Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:12:39
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m zate za boljšo voljo in tiste ki niste lepo spale ali pa ste nejevoljne:
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:13:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo EJ Boterca sploh ne vem kaj je bilo z vama, a sta bila v bolnici??? Zakaj halooooo Si nisi nič prebrala včeraj, pa v pon. sem pisala pa ne vem kolikokrat še? Vglavnem Jan ima prirojeno napako na sečilih, ker mu urin ne uhaja ven kot je treba ampak se mu vrača v ledvice. Zato sva bila že 2x v b. ampak bo treba še 1x dat to skozi s pravo operacijo, ker ga bodo rezali. Da ne pride do kake okužbe sva že od 4. meseca na antibiotiku. Prišla sva včeraj okrog 14h iz B. in je hvala bogu bilo vse ok. O smola, res nisem nič brala za nazaj...oo ubogi Jan, samo vse bo ok, samo tako razmišljaj pa bo, jaz pa močno držim pestke, za malega črveka.... Danes pa se samo cartajta pa nič ne delajta ker sta doma...pa torto mu speči, pa še jaz pridem jest...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:15:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Midve z M sva nazaj....sva še v trgovino kar šle,da naredim testenine z polimaxi in sirom in jajčko.....to bosta vsaj jedle... Pa sploh ni mrzlo zunaj,me je presenetlo,tako da bi se še kar šetala po snegecu ..No zdaj ne sneži več M se še igra,je razturla celo kuhno....jaz pa grem malo pospravit.. Vidiš te pa si včeraj rekla, da ne greš vun, pa je fajn ne???? Dedek pa pride jojo ne vem več, pri nas v službi je v torek...pa v petek je božični vlakec za vse delavce železnice....gre moj z Niko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:15:45
|
|
|
|
rina22
|
nebo, res je fajn, ko vidiš, da rad je in da nima HB kake alergije... Upam, da je ne bo dobla.. Res je - vse je 1x prvič in treba se je učit.. me je blo kar malo strah tega uvajanja. Zdaj pa vidim, da ni tak bav bav. pridna Rok spi? Jaz tega ob Timeji ne bi mogla.. Zdaj je malo zaspala, samo ko je budna pa vedno hoče 100 % pozornost Včasih mi malo uspe na RR poškilit edino Tak mam ga skoraj cel dan prižganega oz. dopoldan. Ko mam rač tu v sobi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:16:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Midve z M sva nazaj....sva še v trgovino kar šle,da naredim testenine z polimaxi in sirom in jajčko.....to bosta vsaj jedle... Pa sploh ni mrzlo zunaj,me je presenetlo,tako da bi se še kar šetala po snegecu ..No zdaj ne sneži več M se še igra,je razturla celo kuhno....jaz pa grem malo pospravit.. Vidiš te pa si včeraj rekla, da ne greš vun, pa je fajn ne???? Dedek pa pride jojo ne vem več, pri nas v službi je v torek...pa v petek je božični vlakec za vse delavce železnice....gre moj z Niko... Idi pogledat na stran MO MB prireditve...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:16:51
|
|
|
|
rina22
|
botrca, to si pa zdaj pravega najdla ta igralec je meni taaaaaak lepi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:17:27
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nebo, res je fajn, ko vidiš, da rad je in da nima HB kake alergije... Upam, da je ne bo dobla.. Res je - vse je 1x prvič in treba se je učit.. me je blo kar malo strah tega uvajanja. Zdaj pa vidim, da ni tak bav bav. pridna Rok spi? Jaz tega ob Timeji ne bi mogla.. Zdaj je malo zaspala, samo ko je budna pa vedno hoče 100 % pozornost Včasih mi malo uspe na RR poškilit edino Tak mam ga skoraj cel dan prižganega oz. dopoldan. Ko mam rač tu v sobi Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:18:06
|
|
|
|
nebo
|
Malo me citiranje j...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:20:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, to si pa zdaj pravega najdla ta igralec je meni taaaaaak lepi meni pa noben od teh fantičev ni všeč
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:21:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Vidiš te pa si včeraj rekla, da ne greš vun, pa je fajn ne???? sem se prepustila veseli zimi....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:21:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, to si pa zdaj pravega najdla ta igralec je meni taaaaaak lepi meni pa noben od teh fantičev ni všeč Meni je pa edino ta cute Zarad obraza, ne zarad telesca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:23:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:24:58
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Vidiš te pa si včeraj rekla, da ne greš vun, pa je fajn ne???? sem se prepustila veseli zimi.... TAKO JE TUDI PRAV!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:25:39
|
|
|
|
nebo
|
Čao grem....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:26:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čao grem.... uživaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:28:59
|
|
|
|
amalija77
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:30:13
|
|
|
|
amalija77
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:30:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:30:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Jutro! jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:31:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Jutro! jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:32:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:33:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima.........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:35:09
|
|
|
|
amalija77
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima......... Seveda sem jaz. Carica marica je že šla domov. Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 17.12.2009 9:36:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bo pri drugem bolje, moja Nika je bila nonstop na rokah, Rok pa je bolj priden kar se tega tiče in danes sva sama in spi že več kot uro... Ja, bomo vidli, če bomo še meli kakega pa če bo tak.. saj sem si sama kriva, ker sem si jo razvadila. samo tak je, ko si tak navezan pa zaljubljen v svojega Ja,se čisto strinjam s tabo.Lahko pa se zmenima enkrat,pa ti malo karte vržem,da boš vidla,kaj te čaka. ne vem, če si brala kaj za nazaj, midve z vitabello sva zelo zainetresirani za to - če si seveda ti. To me res zanima......... Seveda sem jaz. Carica marica je že šla domov. Ja,sem nekaj brala,da sta obe zainteresirani.Lahko pa ti mojo št. na ZS pošljem,pa me pokliči,da se zmenima,če želiš. Ja, prosim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.