|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
17.12.2009 11:32:29   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: amalija77

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

ej jaz sem prva rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprosti, vitabella, če sem kaj narobe napisalauser posted image saj lahko greš pred manouser posted image

ma ne, sam piskrček je treba pristavit, da ne pozabita na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ziher je ziher!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.12.2009 11:33:27   
vitabella
evo prebrala do konca, grem brat zs.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.12.2009 11:37:37   
vitabella
rina zs imaš

Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.12.2009 11:37:41   
ly117
Mi smo imeli spet samo lepotni spanec. Zdaj pa grema na en  pošten babji čvek.

Uživajte.

Aja pri nas se je malo sončka pokazalo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.12.2009 11:37:56   
rina22
vitabella, brez skrbi, da te ne pozabimo dat zraven, saj sem napisala, da se mi2 obe zanimave. nisi prebrala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.12.2009 11:38:35   
ly117
Vitabella hvala ker si moja prijateljica. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.12.2009 11:38:46   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mi smo imeli spet samo lepotni spanec. Zdaj pa grema na en  pošten babji čvek.

Uživajte.

Aja pri nas se je malo sončka pokazalo.

Uživaj user posted image user posted image Ja, pri nas tudiuser posted image Je prav lepouser posted image Zdaj še samo počakam, da se Timeja zbudi, se najeme in veeeenuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.12.2009 11:40:27   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vitabella hvala ker si moja prijateljica. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.12.2009 11:40:55   
vitabella
rina zs imaš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.12.2009 11:41:28   
rina22

rina zs imaš! user posted image

hvala, bom takoj odgovorilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.12.2009 11:47:45   
vitabella
rina sem že!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.12.2009 11:50:33   
rina22

rina sem že!

tudi jazuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.12.2009 11:56:08   
vitabella
ok pa sma se zmenle, zdaj pa ne boma več smetle rr foruma z najinimi zasebnimi stvarmi user posted image user posted image user posted image user posted image

greste na sončeka? jaz čakam da se mi deklič zbudi, pa šibama, je treba izkoristit!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.12.2009 12:30:03   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet.
Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki.

user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.12.2009 12:30:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes?

Naravne zrezke, testenine in solatouser posted image

Pire,pečenice in kislo zelje!
testenine s tuno!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.12.2009 12:35:26   
tasa_m
Dan,dan.
Midve z Lijo sva bile zunaj 2 urci user posted image . Sem si dokončno vse porihtala za vrtec, tak da imam zdaj mir do februarja.

Zdaj sva se najedli, zdaj pa se gospodična dere v posteljci. Jaz pa grem iz pomivalnega pospravit pa novo rundo nadevat, te pa kuhno mal skup zmečem in grem pred TV mal na relax user posted image

Lepo bodite..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.12.2009 13:13:42   
arabela*
Me pa smo iz vrtca...M se spet dere,ko zmešana in histerijo vzganja...ko nekaj ni po njeno se cela zgrize in histerično dereuser posted image ..in taka je danes celi dan..od jutra se samo dereuser posted image ...pa tud v vozičku ni prej hotela bit...tak da sem jo mogla nosit in malo pešaki..in to brez roke gospodičnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.12.2009 13:30:00   
botrca
Midva sva pa bila 1h zunaj na sprehodu in v trgovini. Kak je pasalo, je prav lepo zunaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Zdaj pa kosilo dokončam, Jan pa bo tudi počasi zaspal. Pol pa popoldansko počivanje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.12.2009 13:45:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me pa smo iz vrtca...M se spet dere,ko zmešana in histerijo vzganja...ko nekaj ni po njeno se cela zgrize in histerično dereuser posted image ..in taka je danes celi dan..od jutra se samo dereuser posted image ...pa tud v vozičku ni prej hotela bit...tak da sem jo mogla nosit in malo pešaki..in to brez roke gospodičnauser posted image
Saraya mogoče pa bi bilo tebi vseeno lažje, če bi dala M. v vrtec. Ne vem sklepam tak.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.12.2009 13:46:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Midva sva pa bila 1h zunaj na sprehodu in v trgovini. Kak je pasalo, je prav lepo zunaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Zdaj pa kosilo dokončam, Jan pa bo tudi počasi zaspal. Pol pa popoldansko počivanje.

pridna!
Meni tud Lija spi, pol pa greva še ven, če nebo predolgo spala!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.12.2009 14:29:12   
tasa_m
Si glih kofe kuham, pa ga postrežem še vam...

user posted image

čao bao user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.12.2009 14:38:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saraya mogoče pa bi bilo tebi vseeno lažje, če bi dala M. v vrtec. Ne vem sklepam tak.. user posted image

ne vem več kaj naj..to ni več v meji normale...jaz sem po 4 urah z njo tak crkjena,ko da sem cel dan delala za tekočim trakomuser posted image
Ma opustila sem vrtec varjanto....ker mi A hodi po kosilu domov..M pa ne vem..kak bi tam sloh spala.....pa to...dvakrat sem pa tja pa mi je brezveze skakat.Rada bi tud sebi prilagodila čas malo,ker bi rada maturo naredila...tam pa ni heca,se bo treba nekaj učit.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.12.2009 14:40:08   
arabela*
Prej se je drla eno uro in od sile zaspala,ker je nisem na roke vzela..Trenutno po čudežu spiuser posted image ..tako da grem zdaj pod tuš...ob štirih pa tak v šolo spet..

Se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.12.2009 14:41:28   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ne vem več kaj naj..to ni več v meji normale...jaz sem po 4 urah z njo tak crkjena,ko da sem cel dan delala za tekočim trakomuser posted image
Ma opustila sem vrtec varjanto....ker mi A hodi po kosilu domov..M pa ne vem..kak bi tam sloh spala.....pa to...dvakrat sem pa tja pa mi je brezveze skakat.Rada bi tud sebi prilagodila čas malo,ker bi rada maturo naredila...tam pa ni heca,se bo treba nekaj učit.....user posted image
no, mislila sem da mogoče pa bi jo popustila takšna histerija, ker tam jih je vseeno tolk več, da samo ona nebi bila v ospredju in bi več ali manj videla, da ne more vsega dosežt. Ne vem no, sklepam. Bom od februarju bolj glasna, če sem še pristaš vrtca user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.12.2009 14:41:48   
tasa_m

Prej se je drla eno uro in od sile zaspala,ker je nisem na roke vzela..Trenutno po čudežu spiuser posted image ..tako da grem zdaj pod tuš...ob štirih pa tak v šolo spet..

Se tipkamo zvečeruser posted image
lepo bodi...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.