Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:43:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride. Ko bi blo več takih Kakšnih? Da pripravijo kosilo? Meni je to edino logično, da si gospodinjska dela razdeliva, tudi kuhanje, saj potem vsi jemo. Ne vidim razloga, da ne bi naredil vsak nekaj. Poročila sem se zato, da mi bo z njim lepše, lažje, ne da bom nekoga pedenala. Čisto moje mnenje. Vsak si pa seveda uredi tako da njmu odgovarja. ja, saj si mi2 tudi pomagama - vsa gospodinjska dela si razdelima, samo ko sem jaz cel dan doma, on pa do 5h na faxu al pa v službi, pa ravno ne kuha Ja logično.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:48:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit. Saj se noben ne rodi s tem znanjem. Vsi smo se morali naučit. Najlažje je pa rečt da ne znaš. Jaz takega ne bi gledala oz. bi bil pač lačen. Saj logično da nekomi nekaj bolj leži kot drugemu pa si pač tako razdeliš, ne bi pa prenašala, da bi jaz vse delala in še njemu k riti nosila. Ne vem zakaj bi. Edino logično mi je, da si s partnerjem pomagava, da je obema lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:48:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit. auuuu...to boli zato si jih ne pečejo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:51:18
|
|
|
|
botrca
|
Marta82 kaj ti živiš v hiši ali bloku? Pa pomagaš možu pri ostalih opravilih?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:51:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit. pri nas je tako,da moj ne kuha.....je mogoče 3krat vse skupaj naredil eno njegovo specialiteto...drugače pa ne...ampak nu nikoli glede kuhe nisem težila,ker niti od mene ne zahteva kaj dost....dela pa vse drugo,pomaga...včasih še več kot jaz......pa glede na to, da sem jaz doma, mu je oproščeno da ne skuha Ja saj pravim, vsak prispeva po svojih zmožnostih. Pač en kuha, drug naredi kaj drugega in če je en doma, drug pa v službi je logično da bo prvi naredil več. Mi je pa totalno poniževalno do ženske, da ona kar samoumevno vse naredi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:54:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 kaj ti živiš v hiši ali bloku? Pa pomagaš možu pri ostalih opravilih? V bloku. Zakaj? Pri katerih ostalih opravilih? Vsak narediva kolikor lahko, da drug drugemu olajšava stvari. To mi je pomembno. Ni pa pomembno kako je to delo razdeljeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:54:33
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:55:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 kaj ti živiš v hiši ali bloku? Pa pomagaš možu pri ostalih opravilih? V bloku. Zakaj? Pri katerih ostalih opravilih? Vsak narediva kolikor lahko, da drug drugemu olajšava stvari. To mi je pomembno. Ni pa pomembno kako je to delo razdeljeno. točno tako
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:56:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, ne vem, zmeni se z amalijo jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovedi Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš. To pa si zdaj tak povedala,kot bi Amalijo poslušala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:57:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, ne vem, zmeni se z amalijo jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovedi Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš. Mene pa nekako ne zanima, za enkrat. Ne vem no, ker pol bi pa samo o tem razmišljala. Je pa zanimivo to ker sem drugač zelo firbčen človek. Jaz sem bla ista.Samo sem s časom čisto pozabla.Ko pa se je dejansko to zgodilo,pa sem se spet spomnila.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:57:58
|
|
|
|
botrca
|
Dan matcar Si pogledala sliko za dobro jutro ki sem jo gor nalimala?
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.12.2009 10:58:27 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:58:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet. Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki. Super! Nas pa to čaka v torek,gremo pa z vlakom,da bo še Maks imel nekaj od tega.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:59:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet. Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki. Super! Nas pa to čaka v torek,gremo pa z vlakom,da bo še Maks imel nekaj od tega. O super. Dobra ideja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:01:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Naravne zrezke, testenine in solato Pire,pečenice in kislo zelje!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:02:53
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem z Janom na sprehod pa v trgovino. Pol pa kuhat. Lep dan še naprej, se pol tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:04:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet. Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki. Super! Nas pa to čaka v torek,gremo pa z vlakom,da bo še Maks imel nekaj od tega. O super. Dobra ideja. Ja,če pa me ceneje pride,pa še vinjete nimam,mi je potekla.Vlak pa stoji točno pred očesno kliniko.Tak,da se še s parkiranjem ne bom rabla zjezat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:05:44
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,vidla slikico.Svetovni igralec.Ima nekaj dobrih komedij,pa še za popapat je.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:06:49
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa čakam,da me ata pokliče,da grem po njega v B.Pa kuhat grem dalje.Se tipkamo še kaj kasneje!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:10:32
|
|
|
|
ly117
|
Meni je pa L zdaj zaspal, meni se pa nič ne da. Pa vse me boli.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:12:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Naravne zrezke, testenine in solato Pire,pečenice in kislo zelje! mmmmmmmmm....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:22:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ej jaz sem prva rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:24:07
|
|
|
|
arabela*
|
grem jaz tud...mi M ne pusti več tu sedet
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:27:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ej jaz sem prva rekla oprosti, vitabella, če sem kaj narobe napisala saj lahko greš pred mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:28:44
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride. Ko bi blo več takih Kakšnih? Da pripravijo kosilo? Meni je to edino logično, da si gospodinjska dela razdeliva, tudi kuhanje, saj potem vsi jemo. Ne vidim razloga, da ne bi naredil vsak nekaj. Poročila sem se zato, da mi bo z njim lepše, lažje, ne da bom nekoga pedenala. Čisto moje mnenje. Vsak si pa seveda uredi tako da njmu odgovarja. se podpišem midva sva se to že na začetku zmenla in nima noben od naju privilegijev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 11:29:51
|
|
|
|
rina22
|
vitabella, maš zs
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.