|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
17.12.2009 9:40:12   
amalija77
Rina,ZS imaš!user posted image

Patricija,Gaja in Gal!

Iz malega zraste veliko! V vsakem trenutku se rojeva nekaj novega!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.12.2009 9:41:10   
amalija77
Nič,lepo se mejte,se še potem kaj tipkamo.Moram še tak pogruntat sistem,ker sem včeraj obupala skoraj zraven.
Pa-pa!

Patricija,Gaja in Gal!

(odgovor članu amalija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.12.2009 9:41:43   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: amalija77

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima.........

Seveda sem jaz.user posted image Carica marica je že šla domov.user posted image Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš.user posted image

Ja, prosim...

Kaj pa če se enkrat na srečanju kar v vrsto postavimo, jaz sem tudi firbčna kaj bi mi povedala, imam 2-3 vprašanja.user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.12.2009 9:42:42   
rina22

Rina,ZS imaš!user posted image

hvala, sem že odgovorila :)

(odgovor članu amalija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.12.2009 9:42:45   
marta82
Pa jutro punce.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
17.12.2009 9:43:21   
rina22
marta, ne vem, zmeni se z amalijouser posted image jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovediuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.12.2009 9:43:33   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Pa jutro punce.

jutrouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.12.2009 9:44:51   
amalija77

Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...

Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakegauser posted image user posted image pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega user posted image

Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.user posted image

ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima.........

Seveda sem jaz.user posted image Carica marica je že šla domov.user posted image Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš.user posted image

Ja, prosim...

Kaj pa če se enkrat na srečanju kar v vrsto postavimo, jaz sem tudi firbčna kaj bi mi povedala, imam 2-3 vprašanja.user posted image user posted image

Ni problema.Se bomo zmenle.user posted image

Patricija,Gaja in Gal!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.12.2009 9:45:34   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca, to si pa zdaj pravega najdlauser posted image user posted image ta igralec je meni taaaaaak lepiuser posted image user posted image

meni pa noben od teh fantičev ni všečuser posted image user posted image user posted image

Meni tudi ne, preveč metro pocukrani, sploh tisti včeraj so bili takšni golobučni. Tale danes je malo bolje, so mu že dlake zrasle.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.12.2009 9:46:08   
amalija77

Pa jutro punce.

jutrouser posted image

Jutro!

Patricija,Gaja in Gal!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.12.2009 9:47:35   
marta82

marta, ne vem, zmeni se z amalijouser posted image jaz sem tudi firbčna, samo malo me je strah teh napovediuser posted image

Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.12.2009 9:49:39   
marta82
Rina sem videla, da si glede avtosedežev spraševala. Jaz sem preverila kateri ima najboljše varnostne teste in sem tega kupila - Romer z isofixom. Res pa je, da je med dražjimi.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.12.2009 9:52:08   
ly117

Mene pa ne. Saj si vsaj delno sam krojiš usodo in če ti napove kaj, kar ti ni všeč daš vse od sebe, da to preprečiš.user posted image

Mene pa nekako ne zanima, za enkrat. Ne vem no, ker pol bi pa samo o tem razmišljala. Je pa zanimivo to ker sem drugač zelo firbčen človek. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.12.2009 9:53:09   
arabela*

Meni tudi ne, preveč metro pocukrani, sploh tisti včeraj so bili takšni golobučni. Tale danes je malo bolje, so mu že dlake zrasle.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.12.2009 9:55:43   
marta82
Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet.
Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.12.2009 9:58:25   
ly117

Včeraj smo bili v lj, je imel dragi kontrolo na onkologiji in je HB vse ok. Midva s Tinejem sva bila ta čas na srečanju z januarčki in so se fajn naigrali. Potem smo šli pa malo po stojnicah in pogledat lučke in jest v mehiško. Fajn izlet.
Sem se pa malo prehladila. Imam eno nosnico zamašeno in grlo me boli, tak da je B vzel Tineja s sabo na en sestanek jaz sem pa v potelji z mandarinami, da se čimprej k sebi spravim in da kje ne zbolim pred prazniki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za možeka in za izlet.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.12.2009 9:58:35   
arabela*

točno...user posted image

ampak mene po pravici povedano niti ne zanima..kaj bo bo...se pustim presenetit...nočem vnaprej vedetuser posted image
Včasih so mi full šlogali,pa se nikoli nič ni uresničilo...ampak glede na povedano hvalaboguuser posted image
Še vedno pa sem mnenja....kakor komuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.12.2009 9:59:58   
koala
Dan!

Seme še spomnite?user posted image user posted image user posted image

Naklofale ste čisto preveč da bi brala za nazaj.
Tako da vas samo malo pozdravim in zaželim amaliji dobrodošlico.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.12.2009 10:00:01   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mene pa nekako ne zanima, za enkrat. Ne vem no, ker pol bi pa samo o tem razmišljala. Je pa zanimivo to ker sem drugač zelo firbčen človek. user posted image

Ja če bi te to obremenjevalo potem pa res nima smisla.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.12.2009 10:02:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Dan!

o izgubljenauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.12.2009 10:02:45   
botrca

...oo ubogi Jan, samo vse bo ok, samo tako razmišljaj pa bo, jaz pa močno držim pestke, za malega črveka....user posted image user posted image Danes pa se samo cartajta pa nič ne delajta ker sta doma...pa torto mu speči, pa še jaz pridem jest...user posted image

ja saj bo vse ok...user posted image mora bit...ja kdo bo pa delal namesto meneuser posted image ...tort pa žal ne pečem tak da lahko prideš samo na kavo, kak liker ali na kosilo...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.12.2009 10:03:11   
rina22
marta, to maš pravuser posted image
super za izlet, škoda za prehlad in hb za možauser posted image user posted image

Saraya, meni je 1x ena tudi napovedala (zdaj sem se spomnila), da bom mela 2 user posted image , samo bom težko prišla do njiju. No, to da sem težko prišla do Timeje ni res.. Samo me vseeno zanima kaj bo v prihuser posted image sem malo firbčnauser posted image

res pa je -vsak po svojeuser posted image hb, da še lahko izbiramo, in se odločimo kaj želimouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.12.2009 10:03:44   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Dan!

seveda se te spomnimouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.12.2009 10:04:53   
botrca

Kdaj še bo kje kak Dedek Mraz?

to mene tudi zanima

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.12.2009 10:06:10   
marta82

točno...user posted image

ampak mene po pravici povedano niti ne zanima..kaj bo bo...se pustim presenetit...nočem vnaprej vedetuser posted image
Včasih so mi full šlogali,pa se nikoli nič ni uresničilo...ampak glede na povedano hvalaboguuser posted image
Še vedno pa sem mnenja....kakor komuuser posted image

Ja jaz sem itak tak nejeverni tomažek in (brez zamere Amalija - pa saj si najbrž navajenauser posted image ) ne verjamem, da se vse napovedano uresniči, ravno zato ker menim, da lahko vedno sam izbiraš poti. Sem pa vseeno radovedna kaj pravijo karte o moji prihodnosti. Mogoče mi pa da kaj mislit in se bom lažje odločala.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.