Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:07:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Saraya, meni je 1x ena tudi napovedala (zdaj sem se spomnila), da bom mela 2 , samo bom težko prišla do njiju. No, to da sem težko prišla do Timeje ni res.. Samo me vseeno zanima kaj bo v prih sem malo firbčna saj pravim,kakor komu. Moja kolegica ima drugače vedeževanje tudi,pa mi je tud ona včasih kaj vedeževala,pa tud nič res od tega ...pri meni se vse izjalovi ...pa tud ko sem zadnjič na zavodu psihološke teste delala,mi je vse narobe kazalo....tak da.....Nisem pa rekla da v to ne verjemem.Pa še kako....ampak nočem pa vedet
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:07:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, to si pa zdaj pravega najdla ta igralec je meni taaaaaak lepi kdo pa to sploh je? jaz sem samo iskala lepe strice
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:09:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, to si pa zdaj pravega najdla ta igralec je meni taaaaaak lepi kdo pa to sploh je? jaz sem samo iskala lepe strice ne vem, kak mu je ime, samo sem pa že nekaj filmov gledala, ko je igral
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:10:35
|
|
|
|
arabela*
|
pa kaj je danes z RR
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:11:11
|
|
|
|
arabela*
|
Tak najedla sem se.....svež popečen francoz,polimaxi,sir,pa maslo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:16:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj je danes z RR nekaj redno šteka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:16:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak najedla sem se.....svež popečen francoz,polimaxi,sir,pa maslo om, njami, njami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:17:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj je danes z RR meni je lepo ker se mi same rožice kažejo in skačejo po ekranu
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:18:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj je danes z RR nekaj redno šteka ma ne to...to mi prvič dela...za vsako objavo me ven vrže
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:18:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak najedla sem se.....svež popečen francoz,polimaxi,sir,pa maslo jaz pa sem z Janom jedla hrenovko in jogurt in kruh...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:19:40
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:21:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nisem pa rekla da v to ne verjemem.Pa še kako....ampak nočem pa vedet Saraja s tvojo izjavo se pa jaz popolnoma strinjam. Sploh pa z odebeljeno..
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:21:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. testenine s polimaxi,sirom,jajčko....zraven pa zeleno solato...malečke to obožujeta
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:22:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj je danes z RR Men pa danes za spremembo za enkrat vse dela OK.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:22:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj je danes z RR nekaj redno šteka ma ne to...to mi prvič dela...za vsako objavo me ven vrže To pa je meni delalo prejšne dni. Sem skoraj pošizla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:23:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:23:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Naravne zrezke, testenine in solato
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:23:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride. Ko bi blo več takih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:24:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nisem pa rekla da v to ne verjemem.Pa še kako....ampak nočem pa vedet Saraja s tvojo izjavo se pa jaz popolnoma strinjam. Sploh pa z odebeljeno.. ja....tud če ti nekdo nekaj pove....pa naj si bo negativno ali pozitivno,se ti zasidra v podzavest. In če je stvar negativna...jo še naprej jemlješ kot del tebe,torej nenehno misliš negativno,česar posledica je da se tud negativno zgodi.Pravijo,da tud z mislijo lahko veliko vplivamo....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:25:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nisem pa rekla da v to ne verjemem.Pa še kako....ampak nočem pa vedet Saraja s tvojo izjavo se pa jaz popolnoma strinjam. Sploh pa z odebeljeno.. ja....tud če ti nekdo nekaj pove....pa naj si bo negativno ali pozitivno,se ti zasidra v podzavest. In če je stvar negativna...jo še naprej jemlješ kot del tebe,torej nenehno misliš negativno,česar posledica je da se tud negativno zgodi.Pravijo,da tud z mislijo lahko veliko vplivamo.... Ne bi mogla lepše povedat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:30:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nisem pa rekla da v to ne verjemem.Pa še kako....ampak nočem pa vedet Saraja s tvojo izjavo se pa jaz popolnoma strinjam. Sploh pa z odebeljeno.. ja....tud če ti nekdo nekaj pove....pa naj si bo negativno ali pozitivno,se ti zasidra v podzavest. In če je stvar negativna...jo še naprej jemlješ kot del tebe,torej nenehno misliš negativno,česar posledica je da se tud negativno zgodi.Pravijo,da tud z mislijo lahko veliko vplivamo.... To je res ja... Podzavest ti ga lahko včasih fajn zasvira. Zdaj pa nisem več ziher, če hočem slišat. Čeprav sem ziher, da bi sama izbirala, se odločala ipd. ampak podzavest pa lahko fajn vpliva in verjetno se ti to kar pokažejo karte, če še tako ne verjameš v uresničitev nekje zasidra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:34:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride. Ko bi blo več takih Kakšnih? Da pripravijo kosilo? Meni je to edino logično, da si gospodinjska dela razdeliva, tudi kuhanje, saj potem vsi jemo. Ne vidim razloga, da ne bi naredil vsak nekaj. Poročila sem se zato, da mi bo z njim lepše, lažje, ne da bom nekoga pedenala. Čisto moje mnenje. Vsak si pa seveda uredi tako da njmu odgovarja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:39:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Jaz ciganski golaž, ker imam možeka doma pa moram nekaj konkretnega skuhat. Janu bom pa nekaj drugega, ker je golaž pikanten. Nimam pojma. Bo možek nekaj zrihtal ko pride. Ko bi blo več takih Kakšnih? Da pripravijo kosilo? Meni je to edino logično, da si gospodinjska dela razdeliva, tudi kuhanje, saj potem vsi jemo. Ne vidim razloga, da ne bi naredil vsak nekaj. Poročila sem se zato, da mi bo z njim lepše, lažje, ne da bom nekoga pedenala. Čisto moje mnenje. Vsak si pa seveda uredi tako da njmu odgovarja. ja, saj si mi2 tudi pomagama - vsa gospodinjska dela si razdelima, samo ko sem jaz cel dan doma, on pa do 5h na faxu al pa v službi, pa ravno ne kuha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:39:48
|
|
|
|
rina22
|
marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 10:41:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, samo je pa dejstvo, da je mnoooogo moških takih, da si niti jajca ne ve spražit. pri nas je tako,da moj ne kuha.....je mogoče 3krat vse skupaj naredil eno njegovo specialiteto...drugače pa ne...ampak nu nikoli glede kuhe nisem težila,ker niti od mene ne zahteva kaj dost....dela pa vse drugo,pomaga...včasih še več kot jaz......pa glede na to, da sem jaz doma, mu je oproščeno da ne skuha
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.