Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 9:28:32
|
|
|
|
divans1
|
Kako ti pa preverijo, če je MV zaprt? Z UZ ali s pregledom?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 11:07:42
|
|
|
|
ZoyaEva
|
To se tudi jaz sprašujem. Kajti mene je ni pregledala z UZ. Rekla je, da zgleda zaprt in da bo drugič pogledala še z UZ. Po moje je bolj primeren za to UZ.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 11:11:24
|
|
|
|
divans1
|
Po moje tud u UZ.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 11:19:58
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Sem pa lihkar prebrala odgovor Pušenjaka, da vaginalni pregled tudi velja. Kako si danes ? kej plava po trebuščku? Jaz sem bila včeraj pozorna, nekaj je blo, a ne morem reči da ravno . Ali to čutiš globoko v trebuščku al bolj površinsko ?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 11:42:03
|
|
|
|
divans1
|
Zdj je šel glih moj lubi delat, pa je še mal šel bušika božat, pa ga je čutu.... Midva ga vedno čutiva na levi strani od popka, drugače pa probaj roko držati gor, malo lahko pritisneš na bušika, sej ko ti UZ dela, ti tud pritisne, veš? Pol pa čakaš, čakaš... Je pa tako da morš bit res skoncetrirana, ker se to čuti zelooo nežno, kot neki valovčki, mehurčki, težko je opisat.... Piše pa na ringaraji, da v tem tednu se lahko čutijo že neki nenadni gibi, sunki, to pa pomeni, da se kolca hahaha.....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 18:36:39
|
|
|
|
charlyka
|
Čao, kako smo? Jaz kar dobro. Danes sem se zjutraj opogumila in šla malo v šoping, ampak res zjutraj, ko so se ravno trgovine odprle in še ni bilo gužve. Sem morala malo robe za darila nabavit, pa še razkužilo za roke sem si kupila v lekarni. Potem sem pridno zavijala darila Zdajle se pa počasi spravljam, da bi smrečico postavla . Pa lučke tudi že imam na oknu Je pa res, da me malo glava boli ah, saj bo
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 19:00:02
|
|
|
|
divans1
|
Midva mava pa sam venček na vratih, pa na mizi mam aranžma s svečkami, ostalo pa pride na vrsto malo pred božičem, da bo pravo vzdušje.... zdj se mi zdi še prehitro...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.12.2009 20:05:58
|
|
|
|
charlyka
|
Evo, smrečica je postavljena Samo še vato moram kupit, da snegeca naredim Jaz imam tudi venček na mizi - sem ga letos prvič delala sama in je čudovit No ja, enim je prehitro, meni pa ravno prav, ravno zaradi tega, da imamo malo dalj časa praznično vzdušje. Pa še časa mam dovolj Po novem letu pa mi hitro pade tisti filing in kmalu vse pospravim. Zdaj sem na mizo dala še angelčka in eno tako lepo svečko v obliki zlatega metulja Ja, danes mi ful dogaja
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 8:30:00
|
|
|
|
divans1
|
no, lepo....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 9:43:13
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Jutro punce! Vidim, da ene že grabi praznično vzdušje. Lepo. Tudi jaz bom počasi začela smrekico postavljat. Ponavadi zraven poslušam še božične pesmi, da je vzdušje še bolj pristno . Božična darilca ste že nakuple ? Jaz nimam ideje kaj bi mojemu kupla. Kako pa kaj bušiji ? Moj je še vedno ob večerih skoraj za eno številko večji. Pa tak bolj trdi rata. Se kateri še to dogaja ? Sem vidla Divans1, da si objavila post o otrdevanju trebuha. A je to vredi al ne ? Po moje ne. Bom pa prebrala temo, da vidim. Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 10:33:09
|
|
|
|
divans1
|
Za otrdevanje trebuha je zdj še prezgodaj, je pa čisto normalno, da je zvečer buši večji.... Sam meni ni še nč zrasel, se mi zdi, da je skoz isti.... Tako je bla tud moja sodelavka, ki je lani rodila, do 5.meseca ga ni nč mela, pol je bla pa prava bomba, js se s tem tolažim, pa še to je, ker smo prvič noseče, nam še kasneje zraste.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 11:29:59
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Saj bo zrastu kar naenkrat, boš vidla. Boljše da ga nimaš kot da ti začne otrdevat kot meni. Ni fajni feeling. Lih malo prej mi je začel, je trd ko nogometna žoga. Sem prebrala in je vredi dokler ni odprt MV in dokler ne boli.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 11:43:22
|
|
|
|
divans1
|
Pa maš že velik buši zoyaeva? Pa ne vem, če ti že otrdeva, se mi zdi še malo zgodaj, jst mam tud zvečer trdega kot nogometna žoga.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 12:07:23
|
|
|
|
divans1
|
Sm glih zdj mal po forumih brskala in pri večina nosečnicah, ki so bile prvič noseče, se jim je začel trebušček poznat nekje okrog 20.-25. tedna, tako da zdj tud še otrdevat ne more....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 12:14:25
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Mam že kr bušija veš. Malo zato, ker kadar se zredim, se vedno v trebuh. Sedaj sem se za 4kg. Pa še preden sem zanosila sem ga imela malo. Mam pa trdega in lahko na primer tipam vrh maternice.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 12:49:59
|
|
|
|
divans1
|
Kako pa lahko tipaš vrh maternice?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:06:52
|
|
|
|
charlyka
|
Zdravo punce! Sem ravno imela obisk, zdaj vas pa berem. Kaj točno to mislite z otrdevanjem trebuha? Še ne poznam tega izraza oz. težave ... Tudi jaz imam zvečer večji trebušček, sploh če jem normalno večerjo, potem sem kot balon in je trebuh trd (pa saj je to normalno, a ne? saj ko nisem bila noseča, pa sem velik pojedla, sem tudi imela trebuh kot kamen ) Moji kolegici se do 5 meseca tudi ni veliko poznalo, tako da brez skrbi Divans1 - trebušček že še pride
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:07:17
|
|
|
|
charlyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Kako pa lahko tipaš vrh maternice? to pa tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:09:54
|
|
|
|
charlyka
|
Aja, pa še zanimivost - mene že trdi dni desno od popeka skos nekaj srbi mogoče me moj žgečka
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:10:31
|
|
|
|
charlyka
|
sem hotela napisat TRI dni
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:13:04
|
|
|
|
charlyka
|
Jaz pa poslušam radio pa imajo same christmas songs - oooooo kak fajn BOOOOOŽIIIIČ PA ČOKOLADA, PA SVEČKE, PA CIMET, PA POMARANČE, PA LUČKE JUHUHUHUHU kaj čmo, mi pač dogaja
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:32:57
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Ko pristnem na trebušček mal pod popkom čutim en organ , kot zatrdlino, ne znam drugače opisat. Vem pa da je to maternica, ker mi je G pokazala kje jo mam. Če je bušček mehek je ne morm kar tak otipat.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:33:49
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Fajn , tud jaz grem zdle kuhat in bom prižgala radio. Bova za migecom plesala zraven
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.12.2009 13:52:53
|
|
|
|
divans1
|
Charlyka, mogoč te pa res žgečka....haha
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.12.2009 10:50:15
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro ! Kako smo kaj? Jaz sem se včeraj nekaj silila pospravljat, pa me je začelo kar fejst bolet v bušiju, tako da ne mislim več tega delat. Kile so še kar na istem Včeraj zvečer sem mi je ob pol polnoči zluštalo sendviča in sem ga seveda pojedla Danes pa komaj čakam, da naredim kosilo - pire krompir, zrezki in špinača mmmm
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?