|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
16.12.2009 21:20:12   
Alex01
Evo, sem bila danes pri frizerju. Sem bila zmenjena za v petek, pa me je poklicala, da lahk pridem že danes in sem šlauser posted image
Glede zobkov - naš Alex jih je dobil že pred četrtim mesecom, pa je imel mlečne zobke zelo lepe, pa tudi stalne ima zelo lepe.

Nejc ima od vsega začetka 6 kapljic D3 na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.12.2009 21:22:51   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Manca pri cepljenju na srečo ni jokala, ker je bila sita in naspana.
Mere pri tednu manj kot 6m: 7510g in 67 cm (sicer se skrijejo pred fanti in že ob rojstvu težjim puncamuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punca za žentuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
17.12.2009 9:14:28   
majch
jutro

ma je bil dolgocajten večer brez lubija. Ma...sej bo...nič..mejte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
17.12.2009 9:36:43   
Mateja4
jutro =)
še vse spite??user posted image user posted image user posted image

Pricesi user posted image user posted image bravo Manca, velika punca je že user posted image user posted image

Alex user posted image user posted image za frizurcouser posted image user posted image jaz bi se mogla tud počas kam spravtuser posted image user posted image

AD3 me jih že od začetka jemljemo 7 na dan

evo da vam prilepim par slik naše godpodične Božičkove user posted image

user posted image

user posted image

user posted image mamiii bunkico maaamuser posted image

user posted image

user posted image

pe še eno ko ni Božička user posted image

user posted image

uff dost slikc =)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
17.12.2009 9:37:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jutro

ma je bil dolgocajten večer brez lubija. Ma...sej bo...nič..mejte se.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch tile objemčki so zate, kaj pomaga user posted image

Če imaš banjo si potem, ko gre Živa spat privošči sproščujočo kopel, pa kakšno relax muzko si prižgi, al pa zvečer hitr spat, da boš naspana do jutr, ko lubija spet vidiš :-)

Pa dobro jutro od zaspank user posted image user posted image user posted image Ma ne vem kaj mi je, ampak švasamo do 9h zjutraj. (Res pa je, da tamaučica zaspi ob 22 - 22.30 nekje) user posted image user posted image user posted image

Šibam jo zrihtat in zajtrk, pol pa še kj pokomentiram.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
17.12.2009 9:42:49   
majch
oooo kere luštne slikice. oblekca je iz hm? cartika mala.user posted image user posted image user posted image

no, to je pa naša božička. So vsi poziraliuser posted image

user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.12.2009 9:50:14   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: majch

oooo kere luštne slikice. oblekca je iz hm? cartika mala.user posted image user posted image user posted image

no, to je pa naša božička. So vsi poziraliuser posted image

user posted image

o cukrček user posted image user posted image jooj je že prava damica user posted image user posted image

ja oblekca je pa iz H&M

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.12.2009 10:02:22   
majch
ja je rekla moja mami da jo je gledala v hm pa študirala, če bi jo kupla. Hehe. Je rekla, da bi blo hec to ponucat, ko malo štručko iz P prineseš. Za božič najbojlše. Hehe. SEm pa vidla v hm tud enkrat outfit za supermana. Mislim...Kdo pa to bebi obleče? Heheheuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.12.2009 10:05:46   
majch
Princeska, BTW, dobre ideje. Ampak veš da mene kopel čist ubije. Se pol tako težko počutim, da mi sploh ni več fajn. Kar zmatra me. Bom verjetno spet na computeru visela pa si kmetijo porihtala lol. Jao...a ve tud špilate varmville na fb?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.12.2009 10:14:35   
Mateja4
user posted image user posted image ja tuki še ena  kmeticauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.12.2009 10:20:12   
majch
rabiš sosedo?user posted image user posted image jao če ni to ena najbolj smešnis stvari, ki te nardijo trapastega in odvisnegauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.12.2009 10:42:49   
Mateja4
ja pa še res je =) te kr not potegne.. sploh neveš kdaj... ja lahko me dodaš... maš ZSuser posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.12.2009 11:05:10   
Alex01
Dan

