo, pa kake zrezke zravn verjetno...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 11:23:24
|
|
|
|
Ulla80
|
aja, pa neo ma nov zob - spodnjo desno dvojko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 11:54:44
|
|
|
|
Nea
|
ulla in krtekxx / za Brito in Neota ulla - čestitke za matematiko!!! in seveda za novi zobek zvezdica - tvoja 2 sta res cukra! Zjutraj smo bili v bolnici na pregledu ledvic. Vse je nespremenjeno kar je OK. Naslednja kontrola čez pol leta. Malček je bil ful priden, edino se je sramil in delil nasmehe. Potem sva pa šla na pošto oddat dva paketa. Tam pa taka gužva da je joj. Pol sva se oglasila v vrtcu in se zmenila za obisk 11. 1. Takrat moram prinest še ostale papirje, potem pa 2.2. začnemo z uvajanjem. Joj kak bo to hitro. sonček - super za žurko. Jaz sem na vrsti naslednji teden. Jes!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 12:01:29
|
|
|
|
sonček33
|
NEO za zobek nea..imate vi tudi sneg? ..sicer pa ni bila glih žurka, umirejno, čeprav galsno, ker smo se režale ful... ampak meni to paše, na izi... krtekxx, si že našla gospoind. pomočnico?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 12:17:39
|
|
|
|
krtekxx
|
krtekxx, si že našla gospoind. pomočnico? Ja, sam je nimam časa poklicat in se zmenit. Pa a je to mogoče? Brita ma ornk čez 38, ampak je totalno na speedu in dobre volje.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 12:20:20
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx, če je dobre volje, je to kar dober znak. Pije naj veliko...pa saj to že veš, ne bom bluzila. Najdi čas, da poklišeč in se dogovoriš. Čiprej. Da boš zadihala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 12:20:49
|
|
|
|
Ulla80
|
Pa a je to mogoče? Brita ma ornk čez 38, ampak je totalno na speedu in dobre volje. je že navajena hec.... aja, včeri v službi se nism nič zmenla, mi more preračunat dopust, pa neki ur sem še dolžna, pa aneks...me bo poklicala uglavnem me res zanima po kaj sem šla tja, poklicali so me nej pridem, ma kr neki
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 12:47:43
|
|
|
|
barba
|
Drage babe, kje ste? Jst mam konc porodniške. Še mal dopusta pol pa akcija. Se mi tok da kot nič. Po drugi strani sem pa že sita stalnega pospravljanja, pranja, kuhanja in čepenja dom. Grem kuhat ... palačinke s špinačo in feto, zraven pa solata z radičem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 17.12.2009 12:50:16
|
|
|
|
sonček33
|
barba... vse nas to čaka... težko bomo začele, špotem bo pa že nekako šlo... super južnca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?