|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
15.12.2009 16:28:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

nya - čestitke za službouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za službo.

Aja Majch fulll ste lušniiiii :-))) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s.: če ti bo do petka dolgcajt, se pa v avto nabašta in pridi k meni na kofe....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.12.2009 16:29:51   
Mala_princeska

princesi - in za vašo pikico jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.12.2009 17:30:45   
majch
hvala princeska, a bova brez avta. Pa drugič.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.12.2009 19:49:18   
čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

to so sami bajslni , taki buckoti so pa take mevže na zelenjavo , kar špeh pa čebulo v roke user posted image user posted image user posted image  malo heca lušni so cukri pravi . kaj je to lušno vidt k otrok je prvič na žlico user posted image user posted image  sm vam kar foušššššššššššššššš in to ornk

Ej, al komot prideš k nam user posted image

o hvala za povabilo user posted image user posted image

no pa da se še pohvalim ,da sem za dedka mraza našla vsa darila jupiiiii.

lego piratsko ladjo za malega in plesno podlago za malo princesko user posted image user posted image user posted image .

tako zdaj pa darilo čaka v omari , upam samo da jih prej ne najdejo user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.12.2009 21:27:04   
Alex01
čebelica - pridna si kot če čebelicauser posted image

Jaz pa še nimam vsega, moram še po med user posted image , edino za naša dva fanta in za nečake imam že vse.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.12.2009 21:43:57   
čebelica01
ponavadi sem zmeraj čakala do zadnjega dne in sem bila vsa nesrečna , ker nisem našla nič pametnega . zdaj sem se pa odločila , da kupim kar prej . za moje varovančke ki se čuvajo sem našla lepe lesene živalice malo za razvoj motorike . moj dragi si je kar sam izbrav, tako mi je olajšal zadevo pri izbiri darila.

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.12.2009 22:03:30   
kaminek

kaminek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico

princesi - in za vašo pikico jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo prestali cepljenje z min jokom, za zdaj vse ok.

user posted image manca drži se jutri, saj bo hitro minilouser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.12.2009 22:05:35   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

mi imamo pa dons 3. cepljenje, tko da bomo potem za nekaj časa fertig. hb.

potem pa šibnemo v šoping, ker morm mal zaloge obnovit, da ne bomo pol med prazniki v štacuno rinl, ko bo gužva, ker to sovražimuser posted image

zdej si grem pa lase umit in mal zrihtat, da ne bom tak bau bauuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za 3. pikico, mi jo pa jutri dobimo user posted image user posted image

Pa ne preveč zapraut user posted image user posted image user posted image

je blo dons preveč gužve, ko smo ble konc, tko da smo šle kr lepo proti domu. pa tud patricija je bla zaspana, ker je blo glih tist čas za k P, ko ima ona popoldanski dolgi spanec, tko da jo nism hotla matrat

mogoč pa greva jutr v trebnje, najbrž, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 1108
16.12.2009 9:09:45   
Anonimen
user posted image user posted image vsem za nove pikice, Aljaž pa še zmeri ni opravil drugega cepljenja. Zdej je naročen 30.12., pa bomo vidli če bo takrat ratal. Če pa ne bo, pol pa tut ne bo mogu dobit druge doze proti rota virusu, ker bo pol že 6m star.user posted image Sej po eni strani je dobro, da se ta cepljenja mal zavlečejo, po drugi strani me pa skrbi, da ne bosta Nik al pa Jakob kake neprave bacile domov prinesla. Ah, sej človek ni nikol dost pameten.

No, pri nas v snegu zaenkrat uživa le Nik. Je hotel danes kar v šolo vzet smučarske hlače. Japajade, že itak skos poslušam, kako je počasen, zasanjan pa zmeri zadnji pride v razred, zdej naj mu pa še smučarske hlače dam, pa me glih linčajo jutri na govorilnihuser posted image user posted image .

rea- kaj če bi ti meni na zs poslala koliko denarja in kam naj ti ga nakažem. Sej vem, da si bogato poročenauser posted image , ampak mislim, da bo kr moja mami po zadevice prišla. Pa bi pol raje prej nakazala, da njo še z denarjem ne obremenjujem.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 16.12.2009 9:10:39 >

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
16.12.2009 9:56:38   
majch
jutro

evo...pa sva same...again. Ati je odpotoval...midve bova pa...hmmm..že kaj...kot prvo kaj pospravle. Če Katero zanese mimo, pa se naj oglasi na kakav oz kapučino.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.12.2009 9:58:23   
Mateja4
Hej

Naša babika ima lepotni spanec mami pa RR in kavicouser posted image user posted image ... ..
Tale naša je ena taprava lisička, ponoč se je skos zbujala in je skos  dudo hotla, tako, da sem jo pol kar v tavelko postlo prestavla, ker sem se mogla vsake pou ure vstat, da sem ji dudo dala.. ko je bila pa enkrat na sredini je pa zaspala kot polhek in spala do 8... lumpa mala ve točno kje je najbolj fajnuser posted image user posted image sam mami se pol vsa polomljena zbudi, k sem čist na miru...

