Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:40:12
|
|
|
|
amalija77
|
Rina,ZS imaš!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:41:10
|
|
|
|
amalija77
|
Nič,lepo se mejte,se še potem kaj tipkamo.Moram še tak pogruntat sistem,ker sem včeraj obupala skoraj zraven. Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:41:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima......... Seveda sem jaz. Carica marica je že šla domov. Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš. Ja, prosim... Kaj pa če se enkrat na srečanju kar v vrsto postavimo, jaz sem tudi firbčna kaj bi mi povedala, imam 2-3 vprašanja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:42:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Rina,ZS imaš! hvala, sem že odgovorila :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:42:45
|
|
|
|
marta82
|
Pa jutro punce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:43:21
|
|
|
|
rina22
|
marta, ne vem, zmeni se z amalijo jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovedi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:43:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa jutro punce. jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:44:51
|
|
|
|
amalija77
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima......... Seveda sem jaz. Carica marica je že šla domov. Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš. Ja, prosim... Kaj pa če se enkrat na srečanju kar v vrsto postavimo, jaz sem tudi firbčna kaj bi mi povedala, imam 2-3 vprašanja. Ni problema.Se bomo zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:45:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, to si pa zdaj pravega najdla ta igralec je meni taaaaaak lepi meni pa noben od teh fantičev ni všeč Meni tudi ne, preveč metro pocukrani, sploh tisti včeraj so bili takšni golobučni. Tale danes je malo bolje, so mu že dlake zrasle.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:46:08
|
|
|
|
amalija77
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa jutro punce. jutro Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:47:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, ne vem, zmeni se z amalijo jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovedi Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:49:39
|
|
|
|
marta82
|
Rina sem videla, da si glede avtosedežev spraševala. Jaz sem preverila kateri ima najboljše varnostne teste in sem tega kupila - Romer z isofixom. Res pa je, da je med dražjimi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:52:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, ne vem, zmeni se z amalijo jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovedi Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš. Mene pa nekako ne zanima, za enkrat. Ne vem no, ker pol bi pa samo o tem razmišljala. Je pa zanimivo to ker sem drugač zelo firbčen človek.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:53:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Meni tudi ne, preveč metro pocukrani, sploh tisti včeraj so bili takšni golobučni. Tale danes je malo bolje, so mu že dlake zrasle.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:55:43
|
|
|
|
marta82
|
Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet. Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:58:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet. Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki. Bravo za možeka in za izlet.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:58:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš. točno... ampak mene po pravici povedano niti ne zanima..kaj bo bo...se pustim presenetit...nočem vnaprej vedet Včasih so mi full šlogali,pa se nikoli nič ni uresničilo...ampak glede na povedano hvalabogu Še vedno pa sem mnenja....kakor komu
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:59:58
|
|
|
|
koala
|
Dan! Seme še spomnite? Naklofale ste čisto preveč da bi brala za nazaj. Tako da vas samo malo pozdravim in zaželim amaliji dobrodošlico.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:00:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, ne vem, zmeni se z amalijo jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovedi Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš. Mene pa nekako ne zanima, za enkrat. Ne vem no, ker pol bi pa samo o tem razmišljala. Je pa zanimivo to ker sem drugač zelo firbčen človek. Ja če bi te to obremenjevalo potem pa res nima smisla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:02:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! Seme še spomnite? Naklofale ste čisto preveč da bi brala za nazaj. Tako da vas samo malo pozdravim in zaželim amaliji dobrodošlico. o izgubljena
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:02:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ...oo ubogi Jan, samo vse bo ok, samo tako razmišljaj pa bo, jaz pa močno držim pestke, za malega črveka.... Danes pa se samo cartajta pa nič ne delajta ker sta doma...pa torto mu speči, pa še jaz pridem jest... ja saj bo vse ok... mora bit...ja kdo bo pa delal namesto mene ...tort pa žal ne pečem tak da lahko prideš samo na kavo, kak liker ali na kosilo...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:03:11
|
|
|
|
rina22
|
marta, to maš prav super za izlet, škoda za prehlad in hb za moža Saraya, meni je 1x ena tudi napovedala (zdaj sem se spomnila), da bom mela 2 , samo bom težko prišla do njiju. No, to da sem težko prišla do Timeje ni res.. Samo me vseeno zanima kaj bo v prih sem malo firbčna res pa je -vsak po svoje hb, da še lahko izbiramo, in se odločimo kaj želimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:03:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! Seme še spomnite? Naklofale ste čisto preveč da bi brala za nazaj. Tako da vas samo malo pozdravim in zaželim amaliji dobrodošlico. seveda se te spomnimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:04:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kdaj še bo kje kak Dedek Mraz? to mene tudi zanima
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:06:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš. točno... ampak mene po pravici povedano niti ne zanima..kaj bo bo...se pustim presenetit...nočem vnaprej vedet Včasih so mi full šlogali,pa se nikoli nič ni uresničilo...ampak glede na povedano hvalabogu Še vedno pa sem mnenja....kakor komu Ja jaz sem itak tak nejeverni tomažek in (brez zamere Amalija - pa saj si najbrž navajena ) ne verjamem, da se vse napovedano uresniči, ravno zato ker menim, da lahko vedno sam izbiraš poti. Sem pa vseeno radovedna kaj pravijo karte o moji prihodnosti. Mogoče mi pa da kaj mislit in se bom lažje odločala.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.