|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
17.12.2009 10:43:44   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten.

Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride.

Ko bi blo več takihuser posted image

Kakšnih? Da pripravijo kosilo? Meni je to edino logično, da si gospodinjska dela razdeliva, tudi kuhanje, saj potem vsi jemo. Ne vidim razloga, da ne bi naredil vsak nekaj. Poročila sem se zato, da mi bo z njim lepše, lažje, ne da bom nekoga pedenala. Čisto moje mnenje. Vsak si pa seveda uredi tako da njmu odgovarja.

ja, saj si mi2 tudi pomagama - vsa gospodinjska dela si razdelima, samo ko sem jaz cel dan doma, on pa do 5h na faxu al pa v službi, pa ravno ne kuha

Ja logično.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
17.12.2009 10:48:36   
marta82

marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit.

Saj se noben ne rodi s tem znanjem. Vsi smo se morali naučit. Najlažje je pa rečt da ne znaš. Jaz takega ne bi gledala oz. bi bil pač lačen.user posted image Saj logično da nekomi nekaj bolj leži kot drugemu pa si pač tako razdeliš, ne bi pa prenašala, da bi jaz vse delala in še njemu k riti nosila. Ne vem zakaj bi. Edino logično mi je, da si s partnerjem pomagava, da je obema lepo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
17.12.2009 10:48:56   
botrca

marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit.

auuuu...to boli zato si jih ne pečejo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.12.2009 10:51:18   
botrca
Marta82 kaj ti živiš v hiši ali bloku? Pa pomagaš možu pri ostalih opravilih? 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
17.12.2009 10:51:40   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pri nas je tako,da moj ne kuha.....je mogoče 3krat vse skupaj naredil eno njegovo specialiteto...drugače pa ne...ampak nu nikoli glede kuhe nisem težila,ker niti od mene ne zahteva kaj dost....dela pa vse drugo,pomaga...včasih še več kot jaz......pa glede na to, da sem jaz doma, mu je oproščeno da ne skuhauser posted image

Ja saj pravim, vsak prispeva po svojih zmožnostih. Pač en kuha, drug naredi kaj drugega in če je en doma, drug pa v službi je logično da bo prvi naredil več. Mi je pa totalno poniževalno do ženske, da ona kar samoumevno vse naredi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
17.12.2009 10:54:30   
marta82

V bloku. Zakaj? Pri katerih ostalih opravilih? Vsak narediva kolikor lahko, da drug drugemu olajšava stvari. To mi je pomembno. Ni pa pomembno kako je to delo razdeljeno.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
17.12.2009 10:54:33   
matcar
Dan!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
17.12.2009 10:55:16   
arabela*

V bloku. Zakaj? Pri katerih ostalih opravilih? Vsak narediva kolikor lahko, da drug drugemu olajšava stvari. To mi je pomembno. Ni pa pomembno kako je to delo razdeljeno.

točno takouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
17.12.2009 10:56:22   
matcar

marta, ne vem, zmeni se z amalijouser posted image jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovediuser posted image

Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa si zdaj tak povedala,kot bi Amalijo poslušala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
17.12.2009 10:57:25   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

marta, ne vem, zmeni se z amalijouser posted image jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovediuser posted image

Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš.user posted image

Mene pa nekako ne zanima, za enkrat. Ne vem no, ker pol bi pa samo o tem razmišljala. Je pa zanimivo to ker sem drugač zelo firbčen človek. user posted image

Jaz sem bla ista.Samo sem s časom čisto pozabla.Ko pa se je dejansko to zgodilo,pa sem se spet spomnila.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.12.2009 10:57:58   
botrca
Dan matcar user posted image

Si pogledala sliko za dobro jutro ki sem jo gor nalimala?

< Sporočilo je popravil botrca -- 17.12.2009 10:58:27 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
17.12.2009 10:58:33   
matcar

Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet.
Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki.

Super! Nas pa to čaka v torek,gremo pa z vlakom,da bo še Maks imel nekaj od tega.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
17.12.2009 10:59:58   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet.
Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki.

Super! Nas pa to čaka v torek,gremo pa z vlakom,da bo še Maks imel nekaj od tega.user posted image

O super. Dobra ideja.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
17.12.2009 11:01:55   
matcar

Kaj kuhate danes?

Naravne zrezke, testenine in solatouser posted image

Pire,pečenice in kislo zelje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
17.12.2009 11:02:53   
botrca
Nič grem z Janom na sprehod pa v trgovino. Pol pa kuhat.

Lep dan še naprej, se pol tipkamo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
17.12.2009 11:04:56   
matcar

O super. Dobra ideja.user posted image

Ja,če pa me ceneje pride,pa še vinjete nimam,mi je potekla.Vlak pa stoji točno pred očesno kliniko.Tak,da se še s parkiranjem ne bom rabla zjezat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
17.12.2009 11:05:44   
matcar
Botrca,vidla slikico.Svetovni igralec.Ima nekaj dobrih komedij,pa še za popapat je.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
17.12.2009 11:06:49   
matcar
Jaz pa čakam,da me ata pokliče,da grem po njega v B.Pa kuhat grem dalje.Se tipkamo še kaj kasneje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.12.2009 11:10:32   
ly117
Meni je pa L zdaj zaspal, meni se pa nič ne da. Pa vse me boli.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.12.2009 11:12:25   
marta82

Kaj kuhate danes?

Naravne zrezke, testenine in solatouser posted image

Pire,pečenice in kislo zelje!

mmmmmmmmm....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
17.12.2009 11:22:43   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: amalija77

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

ej jaz sem prva rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amalija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
17.12.2009 11:24:07   
arabela*
grem jaz tud...mi M ne pusti več tu sedetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
17.12.2009 11:27:08   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: amalija77

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

ej jaz sem prva rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprosti, vitabella, če sem kaj narobe napisalauser posted image saj lahko greš pred manouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
17.12.2009 11:28:44   
vitabella

Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten.

Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride.

Ko bi blo več takihuser posted image

Kakšnih? Da pripravijo kosilo? Meni je to edino logično, da si gospodinjska dela razdeliva, tudi kuhanje, saj potem vsi jemo. Ne vidim razloga, da ne bi naredil vsak nekaj. Poročila sem se zato, da mi bo z njim lepše, lažje, ne da bom nekoga pedenala. Čisto moje mnenje. Vsak si pa seveda uredi tako da njmu odgovarja.

se podpišem user posted image user posted image user posted image midva sva se to že na začetku zmenla in nima noben od naju privilegijev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
17.12.2009 11:29:51   
rina22
vitabella, maš zs

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.