Jaz moram tud po darila.. pa sploh nimam volje po trgovinagh racatuser posted image .. ampak bo treba... pa še za dragega moram darilo kupt pa sploooh nevem kaj najuser posted image user posted image ajooj bo res treba v akcijo

čebelica
ti kar zavidam da so nakupi že za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaminek user posted image user posted image za pikico
Princesi dobr opravteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.12.2009 10:35:37   
Alex01
Dan

Mi imamo pa že drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.12.2009 10:42:11   
Anonimen

Dan

Mi imamo pa že drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa spet maš novo....še lepšo slikicouser posted image user posted image user posted image . Pri nas pa ni ne duha ne sluha o zobkih.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.12.2009 10:59:02   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Dan

user posted image user posted image user posted image , pa spet maš novo....še lepšo slikicouser posted image user posted image user posted image . Pri nas pa ni ne duha ne sluha o zobkih.

Hvala. Slikali smo ju pri adventnem venčku, bomo imeli za čestitke slikco. Zobki pa tudi pri vas še pridejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.12.2009 10:59:52   
Mateja4

Dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.12.2009 11:38:36   
rea27
jaknik..ne obremenjuj se s tem..bo že..ko pridejo orglice ti sporočim, pa se boš takrat odločila kaj in kako, ok?
Alex..suuuuper!! kako je šlo? Brez težav pokukal ven? Pa seveda suuuper slikica :) Taka fina božičkasta :)
Čebeli...ja, res, tudi jaz ti zavidam, da imaš darila že v omari...uh.mene to vse čaka..pa sem včasih prav rada šibala po trgovinah, zdej..zdej pa sloh ne. Pa še folk v tebe kar naprej neki kiha pa kašlja...bruh, bruh..

vsem ostalim pa čestitke za pikice in upam, da je vse minilo brez večjih težav..

Princesi..za lončke, če še nasvet pride prav..mi imamo vse od TT in smo fuuul zadovoljni. Sem pa kupila po nasvetu majch Nukove flaške, ki jih lahko otročki sami držijo in pijejo..no, pa naša ni prav nič zainteresirana..bo že..
Majch..user posted image ..saj bo hitro minilo..malo pospraviš malo posrfaš po netu, malo se z Živiko igraš pa je dan naokoli :) pozitivno razmišljaj..en, dva, tri bo možek doma :)

Ja, da malo potožim (da ne bo samo hvalisanje, a ne ;))..smo tudi mi, kljub jantarjevi ogrlici, danes do 00:00 slabo spali..potem pa v šusu do 7:48..tako...od 20:00 do 00:00 je blo pa cile mile...pa kr neki je v spanju brundala pa jokcala...ma, mi gredo tile zobki že pošteno na substanco..Ko bi le kmalu prišli ven in ji dali malo miru!!!!

nč, šibam kuhat.. veste, me danes moj bogati mož ne bo nikamor peljal, klinc, kaj pa čm...bom kr sama morala nekaj v lonec vreči...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 16.12.2009 11:40:00 >

rea27

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.12.2009 12:14:20   
majch
Rea, NUBY ne NUK sva se pogovarjaleuser posted image ...sicer pa...isti šmorn...če ni interesa tudi zlata flaša ne pomaga.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.12.2009 12:38:05   
Anonimen
flaše - Jakob ima Tommee Tippee še zdej, pa je dondl star že 2,5 let. Jo ne menja za noben lončekuser posted image .Pri Aljažu sm pa skor diplomirala iz flaškuser posted image . Začel smo z enako kot jo ima Jakec, potem Avent, pa Nuby, pa Nuk, pol od DM in Beauty baby in zdej jo imamo od Chiccota in edin to mal zagrabi za žvečituser posted image . Sm mu dala pa zdej en dan iz skodelice za pit...čist tako za foro...in glej ga zlomka....ZNA!

Trije otroci in so si ko noč in dan med sabo. Ooooo šit, si predstavljate, da jih mam...recimo.....hmmm....šestuser posted image !?