Mateja in majch - vajini punčki sta prava cukrauser posted image

Mi imamo pa danes 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image . kako gre hitro čas, joj, še malo pa bom morala nazaj v službouser posted image

Jaz FB ne uporabljam.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 17.12.2009 11:06:03 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.12.2009 11:10:45   
Mateja4
Vse najboljše Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja čist prehitro gre čas...user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.12.2009 11:11:53   
majčica20
samostojno naj bi začeli sedet šele okol 9m, če sem si prov zapomnila, naša je bila sprva na 6ih zdaj pa na 9ih kapljicah D3, je na pregledu ni niti poskušala posedat. ji je dala pregledat pa kri in vodo, ker naj bi se videlo raven železa. do tedaj naj bi porabili lastne zaloge, je tudi pri ta velkem bilo enako. tako da sto ljudi sto čudi, tudi med dohtarji.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.12.2009 11:18:11   
majch
user posted image user posted image za 5 mesecev. Jap...čas gre res čist čist prehitro.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.12.2009 11:34:50   
cukr07
Jst tut špilam tole kmetijo.
Mateja4 in majch, če rabta še kakšno sosedo mi pošljita ZS, pa vaju dodam. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.12.2009 12:08:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

ja pa še res je =) te kr not potegne.. sploh neveš kdaj... ja lahko me dodaš... maš ZSuser posted image user posted image

Mateja in Majch, jst sm tud na FB-ku, na ZS imata moje ime in priimek, pa me dodajta, Majch tebe še nism našla sm si očitn narobe tvoj priimek zapomnila al pa vtipkala user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.12.2009 12:12:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Vse najboljše Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja čist prehitro gre čas...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc nas pa dohitevaš :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.12.2009 12:14:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

tako da sto ljudi sto čudi, tudi med dohtarji.

To pa itak

Jaknik nič se obremenjevat glede sedenja, se mi zdi da sm vas pa kr vse prestrašila in paniko naredila - se opravičujem,
jaz jo bom pa vseeno več imela v ležečem položaju, da bo lahko kobacala user posted image in se čudila igračkam.

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.12.2009 12:15:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Evo, sem bila danes pri frizerju.

Se nam pokažeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.12.2009 12:31:10   
Mateja4
ej Princesi mi mamo tud Tweetya na steniiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.12.2009 12:42:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Evo, sem bila danes pri frizerju.

Se nam pokažeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami :-)

Ob priliki user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla mimo tebe včeraj , sicer po AC, hodim v Trebnje k frizerki že 14 letuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.12.2009 12:43:17   
dolči
Rea dobri komentarji-saj veš na kaj mislim. user posted image user posted image

Sem vas prišla za ene dva dni nazaj prebrat in vidim ravno debato o kapljicah AD3.
Jaz sem jih moji kar v mleko dajala potem pa sem zasledila,da te kaplice kar ostanejo na steni flaške in ji zdaj dajem po žlički a jih vse pljune ven. Tudi če ji dam na žličko hrano potem pa kapljice,jih začuti. Zdaj me pa malo skrbi. A so res tako pomembne. Sem pa tudi zasledila,da jih nekateri prve tri mesece sploh ne dajejo,ker menda znajo tudi krče povzročat pa ni zato nič neorbe,ker jih ne dobijo.

???

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.12.2009 12:45:38   
Alex01
Jaz Nejca nič ne silim sedet. Veliko je na tleh, mal se obrne na levo mal na desno, na trebuh se še ne obrne,ampak mu ne manjka dosti. V stolčku ( podobnem kot je slikana Taja od Mateje) je v pol sedečem položaju. Tudi Alex je zelo pozno sam sedel in kobacal, shodil pa šele pri 15 mesecih (pri 11 mesecih, ko je šel v vrtec je imel 15 kg).

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.