Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:32:29
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ej jaz sem prva rekla oprosti, vitabella, če sem kaj narobe napisala saj lahko greš pred mano ma ne, sam piskrček je treba pristavit, da ne pozabita na mene ziher je ziher!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:33:27
|
|
|
|
vitabella
|
evo prebrala do konca, grem brat zs.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:37:37
|
|
|
|
vitabella
|
rina zs imaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:37:41
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo imeli spet samo lepotni spanec. Zdaj pa grema na en pošten babji čvek. Uživajte. Aja pri nas se je malo sončka pokazalo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:37:56
|
|
|
|
rina22
|
vitabella, brez skrbi, da te ne pozabimo dat zraven, saj sem napisala, da se mi2 obe zanimave. nisi prebrala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:38:35
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella hvala ker si moja prijateljica.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:38:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi smo imeli spet samo lepotni spanec. Zdaj pa grema na en pošten babji čvek. Uživajte. Aja pri nas se je malo sončka pokazalo. Uživaj Ja, pri nas tudi Je prav lepo Zdaj še samo počakam, da se Timeja zbudi, se najeme in veeeen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:40:27
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vitabella hvala ker si moja prijateljica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:40:55
|
|
|
|
vitabella
|
rina zs imaš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:41:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella rina zs imaš! hvala, bom takoj odgovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:47:45
|
|
|
|
vitabella
|
rina sem že!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:50:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella rina sem že! tudi jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:56:08
|
|
|
|
vitabella
|
ok pa sma se zmenle, zdaj pa ne boma več smetle rr foruma z najinimi zasebnimi stvarmi greste na sončeka? jaz čakam da se mi deklič zbudi, pa šibama, je treba izkoristit!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 12:30:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet. Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki. da se čimprej pozdraviš..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 12:30:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Naravne zrezke, testenine in solato Pire,pečenice in kislo zelje! testenine s tuno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 12:35:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan,dan. Midve z Lijo sva bile zunaj 2 urci . Sem si dokončno vse porihtala za vrtec, tak da imam zdaj mir do februarja. Zdaj sva se najedli, zdaj pa se gospodična dere v posteljci. Jaz pa grem iz pomivalnega pospravit pa novo rundo nadevat, te pa kuhno mal skup zmečem in grem pred TV mal na relax Lepo bodite..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 13:13:42
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo iz vrtca...M se spet dere,ko zmešana in histerijo vzganja...ko nekaj ni po njeno se cela zgrize in histerično dere ..in taka je danes celi dan..od jutra se samo dere ...pa tud v vozičku ni prej hotela bit...tak da sem jo mogla nosit in malo pešaki..in to brez roke gospodična
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 13:30:00
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva pa bila 1h zunaj na sprehodu in v trgovini. Kak je pasalo, je prav lepo zunaj. . Zdaj pa kosilo dokončam, Jan pa bo tudi počasi zaspal. Pol pa popoldansko počivanje.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 13:45:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me pa smo iz vrtca...M se spet dere,ko zmešana in histerijo vzganja...ko nekaj ni po njeno se cela zgrize in histerično dere ..in taka je danes celi dan..od jutra se samo dere ...pa tud v vozičku ni prej hotela bit...tak da sem jo mogla nosit in malo pešaki..in to brez roke gospodična Saraya mogoče pa bi bilo tebi vseeno lažje, če bi dala M. v vrtec. Ne vem sklepam tak..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 13:46:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva sva pa bila 1h zunaj na sprehodu in v trgovini. Kak je pasalo, je prav lepo zunaj. . Zdaj pa kosilo dokončam, Jan pa bo tudi počasi zaspal. Pol pa popoldansko počivanje. pridna! Meni tud Lija spi, pol pa greva še ven, če nebo predolgo spala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 14:29:12
|
|
|
|
tasa_m
|
Si glih kofe kuham, pa ga postrežem še vam... čao bao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 14:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya mogoče pa bi bilo tebi vseeno lažje, če bi dala M. v vrtec. Ne vem sklepam tak.. ne vem več kaj naj..to ni več v meji normale...jaz sem po 4 urah z njo tak crkjena,ko da sem cel dan delala za tekočim trakom Ma opustila sem vrtec varjanto....ker mi A hodi po kosilu domov..M pa ne vem..kak bi tam sloh spala.....pa to...dvakrat sem pa tja pa mi je brezveze skakat.Rada bi tud sebi prilagodila čas malo,ker bi rada maturo naredila...tam pa ni heca,se bo treba nekaj učit.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 14:40:08
|
|
|
|
arabela*
|
Prej se je drla eno uro in od sile zaspala,ker je nisem na roke vzela..Trenutno po čudežu spi ..tako da grem zdaj pod tuš...ob štirih pa tak v šolo spet.. Se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 14:41:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya mogoče pa bi bilo tebi vseeno lažje, če bi dala M. v vrtec. Ne vem sklepam tak.. ne vem več kaj naj..to ni več v meji normale...jaz sem po 4 urah z njo tak crkjena,ko da sem cel dan delala za tekočim trakom Ma opustila sem vrtec varjanto....ker mi A hodi po kosilu domov..M pa ne vem..kak bi tam sloh spala.....pa to...dvakrat sem pa tja pa mi je brezveze skakat.Rada bi tud sebi prilagodila čas malo,ker bi rada maturo naredila...tam pa ni heca,se bo treba nekaj učit..... no, mislila sem da mogoče pa bi jo popustila takšna histerija, ker tam jih je vseeno tolk več, da samo ona nebi bila v ospredju in bi več ali manj videla, da ne more vsega dosežt. Ne vem no, sklepam. Bom od februarju bolj glasna, če sem še pristaš vrtca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 14:41:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Prej se je drla eno uro in od sile zaspala,ker je nisem na roke vzela..Trenutno po čudežu spi ..tako da grem zdaj pod tuš...ob štirih pa tak v šolo spet.. Se tipkamo zvečer lepo bodi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.