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.12.2009 12:43:49   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

Rea, NUBY ne NUK sva se pogovarjaleuser posted image ...sicer pa...isti šmorn...če ni interesa tudi zlata flaša ne pomaga.

res je..pardon...tipkarski škrat :) Nuby :) ja, tega mamo :) tnx majch

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.12.2009 17:02:47   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Dan

Hvala. Slikali smo ju pri adventnem venčku, bomo imeli za čestitke slikco. Zobki pa tudi pri vas še pridejouser posted image

user posted image user posted image user posted image za 2.zobek, Nejc Manco prehiteva po celi črti. user posted image user posted image user posted image

Končno se vam uspem javiti - ko je dragi doma, ne pridem do compa user posted image . Še dobr, da je Nino na Božička peljal, imajo v okviru vrtca eno predstavo.

Manca pri cepljenju na srečo ni jokala, ker je bila sita in naspana.
Mere pri tednu manj kot 6m: 7510g in 67 cm (sicer se skrijejo pred fanti in že ob rojstvu težjim puncamuser posted image )

vode in krvi nisva dajali, je naša P rekla da pri 9m to naredi, če vidi da ni posebnosti (res vidim različne prakse v Nm ZD in drugod po Slo).

Edino en "problem" imamo: NE SMEMO naše punce posedat, ker se preveč nagiba - nagne naprej, ko jo damo v sedeči položaj in logično se takoj prevrne. Zaradi tega moramo dajati dozo 6 kapljic vitamina D3 na dan, je rekla da pri naši niti ena kapljica ni odveč. Bom poslušala nasvet P, čeprav se zgodi, da kapljice kdaj pozabim dat user posted image . Me je kr malo zaskrbelo, a me je P lepo potolažila, da to ni tako zelo hudo, ker se lepo sama dviguje, ko jo damo na trebuh.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.12.2009 17:15:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Princesi..za lončke, če še nasvet pride prav..mi imamo vse od TT in smo fuuul zadovoljni. Sem pa kupila po nasvetu majch Nukove flaške, ki jih lahko otročki sami držijo in pijejo..no, pa naša ni prav nič zainteresirana..bo že..
Majch..user posted image ..saj bo hitro minilo..malo pospraviš malo posrfaš po netu, malo se z Živiko igraš pa je dan naokoli :) pozitivno razmišljaj..en, dva, tri bo možek doma :)

Ko bi le kmalu prišli ven in ji dali malo miru!!!!

nč, šibam kuhat.. veste, me danes moj bogati mož ne bo nikamor peljal, klinc, kaj pa čm...bom kr sama morala nekaj v lonec vreči...user posted image user posted image user posted image

Si me nasmejala Rejika user posted image user posted image user posted image počak, da se mu denarnica napolni, ko si zadnjič predrago kosilo v hotelu tašča pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evico, da bi jo zobki čimmanj matrali.
Manca se šele sedaj, ko ima en zobek zunaj precej slini, pa logično vse bi pojedla - še novo flašo user posted image user posted image user posted image

Tko da sem kupila novi dudiki od TT, ki je bolj češnjeve oblike, ni ravna kot Aventova, pa eno TT flaško za mleko, pa od Nubya tisti krasen lonček, ki ga je z druge strani papcala, namesto cuclja user posted image - no se bo že navadila, so ji ročaji všeč user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.12.2009 17:23:35   
majch
o princeska mate pa pestro.user posted image Naša bejba je tudi čisto gumijasta v pasu in se ji o sedenju lahko samo sanja. Mi smo celo na 9 d3 kapljicah. Upam da bojo pomagale. plazenje pa tudi...eh bo že. Ko bo živček malo bolj strpen.user posted image

Vsi mate že zobke hehehe...živa pa še nič...zgleda ne pride na vrsto.user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.12.2009 19:34:34   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Manca se šele sedaj, ko ima en zobek zunaj precej slini

iz naše lije slina in to je danes začela, kar v potokih. pa tud čeljust ma tko napeto. upam, da bojo kmal, ker jo kr matra na trenutkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.12.2009 19:35:30   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Vsi mate že zobke hehehe...živa pa še nič...zgleda ne pride na vrsto.user posted image

pozneje pridejo zobki vn, lepši in bolj zdravi so, tko da se ji naj še nikamor ne mudi, edin, če jo že kaj matra, potem pa čimprej vnuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.12.2009 19:43:31   
Anonimen
user posted image , mi pa sam 2 kapljici D3, ker je polno dojenuser posted image . Pa glih tako se nagiba naprej in tvoja Princesi je glih tako polno dojena. Svašta!!! Pol naš ne bo nikol sedel, al kaj? Očitno bi mogla naša dohtarca mal na dodatno izobraževanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.